DVORCI BAVARSKE APRIL 2018

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelima kategorije 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom ( doručak – švedski sto), razgledanje gradova prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: 
Dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, ulaznice za obilazak sva tri dvorca i vožnja brodom do ostrva Herenkimze 50 evra, vožnja autobusom ili kočijama do dvorca Nojšvanštajn cena oko 5 evra (do kog se može stići i pešice), večera uz muziku u pivnici 30 evra, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

Minhen – Park Inn by Radisson München Ost 4* http://www.parkinn.de/hotel-muenchenost

ili ACHAT Premium

Munchen Sud 4* www.achat-hotels.com/de/hotel/muenchen-sued

Salzburg – Austria Trend Salzburg Mitte 3www.austria-trend.at/Hotel-Salzburg-Mitte/de/

 
ili Hofwirt 3* www.hofwirt.net


Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš, WC), SAT TV, telefon. Svaki hotel poseduje recepciju, bar i restoran.


VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika - krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta).

Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.


• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


NAČINI PLAĆANJA: 
- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
-kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 27. novembar  2017.      KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Palilula, 27. marta 12.

Program broj 1                                   Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.
 

DVORCI BAVARSKE TURA Nemačka/Minhen
DVORCI BAVARSKE TURA-

TEXT FOR LIST2
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

Minhen – Park Inn by Radisson München Ost 4* http://www.parkinn.de/hotel-muenchenost

ili ACHAT Premium 

Munchen Sud 4* www.achat-hotels.com/de/hotel/muenchen-sued

Salzburg – Austria Trend Salzburg Mitte 3* www.austria-trend.at/Hotel-Salzburg-Mitte/de/


ili Hofwirt 3* www.hofwirt.net

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš, WC), SAT TV, telefon. Svaki hotel poseduje recepciju, bar i restoran.  

 


LOCATION

Spisak hotela na kružnoj turi Dvorci Bavarske 


TEXT FOR LIST2
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

Minhen – Park Inn by Radisson München Ost 4* http://www.parkinn.de/hotel-muenchenost

ili ACHAT Premium 

Munchen Sud 4* www.achat-hotels.com/de/hotel/muenchen-sued

Salzburg – Austria Trend Salzburg Mitte 3* www.austria-trend.at/Hotel-Salzburg-Mitte/de/


ili Hofwirt 3* www.hofwirt.net

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš, WC), SAT TV, telefon. Svaki hotel poseduje recepciju, bar i restoran.  

 


LOCATION

Spisak hotela na kružnoj turi Dvorci Bavarske 

Nemačka – Austrija
MINHEN - SALZBURG
DVORCI BAVARSKE
 

5 dana (4 noćenja) - autobusom
Polazak: 05. april 2018.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Dvorci Bavarske - sve lepote Nemačke i ne bi bile toliko atraktivne da nije dvoraca fascinantne arhitekture. Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini Bavarska. Dvoraca, koji su slika načina života u jednom vremenu ali i potvrda ekscentričnosti nekih od vladara sa tla najveće nemačke pokrajine. Tokom vekova su bili sedišta najvažnijih istorijskih događaja i u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. Većina dvoraca koji su građeni posle srednjeg veka su zamišljeni kao kraljevske ili plemićke palate. Čudesni dvorci Linderhof, Nojšvanštajn i Herenkimze, ostvarenja su ekscentričnog bavarskog kralja Ludviga II koji je bio opsednut luksuznim i neobičnim palatama. 

Dan 1
BEOGRAD
(05.04.2018.) BEOGRAD – MINHEN Sastanak putnika na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 06:00 sati. Polazak autobusa u 06:30 sati. Vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Minhen u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 2
MINHEN
(06.04.2018.) MINHEN Doručak. Panoramsko razgledanje jednog od najlepših gradova Nemačke, kulturnog i boemskog centra sa brojnim spomenicima. Šetnja kroz centar grada: Bogorodičina crkva sa karakterističnim tornjevima visokim 99 metara, Marienplac kojim dominira gradska kuća (Rathaus) podignuta krajem XIX veka, stara pinakoteka sa bogatom kolekcijom slika starih majstora, nova pinakoteka sa vrednom kolekcijom dela evropskih slikara XIX i XX veka… Slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak na večeru sa muzikom u nekoj od minhenskih pivnica i uživanje u kulinarskim specijalitetima Bavarske. Noćenje.
Dan 3
MINHEN
(07.04.2018.) MINHEN – DVORAC LINDERHOF – DVORAC NOJŠVANŠTAJN – MINHEN Doručak. Fakultativni odlazak autobusom do dvorca Linderhof. Obilazak najreprezentativnijeg dvorca Ludviga II, okruženog parkom sa terasama i paviljonima, čiji je enterijer ukrašen u rokoko stilu. To je jedini završeni dvorac za života ovog ekscentričnog kralja i pasioniranog graditelja. Odlazak do čuvenog “dvorca iz bajki” Nojšvanštajna, znanog i kao “ostvareni san u kamenu jednog ekscentričnog vladara”. Smešten je visoko iznad jezera po kome je bavarski kralj Ludvig II plovio uz zvuke Vagnerove muzike. Ovaj prelepi dvorac, koji je ostao potpuno autentičan, poslužio je kao inspiracija Voltu Dizniju u crtanim filmovima. Pogled s poslednjeg sprata na raskošnu alpsku prirodu posetioci pamte zauvek. Povratak u Minhen. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 4
SALCBURG
(08.04.2018.) MINHEN – DVORAC HERENKIMZE / JEZERO KIMZE – SALZBURG Doručak. Odlazak autobusom prema jezeru Kimze. Po dolasku u luku Prien slobodno vreme ili fakultativni obilazak dvorca Herenkimze. Ukrcavanje na brodić za Herenkimze (“muško ostrvo”). Vožnja do ostrva traje oko 20 minuta. Poseta dvorcu Herenkimze koji je izgradio Ludvig II u kombinaciji rokokoa i baroka sa mnogobrojnim detaljima od zlata, skupog porculana i mramora. Dvorac nikada nije dovršen a kralj je u njemu boravio samo devet dana. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Salzburg. Smeštaj u hotelu. Noćenje.