KRSTARENJE NILOM NOVA GODINA 27.12.2023.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem u hotelu i na brodu ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i njihova rezervacija se vrši na upit.
U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, avio-takse u iznosu od evra 71 evra (EUR    12.00-YR    ,EUR 0.98-RF ,EUR 19.38-RS ,EUR 0.22-RS,EUR    4.48-LG , EUR 1.86-EQ , EUR 3.01-J,EUR 0.45-O2 , EUR    0.93-O9 , EUR 23.17-QH , EUR 3.70-S4 )(avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni a plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), transfer luskuznim turističkim autobusom na navedenim relacijama, transfer od Asuana do Kaira brzim vozom i smeštaj u spavaćim kolima na bazi polupansiona,  smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* lokalne kategorizacije na bazi polupansiona u hotelu u Kairu, smeštaj u dvokrevetnim kabinama na brodu sa 5* lokalne kategorizacije na bazi punog pansiona; smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* lokalne kategorizacije na bazi polupansiona u hotelu u Abidosu,  gala novogodišnja večera za vreme krstarenja, posete, obilasci i transferi prema programu klimatizovanim autobusom, lokalni vodiči /egiptolozi na svim lokalitetima, vođenja putovanja (licencirani vodič ide sa grupom iz Beograda); troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: napojnice za lokalne vodiče i vozače  kao i hotelsko osoblje koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 30 usd ukupno), viza za Egipat u iznosu od 25 usd, koja se plaća po sletanju na aerodromu (po želji, vizu za Egipat možete obezbediti i u Ambasadi Egipta u Beogradu za 13usd), međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje uključuje i osiguranje u slučaju Covida 19.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:


VALUTA: Egipatska funta: 1 USD = 15.70 EGP  1 evro = 17.76 EGP

KLIMA: Toplo vreme sa prosečnim jutarnjim temperaturama izmedju 16 i 19°C, i dnevnim izmedju 31 do 35°C.
VIZE: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za Egipat, koju se dobija po sletanju na aerodromu u Hurgadi i iznosi 25usd. Po želji, možete obezbediti vizu i u Ambasadi Egipta u Beogradu, za 13usd.
Putnici iz ostalih zemalja iz regiona su dužni da se informišu kod diplomatskih predstavništava zemalja u svojim zemljama.
Covid 19: Za ulazak u Egipat ukinute su sve posebne mere ulaska za strane državljane. Više nije potreban negativan PCR ili antigenski test, kao ni potvrda o vakcinaciji.
Svi putnici su dužni da popune online deklaraciju ministarstva zdravlja Egipta 48h pred planirano putovanje na sledećoj adresi www.visitegypt.gov.eg nakon čega će dobiti jedinstveni QR kod koji im je potreban prilikom ulaska u Egipat.

SMEŠTAJ:
Hotel u Kairu: Oazis Kairo 4* ili sličan
https://oasis.cairo-hotels-eg.com/en/
0,6 km od piramida u Gizi, The Oasis Hotel Piramids Cairo nudi smeštaj sa 298 soba. Hotel se nalazi na otprilike 15 minuta vožnje od misteriozne skulpture Velike sfinge u Gizi i nudi gostima hidromasažnu kadu i parnu kupelj.
Sobe za nepušače imaju balkon i terasu, a neke od njih gledaju na šumu. Opremljeni su radnim stolom, a takođe imaju i mini bar-frižider.
U restoranu se služi kontinentalni doručak. Bar pored bazena je mesto za opuštanje uz osvežavajuća pića.
Gosti mogu da vežbaju u fitnes studiju ili da se opuste pored otvorenog bazena. Aktivnosti hotela uključuju košarku i odbojku. Poslovni centar sa fotokopir aparatom, prostori za bankete i sastanke na raspolaganju su poslovnim putnicima.
Planirani Veliki egipatski muzej udaljen je 3,1 km. Udoban hotel se nalazi u okrugu Giza.

