Call Center
011 / 2098-000
Pon.–pet. 09–20h, Sub.10 –15h
info@kontiki.rs
HURGADA - IZLETI


Organizator fakultativnih izleta je lokalni partner turističke agencije Kontiki - Red sea tours. Lokalni partner kao organizator zadržava pravo promene programa i cene izleta u zavisnoti od broja prijavljenih putnika. Na izletima je prisutan lokalni vodič. Kontiki Travel & Service ne snosi nikakvu odgovornost za organizaciju i sprovodjenje fakultativnih izleta. Navedene cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera. Naši prestavnici nisu u mogućnosti da na pomenute izlete putnike lično ispraćaju iz različitih hotela. Lokalna agencija zadržava pravo izmene redosleda, sadržaja i datuma izvodjenja izleta, usled opravdanih razloga. Molimo goste koji idu na  kolektivne izlete da  budu tačni u zakazano vreme na ulazu u hotel, da  imaju strpljenja čekati, te da pokažu vodiču Voucher koji imaju za izlet, da bi bili sigurni da su ušli u pravo vozilo. Molimo Vas da imate u vidu da ponekad prikupljanje po hotelima dugo traje. U SLUČAJU OTKAZIVANJA IZLETA, Ill NE POJAVLJIVANJA NA ISTOM POVRAĆAJ NOVCA NIJE MOGUĆ. LOKALNA AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA ODOBRI POVRAĆAJ U IZNOSU OD 50% CENE IZLETA, A VRAĆA CELOKUPAN IZNOS SAMO USLED BOLESTI {IZVEŠTAJ LEKARA) .OTKAZ UOČI SAMOG IZLETA ( MANJE OD 24H) SMATRA SE KAO NO SHOW I NEMA POVRAĆAJA NOVCA. FAKULTATIVNI IZLETI SE ORGANIZUJU I IZVODE OD STRANE OVLAŠĆENE AGENCIJE RED SEA TOURSA, LOKALNOG PARTNERA. MOllMO VAS DA NE BUKIRATE IZLETE KOD NEAUTORIZOVANIH AGENATA NA INTERNETU, UlCI Ill PLAŽI JER U TOM SLUČAJU NE SNOSIMO ODGOVORNOST ZA PROBLEME ILI NEPRIJATNOSTI. HVALA NA RAZUMEVANJU. UŽIVAJTE NA SVIM NAŠIM IZLETIMA.

KAIRO  -  peseta  Nacionalnom  Muzeju.podrazumeva  obilazak Platea Gize - Piramida i Sfinge, krstarenje Nilom (doplata 5€), parfimerija, uključen ručak bez pića.Vodič na srpskom.

Dani za organizovanje izleta: četvrtak, petak i nedelja

Cena za odrasle 60

Deca od 2 do 12 godina 20 evra

 

KAIRO AVIONOM - Let od Hurgade do Kaira {lh). Uz pratnju vodiča, obilazak platoa Gize (piramide i Sfinga) i Narodnog muzeja. Peseta orijentalnoj parfimeriji i fakultativno krstarenje Nilom (5€ po osobi). Ručak uključen u cenu kao i svi transferi tokom Vašeg putovanja. Povratak u Hurgadu avionom iz Kaira u večernjim satima.Vodič na engleskom.

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 250

Deca od 2 do 12 godina 250 evra

 

LUKSOR - peseta hramu Karnak, fabrika papirusa i alabastera, kolosi  Memnona,  fakultativno  krstarenje  Nilom  (doplata  5€), uključen ručak bez pića, Dolina kraljeva i ulazak u tri grobnice

faraona, Hram kraljice HatSepsut. Vodič na srpskom.

Dani za organizovanje izleta: ponedeljak, utorak, sreda

Cena za odrasle 60

Deca od 2 do 12 godina 30 evra

 

Obilazak grada - panoramsko razgledanje, Nova Marina, džamija Al Mina, poseta fabrici lekovitih ulja i parfema, suveniri.Vodič na engleskom.

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle – besplatni
 

SUPER SAFARI - odlazak dzipovima u pustinju. Obilazak beduinskog sela, čaj, voda i upoznavanje sa lokalnim običajima, jahanje kamila, vožnja kvadova 45min-l h i buggy-ja 20-30 min . Orientalni show sa plesačicama i ručak uključeni. Poneti zatvorenu obuću, majice kratki rukav, marame, naočare za sunce i novac za suvenire.
 

Dani za organizovanje izleta: subota, nedelja, utorak i četvrtak

Cena za odrasle 20

Deca od 2 do 12 godina 10 evra

 

VOZNJA KVADOVIMA·

Vožnja kvadovima duboko u kameno- pesčanu pustinju, avanturistička vožnja za sve one koje vole izazove. Trajanje izleta oko 3h u popodnevnim časovima.

 

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 20

Deca od 2 do 12 godina 10 evra

 

2 u 1 - odlazak u pustinju i vožnja kvada oko 30 minuta. Peseta beduinskom selu, jahanje kamila. Odlazak u marinu. Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni. Plovidba do koralnog grebena, snorkling 45min (maske, peraja, disaljke uključeni). Boravak na Paradise plaži (Rajsko Ostrvo) . Besplatno korišćenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje oko l do 5h.Vodič na srpskom.
 

