IZRAEL I JORDAN 26.12.2022.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

NAPOMENA: rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini. Maksimalan broj osoba u sobi može biti: tri odrasle ili dve odrasle i jedno dete.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Prevoz avionom i autobusom na navedenim relacijama, avio-takse u iznosu od 277,44 eur (koje se sastoje od sledeće nerefundabilne takse: EUR  141.00-YR i refundabilnih: EUR 0.98-RF, EUR 16.91-RS , EUR 0.22-RS, EUR  4.48-LG, EUR 10.00-TR, EUR 2.84-D9, EUR 55.94-HQ, EUR  45-O7) (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni – plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja),  smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa  4* u Izraelu (lokalne kategorizacije) i 4* u Amanu i Akabi na bazi polupansiona (doručak švedski sto, večera švedski sto ili set-up meni), posete, obilasci i transferi prema programu klimatizovanim autobusom, kao i troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno: fakultativni izleti (ako postoje i plaćaju se na licu mesta), napojnice za lokalne vodiče i vozače  kao i hotelsko osoblje koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 70 USD za ceo boravak), izlazna taksa iz Izraela (59 USD), međunarodno putno osiguranje koje treba da pokriva i lečenje COVID-19.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

Valuta: Izrael - Izraleski šekel:      1 USD = 3,10 ILS ,    1 evro = 3,49ILS 
          Jordan -Jordanski dinar:    1 USD = 0,709 JOD ,  1 evro = 0.798 JOD

Klima: U severnijem delu Izraela dnevna temperatura se kreće od 20 do 28°C, dok u južnijem delu zemlje i Jordanu temperature mogu biti i do 30°C.  Ovo je preiod visoke turističke sezone i najbolji period za obilazak ovih zemalja.

Vize:
 Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nije potrebna viza za Izrael, dok je za Jordan potrebna, ali se dobija na graničnom prelazu. Treba samo dostaviti podatke iz pasoša i lične podatke koji će se zahtevati nakon formiranja grupe. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava zemalja u koje putuju, u svojim zemljama. Što se tiče ulaska u Izrael, može se desiti, da ukoliko u pasošu postoje pečati arapskih ili drugih islamskih drzava, dodje do rigoroznije kontrole iz bezbednosnih razloga.
Postoji odredjeni režim ulaska u obe zemlje u uslovima pandemije COVID 19:

U Izrael se ulazi preko aerodroma Ben Gurion, pod uslovom da niste boravili u nekoj od država sa tzv. crvene liste u poslednjih 14 dana pre ulaska u Izrael. Mogu da udju vakcinisani i oni koji su preležali COVID-19. Za vakcinisane je potrebno da su primili jednu od vakcina koje su priznate u svetu (Pfaizer, Moderna, Johnson&Johnson, AstraZeneca, Sinovac, SinoPharm, Serum iz Indije). Potrebno je da budu primljene dve doze. Lica koja su preležala COVID-19, i ako su još primila bar jednu dozu od priznatih vakcina moraju da imaju digitalni sertifikat o izlečenju sa pozitivnim NAAT testom, ne starijim od 6 meseci. Takodje je obavezno posedovanja putnog osiguranja sa pokrićem lečenja COVID-19. Putnici koji ulaze u Izrael imaju obavezu popunjavanja ulaznog obrasca “entry statement form “ i to mogu popuniti i 10 dana pred put. Da bi dobili Green Pass treba učitati dokumentaciju o vakcinaciji ili oporavku u obrazac.

Za ulazak u Jordan nije nephodan negativan PCR test, ukoliko postoji potvrda o dve vakcine protiv COVIDA-19 (odobrene vakcine su Astrazeneca, Sinopharm, Sputnik i Pfizer, uz uslov da je prošlo minimum 15 dana od uzimanja druge vakcine). Polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva lečenje COVID-19, kao i registracija preko internet stranice www.visitjordan.gov.jo, a takodje aktiviranje mobilne aplikacije “Aman” na telefonu.

