STARE PRESTONICE TAJLANDA I PUKET 10.03.2023.

 CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini, a njihova rezervacija se vrši upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom i autobusom na navedenim relacijama, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 3* i 4* na turi, i 4* u Bangkoku i na ostrvu Puket. Ishrana prema programu (doručak u hotelima na bazi švedskog stola, ručak na turi u lokalnim restoranima sa izborom jela na meniu), transferi i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, aerodromske takse u trenutku pravljenja programa 420 evra (od toga EUR 258,00 YQ  i  EUR  44.20-YR  ne podležu refundaciji, a  takse 4.48-LG EUR, 0.98-RF EUR, EUR 17.13-RS, EUR 0.22-RS, EUR 33.10-G4, EUR 1.02-PZ, EUR 33.10-QA, EUR 5.52-R9, EUR 0.98-E7, EUR 0.98-E7, EUR 0.42-G8, EUR 0.42-G8 i EUR 19.45-TS su refundabilne), Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato
: fakultativni izleti (ako postoje i koji se plaćaju na destinaciji), napojnice za lokalne vodiče, vozače i hotelsko osoblje koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 5 evra po danu boravka) koje se plaćaju na destinaciji, viza za Tajland 80 evra, usluga viziranja 10 evra, kao i međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva lečenje Covid-19.

VAŽNA NAPOMENA
: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mesta.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE
:

Valuta
:Nacionalna valuta Tajlanda je Thai bath 1 USD = 36.35 THB  1 EUR = 36.47 THB

Klima
: U ovo doba godine temperature su prijatne. Dnevne temperature u Bangkoku su između 27°C i 32°C (jutarnje i večernje nešto niže), a na Puketu između 30°C i 35°C (jutarnje i večernje nešto niže). Mogući su kratkotrajni pljuskovi.

Vize: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za Tajland, koja se obezbedjuje posredstvom konzulata Tajlanda u Beogradu.
Od 1. novembra 2022. godine vize za ulazak u Kraljevinu Tajland se izdaju u elektronskom formatu i dostavljaju se na e-mail adresu tas@kontiki.rs.
S tim u vezi, potrebno je da dostavite tražene informacije i dokumentaciju u elektronskom formatu, po sledećem redosledu i na sledeći način:

TURISTIČKA VIZA (single entry)
Sa turističkom vizom (sa jednim ulaskom) možete da boravite u zemlji do 60 dana, uz mogućnost produžetka boravka u najbližem Imigracionom birou u Tajlandu za dodatnih 30 dana ("visa extension")
1. Generalni podaci (šaljete ih u tekstu e-maila):
- broj mobilnog telefona
- bračno stanje
- zanimanje
- naziv firme u kojoj ste zaposleni (ako ste zaposleni) ili fakulteta (za studente)
- ako ste već bili u Tajlandu: mesec i godina poslednje posete
2. Sken u boji stranice pasoša sa Vašim podacima, uz napomenu da pasoš mora važiti još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje pasoša)
3. Skenovi unutrašnjih stranica pasoša gde se nalaze pečati sa putovanja u proteklih 12 meseci (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje stranica pasoša). Ukoliko niste nigde putovali u prethodnih godinu dana, skenirajte prvu stranicu pasoša, naspram stranice sa Vašim podacima.
4. Sken u boji prednje strane lične karte sa Vašim podacima (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje lične karte)
5. Sken kolor fotografije aplikanta 5 x 5 cm (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu)
6. Fotografija aplikanta u .jpg formatu, koji pored lica drži prednju stranu pasoša, radi upoređivanja (može biti “selfie”, a može Vas i neko fotografisati)
7. Potvrda o zaposlenju na engleskom sa navedenim primanjima u poslednja tri meseca adresirana na Royal Thai Embassy Athens ili Izvod iz banke o sredstvima na računu u poslednja tri meseca (u .jpg ili .pdf formatu).
Studenti samo treba da dostave sken index-a, tj. stranica sa slikom i podacima (u .jpg formatu).
8. Popunjen Declaration formular (možete preuzeti na našem šalteru prodaje). Popunite i potpišite, bilo direktno u pdf dokumentu uz insertovanje skeniranog potpisa, bilo tako što ćete ga odštampati, popuniti ručno, a zatim skenirati na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje dokumenta).
Svu gore navedenu dokumentaciju dostavljajte u jednom e-mailu!
Napomena: Ambasada / Konzulat zadržavaju diskreciono pravo da podnosiocu zahteva za vizu zatraže i dodatnu dokumentaciju.

