Sakriti Dodaj sobu
 
avgust 2019 5
jun 2019 2
april 2019 1
jul 2019 1
ŠRI LANKA 1
RUSIJA 2
INDONEZIJA 1
PORTUGALIJA 1
FINLAND 1
DANSKA 2
VELIKA BRITANIJA 1

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Helsinki-Beograd, transferi autobusom prema programu,panoramski obilazak Helsinkij i Talina, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, prevoz brodom  (dnevni feri) na relaciji Helsinki-Talin-Helsinki, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse oko 99 evra (od kojih YQ  68.00 evra  ne podleže refundaciji i evra 0.98RF, 16.72RS ,4.48LG, 2,76YA, 5.84 LJ, 0.22RS podležu refundaciji), (plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, međunarodno putno osiguranje (koje je obavezno i uplaćuje se u agenciji), posluženje u avionu, fakultativni izleti  Parvo(75 evra za mínimum 15 prijavljenih putnika)  i  posete koje nisu predviđene programom.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 10. aprila ili do popune mesta

Prilikom rezervacije aranžmana obavezno treba dati sledeće podatke: datum rođenja, broj pasoša i državljanstvo i datum važenje pasoša.

Hoteli :

Helsinki
: Hotel Scandic Meilahti 4*  www.scandichotels.com/hotels/finland/helsinki/scandic-meilahti


Hotel se nalazi u centralnom- rezidencijalnom delu Helsinkija, na 4 km od  železničke stanice i katedrale, na 3 km od Parlamenta. Na 170 m od hotela nalazi se stanica tramvaja kojim se za 20 minuta stiže do starog dela grada. Hotel se sastoji od 11 spratova i ima 180 soba. Sadraj: restoran, bar, mini-šop sa skandinavskom hranom koji radi 24 h, fitnes, sauna. Sve sobe imaju TV, WI FI, radni sto, sef, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu.Usluga : doručak se služi po principu samoposluživanja.


KonTiki Travel&Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:
●Lokalno vreme: U Finskoj  plus 1 sat u odnosu na vreme u Srbiji.
●Novac: U Finskoj i Estoniji se koristi evro. Plaćanje kreditnim karticama rašireno je u svim Skandinavskim zemljama. Visa, Mastercard i Diners češće se prihvataju od American Express-a. Na brodovima se po pravilu plaća u valutama zemalja između kojih brod plovi.Ove valute se mogu kupiti i u Srbiji u banci ili u menjačnicama.

Klima: Imajući u vidu da se radi o severnoj Evropi, klima je blaža nego što se očekuje zahvaljujući toplom pojasu koji pravi Golfska struja. Prosečna jutarnja i večernja temperatura je oko 10 – 15 C, a dnevna i do 20 C. Iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili kod nas u proleće ili jesen.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj  i vreme panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Minimalni broj prijavljenih putnika za fakultativni izlet po datoj ceni je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta se povećava.


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Molimo putnike da dva dana pre polaska obavezno provere u agenciji tačno vreme poletanja aviona.


• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


NAČINI PLAĆANJA: 
-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
-  gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

                                                                                                                                                                               
Beograd, 11.april 2019.                                                                KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3

Program broj 2                                                                                                      Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

HELSINKI
20.6.2019.
5 Dan / 4 noći
649 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intese na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom Beograd-Frankfurt-Porto i Lisabon-Minhen-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (samoposluživanje) u Portu i 5 noćenja sa doručkom (samoposluživanje) u Lisabonu, panoramsko razgledanje Lisabona  i Porta, troškovi vođenja i organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 138.64 evra na polasku (koje se sastoje od sledećih taksi: 68.00 YQ, koje se ne refundiraju i taksi: 0.22 RS, 0.98 RF, 9.72 RS, 4.48 LG, 9 DE, 40.33 RA, 3.47 PT, 11.44 YP koje se refundiraju. Plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate). Dodatno se plaćaju na licu mesta boravišne takse koje iznose  1 evro po osobi po noći u Lisabonu i od 1.03.2018 se plaćaju boravišne takse u Portu u iznosu od 2evra po osobi po danu. Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po osobi. U cenu takođe nisu uključeni fakultativni izleti i posete, kao ni međunarodno putno osiguranje.

HOTELI*:

Vip Zurique *** Rua Ivone Silva, 18, Lisbon ili sličan   www.hotelzuriquevipexecutive.com

Moderan hotel sa tri zvedice udaljen od najbliže metro stanice samo 100 metara. Od trga Markiz de Pombala udaljen je dva kilometara. Hotel ima 252 sobe. Sve su klimatizovane sa kupatilom, fenom za kosu, telefonom, TV-om, sefom i mini-barom. Hotel ima, restoran, bar, menjačnicu, salu za konferencije i garažu.

Sao Jose  ***  Rua da Alegria 172, Porto  ili sličan      www.saojosehotelporto.com

Hotel se nalazi u centru grada, okružen prodavnicama i restoranima. Svaka od 94 sobe je klimatizovana sa kupatilom, fenom za kosu, telefonom, satelitskom televizijom i mini-barom. Hotel ima bežični internet koji je besplatan i dostupan u celom hotelu.

*KonTiki Travel &Service d.o.o. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 5 dana pre polaska na put

FAKULTATIVNI  IZLETI: Minimum za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće realizovati po korigovanoj ceni. Prijava i plaćanje se vrše u agenciji, prilikom otvaranja rezervacije ili najkasnije 30 dana pred put.

