DOHA I BALI 11.11.2023.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

U standardnim sobama ne postoji mogućnost dodavanja dodatnog ležaja.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj 1 noćenje u hotelu 4* u Dohi(usluga noćenje) , 4 noćenja u Seminjaku u hotelu 5* (po lokalnoj kategorizaciji) u dvokrevetnim sobama , 3 noćenja u Ubudu u hotelu Alaya Resort Ubud 5* (po lokalnoj kategorizaciji) u dvokrevetnim sobama  i  2 noćenja u hotelu Melia Bali 5* u Nusa Dui, uslugu na Baliju na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), transferi aerodrom-hotel-aerodrom, razgledanje prema planu i programu, troškovi organizovanja putovanja kao i usluge licenciranog vodiča Kontiki Travel & Service koji putuje sa grupom iz Beograda, avio-takse u trenutku pravljenja programa u iznosu od 408 evra (EUR 258.00-YQ, EUR 39.96-YR, EUR 108.74-XT( EUR 4.48-LG, EUR 0.98-RF, EUR 19.38-RS, EUR 0.22-RS, EUR 29.94-G4, EUR 1.87-PZ, EUR 2.33-PZ, EUR 29.94-QA, EUR 5.00-R9, EUR 14.60-D5)) Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ostali lični troškovi.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:
SMEŠTAJ:
Doha - Century Hotel 4* ili sličan

www.centuryhoteldoha.com

Smešten na pogodnoj lokaciji na 5 minuta hoda od pijace Souq Waqif, hotel Century nudi luksuzne sobe i besplatan WiFi. Šetalište Korniš je udaljeno 10 minuta vožnje. Sobe su moderno uređene i uključuju klima-uređaj, besplatan WiFi, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu i kupatilo sa toaletnim pirborom. Gosti mogu da uživaju u internacionalnim jelima u restoranu Monde. U salonu Jasmine Tea služe se razne vrste čajeva i pića. Posluga u sobi je dostupna non-stop. Gostima su na raspolaganju teretana sa opremom za vežbanje, sauna, hidromasažna kada i raznovrsne spa i masažne usluge. Ponuda hotela obuhvata i usluge pranja veša i hemijskog čišćenja i usluge organizovanog prevoza i prevoza limuzinom.

Seminjak – Hotel Courtyard By Marriot Bali Seminyak Resort 5*  ili sličan  

www.marriott.com/en-us/hotels/dpssm-courtyard-bali-seminyak-resort/overview/
Luksuzni hotel Courtyard by Marriott Bali Seminyak je smešten na 5 minuta hoda od plaže Seminjak. Hotel poseduje otvoreni bazen, fitnes i spa centar i pruža besplatne unapred rezervisane usluge prevoza do plaže Seminjak. Na raspolaganju je restoran u okviru objekta, dok je besplatan bežični internet dostupan u svim prostorijama. Sobe su elegantno i moderno uređene i sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, baznu stanicu za iPod i sef. Gosti mogu da se opuste na sopstvenoj terasi ili balkonu i uživaju u pogledu na zelenilo. Takođe su obezbeđeni mini-bar i električno kuvalo.Trg Seminjak i Ulica Oberoi nalaze se na 15 minuta vožnje od hotela Courtyard by Marriott Bali Seminyak, a Međunarodni aerodrom Ngurah Rai na 30 minuta vožnje. Hotel takođe poseduje recepciju koja radi non-stop, ostavu za prtljag i sale za sastanke/bankete. Uz doplatu osoblje može da pomogne gostima pri iznajmljivanju vozila i organizovanju prevoza od/do aerodroma i usluge čuvanja dece. U ponudi je i usluga pranja veša. U restoranu Seminyak Kitchen i baru uz bazen služe se popularna internacionalna jela. Obroci takođe mogu da budu posluženi u sobama.

