MORAVSKE TOPLICE WELNESS BUS 2019

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate)

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu Termal 4* na bazi 1 polupansiona (doručak i večera - švedski sto), neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 i bazenima hotela Terme - sve povezano toplim hodnikom (na dan dolaska od 11:00h i celodnevno na dan odlaska), korišćenje tobogana, bade-mantila, 1x ulaz u finsku saunu u hotelu Termal tokom boravka, razgledanja prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja, check in od 14:00h, check out do 12:00h.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
Dinarski deo aranžmana 1790 rsd po rezervaciji, fakultativni izlet, boravišna taksa 2€ po osobi po noći i prijavišna taksa 1€ po osobi za ceo period (plaćaju se na recepciji hotela), medjunarodno putno osiguranje i individualni troškovi.

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Maribor - 10€ po osobi
Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

POPUSTI:
- Deca do 6 godina u dvokrevetnoj sobi na zajedničkom ležaju popust - 20€
- Deca 6-15 godina u dvokrevetnoj sobi na pomoćnom ležaju popust - 15€
- Dozvoljen je 1 pomoćni ležaj u sobi (1 dete spava na zajedničkom, drugo na pomoćnom ležaju)

OPIS HOTELA:
Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Hotel Termal 4*, Moravske Toplice, www.sava-hotels-resorts.com/en/moravske-toplice

Hotel Termal namenjen je gostima koji na odmoru žele da učine nešto za svoje zdravlje. Gostima hotela Termal na raspolaganju je pansionski restoran u kojem će se pobrinuti i za prilagođenu prehranu gostiju na terapijskom odmoru. Mnogo gostiju hotela Termal koristi usluge terapijskog centra Thermalium, čije su usluge vezane za snagu crne termomineralne vode. Gosti hotela imaju i slobodan ulaz u bazenski kompleks Tesrma 3000. Gostima Hotela Termal na raspolaganju je wellnes center Thermalium a tajlandske masaže moguće su u wellness centru Thai u Hotelu Livada. Hotel Termal ima 136 soba, od toga 108 dvokrevetnih i 25 jednokrevetnih i 3 suite. Sobe sa pogledom na vodeni park Terma 3000 imaju balkon. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš, WC, fen za kosu) i opremljene su TV-om, telefonom i mini-barom.
Kontiki Travel & Service zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata
- kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativnom zabranom (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima. Minimum putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 25 plativih putnika.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
• Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - "tax free", pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari grad, Kolarčeva 3, 5.sprat Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.
Program broj 1 od 09.septembra 2019. godine 

TERMAL HOTEL Slovenija/Moravske Toplice
TERMAL HOTEL-
 
 

Povodom pandemije Korona virusa hotel će biti zatvoren do 30.08.2020.

Hotel zadržava pravo da promeni sadržaj paketa i ograniči ili zabrani korišćenje određenih usluga u cilju sprovođenja mera u sprečavanju infekcije virusa COVID 19 u skladu sa odlukama lokalnih vlastiCENA PUTOVANJA PO OSOBI PO DANU U EVRIMA (Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Minimalni period boravka 2 noćenja
PAKET 1=2

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak, večera - švedski sto), neograničeno kupanje u bazenima hotela smeštaja na dan dolaska od 11.00h i celodnevno na dan odlaska, neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (povezan toplim hodnikom), korišćenje bade mantila, korišćenje peškira (u hotelu Livada Prestige), korišćenje fitnessa (za goste hotela Livada Prestige i Ajda u hotelu smeštaja), ulaz u saune u hotelu smeštaja (Livada Prestige: finska, turska, bio, infrared, laconium i caldarium; Ajda: finska, bio, infrared, laconium i parna; Termal: finska).

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Boravišna taksa - 2€ po osobi dnevno (plaćanje na recepciji hotela), prijava boravka - 1€ po osobi za ceo period boravka (plaćanje na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.
Hotel zadržava pravo promene cena boravišnih taksi.

POPUSTI I DOPLATE:
• Popusti za decu u pratnji 2 odrasle osobe - jedno dete spava sa roditeljima a drugo na pomoćnom ležaju
• Prvo dete do 12 godina u sobi sa dve odrasle osobe - besplatno
• Drugo dete do 2 godine u sobi sa dve odrasle osobe - besplatno
• Dete od 12 do 15 godina u sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 30% popusta
•Dečiji krevetac - 8€ dnevno
• Garaža (plaćanje na licu mesta) - 5€ dnevno

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata
- kreditnom karticom masterata OTP banke Srbije do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativnom zabranom (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

OPŠTE NAPOMENE:
•Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
•KonTiki Travel&Service d.o.o. zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje.
• Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2020 od 10.01.2020.godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068022 od 01.01.2020. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Program broj 5 od 03.februara 2020.
Licenca OTP 113/2020 od 01.02.2020.
Kategorija licence A 40
KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3, 5.sprat


   
 

Povodom pandemije Korona virusa hotel će biti zatvoren do 30.08.2020.