-Gimaraeš i Braga: (celodnevni izlet, oko 8 sati):  U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji vodiča, ručak nije uključen u cenu. Cena izleta: 60 evra
-Sintra, Kabo da Roka, Kaškaiš, Eštoril (celodnevni izlet, oko 8 sati):  U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji vodiča i ulaznica za Kraljevsku palatu u Sintri (National Royal Palace). Ručak nije uključen u cenu. Cena izleta: 60 evra
-Obidoš, Batalja, Nazare (celodnevni izlet, oko 8 sati): U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji vodiča i ulaznica za manastir Batalja. Ručak nije uključen u cenu. Cena izleta: 60 evra
-Fado veče: U cenu je uključena večera i piće, uz zvuke fado muzike. Cena izleta: 55 evra
-Pešačka tura: odlazak do Parka nacija (odlazak i povratak metroom): 15 eur

OPŠTE NAPOMENE:

• Krajnji rok za prijavu: 23.02.2019. ili do popune mesta

• Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje, već važeći biometrijski pasoš (važnost pasoša mora biti najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja). Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje, najkasnije 5 dana pre polaska (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag do 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.

• Rezervacija i uplata navedenih fakultativnih izleta se vrše u agenciji, prilikom prijavljivanja ili najkasnije 30 dana pred put. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika, ukoliko se prijavi manji broj putnika, cena će biti korigovana. Ostali fakultativni izleti u Portugalu koji nisu pomenuti u programu (ukoliko postoje) plaćaju se isključivo u evrima, na licu mesta, u efektivi.

• Sadržaj panoramskog razgledanja grada i rasporeda fakultativnih izleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena, vremenskim nepogodama i slično).


• Putnici su u obavezi da  daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service d.o.o. Beograd-Palilula.


• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put:
- gotovinski - u slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula)
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama izdatim od strane Komercijalne banke, moguće je plaćati iznos do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 20.februar 2019.                      KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd, Kolarčeva br.3
Program broj 4                                      Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

PORTO
24.4.2019.
9 Dan / 8 noći
750 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Napomena: Rezervacija jednokrevetnih soba vrši se na upit. Ne postoji mogucnost rezervacije trokrevetne sobe. Za eventualni smeštaj tri osobe može se tražiti smeštaj u apartmanu. Cena na upit !

U cenu putovanja je uključeno: Avio prevoz na navedenim relacijama; transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom, panoramsko razgledanje grada Sankt Peterburga, gratis ulazak u Petropavlovsku tvrđavu, obilazak Moskve bez ulazaka u navedene lokalitete, smeštaj u hotelu prema izboru iz tabele na bazi  noćenja sa doručkom (u Moskvi 4* / u Sankt Peterburgu 4*); prevoz savremenim, brzim, vozom na relaciji Moskva –Sankt Peterburg (sedišta B klase), usluga vodiča na srpskom jeziku, kao i troškovi organizacije i vođenja  putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno:  Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 125 evra  (od kojih YQ takse od EUR 68.00 ne podležu refundaciji i evra  0.98RF ,16.72RS , 0.22RS ,  8.48LG, 14.10RI , 9.42RI, 7.08UH podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi,posluženje u avionu,  fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.

Hoteli

Azimut Smolenskaya 4* / Moskva http://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-smolenskaya-moscow/

Hotel je smešten u centru grada u istorijskoj zgradi sa kararteristikama sovjetske arhitekture. Nalazi se u blizini zgrade Ministarstva inostranih poslova i na ulazu u ulicu Arbat. Do Crvenog trga i Baljšoj teatra udaljen je 2 metro stanice. Sobe su raspoređene na 23 sprata i imaju divan pogled na centar Moskve. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef,radni sto, klima uređaj, besplatan Wi Fi, pribor za kafu i čaj. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, lobi bar, fitness centar, poslovni centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Azimut Saint Petersburg 4* / Sankt Peterburg https://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-saint-petersburg/

Hotel se nalazi u admiralitetskoj četvrti, u širem centru grada, pored reke Fontanke. Od hotela se može doći pešice do Marinskog pozorišta i Isakijevske crkve, oko 2 km. Smešten je u najvišoj zgradi istorijskog dela Sankt Peterburga. Na 10 minuta hoda od hotela nalazi se stanica metro linije ,, Tehnološki institut”kojom se nakon dve stanice stiže do Nevskog prospekta (udaljenost od Nevskog prospekta 4 km). Od sadržaja hotel ima: panoramski restoran, kafe bar, spa centar, bazen, kongresne sale. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef, radni sto, besplatan Wi Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Ili

“Park Inn Pribaltiyskaya” / St. Peterburg / 4* http://www.parkinn.ru/hotelpribaltiyskaya-stpetersburg

Nalazi se na obali Finskog zaliva, na Vasiljevskom ostrvu, na 15 minuta voznje od centra grada, 25 km od Aerodroma Pulkovo. Hotel ima 1193 sobe, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom na zaliv i grad, koje su prostrane, klimatizovane, opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, Wi Fi internetom. U sadrzaju hotela je restoran RBG Bar & Grill, Lounge Bar koji radi 24 sata. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

KT Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

Površina Rusije: 17,1 miliona kv km (po teritoriji najveća zemlja sveta); njene obale zapljuskuje 12 mora, rastojanje između krajnje severne i krajnje južne tačke 4 000 km a između krajnje istočne i krajnje zapadne tačke 10 000 km.


Stanovništvo: 145,3 mil (79,8% Rusa, 3,8% Tatara, 2,0% Ukrainaca, 0,9% Čečena, 0,8% Jermena, 0,6% Belorusa).