Ubud – Hotel Alaya Resort Ubud 5* ili sličan

www.alayahotels.com
Jedinstveno mesto na Baliju u kome se možete relaksirati i obnoviti energiju uma i tela. Hotel se nalazi u srcu Ubuda, koji predstavlja kulturni centar Balija. Udaljen je 7 minuta vožnje od Muzeja Blanko. Okružen je pirinčanim poljima i poseduje otvoreni bazen, fintes i spa centar. Sobe su uređene u modernom balinežanskom stilu i sadrže TV sa ravnim ekranom, sopstvenom terasom sa pogledom na prirodno zelenilo. Indonežanska i internacionalna jela služe se u hotelskim restoranima.

Nusa Dua – Melia Bali 5* ili sličan

www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/
Hotel Melia Bali se nalazi direktno na prelepoj Nusa Dua peščanoj plaži. Ovaj popularan hotelski kompleks, španske hotelske grupacije – Sol Melia, nalazi se usred jednog tropskog vrta i parka sa malim jezerima. 4-spratni objekti su međusobno povezani. Kompleks raspolaže sa velikim delom sa bazenima uključujući i dečiji bazen (peškiri, suncobrani i ležaljke su uključeni), poolbar-om, Open Air lobijem sa barom, raznim buticima, 5 restorana sa azijskim i internacionalnim specijalitetima. Sobe su  uređene  jako prijatno i imaju kadu/tuš/WC, fen, telefon, sat. TV, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu okrenutu ka vrtu. U restoranu se služi bogati američki doručak na bazi švedskog stola.

VIZE: Državljanima Srbije sa biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nije potrebna viza za Indoneziju. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

VALUTA: Bali - indonežanska rupija:1USD = 13,694.45 IDR    1EUR = 14,891.09 IDR
KLIMA: Toplo preko cele godine sa temperaturama od 26˚C do 32˚C. Period visoke turističke sezone.

FAKULTATIVNI IZLETI (prijave i uplate na destinaciji / cene su formirane na bazi min. 15 osoba)

“TANAH LOT” – poludnevni izlet
Prva pauza biće u mestu Mengvi gde se nalazi veličanstveni veličanstveni hramski kompleks Taman Ayun koji je izgrađen davne 1634. godine za vreme kraljevine Mengvija. On je i dalje jedno od najistaknutijih verskih mesta u Indoneziji. Zatim se  obilazi Alas Kedaton, mala šuma, ukupne površine oko 12 hektara,  koja se nalazi u sredini pirinčanog polja. Ovde je smešten i hram Alas Kedaton, okružen zelenilom i poznat po velikom broju veoma pitomih i slobodnih majmuna koji šetaju oko hrama. Nastavak puta do hrama Tanah Lot koji predstavlja najupečatljiviju atrakciju Balija. Hram na vodi, tačnije na steni u sred mora, nekih 100 metara od obale koji datira još iz XVI veka. Hram je poznat po jedinstvenoj atmosferi i zalasku sunca. (Cena 45€).

„BALI SWING“ – poludnevni izlet

Čuvena ljuljaška je zabavna, uzbudljiva i odličan način da provedete deo dana na Baliju. Bali Swing nalazi se u selu Bongkasa, nedaleko od Ubuda i predstavlja jedno od omiljenih mesta turista. Kompleks obuhvata 9 ljuljaški (od 10 – 78 metara iznad zemlje), adrenalinska ljuljaška, ljuljaške namenjena za parove, ljuljaška namenjena za porodicu i još nekoliko interesantih sadržaja poput gnezda, stena. Postoji i nekoliko zanimljivih mesta za fotografisanje poput takozvanog izgubljenog broda u džungli, zatim romantičnog kreveta na ivici, stenu u džungli u obliku srca, 2 stene koje se nalaze na ivici iznad doline odakle se pruža izuzetan pogled na kanjon i vodopad. (Cena 65€, ručak uključen u cenu).

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU I UPLATU JE DO 11. OKTOBRA 2022. ILI DO POPUNE MESTA.

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:


• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan uplate.


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).


• Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.


• Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnog partnera.


• Osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.


• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.


• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• kreditnim karticama masterata OTP banke Srbije moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata.
• preko računa.
•kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A , po polisi br. IM-0012288, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuce kuce GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.  Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon + 381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br 165 d ili na e mail: office@globos.rs.                   

Program broj 2 od 01.06.2023.                                               

Licenca OTP 122/2021 od 13.10.2021.                                                                                                                                               

Kategorija licence  A

Kon Tiki Travel &Service doo Beograd- Stari grad, Kolarčeva br.3

 

SMESTAJ DOHA TURA Katar/Doha
SMESTAJ DOHA TURA-
 
 SMEŠTAJ:
Doha - Century Hotel 4* ili sličan

www.centuryhoteldoha.com

Smešten na pogodnoj lokaciji na 5 minuta hoda od pijace Souq Waqif, hotel Century nudi luksuzne sobe i besplatan WiFi. Šetalište Korniš je udaljeno 10 minuta vožnje. Sobe su moderno uređene i uključuju klima-uređaj, besplatan WiFi, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu i kupatilo sa toaletnim pirborom. Gosti mogu da uživaju u internacionalnim jelima u restoranu Monde. U salonu Jasmine Tea služe se razne vrste čajeva i pića. Posluga u sobi je dostupna non-stop. Gostima su na raspolaganju teretana sa opremom za vežbanje, sauna, hidromasažna kada i raznovrsne spa i masažne usluge. Ponuda hotela obuhvata i usluge pranja veša i hemijskog čišćenja i usluge organizovanog prevoza i prevoza limuzinom.

 


 
 
 SMEŠTAJ:
Doha - Century Hotel 4* ili sličan

www.centuryhoteldoha.com

Smešten na pogodnoj lokaciji na 5 minuta hoda od pijace Souq Waqif, hotel Century nudi luksuzne sobe i besplatan WiFi. Šetalište Korniš je udaljeno 10 minuta vožnje. Sobe su moderno uređene i uključuju klima-uređaj, besplatan WiFi, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu i kupatilo sa toaletnim pirborom. Gosti mogu da uživaju u internacionalnim jelima u restoranu Monde. U salonu Jasmine Tea služe se razne vrste čajeva i pića. Posluga u sobi je dostupna non-stop. Gostima su na raspolaganju teretana sa opremom za vežbanje, sauna, hidromasažna kada i raznovrsne spa i masažne usluge. Ponuda hotela obuhvata i usluge pranja veša i hemijskog čišćenja i usluge organizovanog prevoza i prevoza limuzinom.

 


 
SMESTAJ BALI Indonezija/Bali
SMESTAJ BALI-
 
 OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:
SMEŠTAJ:

Seminjak – Hotel Courtyard By Marriot Bali Seminyak Resort 5* ili sličan

www.marriott.com/en-us/hotels/dpssm-courtyard-bali-seminyak-resort/overview/
Luksuzni hotel Courtyard by Marriott Bali Seminyak je smešten na 5 minuta hoda od plaže Seminjak. Hotel poseduje otvoreni bazen, fitnes i spa centar i pruža besplatne unapred rezervisane usluge prevoza do plaže Seminjak. Na raspolaganju je restoran u okviru objekta, dok je besplatan bežični internet dostupan u svim prostorijama. Sobe su elegantno i moderno uređene i sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, baznu stanicu za iPod i sef. Gosti mogu da se opuste na sopstvenoj terasi ili balkonu i uživaju u pogledu na zelenilo. Takođe su obezbeđeni mini-bar i električno kuvalo.Trg Seminjak i Ulica Oberoi nalaze se na 15 minuta vožnje od hotela Courtyard by Marriott Bali Seminyak, a Međunarodni aerodrom Ngurah Rai na 30 minuta vožnje. Hotel takođe poseduje recepciju koja radi non-stop, ostavu za prtljag i sale za sastanke/bankete. Uz doplatu osoblje može da pomogne gostima pri iznajmljivanju vozila i organizovanju prevoza od/do aerodroma i usluge čuvanja dece. U ponudi je i usluga pranja veša. U restoranu Seminyak Kitchen i baru uz bazen služe se popularna internacionalna jela. Obroci takođe mogu da budu posluženi u sobama.