Covid-19: Od 01. oktobra 2022. godine putnici više ne moraju da po dolasku u Tajland, pokažu dokumente vezane za COVID-19, kao što su potvrda o vakcinaciji ili rezultat testa na COVID-19.
 

SMEŠTAJ:
Hotel u Bangkoku: Century Park 4*                                www.centuryparkhotel.com ili sličan 
Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

Hotel u Picanuloku: Topland Hotel 3* 
                            http://www.toplandhotel.com/index.php ili sličan 
Topland Hotel se nalazi nedaleko od Nan reke. Ima besplatan Wi-Fi, otvoreni bazen i spa. Nalazi se na 15 minuta šetnje od raznih atrakcija kao što su Narodni muzej i noćni bazar. Nudi klimatizovane sobe sa kadom i tuš kabinom, kablovskom televizijom, mini-barom i frižiderom.

H
otel u Čang Raiu: Phowadol Resort& Spa 4*          http://www.phowadol.com/ ili sličan
Phovadol odmaralište nudi potpuno opremljene soba i kolibe u mirnom ambijentu punom zelenila. Sve su opremljene sa LCD televizorima sa satelitskim kanalima, individualno kontrolisanim klima uređajima i privatnim balkonima ili terasama. Nalazi se na 15 minuta vožnje od Čang Rai aerodroma i 10 minuta od grada. Baipho restoran služi raznovrsna jela za doručak, ručak i večeru, uključujćiu lokalnu severno-tajlandsku hranu.

Hotel u Čang Maiu: Chiang Mai Plaza Hotel 4*
        www.chiangmaiplazahotel.com/ ili sličan
Smešten u srcu grada Chiang Mai Plaza nudi, otvoreni bazen, fitnes centar, opuštajući spa, besplatan parking i lobi bar sa živom zabavom. Chiang Mai Plaza ima sobe dekorisane u tradicionalnom tajlandskom stilu. Svaka soba ima TV u boji, mini-bar i klima uređaj. Tajlandska i internacionalna kuhinje je dostupna u Fai Kum restoranu.

Hotel na ostrvu Puket: Kata Palm Resort& Spa 4* www.katapalmresort.com ili sličan

Hotel je okružen zelenilom, na samo par minuta udaljenosti od poznate Kata peščane plaže, a 200m od šoping zone. Ovaj hotel kombinuje najbolje od tradicionalnog i modernog. Ima 2 velika bazena i 2 mala bazena za decu, 3 restorana i 2 bara. Svaka soba ima:  kupatilo, terasu, klima uređaj, fen, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 15. JANUAR 2023. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom
radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.
• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno, ali se preporučuje.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• Kon Tiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditnim karticama Mastrerata OTP Banke Srbije moguce je placati do 12 jednakih mesecnih rata
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)
• avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, a ostatak, najkasnije 15 dana pre polaska na put.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012288, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs.                   

Program broj 5 od 02.12.2022.  Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Kategorija licence A
Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3


BANGKOK I PUKET TURA Tajland/Bangkok
BANGKOK I PUKET TURA-
 
 Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4* www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom. Opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

Hotel na ostrvu Puket: DEEVANA PATONG PHUKET 3* http://www.deevanapatong.com

Hotel je udaljen na oko 500 m od plaže Patong, a 1 km od Bangla Rouda. Okružen je tropskim vrtom, a sobe su sa pogledom na vrt ili bazen. U ponudi su otvoreni bazen i spa centar. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu.
Klimatizovane sobe u odmaralištu Deevana Patong imaju popločani pod, TV sa ravnim ekranom i internacionalnim kanalima, mini-bar i pribor za pripremu kafe/čaja. Kupatilo sadrži tuš, papuče i besplatan toaletni pribor. 