SMEŠTAJ:

Nazaret– Dan Hamaayan hotel  4*
 https://www.hotels-of-israel.com/maryswell/maryswell.htm ili sličan 
Hotel sa odličnom lokacijom i ima izvrsne pogodnosti za veoma udoban boravak. Ima veoma udobne sobe sa vrlo prijatnom atmosferom i dobrim komforom.

Jerusalim– Jerusalim Gate Hotel 4* https://jerusalimgatehotel.com ili sličan
Lociran je veoma povoljno na ulazu u Sveti grad. Stari grad i istorijski centar Jerusalima samo su 15-ak minuta autobusom. Hotel nudi moderne, prostrane i renovirane sobe. Imaju i teretanu na raspolaganju, kao i trgovački centar odmah uz hotel. Hotel ima kompjuterski centar, besplatne dnevne novine na recepciji, i servis za pranje veša ili hemijsko čišćenje.

Amanu- Geneva hotel 4*https://www.genevahotel-amman.com/ ili sličan
Hotel Geneva se nalazi u modernom, zapadnom Amanu. Sobe su klimatizovane, i imaju: TV sa satelitskim kanalima, mini bar, aparat za čaj/kafu i radni sto. Hotel ima otvoreni bazen i fitnes centar, a City Mall je na 3,3 km. U restoranu Ermitaž se služe internacionalna jela, a Lobbi Lounge nudi veliki izbor laganih obroka. Gosti mogu uživati u specijalitetima sa roštilja, sladoledu i milkšejku na sunčanoj terasi.

Akaba- City Tower hotel 4* https://www.citytoweraqaba.com/ ili sličan
Ovaj hotel se nalazi na 2 min hoda od gradske plaže. Ima klimatizovane sobe sa besplatnom WiFi mrežom i TV-om sa ravnim ekranom. Tvrđava Akaba se nalazi na 2 minuta hoda od hotela, Kraljevski jahting klub na 13 minuta hoda, a zaliv Tala Bej Akaba je udaljen 13 km.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 15. NOVEMBAR 2022. ILI DO POPUNE MESTA

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom
radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.

• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno, ali se preporučuje.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.

• Kon Tiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne banke Srbije. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditnim karticama Mastrerata OTP Banke Srbije moguce je placati do 12 jednakih mesecnih rata
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)
• avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, a ostatak, najkasnije 15 dana pre polaska na put.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012288, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs.                   

Program broj 4 od 15.10.2022.  Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Kategorija licence A

Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3
 

SMESTAJ IZRAEL 4* Izrael/Tel Aviv
SMESTAJ IZRAEL 4*-
 
 

SMEŠTAJ:

Nazaret– Dan Hamaayan hotel 4*
https://www.hotels-of-israel.com/maryswell/maryswell.htm ili sličan
Hotel sa odličnom lokacijom i ima izvrsne pogodnosti za veoma udoban boravak. Ima veoma udobne sobe sa vrlo prijatnom atmosferom i dobrim komforom.

Jerusalim– Jerusalim Gate Hotel 4* https://jerusalimgatehotel.com ili sličan
Lociran je veoma povoljno na ulazu u Sveti grad. Stari grad i istorijski centar Jerusalima samo su 15-ak minuta autobusom. Hotel nudi moderne, prostrane i renovirane sobe. Imaju i teretanu na raspolaganju, kao i trgovački centar odmah uz hotel. Hotel ima kompjuterski centar, besplatne dnevne novine na recepciji, i servis za pranje veša ili hemijsko čišćenje.

Amanu- Geneva hotel 4*https://www.genevahotel-amman.com/ ili sličan
Hotel Geneva se nalazi u modernom, zapadnom Amanu. Sobe su klimatizovane, i imaju: TV sa satelitskim kanalima, mini bar, aparat za čaj/kafu i radni sto. Hotel ima otvoreni bazen i fitnes centar, a City Mall je na 3,3 km. U restoranu Ermitaž se služe internacionalna jela, a Lobbi Lounge nudi veliki izbor laganih obroka. Gosti mogu uživati u specijalitetima sa roštilja, sladoledu i milkšejku na sunčanoj terasi.

