JUZNA KOREJA 03.11.2023.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Napomena: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Doha-Seul-Doha-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* u Seulu, i u hotelima sa 4* u Džedžu, Gjongđu i Daegu na bazi polupansiona (doručak švedski sto u hotelu, večera u lokalnom restoranu – određeni meni), sva razgledanja i posete prema programu, lokalni let Seul – Džedžu i Džedžu – Busan, usluge licenciranog vodiča na srpskom jeziku koji ide sa grupom iz Beograda, troškovi organizacije putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja u iznosu od 407,91 eur (EUR 258.00-YQ, EUR 39.92-YR su nerefundabilne, EUR 4.48-LG, EUR 0.98-RF, EUR 19.38-RS, EUR 0.22-RS, EUR 29.90-G4, EUR 0.92-PZ EUR, EUR 29.90-QA, EUR 4.98-R9, EUR 19.23-BP su refundabilne). Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti i posete (ukoliko ih bude) koje nisu predviđene programom, napojnice za lokalne vodiče i vozače koji su u ovom delu sveta obavezni i koje se plaćaju na destinaciji (oko 5 usd po danu boravka), međunarodno putno osiguranje, lični troškovi.


OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:
VIZE: Srpskim državljanima dozvoljen je ulazak i boravak bez vize za turističke ili privatne posete u trajanju do 90 dana.
VALUTA: (korejski von)  1 EUR = 1,458 KRW  1 USD = 1,333 KRW
KLIMA: je umerena sa više padavina leti i hladnim zimama. Jesen i proleće su najbolji period za posetu. Preporučujemo slojevito oblačenje zbog velikih razlika u dnevnim i noćnim temperaturama.
USLOVI ULASKA: Od svih putnika se traži da se prijave za K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) preko linka www.k-eta.go.kr (dostupna je i mobilna aplikacija KETA) najmanje 72 sata pre putovanja (obrada autorizacije se naplaćuje oko 7,5 eur i važi 2 godine). Ukinuta su sva ograničenja za ulazak u R. Koreju povezana sa pandemijom Covid-19. 
Na letovima Qatar Airways dozvoljen je jedan čekiran prtljag do 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg, dok je na lokalnim letovima dozvoljen 1 čekiran prtljag do 15kg, i jedan ručni prtljag do 7kg težine.

SMEŠTAJ:

Seul: New Seoul Meyeongdong 3* ili sličan
https://www.newseoulhotel.co.kr/mainpage?l=en
Smešten u centru Seula, sa lakim pristupom poslovnoj i trgovačkoj četvrti, na manje od 10 minuta hoda od palate Deoksugung, poznate po putu sa kamenim zidovima, i potoku Cheonggie. Udaljen je oko 20 minuta hoda od Insadonga, koji sadrži mnoge tradicionalne restorane, galerije i antikvarnice.Hotel Nev Seoul nudi klimatizovane sobe sa kadom, 2 restorana i besplatni WiFi. Moderne sobe imaju TV sa ravnim ekranom, mini-bar i aparat za kafu/čaj. Privatno kupatilo takođe ima tuš, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Hotel ima 2 restorana. Doručak je na bazi švedskog stola.

Džedžu: Ramada Juju City Hall 4* ili sličan
https://www.wyndhamhotels.com/ramada/jeju-south-korea/ramada-jeju-city-hall/overview
Hotel je idealno smešten u blizini brojnih znamenitosti Hotel ima 375 smeštajnih jedinica, restoran, banket salu i krovni vrt sa pogledom na planinu Hala. Sve sobe imaju prostor za sedenje sa stočićem pored prozora od poda do plafona. Na raspolaganju su radni sto, flat-screen TV i aparat za kafu/čaj.  Kupatilo je opremljeno tušem (bez kabine) i besplatnim toaletnim priborom. Hotelski poslovni centar i prodavnica rade non-stop. Gosti mogu besplatno da koriste fitnes centar u okviru objekta. Krovni vrt je otvoren tokom cele godine, do 22:00 svake večeri. U hotelskom restoranu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Gjongđu: Commodore Hotel Geyeongju 4* ili sličan
https://www.commodorehotel.co.kr/html/main/
Pogodno smešten u Bomun-dong delu grada, ovaj hotel se nalazi u blizini atrakcija i zanimljivih restorana. Sobe su u tradicionalnom korejanskom stilu, klimatizovane i imaju besplatan Wifi i TV sa kablovskim kanalima. Hotel ima nekoliko restorana u kojima se služe korejanska, japanska i internacionalna jela.