Hotel na ostrvu Puket: MAIKHAO PALM BEACH RESORT 5* http://maikhaopalmbeachresort.com/ ili sličan

Jedinstveno i elegantno odmaralište u tajlandskom stilu, nalazi se na mirnoj peščanoj plaži Maikhao Beach. Pristupačno i raskošno dizajnirano za odmor i opuštanje, ukrašeno lepim vrtom sa bazenom. Gostima su na raspolaganju i fitnes centar, restorani, bar na bazenu i sala za sastanke, a bežični internet širom odmarališta.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE DO 15. NOVEMBRA 2017. ILI DO POPUNE MESTA
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000 
   
 

Spisak hotela na kružnoj turi Bangkok i Puket


 
 
 Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4* www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom. Opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

Hotel na ostrvu Puket: DEEVANA PATONG PHUKET 3* http://www.deevanapatong.com

Hotel je udaljen na oko 500 m od plaže Patong, a 1 km od Bangla Rouda. Okružen je tropskim vrtom, a sobe su sa pogledom na vrt ili bazen. U ponudi su otvoreni bazen i spa centar. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu.
Klimatizovane sobe u odmaralištu Deevana Patong imaju popločani pod, TV sa ravnim ekranom i internacionalnim kanalima, mini-bar i pribor za pripremu kafe/čaja. Kupatilo sadrži tuš, papuče i besplatan toaletni pribor. 


Hotel na ostrvu Puket: MAIKHAO PALM BEACH RESORT 5* http://maikhaopalmbeachresort.com/ ili sličan

Jedinstveno i elegantno odmaralište u tajlandskom stilu, nalazi se na mirnoj peščanoj plaži Maikhao Beach. Pristupačno i raskošno dizajnirano za odmor i opuštanje, ukrašeno lepim vrtom sa bazenom. Gostima su na raspolaganju i fitnes centar, restorani, bar na bazenu i sala za sastanke, a bežični internet širom odmarališta.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE DO 15. NOVEMBRA 2017. ILI DO POPUNE MESTA
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000 
   
 

Spisak hotela na kružnoj turi Bangkok i Puket


 

STARE PRESTONICE TAJLANDA I ODMOR NA PUKETU
15 dana (12 noćenja) – avionom i autobusom
Polazak: 10. mart 2023/ Povratak: 24. mart 2023.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vreme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lepog sna.

Puket nazivaju tropskim rajem. Pun je pogodak za ljubitelje peščanih plaža, toplog i čistog mora, čarobne prirode, izvrsnih restorana, burnog noćnog života, butika i prodavnica. Obiluje atrakcijama, ali su svakako bez sumnje na vrhu liste prelepe plaže.


 

