MANILA I OSTRVO BORAKAJ 25.01.2024. NOVO

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini, a njihova rezervacija se vrši upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom i autobusom na navedenim relacijama, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4*i 5* na turi, ishrana prema programu (doručak u hotelima na bazi švedskog stola, ), transferi i razgledanja prema programu, licencirani vodič iz Srbije koji kreće sa grupom na putovanje, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, aerodromske takse u trenutku pravljenja programa 431 euro  (EUR  384.00-YR XT EUR 0.98-RF EUR 19.38-RS EUR 0.22-RS EUR 4.48-LG EUR 3.00-M6 EUR 10.00-TR EUR 8.93-LI EUR 42.51-XT) Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti, filipinska viza 40 evra i usluga viziranja u iznosu od 10 evra, napojnice za lokalne vodiče, vozače i hotelsko osoblje, međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva lečenje Covid-19.

SMEŠTAJ:
Manila - Diamond Hotel 5* ili sličan  https://www.diamondhotel.com/ 

Hotel Diamond Philippines je hotel sa 5 zvezdica smešten u Manilskom zalivu, na 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Ninoj Akino. Poseduje spektakularni bazen, teniske terene i spa centar sa tretmanima refleksologijom. Klimatizovane sobe sa velikim prozorima imaju puno svetla i prostrani enterijer. Sadrže TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i prostor za sedenje sa sofama. Iz pojedinih soba se pruža predivan pogled na zaliv. U spa centru vas očekuju luksuzne masaže i tretmani tela. Gosti mogu vežbati u dobro opremljenom fitnes centru hotela Diamond ili se mogu opustiti u otvorenom spa bazenu. Restoran Corniche se nalazi u okviru hotela i nudi internacionalni meni, a u muzičkom baru Sky Lounge na raspolaganju vam je veliki izbor pića. Ponuda obuhvata i room service. Hotel Diamond Philippines se nalazi na 10 minuta vožnje od parka Luneta i na 20 minuta vožnje od tržnog centra Mall of Asia.

Boracay – Coast Boracay 4 +* ili sličan  https://www.coastboracay.net/?page_id=10 

Coast Borakai nudi udoban smeštaj na samoj plaži u slikovitom delu ostrva Borakaj. Gosti se mogu opustiti na bazenu ili uživati u piću u baru i restoranu u okviru objekta. Sve sobe su opremljene posteljinom i peškirima, 43-inčnim Smart LED TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem.  U okviru objekta postoji recepcija koja radi 24 sata. Besplatni transferi kopnom i čamcem su obezbeđeni od/do aerodroma Caticlan. “White beach” čuvena plaža,udaljena je 600 metara od hotela Coast Boracai, dok je Vilijeva stena udaljena 2,9 km. Hotel Coast Borakai se nalazi na 500 metara od popularnog D'Mall Borakai.

Manila (poslednji dan )– Belmont Hotel 4* ili sličan  https://www.belmonthotelmanila.com/ 

Smešten u srcu odmarališta Manila, hotel Belmont Manila udaljen je 5 minuta hoda od terminala 3 međunarodnog aerodroma Ninoj Akino (NAIA) preko piste Manila. Sve sobe su dobro opremljene i opremljene su flat-screen TV-om, mini-barom i sefom. Klimatizovane sobe takođe imaju sopstveno kupatilo koje nudi ogrtače, fen za kosu, papuče i toaletne potrepštine. Sobe takođe nude pogled na aerodrom, baštu i/ili grad. Besplatan ViFi je dostupan u svim sobama. U restoranu u okviru objekta Cafe Belmont služe se jela lokalne i internacionalne kuhinje. Ostali sadržaji u objektu uključuju otvoreni bazen na krovu, hidromasažnu kadu, parnu i saunu, kao i fitnes centar.

FAKULTATIVNI IZLETI:
Pagsanđan vodopadi- Celodnevni izlet sa ručkom. Vožnja autobusom do Pagsanđan vodopada (vožnja traje 2-3 sata u zavisnosti od saobracaja). Pošto napuste autobus putnici ulaze u specijane kanue kojima se voze po reci do ovih spektakularnih vodopada. Vodopadi predstavljaju jednu od najvećih prirodnih atrakcija Filipina i značajnu turističku destinaciju. Ručak. Posle podne povratak u Manilu. (cena izleta je 95 eur po osobi)

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE :

VIZE: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima potrebna je viza za Filipine.

DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA IZDAVANJE VIZE: popunjen i potpisan primerak FA Form 2-A (formular zahteva za vizu, koji možete skinuti sa našeg sajta ili preuzeti u poslovnici), pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci nakon povratka sa Filipina, potvrda o zaposlenju na engleskom jeziku (izdata na memorandumu firme, sa opisom pozicije i prosekom zarade za poslednjih 6 meseci) ili dokaz o finansijskoj sposobnosti (potvrda iz banke na engleskom jeziku na iznos sredstava koji pokriva najmanje 50 us dolara po predviđenom danu boravka), originalna potvrda policije iz kaznene evidencije o nekažnjavanju (sa zvaničnim prevodom na engleski jezik od strane sudskog tumača), koja ne sme biti starija od 6 meseci, 2 fotografije ne starije od 6 meseci formata 30×35 mm. Kompletiranu dokumentaciju potrebnu za izdavanje vize neophodno je dostaviti mesec dana pred put u neku od naših poslovnica. Po izdavanju vize, a pre samog puta, potrebno je da se registrujete na web sajtu https://etravel.gov.

VALUTA: Filipinski pezos  1usd = 47,70 PHP  1 euro = 51,6 PHP

KLIMA: Filipini imaju sušni i vlažni period. Ovaj period je sušni i idealan za pravi letnji odmor. Takođe je period visoke turističke sezone. Prosečna temperatura u ovom periodu je oko 35°C u toku dana.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 25. NOVEMBAR 2023. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom
radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.

• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno, ali se preporučuje.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.

• Kon Tiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama NLB Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditnim karticama Mastrerata OTP Banke Srbije moguce je placati do 12 jednakih mesecnih rata
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012288, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs.                   

Program broj 2 od 15.09.2023. 
Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                                                     

Kategorija licence A

Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3
 

SMESTAJ MANILA I OSTRVO BORAKAJ-
 
 

Spisak hotela na turi Manila i odmor na ostrvu Borokaj


   
 

SMEŠTAJ:
Manila - Diamond Hotel 5* ili sličan https://www.diamondhotel.com/

Hotel Diamond Philippines je hotel sa 5 zvezdica smešten u Manilskom zalivu, na 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Ninoj Akino. Poseduje spektakularni bazen, teniske terene i spa centar sa tretmanima refleksologijom. Klimatizovane sobe sa velikim prozorima imaju puno svetla i prostrani enterijer. Sadrže TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i prostor za sedenje sa sofama. Iz pojedinih soba se pruža predivan pogled na zaliv. U spa centru vas očekuju luksuzne masaže i tretmani tela. Gosti mogu vežbati u dobro opremljenom fitnes centru hotela Diamond ili se mogu opustiti u otvorenom spa bazenu. Restoran Corniche se nalazi u okviru hotela i nudi internacionalni meni, a u muzičkom baru Sky Lounge na raspolaganju vam je veliki izbor pića. Ponuda obuhvata i room service. Hotel Diamond Philippines se nalazi na 10 minuta vožnje od parka Luneta i na 20 minuta vožnje od tržnog centra Mall of Asia.

Boracay – Coast Boracay 4 +* ili sličan https://www.coastboracay.net/?page_id=10

Coast Borakai nudi udoban smeštaj na samoj plaži u slikovitom delu ostrva Borakaj. Gosti se mogu opustiti na bazenu ili uživati u piću u baru i restoranu u okviru objekta. Sve sobe su opremljene posteljinom i peškirima, 43-inčnim Smart LED TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem. U okviru objekta postoji recepcija koja radi 24 sata. Besplatni transferi kopnom i čamcem su obezbeđeni od/do aerodroma Caticlan. “White beach” čuvena plaža,udaljena je 600 metara od hotela Coast Boracai, dok je Vilijeva stena udaljena 2,9 km. Hotel Coast Borakai se nalazi na 500 metara od popularnog D'Mall Borakai.