Daegu: Daegu Grand Hotel 4* ili sličan
http://www.daegugrand.co.kr/grand/main/index.php
Hotel je smešten u centralnom delu Daegua, u blizini atrakcija I raznih restorana. Daegu Grand Hotel se nalazi na 2 minuta hoda od stanice metroa i može mu se pristupiti sa bilo kog mesta u gradu Daegu. Sobe su klimatizovane i imaju mini bar, TV sa kablovskim kanalima, telefon, radio. Hotel ima kafe, korjanski, japanski i kineski restoran. Ima fitness centar i saunu.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU JE DO 15. SEPTEMBRA 2023. ILI DO POPUNE MESTA.
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan uplate.


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).


• Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.


• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnog partnera.


• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.


• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: 
Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• kreditnim karticama masterata OTP banke Srbije moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata.
• preko računa.
•kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A , po polisi br. IM-0012288, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs.                   

Program broj 1 od 19.05.2023.                                         
Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                                                                                               
Kategorija licence  A
Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3 

SMESTAJ JUZNA KOREJA 3* I 4*-
 
 

SMEŠTAJ:
Seul: New Seoul Meyeongdong 3* ili sličan
https://www.newseoulhotel.co.kr/mainpage?l=en
Smešten u centru Seula, sa lakim pristupom poslovnoj i trgovačkoj četvrti, na manje od 10 minuta hoda od palate Deoksugung, poznate po putu sa kamenim zidovima, i potoku Cheonggie. Udaljen je oko 20 minuta hoda od Insadonga, koji sadrži mnoge tradicionalne restorane, galerije i antikvarnice.Hotel Nev Seoul nudi klimatizovane sobe sa kadom, 2 restorana i besplatni WiFi. Moderne sobe imaju TV sa ravnim ekranom, mini-bar i aparat za kafu/čaj. Privatno kupatilo takođe ima tuš, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Hotel ima 2 restorana. Doručak je na bazi švedskog stola.

Džedžu: Ramada Juju City Hall 4* ili sličan
https://www.wyndhamhotels.com/ramada/jeju-south-korea/ramada-jeju-city-hall/overview
Hotel je idealno smešten u blizini brojnih znamenitosti Hotel ima 375 smeštajnih jedinica, restoran, banket salu i krovni vrt sa pogledom na planinu Hala. Sve sobe imaju prostor za sedenje sa stočićem pored prozora od poda do plafona. Na raspolaganju su radni sto, flat-screen TV i aparat za kafu/čaj. Kupatilo je opremljeno tušem (bez kabine) i besplatnim toaletnim priborom. Hotelski poslovni centar i prodavnica rade non-stop. Gosti mogu besplatno da koriste fitnes centar u okviru objekta. Krovni vrt je otvoren tokom cele godine, do 22:00 svake večeri. U hotelskom restoranu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Gjongđu: Commodore Hotel Geyeongju 4* ili sličan
https://www.commodorehotel.co.kr/html/main/
Pogodno smešten u Bomun-dong delu grada, ovaj hotel se nalazi u blizini atrakcija i zanimljivih restorana. Sobe su u tradicionalnom korejanskom stilu, klimatizovane i imaju besplatan Wifi i TV sa kablovskim kanalima. Hotel ima nekoliko restorana u kojima se služe korejanska, japanska i internacionalna jela.

Daegu: Daegu Grand Hotel 4* ili sličan
http://www.daegugrand.co.kr/grand/main/index.php
Hotel je smešten u centralnom delu Daegua, u blizini atrakcija I raznih restorana. Daegu Grand Hotel se nalazi na 2 minuta hoda od stanice metroa i može mu se pristupiti sa bilo kog mesta u gradu Daegu. Sobe su klimatizovane i imaju mini bar, TV sa kablovskim kanalima, telefon, radio. Hotel ima kafe, korjanski, japanski i kineski restoran. Ima fitness centar i saunu. 


