PERU, BOLIVIJA I CILE 19. OKTOBAR 2019.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Napomena: Trokrevetne sobe mogu se dobiti na upit, ali se ne preporučuju, jer treći krevet uglavnom ne odgovara standardima za odraslu osobu.

U cenu putovanja je uključeno: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3/4 *i 4* (lokalna kategorizacija), transferi, ishrana, razgledanja i ulaznice prema programu putovanja, kao i troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse 300,06 evra (XT9,50DE, 33,56RA, 41,49OY, 13,40DY, 10,30HW, 23,22ZQ, 98,07AIRPASS, YR/YR 30,00, DCC 16,00, SOQ 24,52)u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni – plaćaju se u agenciji, u konačnom iznosu u dinarskoj vrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa sedam dana pre početka putovanja), lokalne takse u inostranstvu koje svaki putnik plaća lično na licu mesta (oko 50-60 USD, ukoliko postoje), usluga viziranja 10 evra, dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, obavezne napojnice za lokalne vodiče i vozače koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 55 eur za ceo boravak), međunarodno putno zdravstveno  osiguranje kao i osiguranje od otkaza aranžmana koje se preporučuje.


Hoteli:


Lima –Hotel La Hacienda Miraflores 3/4*  (4*- lokalna kategorizacija) (www.hoteleshacienda.com.pe ) –nalazi se u strogom centru  četvrti Miraflores, u blizini restorana i prodavnica. Udaljen je 10-tak minuta od plaža. Ima 56 klimatizovanih soba i svaka ima WiFi, sef, pisaći sto, mini bar,kablovsku TV, telefon i fen za kosu. Hotel ima restoran, recepciju, servis za pranje veša, internet, biznis centar, fitnes , welness, konferencijsku salu, parking,prodavnicu suvenira.


Kusko- Hotel San Augustin Plaza 3 / 4 * (www.hotelessanaugustin.com.pe) – nalazi se blizu glavnog trga, ispred hrama Sunca Korikanča, kao i u blizini restorana i prodavnica. Sve sobe imaju grejanje i A/C, WiFi, 220/110 Volti, aparat za pripremanje kafe i čaja, televizor, telefon, kadu, fen za kosu i peglu. Ima i restoran, bar, servis za pranje veša, WiFi na javnim mestima, poslovni centar, sobni servis, aparat za kiseonik na recepciji, salu za konferencije i prodavnicu suvenira.


Puno- Hotel Jose Antonio Puno 4* (www.hotelesjoseantonio.com) ili sličan- nalazi se na obali jezera Titikaka, desetak minuta od grada Puno. Sve sobe imaju grejanje, WiFi, sef, minibbar, kablovsku TV, telefon i fen za kosu. Hotel ima restoran, bar, servis za pranje veša, Internet, poslovni centar, sobni servis, lekara, aparat za kiseonik na recepciji, salu za konferencije i prodavnicu suvenira.


La Paz- hotel Presidente 3/4*  ( http://www.hotelpresidente.com.bo/)
Nalazi se u centru grada, nedaleko od San Francisko crkve. Vrlo udobne sobe opremljene su kablovskom TV-om, I besplatnim . . Postoji dobro opremljena teretana , kao I soba za aroma terapiju. Ima dva restorana, La bella vista služi lokalne specialitete, dok La Kantuta kafe priprema egzotične koktele. U hotelu moguće je iznajmiti mobilni telefon a pružaju I taxi usluge.


Santiago de Čile Hotel Best Western Marina Las Condes 4* (www.marinahoteles.cl)  ili sličan -nalazi se u jednom od glavnoh poslovnih centara u blizini parka Arauko, najvećeg šoping centra u gradu. Sobe su klimatizovane i imaju kablovsku TV, mini bar, sef, centralno gerjanje, telefon. Ima nekoliko restorana, bar, zatvoreni bazen, saunu i salu za sastanke.


OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije koji poseduju biometrijske pasoše potrebna je viza za Boliviju. Agencija aplicira unapred, a viza se dobija u Konzulatu u Kusku i za nosioce srpskih pasoša se ne naplaćuje, potrebne su dve fotografije, kao i određena dokumentacija (koju dostavlja agencija, sve sem potvrde iz banke koju stranke lično pribavljaju). Državljani bivših jugoslovenskih republika treba da se obrate konkretnim diplomatskim predstavništvima u svojim zemljama. 
Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima  pribavljanja viza  mogu se dobiti u Odeljenju viza  (telefon 011/2098 184).