Ubud – Hotel Alaya Resort Ubud 5* ili sličan

www.alayahotels.com
Jedinstveno mesto na Baliju u kome se možete relaksirati i obnoviti energiju uma i tela. Hotel se nalazi u srcu Ubuda, koji predstavlja kulturni centar Balija. Udaljen je 7 minuta vožnje od Muzeja Blanko. Okružen je pirinčanim poljima i poseduje otvoreni bazen, fintes i spa centar. Sobe su uređene u modernom balinežanskom stilu i sadrže TV sa ravnim ekranom, sopstvenom terasom sa pogledom na prirodno zelenilo. Indonežanska i internacionalna jela služe se u hotelskim restoranima.

Nusa Dua – Melia Bali 5* ili sličan

www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/
Hotel Melia Bali se nalazi direktno na prelepoj Nusa Dua peščanoj plaži. Ovaj popularan hotelski kompleks, španske hotelske grupacije – Sol Melia, nalazi se usred jednog tropskog vrta i parka sa malim jezerima. 4-spratni objekti su međusobno povezani. Kompleks raspolaže sa velikim delom sa bazenima uključujući i dečiji bazen (peškiri, suncobrani i ležaljke su uključeni), poolbar-om, Open Air lobijem sa barom, raznim buticima, 5 restorana sa azijskim i internacionalnim specijalitetima. Sobe su uređene jako prijatno i imaju kadu/tuš/WC, fen, telefon, sat. TV, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu okrenutu ka vrtu. U restoranu se služi bogati američki doručak na bazi švedskog stola.

 


   
 

Hotel se nalazi se na južnoj obali ostrva, poznatoj po nezaboravnim zalascima sunca, a pet minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai i centra Kute 


 
 
 OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:
SMEŠTAJ:

Seminjak – Hotel Courtyard By Marriot Bali Seminyak Resort 5* ili sličan

www.marriott.com/en-us/hotels/dpssm-courtyard-bali-seminyak-resort/overview/
Luksuzni hotel Courtyard by Marriott Bali Seminyak je smešten na 5 minuta hoda od plaže Seminjak. Hotel poseduje otvoreni bazen, fitnes i spa centar i pruža besplatne unapred rezervisane usluge prevoza do plaže Seminjak. Na raspolaganju je restoran u okviru objekta, dok je besplatan bežični internet dostupan u svim prostorijama. Sobe su elegantno i moderno uređene i sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, baznu stanicu za iPod i sef. Gosti mogu da se opuste na sopstvenoj terasi ili balkonu i uživaju u pogledu na zelenilo. Takođe su obezbeđeni mini-bar i električno kuvalo.Trg Seminjak i Ulica Oberoi nalaze se na 15 minuta vožnje od hotela Courtyard by Marriott Bali Seminyak, a Međunarodni aerodrom Ngurah Rai na 30 minuta vožnje. Hotel takođe poseduje recepciju koja radi non-stop, ostavu za prtljag i sale za sastanke/bankete. Uz doplatu osoblje može da pomogne gostima pri iznajmljivanju vozila i organizovanju prevoza od/do aerodroma i usluge čuvanja dece. U ponudi je i usluga pranja veša. U restoranu Seminyak Kitchen i baru uz bazen služe se popularna internacionalna jela. Obroci takođe mogu da budu posluženi u sobama.

Ubud – Hotel Alaya Resort Ubud 5* ili sličan

www.alayahotels.com
Jedinstveno mesto na Baliju u kome se možete relaksirati i obnoviti energiju uma i tela. Hotel se nalazi u srcu Ubuda, koji predstavlja kulturni centar Balija. Udaljen je 7 minuta vožnje od Muzeja Blanko. Okružen je pirinčanim poljima i poseduje otvoreni bazen, fintes i spa centar. Sobe su uređene u modernom balinežanskom stilu i sadrže TV sa ravnim ekranom, sopstvenom terasom sa pogledom na prirodno zelenilo. Indonežanska i internacionalna jela služe se u hotelskim restoranima.

