POKLON VAUČER
 
Kontiki
 
VAUČER JE POKLON, ZNAK PAŽNJE, PODSTICAJ DA SE BOLJE RADI I SARAĐUJE. ON ISKAZUJE VAŠE NAJLEPŠE ŽELJE UPUĆENE ONIMA KOJI ĆE KORISTEĆI IH STVARATI SEĆANJA NA VAS I ČARI LEPOTE OTKRIVANJA BLIŽIH ILI DALJIH PROSTRANSTAVA.

POKLON VAUČERE „KON TIKI“-a možete da koristite raznim povodima! Iskoristite ih za nagrađivanje Vaših zaposlenih i Vaših poslovnih partnera, Vaše porodice, rođaka i prijatelja. Darujte ih povodom veridbe. Poklonite za svadbeno putovanje! Obeležite Vašu ili godišnjicu braka Vama dragih ljudi.

Marketinške agencije mogu da ih naruče za Nagradne igre svojih klijenata. Vrednost svakog pojedinačnog „KON TIKI“ POKLON VAUČERA određujete Vi. VAUČER može da glasi na određeni iznos ili na konkretno putovanje sa vremenskim ograničenjem

POKLON VAUČERE „KON TIKI“-a likovno opremamo mi Vašim ali i znakom ili logotipom i imenom onoga kome je namenjen i realizuje se kroz putovanja.

POKLON VAUČER „KON TIKI“-a NE MOŽE DA SE MENJA ZA NOVČANU PROTIVVREDNOST! „KON TIKI ” Vam pruža priliku i da koristite posebne popuste koje ćemo definisati shodno vrednosti naručenih Vaučera.

ŠTA MOŽETE DA OSTVARITE SA POKLON VAUČEROM „KON TIKI”-a?

• VAUČER od 100 EUR trodnevni vikend u Budimpešti, sa autobuskim prevozom.

• VAUČER od 200 EUR omogućuje zimovanje i skijanje na Jahorini, u Bugarskoj ili u Austriji.

• VAUČER 200 – 300 EUR za letovanje u Tunisu, sa organizovanim avio-prevozom.

• VAUČER od 300 – 600 EUR omogućuje odlazak i boravak u nekoj evropskoj metropoli (Rim, Pariz, London, Amsterdam ).

• VAUČER od 1000 – 2000 EUR otkriće lepote krstarenja Mediteranom ili Karibima.

• VAUČER od 600 – 3000 EUR omogućuje boravak na egzotičnim destinacijama: Dubai, Havaji, Bora Bora, Kenija, Šri Lanka...