KLIMA: Lima -  dnevne temperature 16°C- 23°C, vlažnost veća, na Andima, u Kusku  jutra i večeri nešto svežiji, dnevna temperatura 11-19°C, noćna i do 3°C  Mogući kraći pljuskovi.

La Paz - prosečne dnevne temperature od  15 do 22°C, a noćne I do 4°C. Mogući kraći pljuskovi.

Santiago de Čile – oktobar je mesec između proleća i leta. To period visoke turističke sezone sa dnevnim prosečnim temperaturama od 21°C - 24°C sa dosta sunčanih perioda.  Retko, mogući kratkotrajni pljuskovi.


VALUTE:
Peru: Peruanski novi  SOL        1USD = 3,242  PEN        1EUR = 3,868  PEN
Bolivija : B. BOLIVIANO          1USD = 6,91  BOB          1EUR = 8,243 BOB
Čile:  C.PESO                        1USD =  613,897 CLP      1EUR = 732,384  CLP

PRIJAVLJIVANJE I UPLATA AKONTACIJE: DO  19. AVGUSTA 2019.  ILI DO POPUNE MESTA.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:
 

• Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, vremenskim nepogodama, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Cena aranžmana ne uključue osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.
• Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje, najkasnije 5 dana pred put (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.
• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA: 
• gotovinski - uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 05. jun 2019.  KonTiki Travel & Service doo Beograd - Stari grad, Kolarčeva 3.
Program broj 2    Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

SMESTAJ PERU, BOLIVIJA, CILE-
 
 

Hoteli:

Lima –Hotel Jose Antonio Executive 4* (www.hotelesjoseantonio.com ) ili sličan –nalazi se u četvrti Miraflores, u blizini restorana i prodavnica. Ima 44 klimatizovane sobe i svaka ima WiFi, sef, mini bar,kablovsku TV, telefon i fen za kosu. Hotel ima restoran, recepciju, servis za pranje veša, internet, biznis centar, lekara, bazen, konferencijsku salu, parking,prodavnicu suvenira.


Kusko- Hotel San Augustin Plaza 3 / 4 * (www.hotelessanaugustin.com.pe) – nalazi se blizu glavnog trga, ispred hrama Sunca Korikanča, kao i u blizini restorana i prodavnica. Sve sobe imaju grejanje i A/C, WiFi, 220/110 Volti, aparat za pripremanje kafe i čaja, televizor, telefon, kadu, fen za kosu i peglu. Ima i restoran, bar, servis za pranje veša, WiFi na javnim mestima, poslovni centar, sobni servis, aparat za kiseonik na recepciji, salu za konferencije i prodavnicu suvenira.


Puno- Hotel Jose Antonio Puno 4* (www.hotelesjoseantonio.com) ili sličan- nalazi se na obali jezera Titikaka, desetak minuta od grada Puno. Sve sobe imaju grejanje, WiFi, sef, minibbar, kablovsku TV, telefon i fen za kosu. Hotel ima restoran, bar, servis za pranje veša, Internet, poslovni centar, sobni servis, lekara, aparat za kiseonik na recepciji, salu za konferencije i prodavnicu suvenira.


La Paz - Hotel Rey Palace 4* (www.hotelreypalace.com) ili sličan -nalazi se u centru La Paza, na 5 min. od glavne avenije El Prado, u blizini restorana i prodavnica. Sve sobe imaju velike krevete, radio sa satom, mini bar, centralno grejanje, sef, Internet, kablovsku TV i telefon. Takođe ima i restoran, poslovni centar i 24 časovni sobni servis.


Santiago de Čile Hotel Best Western Marina Las Condes 4* (www.marinahoteles.cl) ili sličan -nalazi se u jednom od glavnoh poslovnih centara u blizini parka Arauko, najvećeg šoping centra u gradu. Sobe su klimatizovane i imaju kablovsku TV, mini bar, sef, centralno gerjanje, telefon. Ima nekoliko restorana, bar, zatvoreni bazen, saunu i salu za sastanke.
 


