IRSKA TURA 10.06.2022.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Napomena: dvokrevetne soba sa pomoćnim ležajem i jednokrevetne sobe se mogu dobiti isključivo na upit

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Amsterdam-Dablin-Amsterdam-Beograd, avio-takse u trenutku pravljenja programa u iznosu od 67,16 evra na dan objavljivanja programa(od toga EUR 2,00-YR  ne podleže refundaciji, a  takse 4,48-LG EUR, 0,98-RF EUR, EUR 16,91-RS, EUR 0,22-RS, EUR 14,80-CJ, EUR 16,38-RN, EUR 11,39-UP su refundabilne), smeštaj u hotelima sa 4* zvezdice u Dablinu, Limeriku i Golveju u dvokrevetnim sobama na bazi 5 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu, usluge vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

Cena putovanja ne obuhvata:  fakultativne izleti (ukoliko postoje), viza  za Republiku Irsku (30 evra), usluga viziranja (10 evra), napojnica za vozača na turi (10€ po putniku), međunarodno putno zdravstveno osiguranje, koje pokriva lečenje i Covid-19, kao i osiguranje od otkaza aranžmana koje se preporučuje, svi obavezni testovi na Covid neophodni za ulazak u navedene zemlje.

SMEŠTAJ:
Dublin : Aloft Dublin City hotel 4 * ili sličan

www.marriott.com/en-us/hotels/dubal-aloft-dublin-city/

Hotel se nalazi na 400 metara od Katedrale Svetog Patrika, 1,1 km od Ginisovog skladišta i 1 km od zelene plaže Svetog Stefana. Sobe su prostrane i imaju pristup bežičnom internetu, LCD TV, tuš kabinu i besplatne toaletne potrepštine. Gosti mogu uživati u pogledu sa 7. sprata restorana Re:Fuel i VKSIZ bara. Kontinentalni doručak se služi svakog jutra, a dostupna je 24-časovna usluga u sobi.

Limerik : Castletroy Park hotel 4 * ili sličan www.castletroypark.ie/

Hotel se nalazi u blizini Univerziteta i Tehnološkog parka u Limeriku i na oko 5 km od centra grada. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog autobusa koja vodi do centra. Sadržaj: Akva centar  sa saunom, bazenom, džakuzijem, parnim kupatilom, 2 restorana, bar, terasa WI FI, kongresne sale. Smeštaj : sobe su moderno opremljene i imaju SAT TV, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

Golvej : Maldron Hotel Sandy Road 4 * https://www.maldronhotels.com/hotels-in-galway/?gclid=EAIaIQobChMI0KC1s93r9wIVyJTVCh3Z4gEtEAAYASAAEgL8-_D_BwE&gclsrc=aw.ds  ili sličan
Na manje od 15 minuta hoda od centra grada Golveja, moderan hotel Maldron Sandi Road Galvai sa 4 zvezdice nalazi se u Hedford Pointu. Nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, besplatan podzemni parking i izvrstan restoran.  Prostrane sobe hotela Maldron Sandi Road Galvai dekorisane su u toplim bojama. Sve sobe imaju TV, pribor za pripremu čaja/kafe, tuš i sefove u sobi. Doručak se služi u Grain & Grill bar i restoranu, koji takođe nudi internacionalnu kuhinju uveče.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 07. APRIL 2022. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:


Za državljane Republike Srbije, ulazak u Irsku je moguć sa prethodno pribavljenom vizom, koja se obezbedjuje u konzulatu Irske Republike u Beogradu. Procedura viziranje traje oko 4 nedelje i potrebna su sledeća dokumenta: pasoš validan minimum 6 meseci po povratku iz Irske, potvrda o zaposlenju na engleskom jeziku sa naznačenim primanjima i radnim mestom, 2 fotografije (3,5x4,5cm), izvod iz banke (listing plate, penzije ili stanje na deviznom računu), kopija polise putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva lečenje Covida, popunjen formular online www.visas.ines.gov.ie i motivaciono pismo zašto žele da posete Irsku na engleskom jeziku