Veroispovest: 70 -75% pravoslavnih vernika, katolici, jevreji, ateisti.


Uredjenje: Rusija je Federacija sa 83 ravnopravna subjekta (21 republika, 9 krajeva, 46 oblasti, 2 grada federalnog značaja, 1 autonomna oblast, 4 autonomna okruga).


Zvanični jezik: ruski (narodi Rusije govore na vise od 100 jezika).


Valuta: rublja 1e = 69 Rub 1 USD = 57 Rub po kursu na dan objavljivanja aranžmana. Promene su moguće.


Stanovništvo Moskve: više od 12 mi.l


Stanovnistvo Sankt Peterburga: 4 780 000


Lokalno vreme: Sankt Peterburg i Moskva su u Moskovskoj časovnoj zoni + 1 h u odnosu na vreme u Srbiji


Klima: od umereno-kontinentalne do primorske (u Sankt Peterburgu). Letnje temperature 19 - 35 stepeni a vlažnost vazduha 78 %


Struja: 220 V


Prevoz: Metro je osnovni transport u Moskvi i Sankt Peterburgu. Cena za jednu vožnju je 32 rublje. Korišćenje autobusa i trolejbusa je otežano zbog velikih gužvi u saobraćaju. Taksi nije obeležen, veoma je skup.


Hrana i piće: Kafe restorani su u svim velikim muzejima i dvorcima. Omiljeno rusko pecivo PIROG treba probati u restoranima STOLE u Sankt Peterburgu a najpoznatija čorba je BORŠĆ. Ako niste probali BLINI (palačinke) sa kavijarom kao da niste bili u Rusiji. Crni ražani hleb borodino i maslac sa Valdajske visoravni nalazi se na svakoj svečanoj trpezi. GRECKA (heljda) i druge kaše su na meniju za doručak svakog Rusa a kuvane suve šljive sa pavlakom i žele od borovnice sa šlagom dezerti su sa kremaljskog menija. VOTKA se pije pre ručka, KVAS posle ručka a bez

ŠAMPANJCA se ne može zamisliti nijedan praznik!


Kupovina: Na svim turističkim putevima, od hotelskih suvenirnica do uličnih tezgi veliki je izbor pravih ruskih suvenira. Uz znanu MATRJOSKU veliki je izbor nakita od poludragog kamena sa Urala, HOHLAMA, oslikane drvene posude, ORENBURZKA MARAMA od kozje dlake, ČIPKA iz Vologde, ĆILIBAR iz Kaliningrada, keramički predmeti GZELJ.


OPŠTE NAPOMENE:

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, promene kursa rublje i nedovoljnog broja prijavljenih učesnika promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje, o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet dana pre predviđenog početka putovanja.

• Minimum za realizaciju grupe je 20 putnika.


•Prilikom prijave, obavezno se dostavljaju podaci iz pasoša. Za građane Republike Srbije viza nije potrebna, ali je potrebno dati tačne podatke iz
pasoša (datum rođenja, kao i broj i važnost pasoša).


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Cena aranžmana uključuje i 20 kg prtljaga (1 torba, dodatna torba se naknadno naplaćuje čak iako je u okviru 20 kg).


• Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon +381 11 2098-000.


• Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (praznicima, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično). Cene fakultativnih izleta važe za odredjeni broj prijavljenih, u koliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati ali po nešto višoj ceni.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


CENE IZLETA:

MOSKVA Za min 15 pax

Kremlj sa ulaskom u oružanu palatu 75 evra
Sergejev Posad 40 evra
Muzej kosmonautike 30 evra
Krstarenje rekom Moskvom 35 evra

PETERBURG

Ermitaž 40 evra
Carsko selo 55 evra
Peterhof , donji i gornji park 45 evra
Vožnja kanalima Neve 30 evra
Noćni Sankt Peterburg i podizanje mostova 30 evra

Za broj prijavljenih putnika (za fakultativne izlete) ispod 15, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

Obavezna je prijava i uplata fakultativnih izleta Kremlj, Peterhof, Carsko selo i Ermitaž prilikom uplate aranžmana. Prijavljivanje za pomenute izlete mesec dana pre polaska na put kao i prijava i uplata ovih izleta na licu mesta nije moguća !

NAČINI PLAĆANJA:

- avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.


Beograd, 09. april 2019. KonTiki Travel & Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
Program broj 4 Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

 

MOSKVA
21.6.2019.
7 Dan / 6 noći
795 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

• Jednokrevetne sobe u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit i uz doplatu!

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Cirih-Dablin-Cirih-Beograd, smeštaj u hotelima sa 4* zvezdice u Dablinu, Limeriku i Golveju u dvokrevetnim sobama na bazi 5 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu, ulaznice: za Triniti koledž i Ginis prodavnicu u Dablinu, Kašel stenu,Hore opatiju,Zamak Kralja Džona u Limeriku, ulaznice za litice Mohera,opatiju Klonmaknois; usluge vodiča Kontiki Travel  i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 139 evra( od toga evra 60.00 YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra :  4.48LG,0.98RF ,16.72RS,0.22 RS,9.56 DE,33.34 RA,13.70UP  podležu refundaciji) plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, eventualni fakultativni izleti i posete, viza  za Republiku Irsku (30 evra), usluga viziranja (10 evra), napojnica za vozača na turi, međunarodno putno osiguranje.
    
VIZA : Informacije o proceduri i potrebnoj dokumentaciji možete naći na sajtu www.kontiki.rs. ili na telefon 20 98 184.
                             
Krajnji rok za  predaju dokumentacije za vizu: 5. jul 2019.


