TERME CATEZ FEB 2020 BUS

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate)

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu Toplice 4* na bazi 2 polupansiona (doručak i večera - švedski sto), 2x ulaz dnevno na zimsku termalnu rivijeru, upotreba fitness studia u hotelu Toplice, animacijski program, udluga vodiča-pratioca grupe tokom putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
Boravišna taksa: odrasli-2.5€ po osobi po danu (plaćanje na recepciji hotela) i prijava 1.5€ po osobi za sve vreme boravka (plaćanje na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

POPUSTI I DOPLATE:
- Dete 6 do 12 godina u sobi sa jednom odraslom osobom - plaća 85€ i odrasla osoba plaća punu cenu sa doplatom za jednokrevtnu sobu
- Doplata za jednokrevetnu sobu - 40€ (na upit)
- Doplata za ručak (meni) - 17€ dnevno po osobi, ručak (dečji meni) - 10€ dnevno po detetu
- Dečiji krevetac - 14€ dnevno
- Doplata za suite - 45€ dnevno
- Umanjenje za sopstveni prevoz 20€ po osobi
________________________________________

NAPOMENE:
- U sobi maksimalno može biti 4 osobe (max 3 odrasle)
- Deca do 6 godina u sobi sa dve odrasle osobe spavaju u zajedničkom ležaju
- Deca od 6 do 12 godina u sobi sa dve odrasle osobe spavaju na pomoćnom ležaju
- Treća odrasla osoba u sobi sa dve odrasle osobe spava na pomoćnom ležaju

OPIS HOTELA:
Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Hotel Toplice 4*, www.terme-catez.si

Zbog povezanosti hotela sa Zimskom termalnom rivijerom i neposredne blizine Letnje termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za porodice i ljubitelje aktivnog odmora. Pod jednim krovom su vodene avanture na Zimskoj termalnoj rivijeri sa Sauna parkom. Hotel Toplice ima 131 dvokrevetnu sobu,4 porodična suita i 4 apartmana. Dvokrevetne sobe 4* mogu biti sobe sa balkonom ili terasom u prizemlju. Svaka od njih ima francuski krevet ili odvojene krevete, mogućnost smeštaja jednog pomoćnog kreveta ili dečijeg krevetića, klimu, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen za kosu, mini-bar, sef, telefon, SAT TV. Depadans hotela Toplice 3* nudi smeštaj u 24 dvokrevetne sobe koje se nalaze u istoj zgradi u kojoj se nalaze i sobe sa 4*. Sobe u depadansu 3* mogu biti sobe sa ili bez balkona.

Kontiki Travel & Service zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata
- kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativnom zabranom (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
• Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - "tax free", pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Program broj 2 od 15.oktobra 2019.           Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

TOPLICE HOTEL Slovenija/Terme Catez
PORODIČAN HOTEL TOPLICE HOTEL-
 
 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO DANU U EVRIMA (Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Minimalni period boravka 3 noćenja
Cenovni ne važi u periodu od 28.12.2019.-02.01.2020. i 26.07.-23.08.2020.

Napomena: Do 15.10.2019 recepcija Zimske termalne rivijere biće zatvorena zbog renoviranja, svi gosti će ulaziti na bazene sa spoljašnejg ulaza, letnja termalna rivijera je prestala sa radom 30.09.


JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto), 2x ulaza dnevno na zimsku ili letnju Termalnu rivijeru, upotreba fitnes studija u hotelu Toplice, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Boravišna taksa: odrasli-2.5€ po osobi po danu (plaćanje na recepciji hotela), i prijava 1.5€ po osobi za sve vreme boravka (plaćanje na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi

POPUSTI I DOPLATE:
• Deca do 6 godina u sobi sa dve odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatano
• Deca od 6 do 12 godina u sobi sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50% popusta
• Deca od 6 do 12 godina u sobi sa jednom odraslom osobom - 50% popusta i odrasla osoba plaća doplatu za jednokrevetnu sobu
•Doplata za suite - 45€ po danu, doplata za apartman - 55€ po danu

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski,
- kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
- kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata,

- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
- preko računa,
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
- administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KON TIKI TRAVEL & SERVICE DOO).

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.  


PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE.

