Sakriti Dodaj sobu
 

omer-hol1.jpg

Atlantique-promo-levo-Kusadasi.jpg

Kušadasi, Turska, letovanje 2020, rani buking, first minute ponude, veliki izbor dobrih hotela, direktan čarter let, Kon Tiki

KUŠADASI LETO 2020. - VRHUNSKO UŽIVANJE ZA SVA ČULA
 

Letovalište dobrog odmora uz vrhunsku zabavu i nezaboravan provod u brojnim restoranima, kafeima, barovima, diskotekama…

Blizina istorijskih lokaliteta uz neponovljive fakultativne izlete, kao i mogućnost upražnjavanja sportova na vodi, čini odmor o ovom letovalištu apsolutno sadržajnijim.

KonTiki nudi i sjajne uslove plaćanja u pažljivo biranim hotelima različitih kategorija.

Letovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije.

Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Posle sunčanja preko dana, grad se priprema za raskošan zalazak sunca. Dok se dan smiruje, privlačni kafei, barovi i restorani duž palmama oivičenog bulevara oživljavaju. Restorani nude raznovrsne sveže morske plodove i druge egejske specijalitete. Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

izletiatina1.jpg