 
 
 

SMEŠTAJ:
Seul: New Seoul Meyeongdong 3* ili sličan
https://www.newseoulhotel.co.kr/mainpage?l=en
Smešten u centru Seula, sa lakim pristupom poslovnoj i trgovačkoj četvrti, na manje od 10 minuta hoda od palate Deoksugung, poznate po putu sa kamenim zidovima, i potoku Cheonggie. Udaljen je oko 20 minuta hoda od Insadonga, koji sadrži mnoge tradicionalne restorane, galerije i antikvarnice.Hotel Nev Seoul nudi klimatizovane sobe sa kadom, 2 restorana i besplatni WiFi. Moderne sobe imaju TV sa ravnim ekranom, mini-bar i aparat za kafu/čaj. Privatno kupatilo takođe ima tuš, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Hotel ima 2 restorana. Doručak je na bazi švedskog stola.

Džedžu: Ramada Juju City Hall 4* ili sličan
https://www.wyndhamhotels.com/ramada/jeju-south-korea/ramada-jeju-city-hall/overview
Hotel je idealno smešten u blizini brojnih znamenitosti Hotel ima 375 smeštajnih jedinica, restoran, banket salu i krovni vrt sa pogledom na planinu Hala. Sve sobe imaju prostor za sedenje sa stočićem pored prozora od poda do plafona. Na raspolaganju su radni sto, flat-screen TV i aparat za kafu/čaj. Kupatilo je opremljeno tušem (bez kabine) i besplatnim toaletnim priborom. Hotelski poslovni centar i prodavnica rade non-stop. Gosti mogu besplatno da koriste fitnes centar u okviru objekta. Krovni vrt je otvoren tokom cele godine, do 22:00 svake večeri. U hotelskom restoranu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Gjongđu: Commodore Hotel Geyeongju 4* ili sličan
https://www.commodorehotel.co.kr/html/main/
Pogodno smešten u Bomun-dong delu grada, ovaj hotel se nalazi u blizini atrakcija i zanimljivih restorana. Sobe su u tradicionalnom korejanskom stilu, klimatizovane i imaju besplatan Wifi i TV sa kablovskim kanalima. Hotel ima nekoliko restorana u kojima se služe korejanska, japanska i internacionalna jela.

Daegu: Daegu Grand Hotel 4* ili sličan
http://www.daegugrand.co.kr/grand/main/index.php
Hotel je smešten u centralnom delu Daegua, u blizini atrakcija I raznih restorana. Daegu Grand Hotel se nalazi na 2 minuta hoda od stanice metroa i može mu se pristupiti sa bilo kog mesta u gradu Daegu. Sobe su klimatizovane i imaju mini bar, TV sa kablovskim kanalima, telefon, radio. Hotel ima kafe, korjanski, japanski i kineski restoran. Ima fitness centar i saunu. 


 

JUŽNA KOREJA
(11 dana / 8  noćenja) – avionom i autobusom
Polazak: 03. novembar 2023. / Povratak: 13. novembar 2023.

FIRST MINUT POPUST OD 80 € PO OSOBI ZA UPLATE DO 15. JUNA ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Južna Koreja, zvanično Republika Koreja, država je smeštena na južnoj polovini Korejskog poluostva, na istoku Azije. Nastala je u doba Hladnog rata kada je poluostrvo podeljeno na komunistički sever i kapitalistički jug. Južna Koreja je zemlja prožeta tradicijom. Više od stotinu kraljeva vladalo je ovom zemljom i ostavilo iza sebe veliki broj palata. Neke planine su i dalje domaćini šamanskih rituala, a različite ceremonije nastavljaju da igraju važnu ulogu u lokalnom životu.
 