Smeštaj:


Dublin : Ashling hotel 4 * http://www.ashlinghotel.ie/  (smeštaj 29.04. na 01.05.2019. )

Moderan hotel sa 4*  nalazi se na obali reke Lifi , na oko 3 km od katedrale sv. Patrika i centra grada i na 5 minuta od Narodnom muzeja i Zoo vrta. U blizini hotela nalazi se stanica tramvaja kojim se za 5 minuta vožnje stiže do centra. Sadržaj: nagrađivani Česterfild restoran i Iveagar bar, kongresne sale. Smeštaj: klasične sobe su moderno opremljene i imaju TV, sef, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

Limerik : Castletroy Park hotel 4* http://www.castletroypark.ie/
Hotel se nalazi u blizini Univerziteta i Tehnološkog parka u Limeriku i na oko 5 km od centra grada. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog autobusa koja vodi do centra. Sadržaj: Akva centar  sa saunom, bazenom, džakuzijem, parnim kupatilom, 2 restorana, bar, terasa WI FI, kongresne sale. Smeštaj: sobe su moderno opremljene i imaju SAT TV, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

Golvej :Conemara Coast Hotel 4* http://www.connemaracoasthotel.ie/
Luksuzan hotel Conemara sa 4 * nalazi se na obali okeana i u neposrednoj blizini zaliva Golvej, u selu Furbo i na 10 min vožnje od grada ( 10 km udaljenosti od centra Golveja). Iz hotela se pruža najlepši pogled na divlji Atlantik, na golvejski zaliv. Zgrada hotela se sastoji od prizemlja i potkrovlja i ima karakterističnu viktorijansku arhitekturu. Sagrađen je početkom XIX veka i bila je u posedu vlastelinske porodice. Ovo je hotel u kojem je najradije odsedala golvejska vlastela. Hotel svojim eksterijerom i enterijerom u mnogome dočarava irsku tradiciju. Sadržaj: 2 a la cart restorana, 2 bara u kojima se osim pića, služi i hrana i u kojima, s vremena na vreme, svira tradicionalni irski bend, unutrašnji bazen dužine 18, 5 m, džakuzi, sauna, parno kupatilo, teretana, sobe za masažu, sobe za holističke terapije, kongresne sale. Smeštaj: 141 soba koji su uglavnom opremljene u klasičnom stilu. Standardne sobe imaju TV, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo, WI FI, pribor za kafu i čaj, bocu mineralne vode ,telefon, fen u kupatilu. Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.


KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.


Korisne informacije o Irskoj:
 

Vremenska razlika: - 1 sat

Klima: Prosečne dnevne temperature u aprilu su cca 15 C . Posle kiše ili noću temperatura padne do cca 4 C.  Uvek postoji mogućnost povremenih pljuskova.  Preporučujemo da pre polaska  proverite vremensku prognozu.


Odeća i obuća: Preporučujemo sportsku i praktičnu odeću (najbolje slojevitu), toplu odeću, pogodnu za vetar ili vlažno vreme (vetrovka, kišobran, kape…), odeću dugih rukava, te udobnu sportsku obuću.

Električni napon: 220 V, 50 Hz trofazna – potreban je adapter. Ponekad se može pozajmiti na recepciji. Preporučujemo da ipak kupite pre polaska u specijalizovanim trgovinama.Obično se adapter može kupiti i u duty-free šopu na aerodromima.

Novac: Evro . Gotovo na svim mestima je moguće plaćanje kreditnim karticama.

Hrana: Prosečan obrok košta cca 20–25 evra (u zavisnosti od kvaliteta restorana) .

Banke i trgovine: Banke su otvorene radnim danom od 10:00 h –12:30h  i od 13:30 h–16:00 h, a trgovine od 09:00 h–17:30 h od ponedjeljka do subote. Četvrtkom i petkom neke trgovine ostaju otvorene i kasnije. U vreme praznika radno vreme se menja.

Kupovina: Na mnogim mestima u Irskoj moći ćete pronaći originalne suvenire i ručne radove. Poznati su vuneni džemperi sa ostrva Aran, tkanine od tvida u Donegalu, dimljeni lososi, whisky, pivo , čipka, keltski nakit...U Dublinu je glavna šoping zona Grafton street gde ćete pronaći trgovine koje nude gotovo sve: odeću, proizvode od kristala, vune . Pešačka zona ,,Temple Bar” je puna malih trgovina, pabova, restorana, pozorišta, uličnih svirača itd.

Pab:  Institucija koja je preuzeta iz britanske tradicije. Pab (Pub) - skraćeno od public house, znači mesto sastajanja. Najstariji pub u Irskoj star je cca 800 godina. U Dublinu je poznata četvrt pabova:TEMPLE BAR. Zabranjen je ulaz u pab mlađima od 18.godina.

Pušenje: zabranjeno je pušenje na svim javnim mestima i u pabovima.

Gastronomija: Irska tradicija je prilično pod uticajem britanske: obilan doručak, lagani ručak i najvažniji obrok – večera.

Pića: pivo Guinness- pravi nacionalni simbol, Irish coffee , Whisky - Jameson.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.
• Za državljane Republike Srbije potrebna je viza za ovo putovanje. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Krajnji rok za prijavu  : 5.jun 2019.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima  ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Na letu  Swiss Airlines-a dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.

• Opšti uslovi putovanja : OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN: Irska tura

Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura : Irska tura
- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja,

NAČINI PLAĆANJA:
-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
-  gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

   
Beograd, 5.mart.2019.    KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
      Program broj 1                     Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

DABLIN
16.8.2019.
6 Dan / 5 noći
1179 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)
 
U standardnim deluxe sobama ne postoji mogućnost dodavanja dodatnog ležaja. Deluxe suite na upit!

