KATEDRALE I DVORCI FRANCUSKE 26.04.-02.05.2019.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

-Jednokrevetne sobe, u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit i uz doplatu!
-Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem – isključivo na upit ! Cena kao u dvokrevetnoj.

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi aerodrom - hotel - aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima kategorije 3 i 4 zvezdice na bazi noćenja sa doručkom (doručak po principu samoposluživanja u svim gradovima osim u Ruenu gde je doručak kontinentalni),1 večera u Remsu na dan dolaska, transferi i razgledanja prema programu, obilazak  katerdale i bazilike u Remsu, katedrale u Amijenu, Ruanu i Šartru, ulaznice i obilazak dvoraca Šenonso i Šambor, usluge vodiča Kon Tiki Travel, usluge lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 151,9 evra (od toga evra 76.00YQ  i ne podležu refundaciji i evra 0.22 evra RS, 27.83QX, 0.98RF, 16.72RS, 3.30LG, 4.51IZ, 8,0FR, 14.34 FR podlažu refundaciji) plaćaju se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete: Versaj, cena 55 evra, turistička taksa u gradovima Francuske ( plaća se direktno na recepciji hotela i iznosi 2,25 u Remsu; 0,65 u Ruenu; 1,76 u Turu i 1,65 evra u Parizu, po osobi, po danu ), karte za metro, napojnica za vozača na turi ( 5 evra po osobi), međunarodno putno osiguranje.
 
Napomena: obavezna je prijava  fakultativnog izleta Versaj prilikom prijavljivanja.  Uplata izleta se vrši sa konačnom uplatom aranžmana. Prijava i uplata fakultativnog izleta na licu mesta nije moguća.  Za realicajuju ovog izleta  po datoj ceni minimalni broj putnika je 15.

Smeštaj:
 

Rems : Mercure Reims Centre Cathedrale 4 * www.mercure.com/gb/hotel-1248-mercure-reims-centre-cathedrale-hotel/index.shtml

Hotel sa 4 * smešten je u centru Remsa, u blizini svih značajnih kulturno-istorijskih spomenika. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, pegla i daska za peglanje (na upit). Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Ruen : Kyriad Rouen Centre 3 *  www.kyriad.com/fr/hotels/kyriad-rouen-centre


Hotel se nalazi u pešačkoj zoni, u centru Ruena i na obali reke. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, aparat za kafu i čaj. Doručak: kontinentalni.


Tur: Mercure Tours Centre 4 * www.accorhotels.com/gb/hotel-3475-mercure-tours-centre-gare-hotel/index.shtm


Hotel iz lanca hotela Mercure nalazi se na 15 minuta hoda od  centra starog dela grada Tura. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Pariz: Median Paris Congres 3*  www.medianpariscongres.com/


Hotel se nalazi u severnom delu Pariza u 17.om arondismanu u delu grada pod nazivom Port de Clichy. U blizini hotela nalazi se Kongresni centar, prodavnice i restorani. Na 5 minuta hoda od  hotela je stanica metroa, linija 13, koja vodi do Opere. Hotel je renoviran 2015. Godine i od sadržaja ima:24 h recepciju restoran za doručak, bar. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, SAT TV, telefon,sef, klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.
   
Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 20. marta 2019.ili do popune mesta.

• Napomena : Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka gradova i lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama ili lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili promenom , predviđenog, vremenskog termina ulaska u neki lokalitet, naveden u  programu putovanja ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.


•Opšti uslovi putovanja: OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN:

Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura Katerdrale i dvorci Francuske  :
- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja

NAČINI PLAĆANJA: 

-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.


Beograd, 01. Februar 2019.        KonTiki Travel & Service doo  Beograd-Stari grad,Kolarceva br.3
Program broj 2                                    Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

HOTELI U PARIZU 3* I 4* Francuska/Pariz
HOTELI U PARIZU 3* I 4*-
 
 Smeštaj:
 

Rems : Mercure Reims Centre Cathedrale 4 * www.mercure.com/gb/hotel-1248-mercure-reims-centre-cathedrale-hotel/index.shtml

Hotel sa 4 * smešten je u centru Remsa, u blizini svih značajnih kulturno-istorijskih spomenika. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, pegla i daska za peglanje (na upit). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Ruen : Kyriad Rouen Centre 3 * www.kyriad.com/fr/hotels/kyriad-rouen-centre

Hotel se nalazi u pešačkoj zoni, u centru Ruena i na obali reke. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, aparat za kafu i čaj. Doručak: kontinentalni.