Hotel Termal 4*, Moravske Toplice, www.sava-hotels-resorts.com/si/terme-3000-moravske-toplice
Hotel Termal se nalazi među prekmurskim ravnicama, u samom srcu termalnih događanja i neposredno je povezan sa svim dobrobitima moravske termalne vode. Hotel Termal namenjen je gostima koji na odmoru žele da učine nešto da poboljšaju svoje zdravlje. Hotel poseduje: recpeciju, restoran, Wi-Fi internet, hotelske termalne bazene (unutrašnji i dva spoljašnja bazena), Medico-wellness centar Thermalium, slobodan ulaz u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji-bazenski kompleks Termi 3000, zdravstveni centar, kupalište sa hromoterapijom i stazom kristala, parking. U Termama 3000 se nalazi veliki Medico-wellness centar Thermalium, do koga vode natkriveni hodnici, čija su posebnost programi na osnovi crne termomineralne vode i lokalno obojene masaže sa biljem sa okolnih livada. To je centar opuštanja, lepote i prijatne atmosfere, a terapijski centar obuhvata uslugu od oko 120 opuštajućih i 150 terapijskih usluga (aromaterapija, terapija vrućim kamenjem, ayurveda, aqua sauna…). Bazenski kompleks Termi 3000 čine i razne vodene atrakcije: divlja reka sa brzacima, ležaljke, gejziri, slapovi, vodene i svetlosne masaže, plivanje protiv struje, žuboreće kupke... Najviša tačka bazenskoga kompleksa Terme 3000 je 22m visoki toranj sa više tobogana od kojih je jedan “Aqualoop”, jedan od najbržih tobogana u Evrpoli, a za one još hrabrije na raspolaganju je tobogan “Kamikaze”. Zdravstveni centar Terme 3000 poznat je po rehabilitaciji i neposredno je povezan sa hotelom Termal. Gostima su na raspolaganju tajlandske masaže u wellness centru Thai u hotelu Livada Prestige. Na prekmurskim ravnicama svoje će opuštanje naći ljubitelji golfa. Hotel Termal ima 136 soba i suitova. Sve sobe poseduju: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen za kosu, a neke sobe imaju i balkon sa pogledom na park. Usluga na bazi polupansiona (doručak, večera - švedski sto).


   
 

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.


   
 

Namenjen je gostima koji žele da učine nešto da poboljšaju svoje zdravlje 


 
 
 

Povodom pandemije Korona virusa hotel će biti zatvoren do 30.08.2020.

Hotel zadržava pravo da promeni sadržaj paketa i ograniči ili zabrani korišćenje određenih usluga u cilju sprovođenja mera u sprečavanju infekcije virusa COVID 19 u skladu sa odlukama lokalnih vlastiCENA PUTOVANJA PO OSOBI PO DANU U EVRIMA (Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Minimalni period boravka 2 noćenja
PAKET 1=2

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak, večera - švedski sto), neograničeno kupanje u bazenima hotela smeštaja na dan dolaska od 11.00h i celodnevno na dan odlaska, neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (povezan toplim hodnikom), korišćenje bade mantila, korišćenje peškira (u hotelu Livada Prestige), korišćenje fitnessa (za goste hotela Livada Prestige i Ajda u hotelu smeštaja), ulaz u saune u hotelu smeštaja (Livada Prestige: finska, turska, bio, infrared, laconium i caldarium; Ajda: finska, bio, infrared, laconium i parna; Termal: finska).

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Boravišna taksa - 2€ po osobi dnevno (plaćanje na recepciji hotela), prijava boravka - 1€ po osobi za ceo period boravka (plaćanje na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.
Hotel zadržava pravo promene cena boravišnih taksi.

POPUSTI I DOPLATE:
• Popusti za decu u pratnji 2 odrasle osobe - jedno dete spava sa roditeljima a drugo na pomoćnom ležaju
• Prvo dete do 12 godina u sobi sa dve odrasle osobe - besplatno
• Drugo dete do 2 godine u sobi sa dve odrasle osobe - besplatno
• Dete od 12 do 15 godina u sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 30% popusta
•Dečiji krevetac - 8€ dnevno
• Garaža (plaćanje na licu mesta) - 5€ dnevno

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata
- kreditnom karticom masterata OTP banke Srbije do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativnom zabranom (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

OPŠTE NAPOMENE:
•Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
•KonTiki Travel&Service d.o.o. zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje.
• Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2020 od 10.01.2020.godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068022 od 01.01.2020. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Program broj 5 od 03.februara 2020.
Licenca OTP 113/2020 od 01.02.2020.
Kategorija licence A 40
KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3, 5.sprat


   
 

Povodom pandemije Korona virusa hotel će biti zatvoren do 30.08.2020.