U cenu putovanja je uključeno: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama (deluxe room) u hotelu The Patra Bali Resort & Villas 5* (po lokalnoj kategorizaciji) na Baliju, na bazi 9 noćenja sa doručkom (švedski sto), transferi aerodrom-hotel-aerodrom, celodnevni izlet Kinatamani tura, troškovi organizovanja putovanja kao i usluge licenciranog vodiča Kontiki Travel & Service koji putuje sa grupom iz Beograda.

U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse u iznosu od 308,23 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi: EUR 240.00YQ i refundabilnih taksi: EUR 4.48-LG, EUR 0.98-RF, EUR 16.72-RS, EUR 14.08-YR, EUR 0.22-RS, EUR 16.92-G4, EUR 0.88-PZ, EUR 13.95-D5) - (avio-takse u trenutku pravljenja programa – konačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje.

The Patra Bali Resort & Villas 5* www.thepatrabali.com

Hotel je okružen je tropskom baštom veličine 11 hektara. Nalazi se na južnoj obali ostrva, poznatoj po nezaboravnim zalascima sunca. Na dva kilometra je od trga Kuta i na pet minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai i centra Kute. Lokacija ovog hotela omogućava brz odlazak u kupovinu ili u centre zabave. Takođe je idealan za miran odmor i opuštanje. Odllikuje ga spoj tradicionalnog i modernog. Nameštaj je izrađen u tradicionalnom balinežanskom stilu, a bazeni su sa pogledom na okean. Prostrane i klasično uređene sobe poseduju nameštaj od punog drveta i sopstvene balkone sa kojih se pruža pogled na tropsko zelenilo. Sve jedinice uključuju klima uređaj, sopstveno kupatilo, flat-screen tv sa kablovskim kanalima, fen za kosu, sef i aparat za čaj/kafu. Napuštanje soba je do 12.00 sati na dan izlaska iz hotela.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

VIZE: Državljanima Srbije sa biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nije potrebna viza za Indoneziju. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

VALUTA: Bali - indonežanska rupija:1USD = 14,221.38 IDR    1EUR = 16,156.55 IDR

KLIMA: Toplo preko cele godine sa temperaturama od 26˚C do 32˚C. Period visoke turističke sezone.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU I UPLATU JE DO 10. JUNA 2019. ILI DO POPUNE MESTA.
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Napuštanje soba je do12:00 časova na dan izlaska iz hotela.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).

• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno ali se preporučuje.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.

• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO
 
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
 

Beograd, 16. februar 2019                KonTiki TRAVEL & Service d.o.o, Beograd-Stari grad, Kolarčeva 3.
Program broj  3.                                    Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014

BALI
12.8.2019.
12 Dan / 11 noći
1290 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Doplata za 2 večere na brodu (Silja Line) : 80 evra po osobi
Doplata za spoljašnje kabine na brodu: oko 80 evra po osobi u dvokrevetnoj kabini. Raspoloživost i cena na upit.
Popust za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomocnim lezajem: 80 evra

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Kopenhagen-Stokholm-Beograd, transferi autobusom prema programu,prevoz autobusom na relaciji Oslo-Stokholm, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3* i 4* na bazi 5 noćenja sa doručkom, prevoz brodom u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama (Klasa B) na bazi 1 noćenja sa večerom na relaciji Kopenhagen-Oslo i dva  noćenja sa doručkom na relaciji Stokholm-Helsinki i Helsinki-Stokholm, razgledanja prema programu,troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse oko 111,22 evra (od kojih YQ  68.00 evra  ne podleže refundaciji i evra 0.98RF, 16.72RS ,4.48LG, 14.98YA, 5.84 LJ, 0.22RS podležu refundaciji), (plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, međunarodno putno osiguranje (koje je obavezno i uplaćuje se u agenciji), posluženje u avionu, fakultativni izleti i posete koje nisu predviđene programom.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 20. juna ili do popune mesta

Prilikom rezervacije aranžmana obavezno treba dati sledeće podatke: datum rođenja, broj pasoša i državljanstvo. Ovi podaci potrebni su za brodske liste putnika.

Hoteli:
 

Kopenhagen : Hotel Astoria 3*    www.brochner-hotels.dk/hotel-astoria/
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini železničke stanice , u centru Kopenhagena, na 3 minuta hoda od Tivoli vrtova. U  blizini hotela nalazi se Stroget ulica poznata po brojnim radnjama, barovima i restoranima. Ovo je jedan od prvih hotela sagrađen u Kopenhagenu 30-ih godina XX veka u moderniskičkom stilu. 2007.godine je redizajniran tako što su sobe i zajedničke prostorije modern opremljene ali je sačuvan i prvobitan arhitektonski stil. Od sadržaja ima: restoran za doručak, bar, sef na recepcji, kongresne sale, WI FI u zajedničkim prostorijama. Sve sobe su moderno uređene sa kablovskom TV, besplatan WI FI, minibar, klima uređaj, radnim stolom, kupatilo sa tuš kabinom. Fen za kosu se može dobiti na recepciji. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Oslo: Hotel  Scandic Vulkan 4*  www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-vulkan

Hotel se nalazi na obali reke Akerselva ,u blizini poznate  pijace, restorana i kafea. Od modernog kvarta Grunerloka udaljen je 5 minuta hoda. Od centralne železnicke stanice i strogog centra udaljen je oko 1,5 km.  U okviru hotela nalaze se restoran, bar, fitnes centar, WI FI . Sobe imaju sef, TV, fen za kosu u kupatilu.. Doručak po principu samoposluživanja.

