Call Center
011 / 2098-000
Pon.–pet. 09–20h, Sub.10 –15h
info@kontiki.rs
EGEJSAK REGIJA - BODRUM IZLETI

Organizator fakultativnih izleta je lokalni partner turističke agencije KonTiki Travel. Lokalni turski partner, organizator zadržava pravo promene programa i cene izleta u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Na izletima je prisutan lokalni vodič, uz pratioca na srpskom. KonTiki Travel ne snosi nikakvu odgovornost vezano za organizaciju i sprovođenje fakultativnih izleta.

GUMUSLUK:
 
Gumusluk - Obilazak poluostrva obuhvata živopisne zalive Gumuşluk i Yalıkavak. Gumusluk je mesto nekadašnjeg antičkog grada Mindosa, a ruševine su pod vodom i može se hodati po njima, pored toga je ovo jedno malo selo koje je zadržalo svoju dušu, ovo je selo umetnika Bodruma i brojne manifestacije se ovde održavaju, a u antičko vreme je bio poznat po kamenolomu od kog je izgradjen Halinkarnas i Mindos. Yalikavak je kontrast Gumusluku, to je najmoderniji deo poluostrva, sa novom, luksuznom lukom gde su jedni od najskupljih vezova za jahte u Turskoj, tu je nova promenada gde naši gosti mogu doživeti mala Jelisejska polja i shopingovati u Yves Saint Laurentu, Gucci-ju, Louis Vuitton itd.

KOZA I KRZNO BODRUMA:
 
Koza i krzno Bodruma - Grad je poznat kao mondensko mesto i u Bodrumu možete uživati u jednom od najboljih shoppinga u Turskoj. Kao i svuda u Turskoj i ovde je dosta zastupljena proizvodnja raznih proizvoda od kože i krzna, ono sto izdvaja Bodrum od drugih turskih gradova jeste što za dosta pristupačniju cenu možete dobiti modele vrhunskog kvaliteta i dizajna, moda Bodruma je uvek bila usmerena ka Evropskoj modi te šta god kupili u Bodrumu sigurno neće proci nezapaženo.

KOS:
 
Kos - Grčko ostrvo 25 minuta vožnje od Bodruma, rodno mesto Hipokrata. Na ovom ostrvu se nalazi zvanično najveće drvo u Evropi, Hipokratov platan, brojne antičke ruševine, poznati Asklepion gde se rodila ideja moderne medicine i mnoge peščane plaže, ostrvo ima preko 100 km peščanih plaža, a najbliža je svega 500 m od luke.

ALL INCLUSIVE KRSTARENJE OKO OSTRVA KARA ADA:

All inclusive krstarenje oko ostrva Kara Ada - Kara Ada ili crno ostrvo nosi taj naziv zbog tamnije vegetacije, ovo je posledica velikog broja ugašenih vulkana i vulkanskih ostrva u blizini Bodrumskog poluostrva. Obići ćemo Akvarijumski zaliv gde je kristalno prozirna voda, Crveni zaliv koji je karakterističan zbog boje stena u zalivu i Zečiji zaliv koji ima karakterističan oblik zečijih ušiju. Ceo dan žemo provesti kupajući se, preko 4h kupanja na najlepšim zalivima u okolini Bodruma.