• Covid-19: Državljani Republike Srbije mogu da uću i tranzitiraju kroz Irsku. Ukinute su sve važeće restrikcije što podrazumeva da putnici koji dolaze u Irsku više nisu u obavezi da pre putovanja popune lokator formular, niti da pri ulasku poseduju negativan PCR test ili dokaz o vakcinaciji ili preležanoj bolesti.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 7 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
•Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 7 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.
• Na letu KLM-a dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7kg.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično), i oni
nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: 
Uplata akontacije od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put (u slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni- valutna klauzula):
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
• kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata
• preko računa
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A , po polisi br. IM – 0008717, pocev od 01.10. 2021. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs.                   

Program broj 2 od 20.05. 2022. 
Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                                                                                               

Kategorija licence A

Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3
 

IRSKA TURA Irska/Dublin
IRSKA TURA-
 
 

Spisak hotela na kružnoj turi po Irskoj


   
 Dublin : Aloft Dublin City hotel 4 * ili sličan

www.marriott.com/en-us/hotels/dubal-aloft-dublin-city/

Hotel se nalazi na 400 metara od Katedrale Svetog Patrika, 1,1 km od Ginisovog skladišta i 1 km od zelene plaže Svetog Stefana. Sobe su prostrane i imaju pristup bežičnom internetu, LCD TV, tuš kabinu i besplatne toaletne potrepštine. Gosti mogu uživati u pogledu sa 7. sprata restorana Re:Fuel i VKSIZ bara. Kontinentalni doručak se služi svakog jutra, a dostupna je 24-časovna usluga u sobi.

Limerik : Castletroy Park hotel 4 * ili sličan www.castletroypark.ie/

Hotel se nalazi u blizini Univerziteta i Tehnološkog parka u Limeriku i na oko 5 km od centra grada. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog autobusa koja vodi do centra. Sadržaj: Akva centar sa saunom, bazenom, džakuzijem, parnim kupatilom, 2 restorana, bar, terasa WI FI, kongresne sale. Smeštaj : sobe su moderno opremljene i imaju SAT TV, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

Golvej : Maldron Hotel Sandy Road 4 * https://www.maldronhotels.com/hotels-in-galway/?gclid=EAIaIQobChMI0KC1s93r9wIVyJTVCh3Z4gEtEAAYASAAEgL8-_D_BwE&gclsrc=aw.ds ili sličan

Na manje od 15 minuta hoda od centra grada Golveja, moderan hotel Maldron Sandi Road Galvai sa 4 zvezdice nalazi se u Hedford Pointu. Nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, besplatan podzemni parking i izvrstan restoran. Prostrane sobe hotela Maldron Sandi Road Galvai dekorisane su u toplim bojama. Sve sobe imaju TV, pribor za pripremu čaja/kafe, tuš i sefove u sobi. Doručak se služi u Grain & Grill bar i restoranu, koji takođe nudi internacionalnu kuhinju uveče. 

 


 
 
 

Spisak hotela na kružnoj turi po Irskoj


   
 Dublin : Aloft Dublin City hotel 4 * ili sličan

www.marriott.com/en-us/hotels/dubal-aloft-dublin-city/

Hotel se nalazi na 400 metara od Katedrale Svetog Patrika, 1,1 km od Ginisovog skladišta i 1 km od zelene plaže Svetog Stefana. Sobe su prostrane i imaju pristup bežičnom internetu, LCD TV, tuš kabinu i besplatne toaletne potrepštine. Gosti mogu uživati u pogledu sa 7. sprata restorana Re:Fuel i VKSIZ bara. Kontinentalni doručak se služi svakog jutra, a dostupna je 24-časovna usluga u sobi.

