Marmaris leto 2024. I Specijalna ponuda I Turska letovanje

MARMARIS LETO 2024. - ČAROLIJA OD ODMORA NA LIKIJSKOJ RIVIJERI
 

Deo je Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara.

Vrhunski provod i šoping, sjajne plaže, maksimalno gostoprimstvo i hoteli svih kategorija s maksimalnim komforom i odličnom uslugom.

I do ovog letovališta stiže se direktnim čarter letom KonTikija koji za svoje goste daruje i niz drugih pogodnosti.

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu.  Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz peščanu plažu,  pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari.

Ičmeler je izuzetno popularan turistički gradić, spojen sa Marmarisom, ali i u mnogo čemu drugačiji. Nalazi se u uvali sa dugom peščanom plažom, a okružen je planinama obraslim borovom šumom. Celo mesto podređeno je isključivo turizmu, sa izuzetno uređenom infrastrukturom, a krase ga brojni hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan dolmušima koji saobraćaju svakih nekoliko minuta. Više o destinaciji pročitajte ovde

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

izletiatina1.jpg