Manila (poslednji dan )– Belmont Hotel 4* ili sličan https://www.belmonthotelmanila.com/

Smešten u srcu odmarališta Manila, hotel Belmont Manila udaljen je 5 minuta hoda od terminala 3 međunarodnog aerodroma Ninoj Akino (NAIA) preko piste Manila. Sve sobe su dobro opremljene i opremljene su flat-screen TV-om, mini-barom i sefom. Klimatizovane sobe takođe imaju sopstveno kupatilo koje nudi ogrtače, fen za kosu, papuče i toaletne potrepštine. Sobe takođe nude pogled na aerodrom, baštu i/ili grad. Besplatan ViFi je dostupan u svim sobama. U restoranu u okviru objekta Cafe Belmont služe se jela lokalne i internacionalne kuhinje. Ostali sadržaji u objektu uključuju otvoreni bazen na krovu, hidromasažnu kadu, parnu i saunu, kao i fitnes centar.
 


 
 
 

Spisak hotela na turi Manila i odmor na ostrvu Borokaj


   
 

SMEŠTAJ:
Manila - Diamond Hotel 5* ili sličan https://www.diamondhotel.com/

Hotel Diamond Philippines je hotel sa 5 zvezdica smešten u Manilskom zalivu, na 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Ninoj Akino. Poseduje spektakularni bazen, teniske terene i spa centar sa tretmanima refleksologijom. Klimatizovane sobe sa velikim prozorima imaju puno svetla i prostrani enterijer. Sadrže TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i prostor za sedenje sa sofama. Iz pojedinih soba se pruža predivan pogled na zaliv. U spa centru vas očekuju luksuzne masaže i tretmani tela. Gosti mogu vežbati u dobro opremljenom fitnes centru hotela Diamond ili se mogu opustiti u otvorenom spa bazenu. Restoran Corniche se nalazi u okviru hotela i nudi internacionalni meni, a u muzičkom baru Sky Lounge na raspolaganju vam je veliki izbor pića. Ponuda obuhvata i room service. Hotel Diamond Philippines se nalazi na 10 minuta vožnje od parka Luneta i na 20 minuta vožnje od tržnog centra Mall of Asia.

Boracay – Coast Boracay 4 +* ili sličan https://www.coastboracay.net/?page_id=10

Coast Borakai nudi udoban smeštaj na samoj plaži u slikovitom delu ostrva Borakaj. Gosti se mogu opustiti na bazenu ili uživati u piću u baru i restoranu u okviru objekta. Sve sobe su opremljene posteljinom i peškirima, 43-inčnim Smart LED TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem. U okviru objekta postoji recepcija koja radi 24 sata. Besplatni transferi kopnom i čamcem su obezbeđeni od/do aerodroma Caticlan. “White beach” čuvena plaža,udaljena je 600 metara od hotela Coast Boracai, dok je Vilijeva stena udaljena 2,9 km. Hotel Coast Borakai se nalazi na 500 metara od popularnog D'Mall Borakai.

Manila (poslednji dan )– Belmont Hotel 4* ili sličan https://www.belmonthotelmanila.com/

Smešten u srcu odmarališta Manila, hotel Belmont Manila udaljen je 5 minuta hoda od terminala 3 međunarodnog aerodroma Ninoj Akino (NAIA) preko piste Manila. Sve sobe su dobro opremljene i opremljene su flat-screen TV-om, mini-barom i sefom. Klimatizovane sobe takođe imaju sopstveno kupatilo koje nudi ogrtače, fen za kosu, papuče i toaletne potrepštine. Sobe takođe nude pogled na aerodrom, baštu i/ili grad. Besplatan ViFi je dostupan u svim sobama. U restoranu u okviru objekta Cafe Belmont služe se jela lokalne i internacionalne kuhinje. Ostali sadržaji u objektu uključuju otvoreni bazen na krovu, hidromasažnu kadu, parnu i saunu, kao i fitnes centar.
 


 

FILIPINI

MANILA I BOROKAJ OSTRVO
13 dana (10 noćenja) – avionom i autobusom
Polazak: 25. januar 2024/ Povratak: 06. feburar 2024.

FIRST MINUT POPUST OD 70 € PO OSOBI ZA UPLATE DO 30. SEPTEMBRA  ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU.


VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u

Drzava Filipini - arhipelag, sastoji se od 7017 ostrva, od kojih je nekoliko većih sa najvećom populacijom,  dok su ostala mala i slabije ili slabo naseljena. Skoro sva ostrva imaju veoma bujnu tropsku vegetaciju, brojne peščane plaže, puno egzotike, divno toplo more smaragdne boje, puno sunca, sve više zabave, pa ih s pravom nazivaju "Karibima" Orijenta.Borakaj ostrvo je oduvek bilo poznato po svojoj lepoti, pa je u poslednjih 15-20 godina postalo prava meta za turiste iz celog sveta, a naročito iz Evrope.