Dan 1
BELGRADE
(03.11.2023.) BEOGRAD – DOHA Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera Kon Tiki u 09:30 časova. Poletanje za Dohu u 11:45 časova (Let QR 232). Obrok u avionu. Sletanje u 18:45 časova. Čekanje na vezu.
Dan 2
SEUL
(04.11.2023.) DOHA – SEUL Poletanje za Seul u 02:15 časova (Let QR 858). Obrok u avionu. Sletanje u 16:55 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Večera. Noćenje.
Dan 3
SEUL
(05.11.2023.) SEUL – DMZ – SEUL Nakon doručka vožnja prema DMZ, granici severne i južne Koreje. DMZ je naziv za deo teritorije koji prolazi sredinom Korejskog poluostrva. Demilitarizovana zona službeno je nastala nakon Korejskog sporazuma o primirju između Kine, Severne Koreje i Ujedinjenih naroda 1953. godine. Duga je 250 km, otprilike 4 km široka te je, uprkos nazivu, najmilitarizovanija granica na svetu. Obilazak parka Imjingak, mestu gde je izbio Korejski rat 25. juna 1950, potom izložbene sale i teatra DMZ, “3 tunel “ koji se nalazi na samo 44 kilometra od Seula, koji je otkriven u oktobru 1978. godine i proteže se kroz stene na dubini od oko 73 metra ispod zemlje. Nastavak obilaskom Dora opservatorije kao i stanice Dorasan. Povratak u Seul u poslepodnevnim satima. Šetnja jednom od glavnih trgovačkih delova Seula, Mieong-dong u kojem se nalaze razne robne kuće i prodavnice korejskih bredova. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 4
SEUL
(06.11.2023.) SEUL Doručak. Celodnevno razgledanje glavnog grada Južne Koreje, koji se od kraljevske prestonice dinastije Ji transformisao u modernu i atraktivnu svetsku metropolu. Seul pruža posetiocima veliko bogatstvo kulturno-istorijskih spomenika, modernu arhitekturu i atraktivne radnje. Palata Giongbok iz 14. veka, koju je gradio osnivač dinastije Ji, sadrži veoma lepa zdanja građena u starom tradicionalnom stilu. Okružena je baštama i jezercima, što čini pravu oazu mira i tišine u jednom inače veoma bučnom gradu. Nacionalni narodni muzej Koreje predstavlja istorijske artefakte koji su korišćeni u svakodnevnom životu Korejanaca u prošlosti. Prolazak pored Plave kuće, službene rezidencije i glavnog radnog mesta predsednika Južne Koreje Čona Va Daa. Potom odlazak do sela Bukčon Hanok u kojem se nalaze tradicionalne kuće, zvane hanok, koje datiraju iz dinastije Čoson. Selo je okruženo palatom Gjeongbokgung, palatom Čangdeokgung i svetilištem Džongmio. Razgledanje završavamo odlaskom do Seulskog tornja i Opservatorije, odakle se pruža nesmetan pogled na ceo grad. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 5
SEUL
(07.11.2023.) SEUL – JONGIN – SUVON – SEUL Doručak. Dan je namenjen upoznavanju sa korejskom kulturom. Odlazak do tradicionalnog korejskog sela. U blizini se nalazi Suvon poznat po utvrđenju Hvasung iz 18. veka. Utvrđenje je pod zaštitom UNESCA i okruženo je zidinama dužim od 5km. Poseta palate Haengung u koju su se kralj i kraljevska porodica povukli tokom rata. Danas palata služi kao mesto za mnoge tradicionalne kulturne predstave i aktivnosti. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 6
JEJUDO
(08.11.2023.) SEUL – DŽEDŽU Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Džedžu. Let traje oko 1 sat. Džedžu je vulkansko ostrvo koje se nalazi 130 km južno od Korejskog poluostrva i predstavlja najveće ostrvo u Južnoj Koreji. Ovo ostrvo jedno je od glavnih turističkih atrakcija Južne Koreje i mesto gde se snimaju mnoge reklame i filmovi, upravo zahvaljujući nesvakidašnjoj lepoti. U središtu ostrva nalazi se najviša planina Južne Koreje (1.950 m nadmorske visine) i uspavani vulkan oko kojeg se nalazi 360 sitnih vulkana. Jedan od