KONKURS ZA POSAO
 
 

Kon Tiki Travel&Services je apsolutni lider u delatnosti kojom se bavi i kao takav  decenijama unazad predstavlja prepoznatljivi brend za uspešnu turističku kompaniju čiji je osnovni cilj pružanje kompletnih turističkih usluga i zadovoljenje potreba klijenata u skladu sa visokim standardima kvaliteta.

Kon Tiki danas poseduje kompletnu ponudu turističkih putovanja u sve krajeve sveta, za sve grupe klijenata sa vrlo raznovrsnim zahtevima. Sa preko 2.500 različitih turističkih programa na atraktivnim destinacijama i njihovom kvalitetnom realizacijom uz optimalan odnos cene i kvaliteta Kon Tikiju je poverenje ukazalo više od million putnika odnosno zadovoljnih  klijenata.

Naša vizija je sistem u kojem se maše znanjem. Prethodni poslovni rezultati daju nam kredibilitet za nove ambiciozne i veće ciljeve.Na uspehu tog talasa širićemo i ubuduće svoju poslovnu filozofiju.

Jedan od prvih zadataka na tom polju je regrutovanje uspešnih s naglašenim zahtevom povećanja znanja, sposobnosti i veštine zaposlenih.  Na ovaj način namerni smo da afirmišemo nove vrednosti koje će naši, sve brojniji i po pravilu zahtevni klijenti prvi prepoznati.

Ponosni smo i na istinu da smo na globlanom planu prepoznatljivi i po kontinuiranom usavršavanju već uposlenih kadrova. U tom timu, s karakteristikom iskustva i visoke profesionalnosti, ima mesta i za Vas. Zato, ukoliko posedujete ljubav prema radu, takmičarski duh i sklonost „timskog igrača“, a težite ličnom usavršavanju i poslovnoj afirmacije, pridružite se Kon Tikijevom kolektivu koji dvadeset godina ne prepušta lidersku poziciju na turističkom tržištu Srbije i u okruženju.

Hvala Vam na interesovanju da postanete deo našeg tima!

Trenutno nemamo otvorenih pozicija, ali Vas pozivamo da nam svoju radnu biografiju pošaljete na email adresu konkursi@kontiki.rs kako bismo Vaše podatke sačuvali u bazi i kontaktirali vas prvom prilikom kada budemo imali otvoreno novo radno mesto.

KonTiki Travel & Service doo Beograd - garancija kvaliteta