KRABI ,PI PI OSTRVO I PUKET 08.02.2024

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini, a njihova rezervacija se vrši na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na navedenim relacijama, avio takse , smeštaj u hotelu 4* na bazi usluge noćenja sa doručkom (švedski sto), transferi prema planu i programu, troškovi organizovanja putovanja kao i usluge licenciranog vodiča Kontiki Travel & Service koji putuje sa grupom iz Beograda. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti (ako postoje i koji se plaćaju na destinaciji), doplata za večeru (200 eur po osobi), napojnice za lokalne vodiče, vozače i hotelsko osoblje koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 5 evra po danu boravka) koje se plaćaju na destinaciji, viza za Tajland 75 evra, usluga viziranja 10 evra, kao i međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa preporukom da pokriva lečenje Covid-19.


OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

Valuta: Nacionalna valuta Tajlanda je Thai bath 1 USD = 35.35 THB  1 EUR = 38.68 THB
Klima: U ovo doba godine temperature su prijatne. Dnevne temperature u Bangkoku su između 27°C i 35°C (jutarnje i večernje nešto niže). Mogući su kratkotrajni pljuskovi.

Vize: Državljanima Srbije (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za Tajland, koja se obezbedjuje posredstvom konzulata Tajlanda u Beogradu. Prilikom prijavljivanja je potrebno dostaviti kopiju pasoša. Najkasnije mesec dana pred put bi trebalo dostaviti sledeća dokumenta: originalni pasoš sa dve spojene slobodne stranice, popunjen formular za vizu koju čete dobiti od službenika u agencija, 1 fotografija u boji dimenzija 4x6cm. Putnici iz ostalih zemalja bi trebalo sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava Tajlanda u svojim zemljama.


SMEŠTAJ:

Hotel u Krabiju: Panan Krabi Resort 4*  ili sličan    
https://www.panankrabiresort.com/
Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus nudi bazen na otvorenom i fitnes centar, a nalazi se u mestu Ao Nang na poznatoj istoimenoj plaži (Ao Nang Beach). Ovaj objekat izgrađen 2017. godine udaljen je 2 km od Bokserskog stadiona Ao Nang Krabi. Plaža Noparat Tara nalazi se na 2,2 km od objekta. Hotelske sobe poseduju kuvalo. Besplatan WiFi je dostupan svim gostima, dok pojedine sobe imaju terasu. Sobe za goste imaju sopstveno kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak služi se svakog dana. Gosti mogu pojesti nešto u restoranu objekta, koji služi raznovrsna internacionalna jela, a nudi i vegetarijanske obroke. Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus raspolaže terasom. U okviru objekta na raspolaganju je poslovni centar. Recepcija radi 24/7.

Hotel na Phi Phi ostrvu: Pattaya Discovery Beach Hotel- SHA Ektra Plus 4*  ili sličan                 
https://www.phiphiholidayresort.com/
PhiPhi Holidai Resort se nalazi na beloj peščanoj plaži kraj Andamanskog mora. Odmaralište ima porodični bazen, salu za fitnes i međunarodni ronilački centar “Scuba Schools”.  Sobe u PhiPhi Holidai Resortu nude udobnost, moderan enterijer i TV sa ravnim ekranom. Gosti takođe mogu uživati u opuštajućoj masaži ili isprobati vodene aktivnosti, uključujući ronjenje. Izleti na okolna ostrva mogu se organizovati na šalteru ekskurzija, dok se suveniri mogu kupiti u butiku. Dečiji klub je takođe dostupan za porodice koje putuju sa decom mlađom od 12 godina. U okviru hotela se nalazi Jimmi's café restoran na plaži koji nudi sveže morske plodove sa roštilja i druge obroke u toku čitavog dana. U restoranu Tai Rom Prao možete uživati u  doručku, ručku i večeri.