Dan 1
BELGRADE
(25.01.2024.) BEOGRAD – ISTANBUL Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla" u 18:20 časova. Poletanje za Istanbul u 20:20 časova (Let TK1084). Sletanje u 23:05 časova. Čekanje na vezu.
Dan 2
MANILA
(26.01.2024.) ISTANBUL – MANILA Nastavak putovanja za Manilu u 01:55 časova (Let TK84). Sletanje u Manilu u 18:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 3
MANILA
(27.01.2024.) MANILA Doručak. Razgledanje grada u kome se mešaju tradicija i uzavrelost orijenta sa modernim zdanjima 21. veka. Obilaze se Rizal park, tvrđava Santiago, vožnja kroz stari grad Intramuros, poslovna četvrt Makati i dr. Obilazak započinje vožnjom Bulevarom Rokas, deset kilometara dugom šetalištem koje se proteže duž Manilskog zaliva i sa koga se pruža pogled na blistave zalaske sunca. Zaustavljanje u parku Rizal, koji je tada bio mesto domorodačke zajednice Bagumbajan koja je živela izvan španskih zidina Intramurosa. Zatim se nastavlja do srca starog španskog grada, Intramurosa, gde je započela istorija Manile kao glavnog grada. Posećuje se tvrđava Santjago, najvažnija kulturno-istorijska građevina zemlje u kojoj su se desili ključni momenti u filipinskoj istoriji. Takođe unutar zidina Intramurosa nalazi se najstarija građevina u zemlji koja datira iz 16. veka - crkva i manastir San Agustin. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 4
MANILA
(28.01.2024.) MANILA – PAGSANĐAN VODOPADI – MANILA Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog celodnevnog izleta za Pagsanđan vodopade autobusom (vožnja traje 2-3 sata u zavisnosti od saobracaja). Vožnja specijalnim kanuima po reci do vodopada. Vodopadi predstavljaju jednu od najvećih prirodnih atrakcija Filipina i značajnu turističku destinaciju. Ručak. Posle podne povratak u Manilu. Noćenje.
Dan 5
BORAKAJ
(29.01.2024.) MANILA – BOROKAJ OSTRVO Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje za Katiklan. Po dolasku vožnja brodićem do Borakaj ostrva. Po dolasku na ostrvo smeštaj u hotelu. Borakaj ima idiličnu kombinaciju sunca, peska i mora. Plaže sa sitnim,belim peskom i mirna tirkizna voda okružuju ovaj raj na zemlji. Smešten u regionu Zapadne Visaje, Borakaj je jedno od ostrva u provinciji Aklan, u centru Filipina. Oko 10 km dugačko, ostrvo ima preko 300 odmarališta i hotela u rasponu od jeftinih do vrhunskih. Postoji ogroman izbor restorana, barova i iznenađujućih atrakcija u kojima gosti uživaju u slobodno vreme. Takođe ima fantastičnu scenu noćnog života, tako da ima u čemu uživati u bilo koje doba dana ili noći. Kretanje po ostrvu je takođe lako i pristupačno, što ga čini fantastičnim, za samostalno istraživanje. Noćenje.
Dan 6
BORAKAJ
(30.01.2024.) BOROKAJ OSTRVO Doručak Nakon doručka odlazak na izlet “Island hopping tour” Celodnevni izlet brodom i upoznavanje ostrva. Dan rezervisan za uživanje na čistim vodama prelepih ostrva Borakaja. Upoznavanje sa plažama obližnjih ostrva i celodnevno istraživanje morskog sveta kroz plavanje i ronjenje. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Noćenje.
Dan 11
BORAKAJ
(31.01.- 04.02.2024.) BOROKAJ OSTRVO Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, sunčanje, fakultativne izlete i dr. Noćenja.
Dan 12
MANILA
(05.02.2024.) BOROKAJ OSTRVO – MANILA Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje za Manilu u toku dana. Transfer u hotel .Noćenje.
Dan 13
BELGRADE
(06.02.2024.) ISTANBUL – BEOGRAD Poletanje za Istanbul u 22:30 časova (let TK 85). Obrok u avionu. Sletanje u Istanbul u 05:20 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 07:55 časova (Let TK1081). Sletanje u 08:40 časova.