   
 

Spisak hotela na turi Peru, Bolivija i Čile


 
 
 

Hoteli:

Lima –Hotel Jose Antonio Executive 4* (www.hotelesjoseantonio.com ) ili sličan –nalazi se u četvrti Miraflores, u blizini restorana i prodavnica. Ima 44 klimatizovane sobe i svaka ima WiFi, sef, mini bar,kablovsku TV, telefon i fen za kosu. Hotel ima restoran, recepciju, servis za pranje veša, internet, biznis centar, lekara, bazen, konferencijsku salu, parking,prodavnicu suvenira.


Kusko- Hotel San Augustin Plaza 3 / 4 * (www.hotelessanaugustin.com.pe) – nalazi se blizu glavnog trga, ispred hrama Sunca Korikanča, kao i u blizini restorana i prodavnica. Sve sobe imaju grejanje i A/C, WiFi, 220/110 Volti, aparat za pripremanje kafe i čaja, televizor, telefon, kadu, fen za kosu i peglu. Ima i restoran, bar, servis za pranje veša, WiFi na javnim mestima, poslovni centar, sobni servis, aparat za kiseonik na recepciji, salu za konferencije i prodavnicu suvenira.


Puno- Hotel Jose Antonio Puno 4* (www.hotelesjoseantonio.com) ili sličan- nalazi se na obali jezera Titikaka, desetak minuta od grada Puno. Sve sobe imaju grejanje, WiFi, sef, minibbar, kablovsku TV, telefon i fen za kosu. Hotel ima restoran, bar, servis za pranje veša, Internet, poslovni centar, sobni servis, lekara, aparat za kiseonik na recepciji, salu za konferencije i prodavnicu suvenira.


La Paz - Hotel Rey Palace 4* (www.hotelreypalace.com) ili sličan -nalazi se u centru La Paza, na 5 min. od glavne avenije El Prado, u blizini restorana i prodavnica. Sve sobe imaju velike krevete, radio sa satom, mini bar, centralno grejanje, sef, Internet, kablovsku TV i telefon. Takođe ima i restoran, poslovni centar i 24 časovni sobni servis.


Santiago de Čile Hotel Best Western Marina Las Condes 4* (www.marinahoteles.cl) ili sličan -nalazi se u jednom od glavnoh poslovnih centara u blizini parka Arauko, najvećeg šoping centra u gradu. Sobe su klimatizovane i imaju kablovsku TV, mini bar, sef, centralno gerjanje, telefon. Ima nekoliko restorana, bar, zatvoreni bazen, saunu i salu za sastanke.
 


   
 

Spisak hotela na turi Peru, Bolivija i Čile


 

PERU, BOLIVIJA I ČILE

Polazak: 19.oktobar 2019. / Povratak: 02.novembar 2019.
15 dana/12 noćenja, avionom

FIRST MINUTE POPUST OD 150 EVRA PO OSOBI ZA UPLATE DO 30. JUNA ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU. 

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Peru ili “Kraljevina Sunca”, je  zemlja antičke kulture u kojoj se tardicionalni način života starih naroda zadržao do današnjih dana. Pored raskošno lepe prirode I raznovrsnih pejsaža ono što najviše privlači turiste su kulturno istorijski spemenici poznati u celom svetu. Pored “Izgubljenog grada Inka” Maču Pikču, tu su I impresivne ruševine u Kusku i okolini, jezero Titikaka, Naska linije, Kolka kanjon I dr.
           
Bolivija  ili kako je popularno zovu “Tibet Južne Amerike” jedna je od najviših I najzabačenijih  zemalja ovog kontinenta. To je zemlja kontrasta u kojoj se pruzaju  Andi, ali bez izlaza na okean. Više od polovine stanovništva su punokrvni indijanci koji su skoro u potpunosti zadržali staru  tradiciju  i običaje. Zajedno sa misterioznim ostacima starih civilizacija,  Bolivija je jedna od najinteresantnijih destinacija Južne Amerike.