Tur: Mercure Tours Centre 4 * www.accorhotels.com/gb/hotel-3475-mercure-tours-centre-gare-hotel/index.shtml

Hotel iz lanca hotela Mercure nalazi se na 15 minuta hoda od centra starog dela grada Tura. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Pariz: Median Paris Porte de Versailles 3* http://www.medianparisportedeversailles.com/

Hotel se nalazi u 15.om arondismanu u delu grada pod nazivom Rive Gauche. U blizini hotela nalazi se Expo centar, brojne prodavnice i restorani. Preko puta hotela je stanica tramvaja a najblia metro stanica Balard , nalazi se na 7 minuta hoda. Sa Balard stanice linijom br.8 stiže se do Ajfelove kule ili stanice Opera. Od sadržaja hotel ima24 h recepciju restoran, bar Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 20. marta 2018.ili do popune mesta. 
   
 

Spisak hotel na kružnoj turi


 
 
 Smeštaj:
 

Rems : Mercure Reims Centre Cathedrale 4 * www.mercure.com/gb/hotel-1248-mercure-reims-centre-cathedrale-hotel/index.shtml

Hotel sa 4 * smešten je u centru Remsa, u blizini svih značajnih kulturno-istorijskih spomenika. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, pegla i daska za peglanje (na upit). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Ruen : Kyriad Rouen Centre 3 * www.kyriad.com/fr/hotels/kyriad-rouen-centre

Hotel se nalazi u pešačkoj zoni, u centru Ruena i na obali reke. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, aparat za kafu i čaj. Doručak: kontinentalni.

Tur: Mercure Tours Centre 4 * www.accorhotels.com/gb/hotel-3475-mercure-tours-centre-gare-hotel/index.shtml

Hotel iz lanca hotela Mercure nalazi se na 15 minuta hoda od centra starog dela grada Tura. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Pariz: Median Paris Porte de Versailles 3* http://www.medianparisportedeversailles.com/

Hotel se nalazi u 15.om arondismanu u delu grada pod nazivom Rive Gauche. U blizini hotela nalazi se Expo centar, brojne prodavnice i restorani. Preko puta hotela je stanica tramvaja a najblia metro stanica Balard , nalazi se na 7 minuta hoda. Sa Balard stanice linijom br.8 stiže se do Ajfelove kule ili stanice Opera. Od sadržaja hotel ima24 h recepciju restoran, bar Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 20. marta 2018.ili do popune mesta. 
   
 

Spisak hotel na kružnoj turi


 

Francuska
KATEDRALE I DVORCI FRANCUSKE
PARIZ–REMS–AMIJEN–RUAN–DOVIL–TUR–DOLINA LOARE (dvorci ŠAMBOR-ŠENONSO)–ŠARTR-PARIZ

Polazak: 26.april 2019.
(7 dana / 6 noćenja) – avionom i autobusom

Cena po osobi 1045€

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u

 

Fascinantna zemlja naglašenih kontrasta, raznolikih pejzaža i bogatog kulturnog nasleđa. Prve asocijacije na Francusku su Pariz – grad svetlosti,  milozvučna šansona,  Azurna obala sa šarmantnim gradovima, šampanjac, dobra vina i sirevi. Ali, šetnja kroz Francusku otkriva i velelepne katedrale i gotičku umetnost nastalu na njenom tlu u XII veku, od kojih se Bogorodičine crkve u Remsu, Amijenu, Šartru i Parizu nalaze na listi Uneskove kulturne baštine kao neprocenljivo umetničko i kulturno blago sveta. Pored gotičkih katedrala postoji još jedna karakteristika u arhitekturi Francuske. Reč je o preko 40.000 zamkova smeštenih, uglavnom, u dolini reke Loare. 

