Sakriti Dodaj sobu
 

liberty-Likia-levo_2.jpg

oludenizbyZ.jpg

letoonia.jpg

Fetije leto 2024. I Last minute ponude I Turska letovanje

FETIJE LETO 2024. - MAGIJA OLU DENIZA I PLAVE LAGUNE
 

Direktan čarter let, brzi transferi, maksimalan doživljaj i povoljnosti prilikom plaćanja uz benefite besplatnog smeštaja za decu.

Nestvarni Olu Deniz, zvanično najlepša plaža Mediterana, ukras je na magiju dobrog odmora u aranžanima agencije KonTiki.

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Posle zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana... Posebno je vredan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena.

Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto...

Plava laguna u Olu Denizu zvanično je najlepša plaža Mediterana (nacionalni park). Nalazi se 12 kilometara od centra Fetija. Okružena je padinama planine Baba, obrasla četinarskom šumom, što doprinosi stvaranju posebno pogodnih klimatskih uslova. Plaža Olu Deniz duga je tri kilometra, prekrivena prekrasnim, sitnim šljunkom, a završava se sprudom koji veliku, mirnu lagunu odvaja od otvorenog mora. Plaža je javna, ležaljke i suncobrani se plaćaju. Duž plaže, gde se nalaze brojni hoteli, razvilo se manje turističko mesto sa restoranima, radnjama, kafeima... Više informacija o destinaciji pročitajte ovde

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

izletiatina1.jpg