Hotel na Puketu: Sugar Marina Resort  SURF  Kata Beach 4* ili sličan
https://www.sugarmarinahotel.com/surf/
Uređen u nautičkoj temi, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach nudi besplatan bežični internet u svim delovima hotela. Uz otvoreni bazen, gosti mogu da vežbaju i u fitnes centru. Besplatan privatni parking je dostupan u okviru objekta. Smešten u mirnom delu sela Kata, na samo 10 minuta hoda od plaže Kata, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach udaljen je 1,5 km od Velikog Bude i 3,1 km od vidikovca Kata. Aerodrom Puket udaljen je 31 km. Svaka soba ima klima uređaj, prostor za sedenje sa sofom na razvlačenje i kablovsku televiziju. Privatno kupatilo ima ili tuš ili kadu. U ponudi su fen za kosu, besplatni toaletni pribor i peškiri.U Sugar Marina Resortu gosti će pronaći restoran i recepciju koja radi non-stop i poslugu u sobi.

OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.
• Na letu Fly Dubaija je dozvoljen jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7kg,
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično), i oni nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

NAČINI PLAĆANJA: 
Uplata akontacije od najmanje 25% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama NLB Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditnim karticama Mastrerata OTP Banke Srbije moguce je placati do 12 jednakih mesecnih rata
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IN-0000006, počev od 01.10.2023. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs.                   

Program broj 2 od 16.11.2023.  Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                                                     

Kategorija licence A

Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3 

SMESTAJ KRABI I PUKET Tajland/Krabi
SMESTAJ KRABI I PUKET-
 
 

SMEŠTAJ:
Hotel u Krabiju: Panan Krabi Resort 4* ili sličan
https://www.panankrabiresort.com/
Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus nudi bazen na otvorenom i fitnes centar, a nalazi se u mestu Ao Nang na poznatoj istoimenoj plaži (Ao Nang Beach). Ovaj objekat izgrađen 2017. godine udaljen je 2 km od Bokserskog stadiona Ao Nang Krabi. Plaža Noparat Tara nalazi se na 2,2 km od objekta. Hotelske sobe poseduju kuvalo. Besplatan WiFi je dostupan svim gostima, dok pojedine sobe imaju terasu. Sobe za goste imaju sopstveno kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak služi se svakog dana. Gosti mogu pojesti nešto u restoranu objekta, koji služi raznovrsna internacionalna jela, a nudi i vegetarijanske obroke. Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus raspolaže terasom. U okviru objekta na raspolaganju je poslovni centar. Recepcija radi 24/7.

Hotel na Phi Phi ostrvu: Pattaya Discovery Beach Hotel- SHA Ektra Plus 4* ili sličan
https://www.phiphiholidayresort.com/
PhiPhi Holidai Resort se nalazi na beloj peščanoj plaži kraj Andamanskog mora. Odmaralište ima porodični bazen, salu za fitnes i međunarodni ronilački centar “Scuba Schools”. Sobe u PhiPhi Holidai Resortu nude udobnost, moderan enterijer i TV sa ravnim ekranom. Gosti takođe mogu uživati u opuštajućoj masaži ili isprobati vodene aktivnosti, uključujući ronjenje. Izleti na okolna ostrva mogu se organizovati na šalteru ekskurzija, dok se suveniri mogu kupiti u butiku. Dečiji klub je takođe dostupan za porodice koje putuju sa decom mlađom od 12 godina. U okviru hotela se nalazi Jimmi's café restoran na plaži koji nudi sveže morske plodove sa roštilja i druge obroke u toku čitavog dana. U restoranu Tai Rom Prao možete uživati u doručku, ručku i večeri.

Hotel na Puketu: Sugar Marina Resort SURF Kata Beach 4* ili sličan
https://www.sugarmarinahotel.com/surf/
Uređen u nautičkoj temi, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach nudi besplatan bežični internet u svim delovima hotela. Uz otvoreni bazen, gosti mogu da vežbaju i u fitnes centru. Besplatan privatni parking je dostupan u okviru objekta. Smešten u mirnom delu sela Kata, na samo 10 minuta hoda od plaže Kata, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach udaljen je 1,5 km od Velikog Bude i 3,1 km od vidikovca Kata. Aerodrom Puket udaljen je 31 km. Svaka soba ima klima uređaj, prostor za sedenje sa sofom na razvlačenje i kablovsku televiziju. Privatno kupatilo ima ili tuš ili kadu. U ponudi su fen za kosu, besplatni toaletni pribor i peškiri.U Sugar Marina Resortu gosti će pronaći restoran i recepciju koja radi non-stop i poslugu u sobi. 


