ODMOR U KANKUNU 06. MART 2020.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

NAPOMENA: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Beograd-Istanbul-Kankun-Istanbul-Beograd, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u Kankunu u hotelu 5* lokalne kategorizacije na bazi “sve uključeno“, što podrazumeva uključene obroke i piće (domaće proizvodnje) u toku celog dana, transfere, usluge licenciranog vodiča koji ide sa grupom iz Beograda, kao i usluge lokalnog vodiča na destinaciji, troškovi organizacije putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja u iznosu od 355,85 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti (ako postoje i koji se plaćaju na destinaciji), napojnice za lokalne vodiče i vozače koje su u ovom delu sveta obavezne a plaćaju se na destinaciji (oko 5 evra po danu boravka), kao ni međunarodno putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.

Smeštaj (lokalna kategorizacija):

Kankun: Hotel Grand Park Royal Cancun 5* ili sličan http://www.parkroyal.mx/es/park-royal-grand/cancun

U okviru hotela se nalaze 4 restorana, odlično opremljen fitnes centar, spa i joga centar, dva spoljašnja bazena, centralno je lociran ima dobar prilaz celom Kankunu i ima prelepu plažu. 311 soba su moderno opremljene, sa pogledom/delimičnim pogledom  na okean. All inclusive plan podrazumeva: obroke u 4 restorana, piće i sokovi za decu u 4 laundža, užine koje se služe na 3 štanda, pice, pecivo, sladoled i još mnogo toga. Isplanirane su dnevne aktivnosti za decu i odrasle, izemdju ostalog odbojka na bazenu i plaži, animacija, bingo...

FAKULTATIVNI  IZLETI: Minimum za realizaciju izleta je 10 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće realizovati po korigovanoj ceni. Prijava i plaćanje se vrše na licu mesta.

Čičen Iza (celodnevni izlet, oko 8 sati):  U cenu je uključen privatni transfer za grupu, zasebnim autobusom, u pratnji našeg licenciranog vodiča, ulaznice za lokalitet, ručak (buffet menu) u lokalnom restoranu.. Cena izleta: 145 evra
Koba i Tulum (celodnevni izlet): U cenu je uključen privatni transfer za našu grupu, zasebnim autobusom, u pratnji našeg licenciranog vodiča, ulaznice za lokalitet, ručak (buffet menu) u lokalnom restoranu. Cena izleta: 125 evra

VAŽNE I KORISNE INFORMACIJE: 

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE DO 31.DECEMBAR 2019. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim  partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.

 Vize:

Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za  Meksiko, za koju putnici apliciraju lično, direktno u ambasadi i koja je za naše državljane besplatna. Ukoliko stranka ima validnu američku vizu, nije potrebna meksička.
Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza (telefon 2098-184).
Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

VALUTA: Meksiko – meksički peso 1USD = 18,99 MXN; 1EUR = 21,40 MXN;

KLIMA: Kankun – toplo, pravo vreme za kupanje. Ovo je period visoke turističke sezone.
                   
VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan uplate.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).
• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnog partnera.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred put (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
• Osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: 

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Program broj 4 od 31. decembar 2019.            Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

SMESTAJ KANKUN Meksiko/Kankun
SMESTAJ KANKUN-
 
 

Kankun: Hotel Grand Park Royal Cancun 5* ili sličan http://www.parkroyal.mx/es/park-royal-grand/cancun

U okviru hotela se nalaze 4 restorana, odlično opremljen fitnes centar, spa i joga centar, dva spoljašnja bazena, centralno je lociran ima dobar prilaz celom Kankunu i ima prelepu plažu. 311 soba su moderno opremljene, sa pogledom/delimičnim pogledom na okean. All inclusive plan podrazumeva: obroke u 4 restorana, piće i sokovi za decu u 4 laundža, užine koje se služe na 3 štanda, pice, pecivo, sladoled i još mnogo toga. Isplanirane su dnevne aktivnosti za decu i odrasle, izemdju ostalog odbojka na bazenu i plaži, animacija, bingo... 


 
 
 

Kankun: Hotel Grand Park Royal Cancun 5* ili sličan http://www.parkroyal.mx/es/park-royal-grand/cancun

U okviru hotela se nalaze 4 restorana, odlično opremljen fitnes centar, spa i joga centar, dva spoljašnja bazena, centralno je lociran ima dobar prilaz celom Kankunu i ima prelepu plažu. 311 soba su moderno opremljene, sa pogledom/delimičnim pogledom na okean. All inclusive plan podrazumeva: obroke u 4 restorana, piće i sokovi za decu u 4 laundža, užine koje se služe na 3 štanda, pice, pecivo, sladoled i još mnogo toga. Isplanirane su dnevne aktivnosti za decu i odrasle, izemdju ostalog odbojka na bazenu i plaži, animacija, bingo... 