Limerik : Castletroy Park hotel 4 * ili sličan www.castletroypark.ie/

Hotel se nalazi u blizini Univerziteta i Tehnološkog parka u Limeriku i na oko 5 km od centra grada. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog autobusa koja vodi do centra. Sadržaj: Akva centar sa saunom, bazenom, džakuzijem, parnim kupatilom, 2 restorana, bar, terasa WI FI, kongresne sale. Smeštaj : sobe su moderno opremljene i imaju SAT TV, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

Golvej : Maldron Hotel Sandy Road 4 * https://www.maldronhotels.com/hotels-in-galway/?gclid=EAIaIQobChMI0KC1s93r9wIVyJTVCh3Z4gEtEAAYASAAEgL8-_D_BwE&gclsrc=aw.ds ili sličan

Na manje od 15 minuta hoda od centra grada Golveja, moderan hotel Maldron Sandi Road Galvai sa 4 zvezdice nalazi se u Hedford Pointu. Nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, besplatan podzemni parking i izvrstan restoran. Prostrane sobe hotela Maldron Sandi Road Galvai dekorisane su u toplim bojama. Sve sobe imaju TV, pribor za pripremu čaja/kafe, tuš i sefove u sobi. Doručak se služi u Grain & Grill bar i restoranu, koji takođe nudi internacionalnu kuhinju uveče. 

 


 

IRSKA TURA 

DABLIN –KILKENI–KAŠEL STENA - LIMERIK - MOHERSKE LITICE-BUREN - GOLVEJ –KLONMAKNOIS


6 dana (5 noćenja) – avionom i autobusom

Polazak: 10.jun 2022/ Povratak: 15.jun 2022.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Republika Irska, Eire na irskom, zemlja je na krajnjem zapadu Evrope i ujedno i južni deo trećeg najvećeg ostrva u Evropi. Ovo je zemlje u kojoj se istorija i religija prepliću do neraskidivosti i ulaze u poru svakog stanovnika. Irska je zemlja u kojoj samo 11 posto stanovnika govori maternji jezik, gelski, zemlja koja, po poreklu, ima brojniju dijasporu nego domicilno stanovništvo. Rat za nezavisnost početkom XX veka je doveo do formiranja slobodne države Irske 1922. god., kada je ostrvo podeljeno na Republiku Irsku i Severnu Irsku, koja pripada Ujedinjenom Kraljevstvu.

Irska je ostrvo sa nestvarno lepom obalom, brojnim jezerima, planinama i obilnom kišom koja je čini tako zelenom da je poznata i kao „smaragdno ostrvo. Među njenim glavnim atrakcijama su uređena sela, srednjovekovni gradovi, ulični festivali, tradicionalna muzika i ples, napušteni dvorci i ,,divlji atlantski put “ koji se prostire zapadnom ivicom ostrva i predstavlja najduži obalski put na svetu. Irska je dugo bila jedna od najsiromašnijih evropskih zemalja dok je danas moderna, tehnološki napredna ekonomija. Uprkos geografskoj izolaciji Irska ima bogatu kulturnu baštinu a svetu je dala velike književne veličine kao što su Flen O’Brajen, Džojs, Jejts, Beket, Šejmus Din, itd.  Irci su jedan od najdruželjubivijih naroda Evrope, obožavaju da pričaju priče iz davnina i da plešu.  