Stokholm: Hotel  Clarion Stockholm 4* www.clarionstockholm.com

Hotel iz poznatog lanca  Clarion, prepoznatljiv po modernom dizajnu, nalazi se uširem centru grada, u delu grada Sodermal, poznatom po mnoštvu restorana , barova i mesta za izlazak. Do centra grada , gde se nalaze brojni kulturno – istorijski spomenici , stiže se za 5 minuta vožnje metroom. U okviru hotela nalaze se : Spa centar, fitnes centar, sauna, restoran i bar. Sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo, klima uređaj, SAT TV. Doručak se služi po principu samoposluživanja

KonTiki Travel&Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

Lokalno vreme: U Danskoj, Švedskoj i Norveškoj je isto kao i u Srbiji dok je u Finskoj  plus 1 sat u odnosu na vreme u Srbiji.

●Novac.  Švedska: Šved. kruna (1€  = 10,366 SEK), Danska: Dan.kruna (1€=7,46 DKK ), Norveška: (1€= 9,71 NOK), u Finskoj se koristi evro. (Kursna lista na dan objavljivanja programa). Plaćanje kreditnim karticama rašireno je u svim Skandinavskim zemljama. Visa, Mastercard i Diners češće se prihvataju od American Express-a. Na brodovima se po pravilu plaća u valutama zemalja između kojih brod plovi. Preporučujemo da na put ponesete danske, švedske i norveške krune koje su neophodne za prvi dan boravka u zemljama Skandinavije.Ove valute se mogu kupiti i u Srbiji u banci ili u menjačnicama.

Klima: Imajući u vidu da se radi o severnoj Evropi, klima je blaža nego što se očekuje zahvaljujući toplom pojasu koji pravi Golfska struja. Prosečna jutarnja i večernja temperatura je oko 10 – 15 C, a dnevna i do 25 C. Iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili kod nas u proleće ili jesen.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj  i vreme panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Molimo putnike da dva dana pre polaska obavezno provere u agenciji tačno vreme poletanja aviona.


• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


NAČINI PLAĆANJA: 
-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
-  gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

                                                                                                                                                                               
Beograd, 01.mart 2019.                       KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3

Program broj 2                                                  Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

KOPENHAGEN
20.7.2019.
9 Dan / 8 noći
1390 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Cena sa popustom od 80 € važi do 06.maja 2019. i ne odnosi se na doplatu za jednokrevetnu sobu
NAPOMENA: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama (Beograd-Dubai-Kolombo-Dubai-Beograd), smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* lokalne kategorizacije na bazi polupansiona prema programu (polupansion, doručak i večera–švedski sto), razgledanja i obilasci na turi prema programu, ulaznice za razgledanja prema programu, ulaznice za Peraheru, transferi, troškovi organizovanja i vođenja putovanja (licencirani vodič ide sa grupom iz Beograda, uz uslugu i lokalnog vodiča na destinaciji).

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse u iznosu od 103 evra (a koje se sastoje od nerefundabilnih taksi: EUR3.42YQ,EUR4.48LG,EUR0.98RF,EUR16.72RS,EUR0.22RS,EUR14.00YR,EUR18.54F6, EUR44.64LK i plaćaju se u agenciji nedelju dana pre polaska na put jer podležu promenama); lokalne avio-takse (ukoliko postoje); fakultativni izleti; napojnice (koje su u ovom delu sveta obavezne za lokalne vodiče, vozače i za nošenje prtljaga, oko 45 EUR za ceo boravak); troškovi vize (oko 35 eur) i usluga viziranja 10 eur; dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara po rezervaciji i međunarodno putno osiguranje.

HOTELI 4*:
 

Dambula: Thilanka Resort & Spa, Dambulla – Sigiriyana Resort by Thilanka ili sličan        www.sigirianaresort.com
Hotel je okružen prirodom i pirinčanim poljima, vešto kombinujući moderne uticaje i šrilankanski šarm i gostoljubivost. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen, wifi, bar, restoran…U blizini se nalaze pećina Dambule, a na 30 minuta vožnje je Lavlja stena Sigirije.

Kendi: Royal Kandyan Hotel 4* ili sličan www.royalkandyan.lk
Hotel je centralno pozicioniran, poseduje bazen, wifi, a u sobama su na raspolaganju balkon/terasa, fen, kuvalo za čaj/kafu itd.

Obala Indijskog okeana: Jie Jie Beach Hotel 4* ili sličan http://www.jetwinghotels.com/jiejiebeachbyjetwing/
Hotel je lociran na jugozapadnoj obali Šri Lanke, u Panaduri, na oko 29 km od Kolomba. Nalazi se medju kokosovim palmama, gostima je na raspolaganju restoran, wifi, satelitska tv, sobe su klimatizovane.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

Površina: 65.610km
Državno uređenje:  Demokratska Socijalisticka Država Šri Lanka (po proglašenju nezavisnosti 1972 godine ime Šri Lanke bilo je  Slobodna Suverena Nezavisna Republika Šri Lanka,  a 1978. definitivno menja ime u sadašnje)
Glavni grad: Sri Jayawardenapura politički i administrativni centar
Najveci grad: Kolombo, oko 700.000 stanovinika, šire gradsko područje oko 2.4 miliona. Ekonomski centar i velika  luka.
Stanovništvo: oko 22 miliona (Sinhalezi 73%, Tamili 18% i Maori 8%)
Zvanični jezici: sinhaleski i tamilski
•Verska pripadnost: budisti 69%, hinduisti 13%, muslimani 9% i katolici 9%
Vreme: +3,5 časova u odnosu na Srbiju
Roming: obezbedjen

VIZA: Viza za Šri Lanku je potrebna za nosioce srpskih pasoša (važnost pasoša mora biti najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) i trenutno iznosi oko 35 evra, dobija se posredstvom naše agencije, usluga viziranja je 10 evra. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama. Za sve informacije obratite se viznom odeljenju na telefon 011/ 2098-184.