simbola ostrva Džedžu su statue isklesane u vulkanskom kamenu za koje se veruje da su bogovi plodnosti. Nalaze se po celom ostrvu, ima ih u raznim veličinama i predstavljaju pravu atrakciju među turistima. Godine 2011. proglašen je jednim od sedam svetskih prirodnih čuda. Obilazak stene Jongduam koja podseća na zmajevu glavu i za koju postoje mnoge legende. Odlazak do Seongsan Ilčulbong koji je nastao pre više od 5000 godina vulkanskim erupcijama. Nekada je to bilo zasebno ostrvo, ali ga je nagomilavanje peska i zemlje povezalo sa glavnim ostrvom. Veliki krater, formiran mešanjem vruće lave sa hladnom okeanskom vodom nalazi se na vrhu Seogsan Ilčulbog Tuf Kone. Krater je oko 600 metara u prečniku i 90 metara dubine. Sa vrha se pruža veličanstven pogled na izlazak/zalazak sunca. Razgledanje završavamo u narodnom selu Seongeup koji predstavlja jedinstvenu kulturu ostrva Džedžu. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 7
JEJUDO
(09.11.2023.) DŽEDŽU Doručak. Obilazak plaža Hieopjae i Gumneung. Hjeopjae se nalazi oko 32 kilometra zapadno od centra Džedžua i blizu je parka Halim. Bela peščana plaža se proteže oko 200 metara i široka je 60 metara sa plitkom dubinom od 1,2 metra, što plažu čini savršenom za porodične posetioce. Plaža takođe ima mnogo sadržaja. Restorani nude ukusna jela koristeći sveže ulovljene morske plodove. Poseta Halim parku koji se proteže na skoro 100 hiljada kvadratnih metara i koji je poznat po raznim baštama u kojima se može uživati u bilo koje godišnje doba. Obilazak Osulcok muzuju čaja koji u sklopu muzeja ima i galeriju čaja i kafić u kojem posetici mogu uživati u raznim specijalitetima na bazi čaja. Obilazak vodopada Cheonjeyeon, nazvan “Božje jezero” za koje su u prošlosti ljudi verovali da ta voda ima lekovita svojstva. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 8
GYEONGJU
(10.11.2023.) DŽEDŽU – BUSAN – GJONGĐU Doručak. Transfer na aerordrom. Poletanje za Busan. Po dolasku u Busan sledi vožnja do grada Gjongđu (oko 1 sat vožnje). Gjongđu je bio glavni grad starog kraljevstva Silla koje je vladalo većim delom Koreje od 7. do 9. veka. Iz tog vremena je u gradu ostao veliki broj arheoloških lokaliteta i kulturnih spomenika, zbog čega ga zovu "Muzej bez zidova". Pored slavnih hramova, kao što su Seokguram i Bulguksa, u Gjongđu se nalaze brojni drugi spomenici koji su upisani na UNESCO listi svetske baštine. Zbog toga je Gjongđu jedno od najposjećenijih turističkih odredišta u Južnoj Koreji. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 9
DAEGU
(11.11.2023.) GJONGĐU – DAEGU Doručak. Odlazak na razgledanje Gjongđu astrološke opservatorije iz 7. veka. Razgledanje kompleksa kraljevskih grobnica Derungvon, kao i nacionalnog muzeja Gjongđu. Odlazak za Daegu. Uspon na planinu Palgong (vožnja traje 7 minuta panoramskom žičarom). Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 10
SEUL
(12.11.2023.) DAEGU – SEUL Doručak. Napuštanje soba. Odlazak na razgledanje grada. Poseta pijaci Seomun. Još u vreme dinastije Joseon ovo je bila jedna od tri najveće pijace u Koreji. Danas je poznata kao mesto gde se može naći sve, od fine svile do sušene ribe. Po završetku razgledanja, transfer na železničku stanicu. Odlazak brzim vozom za Inčian sa polaskom u 18:10 časova. Vožnja u trajanju od oko 3 sata, brzinom do 300km/h. Dolazak na aerodrom.
Dan 11
BELGRADE
(13.11.2023.) SEUL – DOHA – BEOGRAD Poletanje za Dohu u 00:25 časova (Let QR 859). Obrok u avionu. Sletanje u Dohu u 05:15 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 07:10 časova (Let QR 231). Obrok u avionu. Sletanje u 10:45 časova.