             
Čile  nalazi se stišnjen između Anda I Tihog okeana sa  dužinom obale od 4300 km.  Odlikuje se raznovrsim I veoma raskošnim pejsažima. Tu se nalazi najsuvlja pustinja na svetu, mnogo šuma, fantastični glečeri I fjordovi. Uočljiv je uticaj evropljana, naročito u gradovima, gde su kulturni uticaji najvidljiviji. U današnje vreme Čile je jedna od najrazvijenijih zemalja Južne Amerike, ali I jedna od najatraktivnijih na kontinentu.
 

Dan 1
BELGRADE
(19.oktobar 2019.) BEOGRAD–FRANKFURT–SAO PAOLO Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki u 12:00. Poletanje za Frankfurt u 14:00 (let LH 1407) . Sletanje u 15:55 časova. Nastavak putovanja za Sao Paolo u 21:45 (let LA 8071).
Dan 2
LIMA
(20.oktobar 2019.) SAO PAOLO–LIMA Dolazak u Sao Paolo u 04:50. Poletanje za Limu u 07:20 (let LA 2380). Dolazak u 10:50. Transfer do hotela. Smešta j(prema međunarodnim uzansama u sobe se ulazi između 12:00 i 14:00 časova). Slobodno posle podne. Noćenje.
Dan 3
LIMA
(21.oktobar 2019.) LIMA Doručak. Pre podne razgledanje prestonice Perua, koja je od svog osnivanja bila poznata kao „grad kraljeva". U 16. i 17.veku važila je za najveći i najmoćniji grad Južne Amerike. Obilazak Trga oružja na kome se nalaze sjajna stara kolonijalna zdanja, kao što su katedrala, predsednička i biskupova palata. Razgledanje manastira San Francisko, obilazak čuvenog trga San Martin, kao i Muzeja zlata. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 4
CUSCO
(22.oktobar 2019.) LIMA-KUSKO Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Kusko u 09:07 (let LA 2123). Dolazak u 10:34. Transfer do hotela. Smeštaj. Posle podne poludnevno razgledanje centra legendarne imperije Inka (grad se nalazi na 3.326 m n/v.). Trg oružja sa kolonijalnim građevinama jedan je od najlepših u Peruu. Obilazak Korikanče ili harama Sunca, katedrale i ulice Loreto iz Inka perioda. Kusko je bio više nego prestonica, jer je simbolisao idealnu državu, gde su svi bili ujedinjeni pod „bogom sunca". U neposrednoj okolini grada obilaze se ruševine starog Sačajhuaman, svetilišta Kenko, Puka Pukare i Tombomačaje. Noćenje
Dan 5
CUSCO
(23.oktobar 2019.) KUSKO Doručak. Celodnevni izlet do čuvene Svete doline Inka, reke Urubamba, koja je za vreme Inka bila glavni poljoprivredni centar. Obilazak vrlo koloritne pijace u Pisku, kao i ostataka moćnog utvrđenja Oljantajtambo. Odlazak do tipične kuće u gradiću Oljantajtambo, koje često nazivaju “poslednjim selom Inka u Peruu.” Povratak u Kusko. Noćenje.
Dan 6
CUSCO
(24.oktobar 2019.) KUSKO - MAČU PIKČU-KUSKO Doručak. Rani jutarnji transfer do stanice Oljantajtambo. Polazak vozom (ranac težine 5 kg dozvoljen u vozu) za gradić Akva Kalijentes, koji se nalazi na kraju Svete doline. Odatle se malim autobusima ide do svetski poznatih ruševina Maču Pikču. Poznat kao Izgubljeni grad Inka, uvršten je u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO. Izgrađen je od kamena, bez upotrebe cementa, što pokazuje vrhunsku sposobnost graditelja toga vremena. U ranim večernjim satima povratak u Kusko. Noćenje.
Dan 7
CUSCO
(25.oktobar 2019.) KUSKO Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativne izlete. Mogućnost vadjenja vize za Boliviju u konzulatu Bolivije u Kusku. Noćenje.
Dan 8
PUNO
