Sakriti Dodaj sobu
 

amara.jpg

amaraprestige.jpg

miradadelmar.jpg

nirvana.jpg

Kemer leto 2024. I Last minute ponude I Turska letovanje

KEMER LETO 2024. - IDEALNO MESTO ZA IDEALAN ODMOR
 

KonTiki  nudi i niz povoljnosti počev od način plaćanja aranžmana do benefita zvanih besplatan smeštaj za jedno ili dvoje dece.

Fascinatna priroda ukrašena luksuzom hotela s naglašenim komforom i fascinantnim sadržajima za dodadno uživanje.

Idealna porodična priča za odmor koja počinje čarter letom u idealno vreme i brzim transferom do hotela u kome je sve doživljaj.

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi...

Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje... Tako to radi agencija KonTiki.

ISTAKNUTE CENE UKLJUČUJU AERODROMSKE TAKSE.

izletiatina1.jpg