SLOVENIJA ZIMA 2021/22

Kada je u pitanju skijanje Slovenija predstavlja jednu od omiljenih zimskih destinacija budući da ima  ima ukupno 49 ski centara karakterističnih po svojoj prijatnoj i domaćinskoj atmosferi. Skijališta u Slovenije karakteriše njihova ušuškana atmosfera, zatim mnogobrojne aktivnosti i sadržaji za decu, kao i kvalitetne škole skijanja čine zimovanje u Sloveniji idealnim odmorom za porodice sa decom.

Većina ovih centara podignuta je u blizini slovenačkih gradova, koji takođe nude turistima izvanredne mogućnosti za upoznavanje autentičnog duha ove zemlje. Kada je u pitanju aranžman zimovanje Slovenija 2021 će biti zanimljiva i iskusnim skijašima, snouborderima, kao i onima koji su u potrazi za izazovima.

Vanredna lepota Alpa, predivni vidici, odlične i dobro uređene ski staze, različite sportske aktivnosti, odličan apres ski, privlače svake godine veliki broj turista iz Evrope i okruženja. Turiste privlači i nesvakidašnja lepota jezera - posebno Bledskog i Bohinjskog. Oni koji žele da se opuste nakon napornog dana na skijama, mogu odabrati neki od obližnjih welness centara, po kojima je Slovenija nadaleko poznata. Bilo da se odluče za neki od centara Kranjske gore, okoline Bledskog ili Bohinjskog jezera, svako ovde može pronaći nešto za sebe kako bi osmislio zimovanje po sopstvenoj meri.


>  ZIMOVANJE I SKIJANJE U SLOVENIJI - SOPSTVENI PREVOZ

BLED - JESEN I ZIMA

BLED - JESEN I ZIMA

POLASCI TOKOM CELE GODINE, I CENA PO NOĆI OD 47€

Detaljnije

KRANJSKA GORA

KRANJSKA GORA

USKORO U PONUDI

Detaljnije

KRVAVEC

KRVAVEC

USKORO U PONUDI

Detaljnije

MARIBORSKO POHORJE

MARIBORSKO POHORJE

USKORO U PONUDI

Detaljnije

ROGLA

ROGLA

CENA PO OSOBI, PO NOĆI OD 51€, SOPSTVENI PREVOZ

Detaljnije