(26.oktobar 2019.) KUSKO-PUNO Rani jutarnji polazak autobusom za Puno (oko 6 -7 sati vožnje) sa usputnim zadržavanjima za kratki predah. Obilazak čuvene Andahuajijas crkve, koju zbog visokih umetničkih vrednosti nazivaju Sikstinskom kapelom Južne Amerike. Ručak u prirodi (lanč-paket). Obilazak Rakči ruševina, odličan primer gradnje Inka graditelja. Nakon toga odlazak do čuvenih Sijustani čulpasa, tj nekropola, jedne od najvećih u Americi. Dolazak u Puno. Odlazak do hotela u Punu. Smeštaj . Noćenje
Dan 9
PUNO
(27.oktobar 2019.) PUNO Doručak. Izlet do plutajućih ostrva Uros i Takile. Vožnja brodićem po jezeru do ostrva Uros, koja su poznata kao „plutajuća". Na njima žive potomci Ajmara Indijanaca u kolibama od pruća. Kasnije odlazak do Takile ostrva, koje je veoma poznato po koloritnim nošnjama njegovih stanovnika. Selo je sagrađeno na poljoprivrednim terasama bez ulica, već samo stazama. Tipičan ručak. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 10
LA PAZ
(28.oktobar 2019.) PUNO-JEZERO TIKIKAKA-LA PAZ Doručak. Polazak autobusom ka gradiću Kopakabana, koje je po mišljenju mnogih, najvažnije hodočasničko mesto u Latinskoj Americi. Obilazak crkve Kopakabana. Odatle se katamaranom prelazi jezero Titikaka, najviše plovno jezero na svetu (3.820 m n/v.), Odlazak do Ostrva sunca, koje već pripada Boliviji. Obilazak južnog dela ostrva, a zatim iz mesta Kokotoni nastavak putovanja autobusom za La Paz. U toku dana lakši ručak na katamaranu. Dolazak. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 11
LA PAZ
(29.oktobar 2019.) LA PAZ Doručak. Polazak na poludnevno razgledanje glavnog grada Bolivije, najviše metropole na svetu, koja leži na oko 4000 m n/v. Smešten je u valovitoj dolini Čokejapu i okružen je visokim vrhovima večito pokrivenim snegom. Grad je osnovan u 16. veku i do danas je zadržao mnoge građevine iz kolonijalnog vremena, i to u odličnom stanju. Posle podne vožnjom kroz vrlo elegantne četvrti, dolazi se do čuvene Mesečeve doline, koju nazivaju geološkom „prostotom" majke prirode. Ako ranije niste, na ovom mestu sigurno ćete uspeti da dočarate sebi mesečev pejzaž od crvenkastih i zelenih stena starih nekoliko miliona godina. Vožnja žičarom do mesta sa fantastičnim pogledom na ceo grad. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 12
SANTIJAGO DE ČILE
(30.oktobar 2019.) LA PAZ- LIMA -SANTIJAGO DE ČILE Rani jutarnji transfer na aerodrom. Poletanje za Limu u 04:25 (let LA 2401). Dolazak u 05:30. Nastavak putovanja za Santijago u 08:00 (let LA 531). Dolazak u 13:25. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 13
SANTIJAGO DE ČILE
(31.oktobar 2019.) SANTIJAGO DE ČILE Doručak. Ovaj grad, koji u svojoj zaleđini ima Ande, važi za jedan od najčistijih i najevropskijih gradova Južne Amerike. U toku prepodnevnog razgledanja prolazi se pored lepih i važnih građevina i trgova kao što su Trg oružja, katedrala Santo Domingo, zgrada Nacionalnog kongresa, Palacio de la Moneda (predsednička palata), Trg Ustava i dr. Vožnja kroz moderne i elegantne četvrti grada do brda San Kristobal, odakle se pruža fantastičan pogled na ceo grad. Posle podne slobodno. Slobodno vreme za odmor i individualna razgledanja. Noćenje.
Dan 14
FRANKFURT
(01.novembar 2019.) SANTIJAGO DE ČILE– SAO PAOLO-FRANKFURT Doručak. Slobodno pre podne ili fakultativni izlet za čuvena letovališta na obali Tihog okeana Valparaiso i Vinja del Mar. Transfer do aerodroma. Poletanje za Sao Paolo u 16:50 (let LA 8053). Dolazak u 20:45. Nastavak putovanja za Frankfurt u 22:40 (let LA 8070). Obrok u avionu.
Dan 15
BELGRADE
(02.novembar 2019.) FRANKFURT - BEOGRAD Sletanje u Frankfurt u 14:35. Poletanje za Beograd u 21:50 (let 1410). Sletanje u 23:35.