Dan 1
BELGRADE
(26.april ) BEOGRAD-PARIZ-REMS (oko 144 km) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Kon Tiki Travel u 15.00 sati. Poletanje za Pariz u 17.05 časova (let JU314). Dolazak u Pariz u 19.40 sati. Vožnja do severne francuske provincije Šampanj i glavnog grada regije Remsa. Bogata i duga tradicija je karakteristika ove regije poznata još i po proizvodnji slavnog penušavog vina. Naziv Šampanj Francuzi duguju Rimljanima koji su prvi zasadili grožđe u ovoj oblasti a čiji naziv označava “severne teritorije” . Po dolasku u Rems transfer do hotela. Smeštaj.Večera u hotelu. Noćenje.
Dan 2
REIMS
(27.april) REMS–AMIJEN-RUAN ( oko 290 km)Doručak. Obilazak Remsa poznatog kao “Grad kraljeva “;kraća šetnja starim delom grada sa zgradama sagrađenim u stilu art deko.Obilazak Bazilike St.Remi sagrađene u VI veku u romansko-gotičkom stilu koju je Unesko proglasio svetskom kulturnom baštinom. Nastavak obilaska: ‘’Kraljevski trg” na kome se nalazi Kraljevska palata sa statuom Luja XV, kao i bronzana statua Jovanke Orleanke; Palata Tau, nekada rezidencija arhiepiskopa Remsa, danas muzej u kome je pohranjen deo dragocenosti iz Katedrale i trezora, Marsova vrata – Trijumfalna kapija koja potiču iz III veka a koja se sastoji od tri luka sa originalnim skulpturama Romula i Rema. Jedno od najznačajnijih obeležja Remsa je Katedrala iz XIII veka po imenu Notr Dam de Rems, sagrađena u gotičkom stilu, u kojoj su krunisana 33 kralja Francuske. Katedrala je jedna od prvih spomenika kulture uvrštenih u Uneskovu listu kulturne baštine. Katedrala se ističe jedinstvenim stilom, vitražima kojima je na, do tada, neobičan način rešen problem osvetljenja unutrašnjosti, ali i po brojnim skulpturama kojima je ukrašena fasada. Obilazak Katedrale i kratko upoznavanje sa ovim remek delom gotike.Nakon obilaska Remsa vožnja autobusom prema severozapadu do grada Amijena. Grad se nalazi u oblasti Pikardija na reci Soma.Šetnja gradom koji je vekovima poznat po avangardnim idejama ali je u isto vreme znao da sačuva svoje kulturno blago. U obnovi grada, koji je stradao u dva svetska rata, ideja vodilja je bila da se istorijsko nasleđe savršeno uklopi sa modernom arhitekturom. Ovo je i grad u kome je živeo Žil Vern, pisac naučnofantastičnih romana. Grad krase i isprepletani kanali reke Some na kojoj se nalaze jedinstveni plutajući vrtovi. Obilazak jednog od glavnih obeležja grada, Katedrale Notr Dam, još jednog spomenika pod zaštitom Uneska. Katedrala je remek delo rane francuske gotike. Ovo je, ujedno, najviša srednjovekovna katedrala sagrađena u XIII veku sa karakterističnom dekorativnom plastikom. Nakon obilaska, kratka šetnja starim delom grada i nastavak putovanja autobusom za Ruan, glavni grad Normandije. Po dolasku u Ruan smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 3
TURIN
(28.april) RUAN-DOVIL-TUR ( oko 380 km) Doručak. Odlazak u obilazak grada: šetnja ulicom sata do Trga Jovanke Orleanke, Dvorca pravosuđa iz XVI veka i Trga stare pijace na kome je 1431 godine na lomači spaljena Jovanka Orleanka. Nastavak šetnje ulicama sa karakterističnim kućica sa zašiljenim krovovima sagrađenim u fahverk stilu, od kojih je većina stara 500-600 godina. Ovo je i grad poznat po tome što je u njemu rođen i ceo život proveo Gistav Flober. U nastavku obilazak katedrale posvećene Bogorodici, jedne od najlepših građevina gotske umetnosti u Francuskoj, čija silueta dominira Ruanom. Građena je u periodu od 1202 do 1880 u gotičkom stilu, na temeljima nekadašnje romaničke katedrale i ima ukupno sedam