PROVANSA BUS AVIO 2020P

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

First minute važi za ograničen broj soba i primenjuje se do popune predviđenih kapaciteta.

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima) na relaciji navedenoj u programu, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelima 2* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1 noćenje u Đenovi i 3 noćenja u Oranžu, doručak - kontinentalni švedski sto), razgledanje gradova prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja, prevoz direktim čarter letom avio kompanije Air Serbia na relaciji Nica - Beograd, avio-takse oko 33,1€ (konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Turistička taksa u Đenovi - 3€ (takse su po osobi po noći, plaćaju se na recepciji hotela - cena varira u zavisnosti od kategorizacije hotela), fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Nim - Arl – 30€
– Le Bo - Salon de Provans - Eks an Provans – 40€
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 50 prijavljenih putnika po izletu, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije - ino partnera.
Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

OPIS HOTELA:
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:
Arenzano – Poggio 3* - www.poggiohotel.it
Ibis budget Orange Centre 2*- www.accorhotels.com/gb/hotel-6671-ibis-budget-orange-centre/index.shtml

Doručak u hotelima u Italiji i Francuskoj je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
KonTiki Travel & Service d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata
- kreditnom karticom masterata OTP banke Srbije do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativnom zabranom (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 65 putnika).
• Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Prva sedišta su službena i ne izdaju se putnicima bez preke potrebe.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - "tax free", pa Vas molimo da to imate u vidu.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2020 od 10.01.2020.godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068022 od 01.01.2020. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Licenca OTP 113/2020 od 01.02.2020.                            Program broj 2 od 03.februara 2020.
Kategorija licence A 40

PROVANSA BUS AVIO Italija/Djenova
PROVANSA BUS AVIO-
 
 

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:

Đenova – Columbus Sea Hotel 3*
- www.columbussea.com

Ibis budget Orange Centre 2*- www.accorhotels.com/gb/hotel-6671-ibis-budget-orange-centre/index.shtmlDoručak u hotelima u Italiji i

Francuskoj je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.

KonTiki Travel & Service d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put. 


 
 
 

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:

Đenova – Columbus Sea Hotel 3*
- www.columbussea.com

Ibis budget Orange Centre 2*- www.accorhotels.com/gb/hotel-6671-ibis-budget-orange-centre/index.shtmlDoručak u hotelima u Italiji i

Francuskoj je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.

KonTiki Travel & Service d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put. 


 

PROVANSA
VERONA – ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO – ORANŽ – NICA
sa fakultativnim obilascima: Nim, Arl, Le Bo, Salon De Provans, Eks An Provans

6 dana (4 noćenja) – autobusom i avionom

Polazak: 14. April 2020. / Povratak: 19. April 2020.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


CENA PO OSOBI 299€

Provansa
 - kažu da njeni pejzaži bude snove i čula. Pod ljubičastom bojom lavandinih cvetova, srebrnasto-sivom bojom stabala masline, žutom bojom suncokreta i plavom bojom neba mešaju se mirisi divlje majčine dušice i ruzmarina, žalfije, origana i lavande. U ovom bajkovitom delu južne Francuske veliki slikari poput Sezana, Van Goga i Pikasa bili su očarani pejzažima koje pruža Provansa.
 

Dan 1
BELGRADE
(14.04.2020.) BEOGRAD… Sastanak putnika na BAS-ovoj stanici u 18:30h. Polazak autobusa u 19:00h. Noćna vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
Dan 2
ARENZANO
(15.04.2020.) …VERONA – ĐENOVA Dolazak u Veronu u prepodnevnim satima. Po dolasku obilazak istorijskog centra grada: trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Maconi, Trg Erbe, trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Nastavak putovanja ka Đenovi, dolazak u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 3
Orange
(16.04.2020.) ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO – ORANŽ Doručak. Napuštanje hotela i obilazak grada: opera, Trg Ferari, katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba... Nastavak putovanja za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, staze Formule 1. Nastavak putovanja do Oranža. Smeštaj u hotelu u večernjim satima. Noćenje.
Dan 4
Orange
(17.04.2020.) ORANŽ – NIM – ARL – ORANŽ Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Nim i Arl. Putovanje do Nima. Nim je jedan od gradova sa izuzetno očuvanim rimskim spomenicima, prelepim gradskim parkom i impresivnim gradskim jezgrom, pripada susednoj regiji Langdok. Panoramski obilazak grada: Rimska arena (ulaz individualno), najočuvaniji rimski hram na svetu - Maison Caree, mediateka izgrađena po projektu Ser Normana Fostera, gradski park sa fontanom, rimska kula tour de la Magne. Slobodno vreme za ručak, šoping, posetu areni ili dvadesetominutni 3D film u rimskom hramu “Heroji Nima” koji predstavlja na zanimljiv način istoriju grada. Nastavak puta do Arla, starog grada na reci Roni, koji je bio važno čvorište puteva još iz rimskog doba. Grad u kome je živeo i stvarao čuveni Van Gog. Šetnja gradom: rimska arena, amfiteatar, katedrala Sv. Trofima, trg Forum koji je Van Gog ovekovečio svojom čuvenom slikom “Noćni kafe”. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 5
Orange
(18.04.2020.) ORANŽ – LE BO – SALON DE PROVANS – EKS AN PROVANS – ORANŽ Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Le bo, Salon de Provans i Eks an Provans. Dolazak u Le Bo u prepodnevnim satima. Živopisno provansalsko selo na neprisupačnoj hridi sa lepim prodavnicama provansalskih slatkiša (nugat), mirisa i suvenira. Poseta zamku Le Bo (uključeno u cenu izleta) iz srednjeg veka sa jednom od najlepših postavki srednjevekovnih opsadnih mašina. Kraće slobodno vreme i nastavak putovanja za Salon de Provans. Gradić pun boja i cveća bio je mesto prebivališta velikog proroka Mišela Nostradamusa. Kraća panoramska šetnja centrom grada: Imperijalni zamak, Nostradamusova kuća (muzej, ulaz individualno), kula sa satom. Nastavak putovanja do Eks en Provansa, grada fontana, Pol Sezana i impresionizma, studentski centar... Panoramski obilazak grada: kvart Mazarin sa fontanom četiri delfina, šetnja bulevarom Kors Mirabo - fontana Ronda, fontana Mus, fontana dobri kralj Rene, čuveni kafe “Les deux Garcons”, zelena pijaca, katedrala Sv. Spasa sa kapelom iz V veka i čuvenim triptihom “Goreći Grm” kralja Renea i kraljice Žuane (ulaz individualno). Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 6
BELGRADE
(19.04.2020.) ORANŽ – NICA – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Nicu. Po dolasku panoramski obilazak grada: trgovi Masena i Garibaldi, Englesko šetalište… Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd oko 15:00h. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” oko 16:50h.