 
 
 

SMEŠTAJ:
Hotel u Krabiju: Panan Krabi Resort 4* ili sličan
https://www.panankrabiresort.com/
Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus nudi bazen na otvorenom i fitnes centar, a nalazi se u mestu Ao Nang na poznatoj istoimenoj plaži (Ao Nang Beach). Ovaj objekat izgrađen 2017. godine udaljen je 2 km od Bokserskog stadiona Ao Nang Krabi. Plaža Noparat Tara nalazi se na 2,2 km od objekta. Hotelske sobe poseduju kuvalo. Besplatan WiFi je dostupan svim gostima, dok pojedine sobe imaju terasu. Sobe za goste imaju sopstveno kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak služi se svakog dana. Gosti mogu pojesti nešto u restoranu objekta, koji služi raznovrsna internacionalna jela, a nudi i vegetarijanske obroke. Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus raspolaže terasom. U okviru objekta na raspolaganju je poslovni centar. Recepcija radi 24/7.

Hotel na Phi Phi ostrvu: Pattaya Discovery Beach Hotel- SHA Ektra Plus 4* ili sličan
https://www.phiphiholidayresort.com/
PhiPhi Holidai Resort se nalazi na beloj peščanoj plaži kraj Andamanskog mora. Odmaralište ima porodični bazen, salu za fitnes i međunarodni ronilački centar “Scuba Schools”. Sobe u PhiPhi Holidai Resortu nude udobnost, moderan enterijer i TV sa ravnim ekranom. Gosti takođe mogu uživati u opuštajućoj masaži ili isprobati vodene aktivnosti, uključujući ronjenje. Izleti na okolna ostrva mogu se organizovati na šalteru ekskurzija, dok se suveniri mogu kupiti u butiku. Dečiji klub je takođe dostupan za porodice koje putuju sa decom mlađom od 12 godina. U okviru hotela se nalazi Jimmi's café restoran na plaži koji nudi sveže morske plodove sa roštilja i druge obroke u toku čitavog dana. U restoranu Tai Rom Prao možete uživati u doručku, ručku i večeri.

Hotel na Puketu: Sugar Marina Resort SURF Kata Beach 4* ili sličan
https://www.sugarmarinahotel.com/surf/
Uređen u nautičkoj temi, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach nudi besplatan bežični internet u svim delovima hotela. Uz otvoreni bazen, gosti mogu da vežbaju i u fitnes centru. Besplatan privatni parking je dostupan u okviru objekta. Smešten u mirnom delu sela Kata, na samo 10 minuta hoda od plaže Kata, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach udaljen je 1,5 km od Velikog Bude i 3,1 km od vidikovca Kata. Aerodrom Puket udaljen je 31 km. Svaka soba ima klima uređaj, prostor za sedenje sa sofom na razvlačenje i kablovsku televiziju. Privatno kupatilo ima ili tuš ili kadu. U ponudi su fen za kosu, besplatni toaletni pribor i peškiri.U Sugar Marina Resortu gosti će pronaći restoran i recepciju koja radi non-stop i poslugu u sobi. 


 

Tajland
KRABI,PI PI OSTRVO I PUKET
11 dana (8 noćenja) – avionom i autobusom

Polazak: 08. februar 2024 / Povratak: 18. februar 2024.

FIRST MINUTE POPUST OD 100 € PO OSOBI ZA UPLATE DO 30.NOVEMBRA ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vreme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lepog sna. Dobrodošli u Tajland, jednu od najgostoljubivijih i najtoplijih azijskih zemalja u Aziji. Poznata kao „zemlja osmeha“, veoma je kompletna destinacija koja ima fascinantan spoj modernosti, tradicije, kulture, istorije, gastronomije i prirode koja vas čini da se zaljubite i zavedete sa velikom lakoćom.