Dan 1
BELGRADE
(10.06.2022.) BEOGRAD–AMSTERDAM–DABLIN Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki Travel u 04:00 časova. Poletanje za Amsterdam u 06:10 časova (let KL1898). Dolazak u Amsterdam u 08:40 časova. Nastavak putovanja za Dablin u 09:45 časova (let KL945). Dolazak u Dablin u 10:25 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne. Uveče mogućnost individualnog odlaska do Temple Bara, živopisne četvrti na južnoj obali reke Lifej, poznate po mnoštvu tradicionalnih restorana, barova i pabova. Noćenje.
Dan 2
DABLIN
(11.06.2022.) DABLIN Doručak. Panoramsko razgledanje Dablina, glavnog grada Republike Irske: vožnja severnom stranom reke Lifej do zgrade Pošte, ulice O´Konel (glavna ulica Dablina), zgrade Carine i najvećeg evropskog parka Feniks. Nastavak vožnje južnom stranom do Pozorišta Gate, najpoznatijeg teatra koji datira iz 1928. godine; Dame Street, ulice u kojoj se nalazi poznati Dablinski dvorac iz XIII veka i zgrada opštine; Trg Merion na kome je Parlament i gde se nalazi kuća pisca Oskara Vajlda; Narodni muzej; Nacionalna galerija i stara bolnica; katedrala Sv. Patrika iz XII veka, najveća irska crkva posvećena njenom zaštitniku. Nastavak do Trga Grafton , poznatog po mnogobrojnim radnjama, pored rodne kuće vojvode od Velingtona (pobednika nad Napoleonom kod Vaterloa). Obilazak Triniti koledža, najstarijeg koledža u Irskoj, koji je 1592. godine osnovala kraljica Elizabeta I i u kome se čuva The Book of Kells, stara knjiga sa ilustrovanim rukopisom pisanim oko osamstote godine. S tradicijom dugom 400 godina koledž se ubraja među najpoznatije svetske univerzitete a Džonatan Svift i Semjuel Beket su samo neki od poznatih učenika. Nakon obilaska grada, odlazak u pivaru Ginis (Guinness)degustacija i upoznavanje sa načinom proizvodnje piva. Slobodno popodne. Noćenje.
Dan 3
LIMERIK
(12.06.2022.) DABLIN-KILKENI-KAŠEL STENA-LIMERIK (oko 250 km) Doručak. Polazak autobusom prema jugu Irske i dobro očuvanom srednjovekovnom gradu Kilkeni, jednom od najlepših gradića u Irskoj. Gradić je poznat po kilkenškom dvorcu koji se nalazi na uzvišenju, tik uz reku Nore. Šetnja glavnom ulicom do katedrale Sv. Marije iz XIX veka. Nastavak šetnje pored Gradske skupštine iz XVIII veka, kuće Rothe - trgovačke zgrade iz XVII veka u kojoj je danas smešten muzej, do Katedrale Sv. Canica (Kenet), jednog od najvećih propovednika hrišćanstva u Irskoj, iz XIII veka, sagrađene u ranogotičkom stilu. Nastavak puta prema zapadnoj obali do gradića Kašel poznatog po muzeju irske tradicionalne muzike i plesa, ali pre svega po jednom od najlepših dvoraca Irske, Kašel steni. Iza ovog imena krije se jedan od najznačajnijih arheoloških lokaliteta Irske. Kašel stena je ujedno i jedan od najlepših irskih zamkova iz koga se krenulo u pokrštavanje Irske. Očaravajuća tvrđava ponosno stoji na brdu, krečnjačkoj steni, u okrugu Tiperari (Tipperary). U okviru sredjovekovnog kompleksa nalaze se ostaci romanske kapele iz XII veka, gotska katedrala iz XIII veka, krst iz XIX veka. Obilazak impresivnog kompleksa sa kapelom sagrađenom u romanskom stilu iz XII veka, gotiske katedrale i okruglog tornja. Odlazak do ruševina obližnje cistercitske opatije (Hore Abbey) iz XIII veka. Ostaci manastirskog kompleksa pokazuju sve odlike jednostavnosti ovog monaškog reda.Ovo je ujedno i jedina cistercitska opatija u irskoj u kojoj je manastir okrenut ka severu. Put iz Kešela se nastavlja prema jugozapadu i gradu Limerik, sedištu istoimene oblasti, uglavnom ruralne. Limerik