Dan 1
BELGRADE
(10.03.2023.) BEOGRAD-DOHA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki u 09:00 časova. Poletanje za Dohu u 11:45 časova (Let QR232) Obroci u avionu. Sletanje u 18:45 časova. Poletanje za Bangkok u 19:45 časova (Let QR830). Obroci u avionu.
Dan 2
DOHA
(11.03.2023.) DOHA–BANGKOK Sletanje u Bangkok u 06:05 časova. Panoramsko razgledanje grada. Ručak u lokalnom restoranu. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu (u sobe se ulazi između 14:00 i 16:00 časova). Slobodno popodne za odmor ili individualna razgledanja. Noćenje.
Dan 3
BANGKOK
(12.03.2023.) BANGKOK Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposećenijih gradova jugoistočne Azije. Nekada je nosio epitet Venecije istoka zbog brojnih kanala na kojima se nalazio. Danas Bangkok predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Celodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, zatim i razgledanje hramova Vat Trimitr sa zlatnom statuom Bude teške 5,5 tona i Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 4
BANGKOK
(13.03.2023.) BANGKOK Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. Noćenje.
Dan 5
BANGKOK
(14.03.2023.) BANGKOK-AJUTAJA-LOPBURI-PICANULOK Doručak. Polazak autobusom prema Ajutaji (udaljena od Bangkoka 80 kilometara). Ajutaja je nekadašnja prestonica Tajlanda, u periodu od 14. do 18. veka, jedna od najlepših i najbogatijih u regionu. Obilazak kompleksa stare letnje rezidencije Bang Pa In, kao i ruševina starog grada sa interesantnim hramovima. Nastavak putovanja preko Centralne ravnice prema gradu Lopburi, gde se obilazi Pagoda sa tri kule i Hram Sarn Prakarn u kome se nalazi kapela posvećena hindu boginji Kali. Ručak u lokalnom restoranu. Vožnja do Picanuloke, grada čiji su ostaci slavne prošlosti nestali u plamenu požara pre četrdesetak godina. Dolazak u hotel. Smeštaj. Noćenje.
Dan 6
PHITSANULOK
(15.03.2023.) PICANULOK-SUKOTAJ-ČANG RAI Doručak. Polazak autobusom za Sukotaj. Dolazak. Obilazak još jedne od starih prestonica Tajlanda iz 13. i 14. Veka, pod zaštitom Uneska. Taj period se u istoriji zemlje pamti kao „zlatni", jer je bila na vrhuncu ekonomske moći, a svi vidovi umetnosti su cvetali. Od tada je budizam konačno prihvaćen za zvaničnu religiju Tajlanda. Obilazak Vat Sra Sri i Vat Sri Čum. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak vožnje do čuvenog Belog Hrama, a zatim nastavak putovanja na sever koji se po prirodnim lepotama ali i arhitekturom izdvaja od ostalih delova zemlje. Dolazak u Čang Rai. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 7
CHIANG RAI
(16.03.2023.) ČANG RAI Doručak. Obilazak ovog dela severnog Tajlanda, koji se odlikuje ne samo lepotom prirode, već i brojnim planinskim plemenima, čiji se narodi, kako po jeziku, tako i po običajima, kulturi i ekonomskom razvoju potpuno razlikuju od ostalih Tajlanđana. Neka od tih plemena još uvek su izolovana od ostalih. Poseta plemenima Akha i Jao u selu Mae Čan. Odlazak do mesta Mae Sai, najsevernije tačke zemlje, na samoj granici sa Mijanmarom (Burmom), kao i do čuvenog „Zlatnog trougla" na ušću reka Ruak i Mekong. Geografski, to je tromeđa Tajlanda, Laosa i Mijanmara. Tu se nekada odvijala glavna trgovina narkoticima. Ručak u lokalnom restoranu i obilazak stare opijumske kuće. Povratak u Čang Rai. Noćenje.
Dan 8
CHANG MAI
(17.03.2023.) ČANG RAI-ČANG MAI Doručak. Polazak za Čang Mai. Vožnja kroz veoma lepe predele severa. Poseta Mae Ka Čanu, gde se nalaze čuveni topli izvori. Ručak u lokalnom restoranu. Usputni obilazak Hrama Vat Pra Dat Doi Sutep koji se nalazi na planini iznad Čang Maja. Dolazak u Čang Mai. Smeštaj u hotelu. Uveče kantoke večera sa čuvenim igrama. Noćenje.
Dan 9
CHANG MAI
(18.03.2023.) ČANG MAI Doručak. Čang Mai, „ruža severa”, drugi je po veličini grad u Tajlandu. Bio je prestonica, osnovana 1296. god. u kraljevini Lana Tai, ili zemlji „milion pirinčanih polja". Jedan je od najlepših gradova severa jer ima i veoma raskošnu okolinu. Pre podne odlazak do kampa slonova i farme orhideja i leptira, što predstavlja nesvakidašnji doživljaj. Ručak u lokalnom restoranu. Poseta zanatskom centru pre povratka u hotel. Noćenje.
Dan 10
PUKET
(19.03.2023.) ČANG MAI- PUKET Doručak. Poletanje za Puket (avio-kompanija i vreme poletanja zavise od dostupnosti na određenom letu, i može biti sa presedanjem u Bangkoku). Dolazak. Transfer i smeštaj u hotelu na Puketu. Smeštaj u hotelu (u sobe se ulazi između 14:00 i 16:00 časova). Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 11
PUKET
(20.03 - 22.03.2023.) PUKET Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnihi izleta. Noćenja.
Dan 14
PUKET
(23.03.2023.) PUKET- DOHA Doručak. Odjavljivanje iz soba u podne. Popodne, transfer na aerodrom. Poletanje za Dohu u 20:20 časova (Let QR843). Obroci u avionu. Sletanje u 23:25 časova.
Dan 15
BELGRADE
(24.03.2023.) DOHA– BEOGRAD Nastavak putovanja za Beogradu 07:10 časova (Let QR231). Sletanje u 10:45 časova.