Dan 1
BELGRADE
(08.02.2024.) BEOGRAD– DUBAI Čekiranje putnika na aerodromu “Nikola Tesla “ u 10:00 časova. Poletanje za Dubai u 13:15 časova (Let FZ 1746). Obroci u avionu. Sletanje u 21:35 časova.
Dan 2
KRABI
(09.02.2024.) DUBAI– KRABI Poletanje za Krabi u 01:25 časova (let FZ 1463). Obroci u avionu. Sletanje u Krabi u 11:00 časova. Grad Krabi pripada regiji Južnog Tajlanda. Južni Tajland ima zadivljujući pejzaž i raskošno razuđenu obalu sa preko 150 egzotičnih ostrva. Većina ostrva su nadaleko poznata po fantastičnim plažama sa belim peskom koje zapljuskuje pitomo i toplo Andamansko more. Po sletanju i obavljanju carinskih formalnosti transfer do hotela. Smeštaj u hotel je posle 16h. Kratka pauza za osveženje u lobiju hotela i odlazak u obilazak Krabija. Prva stanica je Vat Tam Sua (Tigrova pećina), hram koji predstavlja jedno od najvećih prirodnih čuda Tajlanda. Hram se nalazi u pećinama okruženim džunglom, a unutar jedne od pećina je ono što izgleda kao otisci tigrovih šapa u kamenu. Glavna turistička atrakcija je, međutim, „otisak Bude” do kojeg vodi 1.272 stepenika. Nakon Vat Tam Sua hrama obilazak glavnih atrakcija grada Krabija i završetak ture na najlepšoj plaži zaliva Krabi - Ao Nang. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Dan 3
PHI PHI ISLAND
(10.02.2024.) KRABI– PI PI OSTRVO Doručak. Slobodno vreme do polaska na trajekt. Vožnja trajektom u trajanju od 1,5h do Pi Pi ostrva. Pi Pi ostrvo je jedno od najlepših ostrva ovog arhipelaga i postalo je izuzetno popularno posle planetarnog uspeha filma ,,Plaža'' čiji kadrovi su na njemu snimani. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme na ostrvu. Noćenje.
Dan 4
PHI PHI ISLAND
(11.02.2024.) PI PI OSTRVO – PUKET Doručak. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima transfer do trajekta i vožnja u trajanju od 2h do ostrva Puket. Po dolasku transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 5
PUKET
(12.02.2024.) PUKET Doručak. Obilazak glavnih znamenitosti Puketa. Prvo odlazimo na vidikovac Karon Viev Point odakle se vide najlepše plaže -Kata Noi, Karon i Kata Lai. Zatim odlazak do Vat Chalong, najlepšeg i najpoznatijeg manastira na Puketu. Nakon manastira odlazak do statue “ Velikog Bude”, visoke čak 45 metera, prekrivene belim Burmanskim mermerom, a koja se nalazi na vrhu brda Nakered. Statua Bude je zaštitni znak Puketa jer se vidi iz gotovo svakog dela grada. Za kraj odlazak do Starog grada Puketa koji je isprepletan istorijskim nasleđem, kolonijalnom arhitekturom i umetnošću. Poslednjih godina je ovaj deo grada postao boemsko srce Puketa sa autentičnim muzejima, restoranima, malim trgovinama rukotvorina… Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 6
PUKET
(13.02.2024.) PUKET Doručak. Slobodan dan za kupanje i uživanje na plaži. Noćenje.
Dan 7
PUKET
(14.02.2024.) PUKET Doručak. Slobodan dan za kupanje i uživanje na plaži. Noćenje.
Dan 8
PUKET
(15.02.2024.) PUKET Doručak. Celodnevni izlet na Džejms Bond ostrvu koje se nalazi na severu zaliva. Panak ostrvo je početna stanica ovog putovanja gde se sa velikog broda putnici premeštaju u kanue u kojima istražuju krečnjačke formacije stena i pećine bogate pećinskim nakitom. Zatim odlazak do ostrva Kao Ping i Kao Tapu poznatih po scenama iz kultnog filma o Džejmsu Bondu. Tu se pravi kratka pauza za ručak pre odlaska do prekrasne plaže Naka gde je planirano uživanje na plaži do povratkaa u hotel. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Noćenje.
Dan 9
PUKET
(16.02.2024.) PUKET Doručak. Slobodan dan za kupanje i uživanje na plaži. Noćenje.
Dan 10
DUBAI
(17.02.2024.) PUKET – KRABI – DUBAI Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Krabiju u 13:00 časova. Poletanje za Dubai u 22:55 časova (FZ 1482). Obroci u avionu.
Dan 11
BELGRADE
(18.02.2024.) DUBAI– BEOGRAD Sletanje u Dubai je u 03:45 časova. Nastavak putovanja za Beograd 09:05 časova (FZ 1745). Sletanje u Beograd je u 12:15 časova.