VALUTA: Šrilankanska rupija: 1USD = 157,994 LKR; 1EUR = 182,956 LKR

KLIMA: Tropska, toplo sa velikim procentom vlažnosti. U ovom periodu je sunčano i toplo, ali su mogući kraći tropski pljuskovi.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE DO 03. JUNA 2019. ILI DO POPUNE MESTA*

*
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog strikitnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima (ovo je period visoke turističke sezone). U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.

VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).

• Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred put (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Osiguranje od otkaza putovanja se preporučuje.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.

• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:
Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35% od cene aranžmana, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak se plaća najkasnije 30 dana pre polaska
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 04.april 2019.       KonTiki TRAVEL & Service d.o.o, Beograd, Kolarčeva 3.
Program broj  1. Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

KOLOMBO
8.8.2019.
11 Dan / 10 noći
1490 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

NAPOMENA: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.  Popust za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem:  200 € (Sobe u Skandinaviji su manjih dimenzija od 14 do 20 m2.)

U cenu putovanja je uključeno: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Kopenhagen-Beograd, transferí autobusom prema programu, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* (lokalna kategorizacija) na bazi 2 noćenja sa doručkom ( po principu samoposluživanja) u Kopenhagenu i Bergenu, 3 polupansiona ( doručak i večera (set meni) u oblasti  Ota, Nordfjord i Gol, prevoz brodom kompanije DFDS u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama (Klasa B) na bazi 2 polupansiona : doručak i večera (švedski sto i jedno piće) na relaciji Kopenhagen-Oslo i Oslo-Kopenhagen, prevoz autobusom po Norveškoj, petnaestominutni prelazak ferijem  Nordalsfjorda, jednočasovno krstarenje ferijem Geiranger fjordom, jedanaestominutni prelazak na drugu stranu Nordfjorda, dvadesetominutni prelazak ferijem Sognefjorda, obilazak Bergena i Osla, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.


U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse oko 118,68 evra (od kojih YQ  68.00 evra  ne podleže refundaciji i evra 0.98RF, 16.72RS ,11.94LG, 14.98YA, 5.84 LJ, 0.22RS podležu refundaciji), (plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate), posluženje u avionu, dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, međunarodno putno osiguranje (koje je obavezno i uplaćuje se u agenciji), fakultativni izleti i posete koje nisu predviđene programom: vožnja žičarom u Bergenu - ulaznica  10 evra,ulaznica za Muzej Vikinga u Oslu 6 evra, ulaznica za Tivoli vrtove u Kopenhagenu 13 evra.
  
Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 5. jula ili do popune mesta.

Prilikom rezervacije aranžmana obavezno treba dati sledeće podatke: datum rođenja, broj pasoša i državljanstvo. Ovi podaci potrebni su za brodske liste putnika.

SMEŠTAJ:

Kopenhagen: Absalon hotel 4* https://www.absalon-hotel.dk/en

Klasičan i moderan hotel nalazi se užurbanom kvartu Vesterbo, na 5 minuta hoda od centralne železničke stanice i Tivoli Gardena a 1 km od Gradske većnice. U neposrednoj blizini hotela nalaze se restorani, kafei i prodavnice. Hotel ima  restoran, bar. Svaka soba je klimatizovana I poseduje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, sef, frižider, besplatan WIFI, TV. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Otta : Rondeslottet hotell 3* sup http://rondeslottethotell.no/

Planinski hotel nalazi se u središtu nacionalnog parka Rondane,okružen prelepom šumom i planinama. Hotel je od mesta Otta udaljen 11 km. Sadraj: restoran, bar, lobi bar, teretana, sauna, sto za bilijar. Smeštaj: 72 sobe renovirane 2017.godine jednostavno uređene  i imaju  wi fi, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Doručak se služi po principu samo posluživanja. Večera :meni.

Oblast Nordfjord: Nordfjord hotell 4* https://www.nordfjord-hotell.no/

Hotel se nalazi u oblasti Nordfjodeid , okružen prelepom prirodom. Sadržaj: restoran, bar, spa centar sa bazenom, turskim kupatilom, saunom, teretanom, hidromasažnom kadom u dvorištu. SmeštajČ sobe  14 m 2 sa minibarom, radnim stolom, kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu. Doručak se služi po principu samo posluživanja. Večera:  meni.

Bergen: Grand Terminus Bergen 4*  https://www.grandterminus.no/en/

Hotel se nalazi u centru Bergena, na 50 m od železničke stanice i na 650 m od starog dela grada.Sadržaj: restoran, viski bar,kongresne sale. Smeštaj: sobe veličine od 14 do 20 m2 sa radnim stolom, telefonom, minibarom, TV, Wi-Fi –ijem, kupatilom sa tuš kabinom i fenom za kosu. . Doručak se služi po principu samo posluživanja.