se nalazi na početku široke delte reke Šenon u Atlanski okean, prirodnom zaklonu, koga su u IX veku osnovali Vikinzi. Ovaj grad, inače prestonica kulture Irske, karakterističan je po svojim mostovima, po katedrali Sv. Meri, podignutoj na brdu u XII veku, a pre svega po impozantnom dvorcu kralja Džona. Dvorac se sastoji od pet tornjeva opasanim moćnim zidinama, a prostire se na Kraljevskom ostrvu, u centru Limerika. Potiče iz XIII veka i jedan je od najbolje sačuvanih normanskih dvoraca Evrope. Obnovljen je 2013.godine kada je sagrađen moderan vizitorski centar i od kada postaje velika turistička atrakcija Irske. Kraći panoramski obilazak grada koji se završava obilaskom dvorca kralja Džona. Upoznavanjem sa istorijatom dvorca. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 4
GOLVEJ
(13.06.2022.) LIMERIK-BUREN-MOHERSKE LITICE-GOLVEJ (oko 155 km) Doručak. Polazak prema krajnjoj zapadnoj obali ostrva, prema litici Moher. Prolazak kroz oblast Kler, pored gradić Enis i ostataka istoimene franjevačke opatije iz XIII veka. Dolazak na zapadnu obalu Atlantskog okeana, na litice Moher, najveću atrakciju Irske. Obilazak centra za posetioce na liticama i pauza za fotografisanje . Moherske litice najposećenija su destinacija Irske i nalaze se u okrugu Kler, južno od sela Dulin i Buren. Hridi se uzdižu do 214 m nadmorske visine i prostiru na dužini od 8km. Na najvišoj tački smeštena je stara O'Brajenova kula sa koje se, po sunčanom danu, mogu videti Aransko ostrvo i Golvejski zaliv. U strukturi litica smenjuju se različiti slojevi kamena koje naseljavaju retke vrste ptica, zbog čega je proglašeno posebno zaštićenim područjem ptica. S litica se mogu videti i planine Maum Turk u Konemari i Lup Hed na jugu. Nastavak putovanja prema pokrajni Buren, kraškom fenomenu sa oko 2.000 primeraka retkih biljaka i cveća. Krečnjački stenoviti plato ispresecan usecima sastoji se od mnoštva kamenih ploča koje su pre 2500. godina služile kao grobnice. Nastanak kamenih krugova i tragova naseobina iz neolitskog perioda i danas predstavljaju pravu zagonetku. Prolazak i kraće zaustavljanje pored Polnambron megalitskog dolmena starog preko 4.000 godina. Foto pauza. Vožnja se završava u Golveju, gradu na ušću reke Korib u more. Golvej je poznati univerzitetski grad i peti po veličini grad u Irskoj i odlična baza za izlete na ostrvo Aran (Aran) i oblsast Konemara (Connemara).Smeštaj u hotelu na periferiji Golveja. Noćenje.
Dan 5
DABLIN
(14.06.2022.) GOLVEJ-KLONMAKNOIS (CLONMACNOISE)-DABLIN (oko 210 km) Doručak. Vožnja kroz unutrašnjost Irske, slikovitim predelima, do srednjovekovnog manastira Klonmaknois na reci Šenon, sagrađenom sredinom VI veka. Ovde su prvi hrišćanski misionari sagradili crkvu i pretvorili ga, vremenom, u veliki manastirski kompleks sa značajnom bibliotekom, školom i crkvama. Do XIII veka stalno su ga napadali Vikinzi i Normani a drvene građevine zamenile su kamenim. U njemu su utočište našli mnogi učeni ljudi toga doba. U manastirskom kompleksu su i grobovi ranih irskih kraljeva. Obilazak manastira sa ostacima katedrale, 7 crkava, 2 tornja, 3 velika krsta. Nastavak vožnje prema Dablinu . Dolazak u Dablin u kasnim popodnevnim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 6
BELGRADE
(15.06.2022.) DABLIN-AMSTERDAM-BEOGRAD Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje za Amsterdam u 13:20 (let KL936). Dolazak u Amsterdam u 16:05 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 20.35 (let KL1899). Dolazak u Beograd u 22:55 časova.