Akaba- City Tower hotel 4* https://www.citytoweraqaba.com/ ili sličan
Ovaj hotel se nalazi na 2 min hoda od gradske plaže. Ima klimatizovane sobe sa besplatnom WiFi mrežom i TV-om sa ravnim ekranom. Tvrđava Akaba se nalazi na 2 minuta hoda od hotela, Kraljevski jahting klub na 13 minuta hoda, a zaliv Tala Bej Akaba je udaljen 13 km.
 


 
 
 

SMEŠTAJ:

Nazaret– Dan Hamaayan hotel 4*
https://www.hotels-of-israel.com/maryswell/maryswell.htm ili sličan
Hotel sa odličnom lokacijom i ima izvrsne pogodnosti za veoma udoban boravak. Ima veoma udobne sobe sa vrlo prijatnom atmosferom i dobrim komforom.

Jerusalim– Jerusalim Gate Hotel 4* https://jerusalimgatehotel.com ili sličan
Lociran je veoma povoljno na ulazu u Sveti grad. Stari grad i istorijski centar Jerusalima samo su 15-ak minuta autobusom. Hotel nudi moderne, prostrane i renovirane sobe. Imaju i teretanu na raspolaganju, kao i trgovački centar odmah uz hotel. Hotel ima kompjuterski centar, besplatne dnevne novine na recepciji, i servis za pranje veša ili hemijsko čišćenje.

Amanu- Geneva hotel 4*https://www.genevahotel-amman.com/ ili sličan
Hotel Geneva se nalazi u modernom, zapadnom Amanu. Sobe su klimatizovane, i imaju: TV sa satelitskim kanalima, mini bar, aparat za čaj/kafu i radni sto. Hotel ima otvoreni bazen i fitnes centar, a City Mall je na 3,3 km. U restoranu Ermitaž se služe internacionalna jela, a Lobbi Lounge nudi veliki izbor laganih obroka. Gosti mogu uživati u specijalitetima sa roštilja, sladoledu i milkšejku na sunčanoj terasi.

Akaba- City Tower hotel 4* https://www.citytoweraqaba.com/ ili sličan
Ovaj hotel se nalazi na 2 min hoda od gradske plaže. Ima klimatizovane sobe sa besplatnom WiFi mrežom i TV-om sa ravnim ekranom. Tvrđava Akaba se nalazi na 2 minuta hoda od hotela, Kraljevski jahting klub na 13 minuta hoda, a zaliv Tala Bej Akaba je udaljen 13 km.
 


 

IZRAEL I JORDAN

12 dana (10 noćenja)- avionom i autobusom
Polazak: 26. decembar 2022/ Povratak: 06. januar 2023.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Izrael, zemlja Srednjeg Istoka na Mediteranskom moru, biblijski predstavlja Svetu zemlju kako za Jevreje, tako i za hrišćane i muslimane. Na Svetoj zemlji sagrađena su najveća svetilišta i mesta hodočašća. U Izraelu su i grobnice najvećih jevrejskih predaka, ali je i mesto prvog polaganja Zavetnog kovčega sa Deset božjih zapovesti, Tel Aviv, Jerusalim, Vitlajem, Mrtvo more i reka Jordan, Via Dolores, Kumran i Masada samo je delić onoga zbog čega vredi videti i doživeti ovu po mnogo čemu specifičnu zemlju fascinantnih gradova, od onih pre Hrista, pa sve do današnjih metropola.

Jordan se smatra delom "kolevke čovečanstva". Glavni grad je Aman, arapski je jezik većine, dok je islam najzastupljenija religija. Klima je pustinjska i suptropska. Dolina reke Jordan odvaja Jordan od Izraela. Kao utočište u regionu sukoba, Jordan već vekovima oduševljava posetioce svojom svetskom baštinom, prijateljskim gradovima i inspirativnim pustinjskim predelima.