tornjeva. Nastavak vožnje do Dovila, najelitnijeg letovalište Francuske, koje je davnih dana postalo omiljeno mesto za odmor svetskog džet-seta. Šetnja Dovilom u kome se atmosfera otmenosti oseća na svakom koraku: u raskošnim vilama, u uličicama sa buticima i restoranima. Nastavak vožnje jednim delom obale Normandije. Obalski pojas se sastoji od stena, kamenih uvala i peščanih plaža. Ova priroda je nadahnjivala stvaralaštvo impresionista tako da su ovde nastale najznačajnije slike impresionista Pisara, Sera, Sislija, Klod Monea. Osim što je poslužila kao inspiracija impresionistima obala Normandije je poznata i kao mesto iskrcavanja savezničke vojske za vreme Drugog svetskog rata. Kraće pauze radi odmora. Nastavak vožnje do Tura. Po dolasku u Tur kraći obilazak grada koji zauzima izuzetno povoljan položaj u centru čuvene doline Loare, u samom srcu takozvanog “Vrta Francuske”. S obe strane široke reke stoje brojni dvorci kao nemi svedoci davno prohujalih vremena. Transfer do hotela.Smeštaj .Noćenje.
Dan 4
PARIZ
(29.april) TUR-DOLINA LOARE-(dvoraci ŠENONSO- ŠAMBOR)--ŠART-PARIZ (oko 310 km) Doručak. Polazak autobusom prema dolini Loare i dvorcu Šenonso. Obilazak dvorca Šenonso iz XVI veka interesentnom i po tome što je jedna od vlasnica dvorca bila Katarina Mediči, majka poslednja tri francuska kralja. Dvorac je izgrađen od sedre koja vremenom nije izgubila svoj sivkasto beli kolorit. Uz Versaj ovo je jedan od najposećenijih dvoraca Francuske. Osim raskošno dekorisane unutrašnjosti Šenonso je poznat i po manjim kamenim stubovima koji premošćuju reku Šer. Deo parka obuhvata italijanski lavirint sa preko dve hiljade stabala tikovine a napravljen je onako kako ga je zamislila Katarina Mediči.. U nastavku vožnja do najvećeg dvorca u dolini Loare, do dvorca Šambor. Ovo remek delo francuske renesanse i grandiozna građevina nalazi se na ogromnom posedu sa park šumom i životinjskim rezervatom.Dvorac je okružen zidom dugim 32 km. Zadivljujuća građevina osmišljena je po želji Fransoa I i svojom lepotom zadivljuje posetioce. Atrakcije su 426 soba sa 282 kamina, oslikane tavanice, slikarska platna ogromnih razmera sa mitskim i biblijskim motivima, kristalni lusteri i nameštaj. Nakon obilaska i foto pauze nastavak putovanja za Šartr, glavni grad departmana “Eure-et-Loir”. Poseta nadaleko čuvene Katedrale iz XII veka uvrštene u Svetsku kulturnu baštinu Uneska još 1979. godine. Sadašnja gotska katedrala sagrađena je na ruševinama starije romanske crkve uništene u požaru, čime se objašnjava neobična pojava dva potpuno različita tornja - južnog u romanskom i severnog u gotskom stilu, koji dominiraju gradom. Od velike umetničke vrednosti su skulpturalni ukrasi katedrale (preko 2000 kipova i reljefa), vitraži iz XIII veka koji slove za jedne od najlepših u Francuskoj i lavirint na podu. Nastavak putovanja za Pariz. Po dolasku u Pariz transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 5
PARIZ
(30.april) PARIZ Doručak. Slobodan dan ili fakultativni poludnevni izlet u Versaj (odlazak i povratak autobusom). Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. (Cena izleta: od 55 €). Povratak u Pariz. Slobodno popodne. Noćenje.
Dan 6
PARIZ
(01.maj) PARIZ Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada. Preporučujemo odlaska do Trijumfalne kapije, Ajfelove kule i Jelisejskih polja. Odlazak i povratak metroom. Slobodno popodne. Noćenje.
Dan 7
BELGRADE
(02.maj) PARIZ – BEOGRAD Rani jutarnji transfer na aerodrom. Let za za Beograd u 10.05 časova (let JU311). Dolazak u Beograd u 12.25 sati