Nusa Dua – Melia Bali 5* ili sličan

www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/
Hotel Melia Bali se nalazi direktno na prelepoj Nusa Dua peščanoj plaži. Ovaj popularan hotelski kompleks, španske hotelske grupacije – Sol Melia, nalazi se usred jednog tropskog vrta i parka sa malim jezerima. 4-spratni objekti su međusobno povezani. Kompleks raspolaže sa velikim delom sa bazenima uključujući i dečiji bazen (peškiri, suncobrani i ležaljke su uključeni), poolbar-om, Open Air lobijem sa barom, raznim buticima, 5 restorana sa azijskim i internacionalnim specijalitetima. Sobe su uređene jako prijatno i imaju kadu/tuš/WC, fen, telefon, sat. TV, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu okrenutu ka vrtu. U restoranu se služi bogati američki doručak na bazi švedskog stola.

 


   
 

Hotel se nalazi se na južnoj obali ostrva, poznatoj po nezaboravnim zalascima sunca, a pet minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai i centra Kute 


 

Indonezija
BALI
Seminjak, Ubud i Nusa Dua
(12 dana / 10 noćenja) - avionom  i autobusom
Polazak: 11. novembar 2023. / Povratak: 22. novembar 2023.

FIRST MINUT POPUST OD 90 € PO OSOBI ZA UPLATE DO 15. JUNA  ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Indonezija – jugoistočna azijska republika, najveći je svetski arhipelag sa oko 17.000 ostrva duž Ekvatora. Klima je tropska. Četvrta zemlja na svetu po broju stanovnika (218miliona). Glavni grad je Džakarta. Mnogobrojni narodi su indonežanskog, malajskog i kineskog porekla. Tri četvrtine stanovništva ispoveda islam, ostale vere su katolička, hindu i budistička.


Bali - tropsko ostrvo u indonežanskom arhipelagu, neobične lepote. Bali je okružen Indijskim Okeanom i prekriven bujnim tropskim džunglama kroz koje se vide visoki vulkani. Spektakularna pirinčana terasasta polja, ribarska sela, mistična hindu religija, bogato umetničko i kulturno nasleđe ostrva otkrivaju jedinstven spoj magičnog i fascinantnog. Stanovnici Balija se ponose očuvanom verskom tradicijom, koja se primeduje u svakodnevnom životu i arhitekturi, u veličanstvenim hramovima i palatama ovog ostrva.
 