Dani za organizovanje izleta: utorak, četvrtak i nedelja

Cena za odrasle 45

Deca od 2 do 12 godina 25 evra

 

POS  (PARADISE   ISLAND+ORANGE   BAY+SNORKELING)   -   plovidba  brodom  do  plaže Paradise Island, boravak  na plaži između 60/90min, sledi snorkeling 45min (maske, disaljke i peraja uključeni), ručak na brodu. Plovidba do druge plaže Orange Bay i boravak između 60/90min (bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu su uključeni). Besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Na brodu se plaća taksa u iznosu od 5$, deca do 6 godina ne plaćaju taksu.

Dani za organizovanje izleta: subota, nedelja i sreda

Cena za odrasle 40

Deca od 2 do 12 godina 20 evra
 

PARADISE ISLAND -RAJSKO OSTRVO - plovidba brodom (bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu uključeni) do jedne od najlepših privatnih plaža u okolini. Besplatno korišćenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje, oko 1,5 do 2h. Plovidba do koralnog grebena , 2 snorklinga po 30-45min (maske, peraja i disaljke su uključeni). Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni. Na brodu se plaća ekološka taksa u iznosu od 5$, deca do 6 godina ne plaćaju taksu.

Dani za organizovanje izleta: četvrtak i petak

Cena za odrasle 30

Deca od 2 do 12 godina 15 evra
 

ORANGE BAY - plovidba brodom (ručak, bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu uključeni) do dve lokacije za snorkeling po 30-45 min, (maske, peraja i disaljke uključene). Nastavak plovidbe do jedne od najlepših plaža u okolini, Orange Bay, sa lejzi beg i suncobranima. Kupanje i sunčanje oko 1,5 do 2h. Ručak i pića na brodu uključeni. Na brodu se plaća ekološka taksa u iznosu od 5$, deca do 6 godina ne plaćaju taksu.
 

Dani za organizovanje izleta: ponedeljak i utorak

Cena za odrasle 30

Deca od 2 do 12 godina 15 evra

 

EDEN- Plovidba brodom do plaže Eden, jedna od najlepsih plaža ostrva Giftun, skrivenog dragulja Crvenog mora. Dve lokacije za snorkeling, ručak i piće su uključeni na brodu kao i usluga snorkeling vodiča.
 

Dani za organizovanje izleta: utorak

Cena za odrasle 40

Deca od 2 do 12 godina 20 evra

 

DOLPHIN TRIP - plovidba brodom do 2 lokacije za snorkeling  i potom po uočavanju jata plivanje sa divljim delfinima u njihovom staništu. Oprema za snorkling (maske, peraja i disaljke). bezalkoholna pića i ručak na brodu su uključeni. Poneti foto aparate, kreme za sunčanje i peškire. Ekološka taksa u iznosu od 5$, deca do 6 godina ne plaćaju taksu.

Dani za organizovanje izleta: sreda

Cena za odrasle 30

Deca od 2 do 12 godina 15 evra

 

DOLPHIN SHOW - program sa treniranim delfinima i morskim lavovima u trajanju od 45min - 1h. Mogućnost individualnog plivanja sa delfinom 5 min (uz rezervaciju i doplatu od 75€ po osobi). Slikanje sa delfinima (10 fotografija ) 50€ po osobi .

Dani za organizovanje izleta: svi dani u nedelji osim subote

Cena za odrasle 30

Deca od 2 do 12 godina 15 evra

 

DIVING RONJENJE - plovidba brodom do mesta za  ronjenje  sa  profesionalnom opremom, kratka obuka, 2 zarona u pratnji instruktora, bezalkoholna pica, rucak. Poneti kupaci, peskire za plafo i nesto za presvuci . Uzivajte u podvodnim carima crvenog mora. Na brodu se placa ekoloska taksa u iznosu od 5$, deca do 6 godina ne placaju taksu.

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 35

Deca od 2 do 12 godina 35 evra

 

SEA SCOPE - brad sa staklenim dnom, krstarenje 1h, snorkeling 20 min (plivanje sa maskama, disaljkama i perajima). Početak u 11h i 15h. Poneti, kamere iii aparate, kupaći, kreme, peškire za plažu. 1$ taksa za brod iii 1€ deca do 6 ne plaćaju taksu.

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 15

Deca od 2 do 12 godina 10 evra

 

GRAND AQUARIUM - dvočasovna peseta jednom od deset najvećih akvarijuma u regionu. Prelepi dozživljaj bajkovitog živog sveta Crvenog mora .

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 15

Deca od 2 do 12 godina 10 evra

 

PARASAILING

lspunjenje sna o letenju, za sve ljubitelje adrenalina, slobode i predivnog pogleda na Crveno more iz ptičije perspektive. U proseku se leti (7-10 minuta).

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 25

Deca od 2 do 12 godina 25 evra

 

SPA CENTAR

Opustajući odmor uz saunu, parno kupatilo, tursko kupatilo, masažu (45 minuta) uz masku od kafe iii kokosa i jacuzzi. Piće dobrodošlice, ukupno trajanje je oko 2h.

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 35

Deca od 2 do 12 godina 35 evra

 

JAHANJE KONJA/ KAMILA

Uživanje uz jahanje na plaži i pustinji ovih divnih čistokrvnih Arapskih zivotinja. Uz predivan pejzaž pružamo nezaboravno iskustvo.

Dani za organizovanje izleta: svaki dan

Cena za odrasle 35

Deca od 2 do 12 godina 35 evra