Sakriti Dodaj sobu
 

Sejšeli I Individualni polasci I Egzotična destinacija

SEJŠELI


Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih.  Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE: 011/2098 - 007
Ponedeljak - Petak od 9.00h do 17.00h

NAPOMENA: Državljani Srbije mogu da putuju na Sejšele ali uz prethodno pribavljeno odobrenje od strane zdravstvenih vlasti. Obavezan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Najranije 72h i najkasnije 3h pre polaska, svi putnici moraju online aplicirati za Heath Travel Autorizaciju  preko https://seychelles.govtas.com

Ova obaveza važi za sve putnike (uključujući i decu), i košta 45 evra po osobi (plaćanje kreditnom karticom), u slučaju potrebe za hitnu autorizaciju doplata je 90 evra po osobi. Prilikom popunjavanja potrebno je priložiti potvrdu o vakcinaciji i negativan PCR test, digitalnu sliku i pasoš, detalje o letu i smeštaju. Nakon registracije i nakon maksimum 6 sati, će stići putna autorizacija, koja se mora odštampati ili sačuvati u telefonu. Odobrena autorizacija se dostavlja na check-in prilikom polaska. Osiguranje koje pokriva COVID-19 je obavezno.