Dan 1
BELGRADE
(26.12.2022) BEOGRAD–ISTANBUL–TEL AVIV Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera Kon Tiki u 18:00 časova. Poletanje za Istanbul u 20:25 časova (Let TK1084). Sletanje u 00:05 časova. Čekanje na vezu.
Dan 2
TEL AVIV
(27.12.2022) ISTANBUL-TEL AVIV–NAZARET Nastavak putovanja za Tel Aviv u 01:35 časova (let TK792). Sletanje u Tel Aviv u 02:40 časova. Polazak autobusom za Nazaret, po dolasku smeštaj u hotelu. Doručak. Pre podne odmor. Posle podne odlazak na goru Tavor, mesto Hristovog Preobraženja. Poseta Crkvi Blagovesti i Crkvi arhanđela Gavrila s Marijinim izvorom. Tu je objavljeno da će Marija roditi sina. Zatim se ide do sela Kana, gde je Isus izveo svoje prvo čudo, pretvarajući vodu u vino. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 3
NAZARET
(28.12.2022) NAZARET-OBLAST GALILEJE–TABHA–KAPERNAUM–GORA BLAŽENSTVA–TZFAT– JERUSALIM Doručak. Celodnevno razgledanje znamenitosti na Galilejskom jezeru: Gora Blaženstava, Crkva Umnožavanja hleba i ribe, Crkva Petrovog prvenstva u Tabhi. Poseta arheološkom nalazištu Kapernauma, ostacima Petrove kuće i stare sinagoge u kojoj je Isus propovedao. Nastavak putovanja za Tzaft, mesto koje je poznato kao “grad Kabalaha”, jedan od četiri sveta jevrejska grada u kom je rodjen jevrejski misticizam. Šetnja po ovom veoma zanimljivom gradu koji je uvek pun posetailaca. Polazak za Jerusalim. Dolazak, smeštaj u hotelu. Večera. Noćenje.
Dan 4
BETHLEHEM
(29.12.2022) VITLEJEM–MASLINOVA GORA–PLANINA ZION Doručak. Polazak za Vitlejem, mesto Hristovog rodjenja, do crkve rodjenja. Crkva je jedna od najstarijih u svetu, u kojoj se peva Božićna himna. Iz Vitlejema nastavlja se do Maslinove gore, za panoramski pogled na Jerusalim. Odatle se nastavlja do kapele Dominus Flevita, u kojoj je Isus oplakivao rušenje Jerusalima. Kapela je gradjena u obliku srca i podseća na taj dogadj. Zatim se nastavlja do Gecimanskog vrta gde se Isus molio dok ga je Juda izdao Rimljnima. Obilazi se i Crkva svih nacija, grob Isusove majke Marije. Nedaleko odatle stižemo do planine Zion, gde se nalazi soba Poslednje večere. Povratak u Jerusalim. Večera. Noćenje.
Dan 5
BETHLEHEM
(30.12.2022) JERUSALIM Doručak. Celodnevno razgledanja Jerusalima, tj Starog grada. Obilaze se četiri kvarta starog grada, jermenska, jevrejska, muslimanska i hrišćanska. Pre svega se obilazi Zapadni zid ili Zid plača. To su najsvetija mesta jevrejske nacije. Zatim se spuštamo do Džamije Al Aksa, zlatne kupole na steni. Nastavljamo do Via Dolorosa i obilazimo unutrašnjost Hrama Groba Gospodnjeg, koji je sagradjen iznad Golgote i koji se vidi iz daleka sa svoje dve srebrne kupole. U okviru starog grada nalazi se i vrlo koloritni arapski bazar, kroz koji se obavezno treba prošetati. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 6
BETHLEHEM
