Sakriti Dodaj sobu
 

mediterraneanlevo4.jpg

blueskylevo2.jpg

amphitrionlevo2.jpg

baterfllylevo2.jpg

evitamarelevo.jpg

internationallevo.jpg

orion1.jpg

Rodos leto 2021. I First minute ponude I Grčka letovanje

RODOS LETO 2020. - SAVRŠENA DESTINACIJA ZA SVE UZRASTE
 
Kon Tiki i za sezonu 2020. do ovog ostrva svoje goste prevozi direktnim čarter letovima s idealnim terminima odlaska i povratka. Prirodne lepote, čisto more, više od 300 sunčanih dana, mir uvala i zatona i još puno togaviše su nego dobra pozivnica za odmor na ovom ostrvu.

Rodos je ime najvećeg ostrva i najlepšeg u arhipelagu Dodekaneza, grupe od 12 sunčanih ostrva Egejskog mora. Prijatna klima i letnji vetrovi sa mora koji donose osveženje, impresivno istorijsko nasleđe i zelenilo kao u botaničkim baštama kojim su okruženi hoteli i turistička naselja, čine ga savršenom letnjom destinacijom za sve uzraste i ukuse.

Omamljivo plavetnilo neba i mora, nestvarne plaže, mir uvala i zatona okupanih suncem, vrhunski hoteli svih kategorija... Dodatak na lepotu Rodosa je i zanosna grčka muzika, božanstveni gastronomski specijaliteti, najbolje vino... I još nešto:   za samo sat i malo više, stiže se do ostrva na kojem su i bogovi uživali.

I do ovog kopna okruženog sa svih strana vodama Sredozmenog mora Kon Tiki i u leto 2020. podiže direktan čarter za iz godine u godinu sve brojnije grupe turista. 

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

izletiatina1.jpg