Brod: M/S Blue Shadows 5* ili sličan

Blue Shadov Nile Cruise je potpuno novo iskustvo luksuznog krstarenja Nilom sa 5 zvezdica. Brod se sastoji od 54 delux kabine i 3 apartmana. Sve sibe i apartmani su moderno dizajnirani sa svim sadržajima međunarodnih luksuznih hotela. Na brodu MS Blue Shadow Nile Cruise, gosti mogu da uživaju u tradicionalnim plesnim i muzičkim nastupima, da se opuste i osveže u spa bazenu,da se sunčaju na palubi za sunčanje ili da uživaju u udobnosti svojih luksuznih kabina. Krstarenje ovim brodom nudi putovanje za pamćenje uz izuzetnu trpezu, prelepo okruženje i obiman program zabave na brodu, kao i lak pristup znamenitostima i pejzažima Nila i Egipta.

Hotel u Abidosu: Life Hotel 4* ili sličan

www.houseoflife.info/

House Of Life Abidos je hotel od 4* u Abidosu. Među sadržajima ovog objekta su restoran, frizerski salon i zatvoreni bazen. Smeštaj nudi recepciju koja radi non-stop, prevoz do aerodroma, zajednički salon i besplatan WiFi. Odmaralište će gostima pružiti klimatizovane sobe opremljene stolom, čajnikom, frižiderom, sefom, TV-om sa ravnim ekranom, terasom i sopstvenim kupatilom sa tušem. Sobe za goste imaju garderober. U objektu se može uživati u kontinentalnom, američkom ili vegetarijanskom doručku.  Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom Sohag, udaljen 27 km od smeštaja.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 22. OKTOBAR 2023. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

OPŠTE NAPOMENE:


• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.


• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno, ali se preporučuje.


• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.


• Kon Tiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: 
Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditnim karticama Mastrerata OTP Banke Srbije moguce je placati do 12 jednakih mesecnih rata
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)
• avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, a ostatak, najkasnije 15 dana pre polaska na put.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012288, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs

Program broj 1 od 18.09.2023.                                               
Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                       

Kategorija licence  A

Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3 

SMESTAJ KRSTARENJE NILOM KAIRO-
 
 SMEŠTAJ:

Hotel u Kairu: Oazis Kairo 4* ili sličan

https://oasis.cairo-hotels-eg.com/en/
0,6 km od piramida u Gizi, The Oasis Hotel Piramids Cairo nudi smeštaj sa 298 soba. Hotel se nalazi na otprilike 15 minuta vožnje od misteriozne skulpture Velike sfinge u Gizi i nudi gostima hidromasažnu kadu i parnu kupelj.
Sobe za nepušače imaju balkon i terasu, a neke od njih gledaju na šumu. Opremljeni su radnim stolom, a takođe imaju i mini bar-frižider.
U restoranu se služi kontinentalni doručak. Bar pored bazena je mesto za opuštanje uz osvežavajuća pića.
Gosti mogu da vežbaju u fitnes studiju ili da se opuste pored otvorenog bazena. Aktivnosti hotela uključuju košarku i odbojku. Poslovni centar sa fotokopir aparatom, prostori za bankete i sastanke na raspolaganju su poslovnim putnicima.
Planirani Veliki egipatski muzej udaljen je 3,1 km. Udoban hotel se nalazi u okrugu Giza.

Brod: M/S Blue Shadows 5* ili sličan

Blue Shadov Nile Cruise je potpuno novo iskustvo luksuznog krstarenja Nilom sa 5 zvezdica. Brod se sastoji od 54 delux kabine i 3 apartmana. Sve sibe i apartmani su moderno dizajnirani sa svim sadržajima međunarodnih luksuznih hotela. Na brodu MS Blue Shadow Nile Cruise, gosti mogu da uživaju u tradicionalnim plesnim i muzičkim nastupima, da se opuste i osveže u spa bazenu,da se sunčaju na palubi za sunčanje ili da uživaju u udobnosti svojih luksuznih kabina. Krstarenje ovim brodom nudi putovanje za pamćenje uz izuzetnu trpezu, prelepo okruženje i obiman program zabave na brodu, kao i lak pristup znamenitostima i pejzažima Nila i Egipta.