OPŠTE NAPOMENE:
•Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
•KonTiki Travel&Service d.o.o. zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje.
• Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari grad, Kolarčeva 3/5, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.
Program broj 7 od 21. oktobra 2019.godine


   
 
Zbog povezanosti hotela sa Zimskom termalnom rivijerom i neposredne blizine Letnje termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za porodice i ljubitelje aktivnog odmora. Pod jednim krovom su vodene avanture na Zimskoj termalnoj rivijeri sa Sauna parkom, koji u hladnijim mesecima nude dašak leta, tajlandske masaže i aktivnosti u sportskom centru. Restoran sa samoposluživanjem (doručak i večera), povezan je sa atraktivnom tropskom baštom. Animatori se brinu da odmor bude pun nezaboravnih doživljaja, a celodnevna animacija je namenjena svim starosnim dobima. Deca rado posećuju dečiji kutak sa vodenom animacijom, ali i nestrpljivo očekuju večernju zabavu. Vezni hodnik s hotelom Čatež omogućava neposredan pristup relaksacijskim programima u Spa & wellness centru i ponudi savremenog Zdravstvenog centra. U sklopu hotela je restoran, aperitiv bar, opuštajući centar Sabai s tajlandskim masažama, fitness studio, sportska i višenamenska dvorana, internet kutak, parking, Zimska termalna rivijera. Hotel Toplice ima 131 dvokrevetnu sobu,4 porodična suita i 4 apartmana. Dvokrevetne sobe 4* (površine oko 30 m2) mogu biti sobe s balkonom ili terasom u prizemlju. Svaka od njih ima francuski krevet ili odvojene krevete, mogućnost smeštaja jednog pomoćnog kreveta ili dečijeg krevetića, klimu, kupatilo sa kadom, WC, fen za kosu, mini-bar, sef, telefon, SAT TV. Depadans hotela Toplice 3* nudi smeštaj u 24 dvokrevetne sobe koje se nalaze u istoj zgradi u kojoj se nalaze i sobe sa 4*. Sobe u depadansi 3* (površine oko 25 m2) mogu biti sobe sa ili bez balkona. Sve sobe imaju francuski krevet, mogućnost smeštaja jednog pomoćnog kreveta ili dečijeg krevetića, kupatil sa tušem ili kadom, WC, fen za kosu, mini-bar, sef, telefon, SAT TV.
 
 

   
 
1.dan BEOGRAD–TERME ČATEŽ Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14 časova. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
 
2. do predposlednji dan TERME ČATEŽ Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
 
Poslednji dan TERME ČATEŽ–BEOGRAD Napuštanje soba do 10 časova. Kraj programa

 
 
 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO DANU U EVRIMA (Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Minimalni period boravka 3 noćenja
Cenovni ne važi u periodu od 28.12.2019.-02.01.2020. i 26.07.-23.08.2020.

Napomena: Do 15.10.2019 recepcija Zimske termalne rivijere biće zatvorena zbog renoviranja, svi gosti će ulaziti na bazene sa spoljašnejg ulaza, letnja termalna rivijera je prestala sa radom 30.09.


JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto), 2x ulaza dnevno na zimsku ili letnju Termalnu rivijeru, upotreba fitnes studija u hotelu Toplice, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Boravišna taksa: odrasli-2.5€ po osobi po danu (plaćanje na recepciji hotela), i prijava 1.5€ po osobi za sve vreme boravka (plaćanje na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi

POPUSTI I DOPLATE:
• Deca do 6 godina u sobi sa dve odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatano
• Deca od 6 do 12 godina u sobi sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50% popusta
• Deca od 6 do 12 godina u sobi sa jednom odraslom osobom - 50% popusta i odrasla osoba plaća doplatu za jednokrevetnu sobu
•Doplata za suite - 45€ po danu, doplata za apartman - 55€ po danu

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski,
- kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
- kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata,

- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
- preko računa,
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
- administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KON TIKI TRAVEL & SERVICE DOO).

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.  


PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE.

