Sakriti Dodaj sobu
 

Atlantique-promo-levo-Kusadasi.jpg

Infinity.jpg

liberti1.jpg

Kušadasi leto 2024. I Last minute ponude I Turska letovanje

KUŠADASI LETO 2024. - VRHUNSKO UŽIVANJE ZA SVA ČULA
 

KUŠADASI. Letovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije.

Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u ekspanziji. Direktan let za Izmir omogućiće ljubiteljima dobrog odmora da za mnogo manje vremena stignu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog  atraktivnog dela obale Egeja.

Novo u ponudi je odmor u turskom gradiću Ozdere koje se nalazi 38 kilometara severno od Kušadasija, a samo 40 km južno od Izmira. Predivne plaže u malim uvalama na obali dugačkoj 27 kilometara ima i letovalište Seferihisar.

Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Posle sunčanja preko dana, grad se priprema za raskošan zalazak sunca. Dok se dan smiruje, privlačni kafei, barovi i restorani duž palmama oivičenog bulevara oživljavaju. Restorani nude raznovrsne sveže morske plodove i druge egejske specijalitete. Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

izletiatina1.jpg