Hotel u Abidosu: Life Hotel 4* ili sličan

www.houseoflife.info/

House Of Life Abidos je hotel od 4* u Abidosu. Među sadržajima ovog objekta su restoran, frizerski salon i zatvoreni bazen. Smeštaj nudi recepciju koja radi non-stop, prevoz do aerodroma, zajednički salon i besplatan WiFi. Odmaralište će gostima pružiti klimatizovane sobe opremljene stolom, čajnikom, frižiderom, sefom, TV-om sa ravnim ekranom, terasom i sopstvenim kupatilom sa tušem. Sobe za goste imaju garderober. U objektu se može uživati u kontinentalnom, američkom ili vegetarijanskom doručku. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom Sohag, udaljen 27 km od smeštaja.

 


 
 
 SMEŠTAJ:

Hotel u Kairu: Oazis Kairo 4* ili sličan

https://oasis.cairo-hotels-eg.com/en/
0,6 km od piramida u Gizi, The Oasis Hotel Piramids Cairo nudi smeštaj sa 298 soba. Hotel se nalazi na otprilike 15 minuta vožnje od misteriozne skulpture Velike sfinge u Gizi i nudi gostima hidromasažnu kadu i parnu kupelj.
Sobe za nepušače imaju balkon i terasu, a neke od njih gledaju na šumu. Opremljeni su radnim stolom, a takođe imaju i mini bar-frižider.
U restoranu se služi kontinentalni doručak. Bar pored bazena je mesto za opuštanje uz osvežavajuća pića.
Gosti mogu da vežbaju u fitnes studiju ili da se opuste pored otvorenog bazena. Aktivnosti hotela uključuju košarku i odbojku. Poslovni centar sa fotokopir aparatom, prostori za bankete i sastanke na raspolaganju su poslovnim putnicima.
Planirani Veliki egipatski muzej udaljen je 3,1 km. Udoban hotel se nalazi u okrugu Giza.

Brod: M/S Blue Shadows 5* ili sličan

Blue Shadov Nile Cruise je potpuno novo iskustvo luksuznog krstarenja Nilom sa 5 zvezdica. Brod se sastoji od 54 delux kabine i 3 apartmana. Sve sibe i apartmani su moderno dizajnirani sa svim sadržajima međunarodnih luksuznih hotela. Na brodu MS Blue Shadow Nile Cruise, gosti mogu da uživaju u tradicionalnim plesnim i muzičkim nastupima, da se opuste i osveže u spa bazenu,da se sunčaju na palubi za sunčanje ili da uživaju u udobnosti svojih luksuznih kabina. Krstarenje ovim brodom nudi putovanje za pamćenje uz izuzetnu trpezu, prelepo okruženje i obiman program zabave na brodu, kao i lak pristup znamenitostima i pejzažima Nila i Egipta.

Hotel u Abidosu: Life Hotel 4* ili sličan

www.houseoflife.info/

House Of Life Abidos je hotel od 4* u Abidosu. Među sadržajima ovog objekta su restoran, frizerski salon i zatvoreni bazen. Smeštaj nudi recepciju koja radi non-stop, prevoz do aerodroma, zajednički salon i besplatan WiFi. Odmaralište će gostima pružiti klimatizovane sobe opremljene stolom, čajnikom, frižiderom, sefom, TV-om sa ravnim ekranom, terasom i sopstvenim kupatilom sa tušem. Sobe za goste imaju garderober. U objektu se može uživati u kontinentalnom, američkom ili vegetarijanskom doručku. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom Sohag, udaljen 27 km od smeštaja.