Hotel Termal 4*, Moravske Toplice, www.sava-hotels-resorts.com/si/terme-3000-moravske-toplice
Hotel Termal se nalazi među prekmurskim ravnicama, u samom srcu termalnih događanja i neposredno je povezan sa svim dobrobitima moravske termalne vode. Hotel Termal namenjen je gostima koji na odmoru žele da učine nešto da poboljšaju svoje zdravlje. Hotel poseduje: recpeciju, restoran, Wi-Fi internet, hotelske termalne bazene (unutrašnji i dva spoljašnja bazena), Medico-wellness centar Thermalium, slobodan ulaz u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji-bazenski kompleks Termi 3000, zdravstveni centar, kupalište sa hromoterapijom i stazom kristala, parking. U Termama 3000 se nalazi veliki Medico-wellness centar Thermalium, do koga vode natkriveni hodnici, čija su posebnost programi na osnovi crne termomineralne vode i lokalno obojene masaže sa biljem sa okolnih livada. To je centar opuštanja, lepote i prijatne atmosfere, a terapijski centar obuhvata uslugu od oko 120 opuštajućih i 150 terapijskih usluga (aromaterapija, terapija vrućim kamenjem, ayurveda, aqua sauna…). Bazenski kompleks Termi 3000 čine i razne vodene atrakcije: divlja reka sa brzacima, ležaljke, gejziri, slapovi, vodene i svetlosne masaže, plivanje protiv struje, žuboreće kupke... Najviša tačka bazenskoga kompleksa Terme 3000 je 22m visoki toranj sa više tobogana od kojih je jedan “Aqualoop”, jedan od najbržih tobogana u Evrpoli, a za one još hrabrije na raspolaganju je tobogan “Kamikaze”. Zdravstveni centar Terme 3000 poznat je po rehabilitaciji i neposredno je povezan sa hotelom Termal. Gostima su na raspolaganju tajlandske masaže u wellness centru Thai u hotelu Livada Prestige. Na prekmurskim ravnicama svoje će opuštanje naći ljubitelji golfa. Hotel Termal ima 136 soba i suitova. Sve sobe poseduju: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen za kosu, a neke sobe imaju i balkon sa pogledom na park. Usluga na bazi polupansiona (doručak, večera - švedski sto).


   
 

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.


   
 

Namenjen je gostima koji žele da učine nešto da poboljšaju svoje zdravlje 


 

SLOVENIJA
TERME 3000 – MORAVSKE TOPLICE
WELLNESS PRAZNIČNO PUTOVANJE
3 dana / 1 noćenje – autobusom
Termin putovanja: 09. – 11. Novembar 2019.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Moravske Toplice - nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Prirodni uslovi Moravskih Toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage. Iz dubine od gotovo 2.000 metara uspinje se prirodna i jedinstvena crna termomineralna voda pogodna za lečenje različitih reumatskih i kožnih obolenja. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage. „Crna“ termalna voda osim osim terapeutskog efekta, oživljava i osvežava telo, poboljšava i ubrzava prokrvljenost i smanjuje nervnu napetost.  

Dan 1
BELGRADE
(09.11.2019.) BEOGRAD... Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 23:00h. Polazak autobusa u 23:30h. Noćna vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
Dan 2
MORAVSKE TOPLICE
(10.11.2019.) ...PTUJ – MORAVSKE TOPLICE Dolazak u Ptuj u jutarnjim satima. Ptuj je grad kulturno-istorijske baštine, termomineralnih voda i gastronomskih specijaliteta. Leži na obalama reke Drave, koja sa brdom Grajski grič čini prirodnu granicu srednjevekovnog grada Ptuja. tvrdjava Ptujski grad, dominikanski samostan, Orfejev spomenik, Rudolf maister… samo su neki od simbola grada čije je gradsko jezgro zaštićeni spomenik culture. Nizvodno od grada na reci se nalazi i malo veštačko Ptujsko jezero. Upoznavanje grada u pratnji vodiča. Nastavak puta do Moravskih Toplica. Po dolasku smeštaj u hotel i uživanje u blagodetima čuvenih Termi 3000, kupanje u bazenskom kompleksu sa toboganima. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
Dan 3
BELGRADE
(11.11.2019.) MORAVSKE TOPLICE – MARIBOR – BEOGRAD Doručak. Nakon doručka napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme za uživanje u bazenskom kompleksu do polaska za Beograd ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet za Maribor. Po dolasku, obilazak prestonice slovenačkog dela Štajerske, baroknog Maribora. Upoznavanje grada sa vodičem, šetnja najužim jezgrom grada, Glavni trg, Lent-šetalište kraj reke Drave, Mariborska katedrala... Slobodno vreme. Povratak u Moravske Toplice i nastavak puta za Srbiju. Vožnja teritorijom Slovenije, Hrvatske i Srbije. Dolazak u Beograd u večernjim satima.