Gol: Hotel Storefjell Resort 4 * http://www.storefjell.no/

Hotel se nalazi u poznatom ski centru na 20 km od mesta Gol i u blizini planine Jotunheimen. Od sadržaja ima: teretanu, Spa centar sa saunom,vodenim toboganom, džakuzijem, turskim kupatilom,bazenom, restoran, sto za stoni tenis i bilijar, teren za skvoš. Sobe imaju TV, minibar, WI FI, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Večera: meni

DFDS-  feri - brodska kompanija  (dvokrevetne, unutrašnje kabine, B klasa) https://www.dfds.com/en/

KonTiki Travel&Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.
 
KORISNE INFORMACIJE: 

• Površina: 323 758 km² (kopno) – tj. gotovo osmostruka površina Danske

• Broj stanovnika: 4,5 miliona.
• Radno vreme: Radno vreme varira, ali osnovno radno vreme tokom godine za banke je 09.00 – 15.00 (subotom i nedjeljom zatvoreno) i trgovine 10.00 – 17.00 h ili duže (neke i do 22.00), nedjeljom zatvoreno. Subotom je uglavnom skraćeno radno vreme.
• Jezik: norveški, prvi strani jezik je engleski, drugi strani jezik je za mnoge nemački.
• Električna energija: 220 V
• Valuta: norveška kruna (1NOK=0,1028 € ili 1€= 9,72696 NOK ). (Kursna lista na dan objavljivanja programa ).
• U većini trgovina i restorana prihvataju se kreditne kartice: Mastercard, Visa i Diners. Putnički čekovi se moraju unovčiti u banci, pošti ili menjačnici.
• Klima: Norveška nije tako hladna kao što se obično misli. Zahvaljujući toploj Golfskoj struji, koja prolazi većim delom norveške obale, klima je toplija u poređenju sa područjima iste geografske dužine u Rusiji i Kanadi. Na toj dugoj obali preovladava obalska klima koja se odlikuje niskim temperaturnim razlikama (blage zime i sveža leta), relativno mnogo padavina i visokom vlažnošću vazduha. Jugoistočni deo Norveške ima manje padavina, zimi je hladniji, a leti topliji. U Norveškoj  najviše padavina ima na jesen, a najmanje krajem zime i početkom proleća.  Prosečna jutarnja i večernja temperatura je oko 10C, a dnevna i do 15C. Iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili i kod nas u proleće ili jesen.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta (ukoliko ih ima na turi )potrebno je najmanje 15 učesnika.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj  i vreme panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Molimo putnike da dva dana pre polaska obavezno provere u agenciji tačno vreme poletanja aviona.


• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


NAČINI PLAĆANJA:
 

-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
-  gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
                                                                                                                                                             
Beograd, 28.mart 2019.            KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3

Program broj 1                                Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

KOPENHAGEN
19.8.2019.
8 Dan / 7 noći
1649 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

U cenu putovanja je uključeno: avio-prevoz na navedenim relacijama, smeštaj u četvorokrevetnim  kupeima voza (6 noći) i u dvokrevetnim  sobama u hotelima sa 4* (u Moskvi i Pekingu i ostalim mestima prema programu putovanja (8 noći), transferi i razgledanja i ishrana prema programu (puni pansioni sa tri obroka počev od večere prvog i doručka poslednjeg dana), troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

Putovanje vozom u trajanju od 6 noći je u specijalnom, privatnom Velikom sibirskom ekspres vozu (Grand Trans Siberian Express). Četvorokrevetne kabine imaju po dva kreveta dole i dva gore. Toaleti sa lavaboom nalaze se na oba kraja vagona. Mogućnosti za tuširanje su u hotelima u kojima se odseda, kao i u hotelima koji će se koristiti za kraći dnevni boravak u Krasnojarsku i Ulan Udeu (jedna soba po kupeu).

U cenu putovanja nije uključeno: avio takse 253 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih: EUR 219.35YQ i refundabilnih: 0.98RF, 16.72RS, 3.30LG, 12.43CN, 0.22RS), (podložne su promeni, konačan iznos se plaća prilikom štampanja avio karata, 7 dana pred put), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 dinara koji se plaća po rezervaciji, napojnice za lokalne vodiče i osoblje voza (daje se na licu mesta, preporučuje se 200 evra za ceo boravak), fakultativni izleti, kao ni međunarodno putno osiguranje koje se preporučuje.


OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

VIZE: Srpskim državljanima sa biometrijskim pasosima Republke Srbije nisu potrebne vize za Rusiju, Mongoliju i Kinu. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

VALUTA:
Rusija: Rublja (RUB)          1 usd = 67 RUB,          1 eur =  76,88 RUB
Mongolija: Tugrik (MNT)      1 usd = 2664,04 MNT  1 eur =  3057,22 MNT
Kina: Juan Renminbi (CNY)  1 usd = 6,76 CNY        1 eur =  7,76 CNY


Klima: Letnji period najpovoljniji za putovanje u ove tri zemlje. Dnevne temperature i do 40°C u Mongoliji, inače oko 30-35°C. Vrlo male mogućnosti za slabiju kišu.

PRIJAVLJIVANJE I UPLATA AKONTACIJE DO 65 DANA PRE PUTOVANJA ILI DO POPUNE MESTA

VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).


• Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.


• Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje, najkasnije 5 dana pred put (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.


• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


NAČINI PLAĆANJA:

Uplata akontacije od najmanje 15% od cene aranžmana prilikom otvaranja rezervacije, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:

• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
• preko računa
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 16. februar  2019.          KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd, Kolarčeva 3

Program broj 2                                  Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

MOSKVA
10.8.2019.
15 Dan / 14 noći
4890 Po sobi Po osobi
Detaljnije