USKRS U BEČU 2018

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intese na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu sa  3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto), razglednje grada prema programu, usluge vodica i troskovi organizacije putovanja.
 

U cenu putovanja nisu uračunate fakultativne posete: dinarski deo aranžmana 1790,00 dinara po rezervaciji, ulaznica za Šenbrun 25 evra, Bečka šuma 25 evra, individualne ulaznice i troskovi, medjunarodno putno osiguranje.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:
Hotel Enziana 3*

www.enziana.at

Hotel se nalazi na svega 5 minuta hoda od Palate Belvedere I na 5 minuta voznje tramvajem od cuvenog beckog Bulevara Ring.Tramvajska stanica nalazi se na 100 metara od hotela.
Sve sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima, besplatni internet, klima uredjaj, kupatilo sa toaletnim priborom.Hotel poseduje restoran I bar.

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
-kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 09. Marta  2018.      KonTiki Travel & Service doo Beograd - Stari grad, Kolarčeva 3.
Program broj 3.                               Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

HOTEL 3* Austrija/Beč
HOTEL 3*-
 
 

Enziana 3*

www.enziana

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini palate Belvedere i na samo 5 minuta vožnje od čuvenog Bečkog bulevara Ring. Tramvajska stanica je udaljena 100 metara od hotela. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Sve sobe poseduju SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto). 


   
 

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini palate Belvedere i na samo 5 minuta vožnje od čuvenog Bečkog bulevara Ring. 


 
 
 

Enziana 3*

www.enziana

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini palate Belvedere i na samo 5 minuta vožnje od čuvenog Bečkog bulevara Ring. Tramvajska stanica je udaljena 100 metara od hotela. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Sve sobe poseduju SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto). 


   
 

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini palate Belvedere i na samo 5 minuta vožnje od čuvenog Bečkog bulevara Ring. 


 

Austrija
USKRS U BEČU
 

4 dana (3 noćenja) - autobusom
Polazak: 06. April 2018.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Habzburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

 

Dan 1
BELGRADE
(06.04.2018.) BEOGRAD – NOVI SAD – AUTLET PARNDORF – BEČ Sastanak putnika na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 06:00 časova. Polazak autobusa u 06.30 časova. Vožnja preko Novog Sada i Horgoša sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u autlet Parndorf. Slobodno vreme za šoping. Polazak za Beč. Smestaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 2
VIENNA
(07.04.2018.) BEČ Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn. Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: Katedrala Sv. Stefana, Mocartova kuća, trgovačke ulice Kertner i Graben, zabavni park Prater…Slobodno popodne. Nočenje.
Dan 3
VIENNA
(08.04.2018.) BEČ–BEČKA ŠUMA–SEGROTE–BEČ Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak čuvene Bečke šume u kojoj se nalazi zdanje Majerling. Ovde je često boravio Rudolf, jedini sin Franca Jozefa i čuvene carice Elizabete (Sisi). Poseban kuriozitet je da je u Majerlingu Rudolf usmrtio svoju ljubavnicu Mariju Večeru, a potom izvršio samoubistvo 1889. godine. Sledi obilazak velikog kompleksa jednog od najstarijih manastira u Evropi – Hajligenkrojca. Manastir je osnovan 1133. godine i pripada redu cistercita. Nakon obilaska, vožnja do Segrote, najvećeg podzemnog jezera na svetu. Nastalo je posle velike eksplozije u nekadašnjem rudniku gipsa 1912. godine kada se 20 miliona litara vode slilo u rudnik i pećine. Tokom Drugog svetskog rata u pećini se nalazila fabrika aviona u kojoj je bilo preko 2000 ljudi. Jedinstven doživljaj je vožnja brodićem po jezeru koje se nalazi na 60 metara ispod zemlje. Povratak u Beč. Noćenje.
Dan 4
BELGRADE
(09.04.2018.) BEČ–NOVI SAD-BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Šenbrunu, letnjoj rezidenciji carske porodice, jednoj od najlepših baroknih palata u Evropi. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog enterijera, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. Polazak za Novi Sad i Beograd u 14:00 sati. Vožnja teritorijom Austrije i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim časovima.