OPŠTE NAPOMENE:
•Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
•KonTiki Travel&Service d.o.o. zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje.
• Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari grad, Kolarčeva 3/5, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.
Program broj 7 od 21. oktobra 2019.godine


   
 
Zbog povezanosti hotela sa Zimskom termalnom rivijerom i neposredne blizine Letnje termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za porodice i ljubitelje aktivnog odmora. Pod jednim krovom su vodene avanture na Zimskoj termalnoj rivijeri sa Sauna parkom, koji u hladnijim mesecima nude dašak leta, tajlandske masaže i aktivnosti u sportskom centru. Restoran sa samoposluživanjem (doručak i večera), povezan je sa atraktivnom tropskom baštom. Animatori se brinu da odmor bude pun nezaboravnih doživljaja, a celodnevna animacija je namenjena svim starosnim dobima. Deca rado posećuju dečiji kutak sa vodenom animacijom, ali i nestrpljivo očekuju večernju zabavu. Vezni hodnik s hotelom Čatež omogućava neposredan pristup relaksacijskim programima u Spa & wellness centru i ponudi savremenog Zdravstvenog centra. U sklopu hotela je restoran, aperitiv bar, opuštajući centar Sabai s tajlandskim masažama, fitness studio, sportska i višenamenska dvorana, internet kutak, parking, Zimska termalna rivijera. Hotel Toplice ima 131 dvokrevetnu sobu,4 porodična suita i 4 apartmana. Dvokrevetne sobe 4* (površine oko 30 m2) mogu biti sobe s balkonom ili terasom u prizemlju. Svaka od njih ima francuski krevet ili odvojene krevete, mogućnost smeštaja jednog pomoćnog kreveta ili dečijeg krevetića, klimu, kupatilo sa kadom, WC, fen za kosu, mini-bar, sef, telefon, SAT TV. Depadans hotela Toplice 3* nudi smeštaj u 24 dvokrevetne sobe koje se nalaze u istoj zgradi u kojoj se nalaze i sobe sa 4*. Sobe u depadansi 3* (površine oko 25 m2) mogu biti sobe sa ili bez balkona. Sve sobe imaju francuski krevet, mogućnost smeštaja jednog pomoćnog kreveta ili dečijeg krevetića, kupatil sa tušem ili kadom, WC, fen za kosu, mini-bar, sef, telefon, SAT TV.
 
 

   
 
1.dan BEOGRAD–TERME ČATEŽ Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14 časova. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
 
2. do predposlednji dan TERME ČATEŽ Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
 
Poslednji dan TERME ČATEŽ–BEOGRAD Napuštanje soba do 10 časova. Kraj programa

 

SLOVENIJA - TERME ČATEŽ
WELLNESS PRAZNIČNO PUTOVANJE
3 dana / 2 noćenja – autobusom
Termin putovanja: 15.02. - 17.02.2020.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Terme Čatež - Apsolutno neobične, u mnogo čemu posebne. Zavodljive i maštovite u onom što nude za odmor i uživanje. Zbog svega i sve posećenije. Terme Čatež su idealna destinacija ne samo za porodični odmor ili odmor onih koji beže od savremene svakodnevnice u oaze mira već su sve više i baza za pripreme vrhunskih sportista koji na putu do rekordnih ostvarenja traže idealne uslove za rad i relaksaciju posle napornih treninga. Ne zaborvite da višegodinšnji ugovor o saradnji s Termama Čatež ima Crvena zvezda, najbolji srpski fudbalski klub svih vemena. Da li sluča reletivno brzo i lako stiže do Ljubljane a od prestonice Slovenije do Termi Čatež je 90 kilometara vožnje kroz prelepe predele. A kad stignete… Hoteli Terme, Čatež i Toplice dominiraju kompleksom u kome se još nalaze letnja i zimska termalna rivijera, restoran, kafeterija, pab, kasino, kamp, samousluga… 

Dan 1
BELGRADE
(15.02.2020.) BEOGRAD - TERME ČATEŽ Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 06:30h. Polazak autobusa u 07:00h. Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Po dolasku u Terme Čatež, smeštaj u hotelu (posle 14:00h). Slobodno vreme za uživanje na bazenima Termi Čatež. Večera. Noćenje.
Dan 2
TERME CATEZ
(16.02.2020.) TERME ČATEŽ Doručak. Slobodno vreme za uživanje u zimskoj termalnoj rivijeri Termi Čatež. Večera. Noćenje.
Dan 3
BELGRADE
(17.02.2020.) TERME ČATEŽ - BEOGRAD Doručak. Nakon doručka napuštanje hotelskih soba do 11:00h. Slobodno vreme za uživanje u bazenskom kompleksu do polaska za Beograd. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Vožnja teritorijom Slovenije, Hrvatske i Srbije. Dolazak u Beograd u večernjim satima.