Sakriti Dodaj sobu
 

Delphinpalacelevo.jpg

Baialaralevo.jpg

Larabarutlevo.jpg

Limaklaralevo.jpg

Titanicmardanlevo.jpg

Antalija leto 2024. I First minute ponude I Turska letovanje

ANTALIJA LETO 2024. - MILION ZADOVOLJSTVA I 300 SUNČANIH DANA


U ponudi KonTikija su pažljivo birani hoteli s bogatim sadržajima i maksimalnom udobnošću na bazi all inclusive ponude ili polupansiona .

Peščane ili šljunkovite plaže, toplo i čisto more, dobra zabava, zanimljivi fakultativni izleti, šoping i još puno toga preporuka su za vaš odmor iz snova.

Poovljnosti kod plaćanja, direktan čarter let uz niz pogodnosti za porodični odmor samo su još jedna potvrda da je odmor s Kon Tikijem i lepši i ekonomičniji.

Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine Antaliju magnetno  privlačnom za turiste iz celog sveta. Uostalom, Antalija je ne samo jedna od najstarijih turističkih regija. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija,  izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom delu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi delovi Antalije nalik su savremenim evropskim gradovima...

Tu su naravno i brojni hoteli različitih kategorija i s ponudom koja garantuje uživanje i najprobirljivijim gostima. Svi su uglavnom izvan grada i nadomak prelepih plaža...Agencija KonTiki, samo za Vas, rezervisala je smeštajne kapacitete s predznakom najboljih među najboljim uz niz izneđanja za porodični odmor počev od uslova plaćanja do gratis smešaja za jedno ili dvoje dece.

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

Responsive Image