 

Meksiko
ODMOR U KANKUNU
12 dana/9 noćenja, avionom

Polazak: 06.mart 2020. / Povratak:17.mart 2020.

SPECIJALNA PONUDA: ZA UPLATE DO 15.JANUARA POPUST JE 100€ PO OSOBI. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u

Meksiko – zemlja u kojoj se prepliću prošlost i sadašnjost, domovina Maja i Asteka u kojoj su neizbrisiv trag ostavili španski konkistadori; zemlja dragocenog arheološkog blaga, drevnih hramova, piramida i šarmantnih kolonijalnih gradova sa velikim trgovima, magične mešavine boja, ukusne hrane i pesme, toplog sunca, tekile i marijačija.

Kankun je u poslednjih 30 godina izrastao od malog sela u džungli u jedno od najpoznatijih svetskih letovališta. Predstavlja biser Kariba sa svojim dugim peščanim plažama i tirkiznoplavom bojom mora. Ima bezbroj restorana, kafića, barova, noćnih klubova, koji su stecište mnogobrojnih turista iz celog sveta.
 

Dan 1
BELGRADE
(06.03.2020.) BEOGRAD–ISTANBUL-KANKUN Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Kontikija u 07.00. Poletanje za Istanbul u 09:00 (let TK 1082). Sletanje u 12:45 časova. Nastavak putovanja za Kankun u 21:40 časova (let TK 181) (tehničko sletanje u Meksiko Sitiju). Obroci u avionu.
Dan 2
CANCUN
(07.03.2020.) KANKUN Dolazak u 08.40. Transfer do hotela. Smeštaj. Usluga na bazi “sve uključeno”. Noćenje.
Dan 5
CANCUN
(08-10.03.2020.) KANKUN Boravak u hotelu na bazi “sve uključeno“. Slobodani dani za odmor i kupanje.
Dan 6
CANCUN
(11.03.2020.) KANKUN Slobodan dan za odmor i kupanje i odmor ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Čičen Izu. Čičen Ica je fascinantni centar civilizacije Maja na Jukatanu, bila je poznata kao Meka za majanske hodočasnike. Za razliku od ostalih majanskih gradova Čičen Ica je bila otkrivena ubrzo posle španskog osvajanja. Obilaze se piramida Kastiljo, Hram jaguara, Platforma jagura, Hram 1000 stubova, Hram Čak Mola, sveto jezero, opservatorija i dr. Posle podne odlazak za Kankun (oko tri i po sata vožnje). Noćenje.
Dan 8
CANCUN
(12-13.03.2020.) KANKUN Boravak u hotelu na bazi “sve uključeno“. Slobodani dani za odmor i kupanje.
Dan 9
CANCUN
(14.03.2020.) KANKUN Slobodan dan za odmor i kupanje i odmor ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za i Kobu i Tulum. Tulum je vrlo posećen lokalitet na Jukatanu, a glavna atrakcija njegova lokacija. Nalazi se na strmoj obali, okrenutoj ka izlasku sunca, sa spektakularnim pogledom na Karibe. Sam naziv znači „zid". Predstavljao je glavnu sponu veoma razvijene trgovačke mreže, kako morske tako i kopnene. Koba je aheološko nalazište duboko u džungli, između više plitkih jezera. Bila je poznata kao ceremonijalni centar, koji je doživeo svoj vrhunac za vreme klasičnog i postklasičnog perioda. Noćenja.
Dan 10
CANCUN
(15.03.2020.) KANKUN Boravak u hotelu na bazi “sve uključeno“. Slobodan dan za odmor i kupanje.
Dan 11
ISTANBUL
(16.03.2020.) KANKUN - ISTANBUL Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Istanbul u 10.10 (let TK 181), (tehničko sletanje u Meksiko Sitiju). Obroci u avionu
Dan 12
BELGRADE
(17.03.2020.) ISTANBUL– BEOGRAD Sletanje u Istanbul u 06.15 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 19:50 časova (let TK 1083), mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Istanbula u organizaciji Turkish Airlines-a. Sletanje u Beograd u 19:30 časova.