Sakriti Dodaj sobu
 

xperia1.jpg

botanik22.jpg

gardenia1.jpg

utopia1.jpg

lonicera1.jpg

ALANJA, Turska, letovanje 2019, first minute ponude,direktan čarter let, hoteli, all inclusive, KonTiki

ALANJA LETO 2019. - RASKOŠNA PALATA SVIH UŽIVANJA
 
Letovalište raskošne obale sa hotelima različih kategorija dostupnih većini ljubitelja kvalitetnog odmora.

Direktan čarter let, pažljivo birani smeštajni kapaciteti, sjani uslovi plaćanja uz uštede u varijanti porodičnog letovanja.

Letovalište koje gostima nudi mir i tišinu ali i vrhunsku zabavu ne samo u gradskom okruženju već i na fantastičnim krstarenjima.

Alanja je bez dileme jedan od najslikovitijih turističkih centara Turske s kilometrima dugim peščanim plažama od kojih se svojom lepotom izdvaja ona s imenom Kleopatra.

U senci borove šume je bezbroj hotela uglavnom na obali ili u njenoj neposrednoj blizini. Najveći broj plaža okružen je šetalištima usmerenim ka centru grada. Grada, kojim dominira Crvena kula s pogledom na okolinu nalik onom s razglednica.

Uveče, Alanja nudi raskošnu paletu dobrog uživanja od koncerata na gradskom trgu do uvek zanosnog trbušnog plesa u ekskluzivnim barovima i restoranima. Ovo tursko letovalište gostima daruje i užitak u nezaboravnim krstarenjima duž raskošne obale kao i svu lepotu ličnog uzbuđenja zarad direktnog susretanja sa istorijom i arheološkim lokalitetima.


izletiatina1.jpg