 


 

Egipat
KRSTARENJE NILOM
Nova godina
Kairo - Sohag – Luksor – Edfu - Asuan-Aleksandrija

11 dana (8 noćenja) - avionom, autobusom i brodom
Polazak: 27. decembar 2023. / Povratak: 06. januar 2024.

FIRST MINUT POPUST OD 100 € PO OSOBI ZA UPLATE DO 30. SEPTEMBRA  ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU.


VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Krstarenje Nilom je jedinstveno iskustvo  gde se prepliću istorija i priroda. Obilaze se veliki gradovi u dolini Nila i ostaci nekadašnjih prestonica.  Luksor je grad u Gornjem (južnom) Egiptu. Kao mesto na kome se nalazio drevni egipatski grad Teba, Luksor se često naziva "najvećim svetskim muzejem pod otvorenim nebom", a ruševine kompleksa hramova u Karnaku i Luksoru se nalaze unutar savremenog grada. Odmah nasuprot, preko reke Nil, nalaze se spomenici, hramovi i grobnice, koji uključuju Dolinu Kraljeva i Dolinu Kraljica. Milioni turista iz svih krajeva sveta svake godine dolaze da posete te spomenike, a njihovo prisutstvo je ekonomski temelj ovog grada. Zbog toga Luksor predstavlja omiljenu bazu za putovanja Gornjim Egiptom, te je omiljeno turističko odredište, sam po sebi, i kao početna i završna stanica krstarenja Nilom. Aswan - Grad koji se nalazi na kataraktu pored velike Asuanske brane nosi simbol trgovačke prestonice u doba Srednjeg veka, a za vreme drevnih Egipćana je bio glavni grad Nubijskog dela Egipta. Mnogi pisci su napisali svoja dela u hotelu Katarakt koje se nalazi pored Kičerinovg ostrva na Nilu. Ovde se nalazi i kamenolom odakle je vađena građa za mnoge arhitektonske džinove-spomenike koji i danas prkose zubu vremena na lokalitetima širom Egipta. KomOmbo duguje svoje ime egipatskom nazivu Nubt ('Grad zlata') kojim se ističe njegova značajna uloga u trgovini tim dragocenim metalom. Hram Kom Ombo kultna je građevina koja je bila posvećena dvama božanstvima Sobeku s krokodilskom glavom i Horusu sa sokolovom glavom. Danas ovde živi oko 60.000 seljaka koji su većinom Nubijci koji su ovde naseljeni kada je pravljena Asuanska brana. Edfu Mesto koje nosi ime hrama koji takođe potiče iz Ptolomejskog doba i posvećen je božanstvu Horusa. Veliki broj kočija i seljaka-trgovaca čine ovo mesto interesantnim za turiste koji ovde dolaze brodovima. 