(31.12.2022) JERUSALIM-JERIHON–MASADA–MRTVO MORE–JERUSALIM Doručak. Vožnja ka istoku, do doline reke Jordan, do najstarijeg naseljenog grada na svetu, Jerihon. Tu će se videti tačna lokacija Brda iskušenja, sa kog je djavo iskušavao Hrista, za vreme njegovog četrdesetodnevnog posta. Nastavak vožnje do Mrtvog mora da bi se video Kumran. Iz Kumrana, odlazak do Masade, do vrha jedne izolovane stene na kojoj se nalazi stara fortifikacija u južnom distriktu Izraela, i zauzima istočni ugao Judejske pustinje, sa pogledom na Mrtvo more. Masada je jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija u Izraelu. Kasnije mogućnost plivanja, tj. plutanja u Mrtvom moru. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Dan 7
AMMAN
(01.01.2023) JERUSALIM–AMAN Doručak. Polazak autobusom ka reci Jordan. Prelazak izraelsko-jordanske granice kod Alenbi mosta i nastavak putovanja za Aman, glavni grada Jordana. Smeštaj u hotelu. Večera i noćenje.
Dan 8
AMMAN
(02.01.2023.) AMAN–MADABA-DŽERAŠ–AMAN Doručak. Pre podne razgledanje prestonice kraljevine Jordana, grada na reci Jabok, koji se prostire na 19 brežuljaka. Ovaj grad je biblijski Rabat, glavni grad Amonita, a simbol grada je crni iris. Obilazak starog i novog dela grada. Nakon toga odlazak za Madabu. Obilazak ranovizantijske Crkve Svetog Đorđa iz šestog veka, u kojoj mozaički pod, sadrži najstariji preživali originalni kartografski prikaz Svete zemlje i posebno Jerusalim. Polazak ka Džerašu (antički Geras). To je najbolje očuvani rimski grad na svetu, koji je svoj vrhunac doživeo za vreme Aleksandra Velikog. Obilazak Hadrijanove kapije, pozorišta, Zevsovog hrama, Ovalnog trga, ulicu Kardo, agoru, nimfoneum, Artemidin hram i dr. Povratak u Aman. Večera. Noćenje.
Dan 9
AQABA
(03.01.2023) AMAN–PLANINA NEBO-BETANIJA-MRTVO MORE-AKABA Doručak. Odlazak na obližnju goru Nebo sa koje je jevrejski prorok Mojsije gledao obećanu zemlju, koju je Bog dao Izrailjcima. Nakon toga odlazak za Betaniju gde je po predanju rođen Jovan Krstitelj. Kroz Betaniju protiče reka Jordan u kojoj je Jovan Krstitelj krstio Isusa Hrista. Nastavak putovanja ka Mtvom moru, najniže tačke na zemaljskoj kugli. Posle podne odlazak za Akabu. Dolazak. Smeštaj u hotelu. Večera. Noćenje.
Dan 10
AQABA
(04.01.2023) AKABA–PETRA–VADI RAM–AKABA Doručak. Polazak za Petru. Obilazak fascinantnih ostataka nekadašnjeg moćnog grada uklesanog u ružičaste stene, impresivne arhitekture iz perioda Nabatejaca. U liticama peščara isklesane su grobnice u stilu rimskih hramova, ali i arhitektonski oblici starog Bliskog istoka – Asirije, Vavilona i Persije – stvorivši u peščaru kratak izvod svega najboljeg iz antičkog doba, mikrokosmos Zapada i Istoka. Uvrštena je u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Posle podne polazak ka pustinji Lorensa od Arabije, Vadi Ram. Vožnja džipovima po pustinji u trajanju od dva sata. Povratak u Akabu. Večera. Noćenje.
Dan 11
AQABA
(05.01.2023) AKABA Doručak. Slobodan za odmor i kupanje (ako vreme dozvoli). Večera. Noćenje.
Dan 12
BELGRADE
(06.01.2023) AKABA–ISTANBUL–BEOGRAD Tokom noći polazak na aerodrom. Poletanje za Istanbul u 03:35 časova (let TK 819). Dolazak u 07:25 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 19.50 časova (let TK 1083). Sletanje u Beograd u 19:35 časova.