Sakriti Dodaj sobu
 

armonia.jpg

parkimayaz.jpg

Kt-Kairaba-Bodrum.jpg

Bodrum leto 2024. I Last minute ponude I Turska letovanje

BODRUM LETO 2024. - CARSTVO DŽET SETA I PRESTIŽA
 

Najprestižnije letovalište Turske s reputacijom mondenske destinacije i centra umetničke populacije ove zemlje.

Šarm neformalnog uokviren u bogaststvo vrhunskg noćnog provoda uz autentičan šoping i uživanje na lepim plažama u atraktivnim zalivima čini Bodrum sve poželjnijom destinacijom u celom svetu.

Uz svoje čarter letove KonTikija i ovde kroz pažljivo birane hotele u kojima je kvalitet ponude iznad cena koštanja aranžamana daruje više od ostali.

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskoteka ֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore. Više o destinaciji pročitajte ovde

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

izletiatina1.jpg