Dan 1
BELGRADE
(27.12.2023) BEOGRAD – KAIRO Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla" u 20:20 časova. Poletanje za Kairo u 23:20 časova (JU 876).
Dan 2
KAIRO
(28.12.2023) KAIRO Sletanje u Kairo u 03:15 časova. Po sletanju polazak do hotela radi osveženja i doručka u hotelu (u hotelske sobe se ulazi posle razgledanja ). Obilazak kreće od lokaliteta Sakara. Lokalitet Sakara sa jednom od najstarijih piramida, koja je posvećena Zoseru, u stvari je velika nekropola drevne egipatske prestonice Memfisa, koji se nalazi na listi UNESCO svetske baštine. Obilazak Tijeve masabe. Nakon Sakare obilazak Memfisa. Sledi odlazak do platoa Gize na kojem se nalaze Keopsova, Kefrenova i Mikerinova piramida, kao i poseta dolinskom hramu kralja Kefrena sa Velikom Sfingom. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 3
KAIRO
(29.12.2023) KAIRO - ABIDOS Doručak. Polazak prema Tel El Amaran-u privatnim turističkim autobusom. Prva stanica su grobnice u El Miniju - Bani Hasana (obilazak 3 grobnice na ovoj lokaciji). Ručak. Nakon završetka razgledanja nastavak vožnje do grada na Nilu - Sohaga. Prijavljivanje u hotel. Noćenje.
Dan 4
LUKSOR
(30.12.2023) ABIDOS – LUKSOR Doručak. Nakon doručka obilazak lokaliteta u Abidosu , zatim obilazak Dendare i nastavak putovanja prema Luksoru. Po dolasku u Luksor transfer do broda i ukrcaj. Ručak na brodu. Uveče obilazak hramova u Luksoru . Večera. Noćenje
Dan 5
EDFU
(31.12.2023) LUKSOR – EDFU Doručak. Poseta zapadnoj obali Nila u Luksoru i obilazak Doline kraljeva, hrama kraljice Hatšepsut i Memnonovih kolosa. Zatim obilazak hramova u Karnaku. Povratak na brod. Ručak. Lagana vožnja Nilom do Edefu. Gala večera na brodu povodom Novogodišnje večeri. Noćenje.
Dan 6
ASUAN
(01.01.2024) EDFU – KOM OMBU – ASUAN Doručak. Odlazak do hrama boga Horusa u Edfuu. Povratak na brod. Ručak. Nastavak plovidbe ka Kom Ombu. Pristajanje u Kom Ombou i poseta Horusovom i Sobekovom hramu iz Ptolomejskog perioda. Povratak na brod. Nastavak plovidbe ka Asuanu. Večera. Noćenje.
Dan 7
ASUAN
(02.01.2024) ASUAN Doručak. Dolazak u Asuan. Ručak. U popodnevnim časovima (ukoliko vremenske prilike dozvole) plovidba felukama po Nilu oko ade Elefantine i Botaničke bašte. Poseta nedovršenom obelisku. Za kraj obilazak velike asuanske brane i poseta hramu Fili. Večera. Noćenje na brodu.
Dan 8
KAIRO
(03.01.2024) ASUAN – KAIRO Doručak. Kraj krstarenja. Rani jutarnji polazak u obilazak Abu Simbela. Nakon Abu Simbela odlazak na čaj u čuvenom “Old Katarakt” hotelu. Ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica, iz doba britanske kolonijalne vlasti, ugostio je mnoge čuvene ličnosti, među kojima je i Agata Kristi, koja je delove svog poznatog romana „Smrt na Nilu“ smestila upravo u ovaj hotel. U 17 :00 časova transfer do železničke stanice i ukrcavanje u luksuzni voz za Kairo. Smeštaj u spavaćim kolima. Večera. Noćena vožnja.
Dan 9
KAIRO
(04.01.2024) KAIRO Doručak u vozu. Po dolasku u Kairo poseta Egipatskom Muzeju u Kairu, u kojem se nalazi Tutankamonovo blago. Sledi obilazak koptske četvrti u kojoj se nalazi poznata Koptska crkva. Ručak. Za kraj dana ostavljen je živopisni bazar Han el Halili. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 10
ALEXANDRIA
(05.01.2024) KAIRO - ALEKSANDRIJA Doručak. Sobe se napuštaju do podnevnih časova. Polazak za Aleksandriju u ranim jutarnjim satima klimatizovanim autobusom (200km od Kaira, oko 3h). Razgledanje grada -vrtovi Montaze, odlazak u Muzej zlata, panoramski obilazak tvrđave Kait Bey na mestu gde je nekada bio svetionik Faros. Poseta katakombama i zatim transfer do Aleksandrijske biblioteke. Nakon razgledanja odlazak na ručak u jednom od najboljih ribljih restorana u okolini. Nakon ručka slobodno vreme na stanici Ramal. Polazak za Kairo u 19h. Po dolasku u Kairo nastavak transfera direktno do međunarodnog aerodroma u Kairu. Čekanje na let.
Dan 11
BELGRADE
(06.01.2024) KAIRO Let za Beograd je u 03:55 časova (JU 877). Sletanje u Beograd je u 5:55 časova.