Dan 1
BELGRADE
(11.11.2023.) BEOGRAD – DOHA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki u 9:00 časova. Poletanje za Dohu u 11:45 časova (Let QR 232). Obrok u avionu. Dolazak u Dohu u 18:45 časova. Nakon carinskih formalnosti transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Dan 2
DOHA
(12.11.2023.) DOHA – DENPASAR (BALI) – SEMINJAK U ranim jutarnjim časovima transfer do aerodorma u Dohi i nastavak putovanja za Depansar u 08:05 časova (Let QR 960). Obrok u avionu. Sletanje u 22:30 časova. Transfer do Seminjaka. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Dan 3
BALI
(13.11.2023.) BALI (Seminjak) Doručak. Plažu u Seminjaku krasi zlatni pesak, prozirna plava voda i prekrasni zalasci sunca. Svrstavaju je u najlepših 5 plaža na Baliju. Pored kupanja i plivanja, postoji mogućnost surfa i drugih aktivnosti na vodi. Slobodan dan za plažu i kupanje. Noćenje.
Dan 4
BALI
(14.11.2023.) BALI (Seminjak) Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet do hrama Tanah Lot koji predstavlja najupečatljiviju atrakciju Balija. Tanah Loh je jedinstven hram na vodi, tačnije na steni u sred mora, nekih 100 metara od obale koji datira još iz XVI veka. Nakon fakultativnog izleta povratak u hotel. Noćenje.
Dan 5
BALI
(15.11.2023.) BALI (Seminjak) Doručak. Slobodan dan za kupanje i odmor na plaži. Noćenje.
Dan 6
BALI
(16.11.2023) BALI (Ubud) Doručak. Odjava iz hotela i polazak put Ubuda. Put do Ubuda je najatraktivnija ruta na ostrvu i obuhvata posetu živopisnim selima smeštenim u raskošnom prirodnom ambijentu, sa kućama građenim u tipičnom balinežanskom stilu. Skoro svako selo koje se obilazi na putu za Ubud je poznato po nekom od umetničkih zanata, kao što su izrada predmeta od srebra, zlata i plemenitog drveta, po umetničkim galerijama i dobro očuvanim kulturno-istorijskim spomenicima. Poseta umetničkom selu Batubulan gde ćemo videti tradicionalni balinežanski ples Berong, koji živopisno govori o herojskim delima iz indijskog epa Mahabharata, posetu selu Mas, koje je poznato po rezbarenju drvenih skulptura, grad Bangli sa drevnim hinduističkim hramom Kehen (hram vatre). Natavak puta ka Kintamani selu odakle se pruža prekrasan pogled na još uvek aktivni vulkan i jezero Batur. Pauza za ručak (uključen u cenu). Nakon ručka vožnja kroz živopisna pirinčana polja Tegalalang-a. U popodnevnim časovima dolazak u Ubud, kulturni centar Balija sa brojnim umetničkim galerijama i kratka tura razgledanja. Transfer do hotela u Ubudu. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Dan 7
BALI
(17.11.2023) BALI (Ubud) Doručak. Ubud je kulturna i umetnička prestonica ostrva. Ime naselja Ubud, nastalo je od balinežanske reči ubad – što znači lečiti. Mesto je poznato po specifičnoj arhitekturi, brojnim hramovima i kraljevskoj rezidenciji iz koje su Radže ovog dela ostrva vladale tokom 19. i početkom 20. veka, a njihovi naslednici i danas tu žive. Najlepša slikarska dela, najkvalitetniji muzeji umetnosti, najbolji saloni za masažu i različite kozmetičke tretmane, škole gde se izučava ayurveda i yoga i predivni pejsaži netaknute prirode, sve to čini lepotu Ubuda nezaboravnom. Slobodni dani za odmor, masaže i individualna razgledanja. Noćenje.
Dan 8
BALI
(18.11.2023) BALI (Ubud) Doručak. Slobodan dan u Ubudu ili odlazak na fakultativni izlet „BALI SWING“. Bali Swing nalazi se u selu Bongkasa, nedaleko od Ubuda i predstavlja jedno od omiljenih mesta turista zbog čuvenih ljuljaški koje pored svoje vizuelne dopadljivosti predstavljaju i odličan, zabavnan, način da provedete deo dana na Baliju. Nakon ručka povratak u Ubud. Noćenje.
Dan 9
BALI
(19.11.2023) BALI (Ubud) - Nusa Dua Doručak. Nakon doručka slobodno prepodne u Ubudu. Polazak za Nusa Du-u u popodnevnim satima. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Dan 10
BALI
(20.11.2023.) BALI (Nusa Dua) Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje i individualne obilaske. Noćenje.
Dan 11
BALI
(21.11.2023.) BALI (Nusa Dua) Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje. Odjava iz hotela i slobodno vreme po polaska na aerodorm. Transfer do aerodoma u Depansaru u 20:00 časova.
Dan 12
BELGRADE
(22.11.2023.) DENPASAR (BALI) – DOHA – BEOGRAD Poletanje za Dohu u 00:05 časova (Let QR 961). Obrok u avionu. Sletanje u 04:55 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 07:10 časova (Let QR 231). Obrok u avionu. Sletanje u Beograd u 10:45 časova.