SVET KRISTALA APRIL 2018

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelima sa 3* i 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Dinarski deo aranžmana 1790,00 dinara po rezervaciji, fakultativni izleti: ulaznica za čarobni svet kristala 25 evra, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:


Salzburg – Austria Trend Salzburg Mitte 3* www.austria-trend.at/Hotel-Salzburg-Mitte

Insbruk – Alpin Park Hotel 4* www.alpin-park.at

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, svaki hotel poseduje restoran, bar, recepciju.

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika - krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta).

Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.


• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
-kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 27. novembar 2017.      KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Palilula, 27. marta 12.
Program broj 1                   Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

SVET KRISTALA TURA Austrija/Inzbruk
SVET KRISTALA TURA-

TEXT FOR LIST2
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Salzburg – Austria Trend Salzburg Mitte 3* www.austria-trend.at/Hotel-Salzburg-Mitte

Insbruk – Alpin Park Hotel 4* www.alpin-park.at

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, svaki hotel poseduje restoran, bar, recepciju.  
LOCATION

Spisak hotela sa turi svet kristala


TEXT FOR LIST2
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Salzburg – Austria Trend Salzburg Mitte 3* www.austria-trend.at/Hotel-Salzburg-Mitte

Insbruk – Alpin Park Hotel 4* www.alpin-park.at

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, svaki hotel poseduje restoran, bar, recepciju.  
LOCATION

Spisak hotela sa turi svet kristala

Austrija
SVET KRISTALA
SALZBURG – INSBRUK – VATENS – HALŠTAT

Polazak: 06.04.2018.
4 dana (3 noćenja) - autobusom 

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Hiljadama godina, ljudi iz raznih zemalja sveta su koristili kristale i minerale, poludrago i drago kamenje za lečenje. Verovali su da je snaga kristala u obliku, neki da je u boji, a neki, da samo u kombinaciji sa drugim mineralima ili metalima pomažu u lečenju. Neke kulture su za  lečenje koristile samo eliksir dobijen od kristala, a drugi narodi  su  polagali kamenje direktno na telo. Mnogi su nosili minerale da bi se zaštitili od urokljivog pogleda (the Evil Eye) kao talismane i amulete, štiteći se od negativne energije. Svaka civilizacija je  poznata po nošenju kristala i dragog kamenja kao nakita, ( obavezan ukras na carskim i kraljevskim krunama je neki mineral). 

Dan 1
BEOGRAD
(06.04.2018.) BEOGRAD – SALZBURG Sastanak putnika na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 06:30 časova. Polazak autobusa u 07:00 časova. Vožnja preko Novog Sada i Horgoša sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Salzburg. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 2
INZBRUK
(07.04.2018.) SALZBURG – INSBRUK Doručak. Obilazak Mocartovog rodnog mesta i jednog od najlepših gradova srednje Evrope pešice: Katedrala, Franjevački manastir, Nadbiskupska palata, Mocartova rodna kuća, raskošni park Mirabel sa veličanstvenim pogledom na palatu. Slobodno vreme. Polazak autobusom ka Insbruku. Po dolasku u glavni grad Tirola koji je smešten u samom srcu Alpa sledi razgledanje romantičnog istorijskog jezgra. Šetnja glavnom pešačkom ulicom pored katdrale Sv. Jakova, Hofburga, panorama čuvenog Zlatnog krova najveće atrakcije Insbruka tj čuvenog balkona na staroj gradskoj kući iz doba cara Maksimilijana koga krase gotički ukrasi i više od dve hiljade pozlaćenih pločica. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 3
INZBRUK
(08.04.2018.) INSBRUK – VATENS (SVAROVSKI) - INSBRUK Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak prema Vatensu u kome je smešten čarobni svet Svarovski kristala koji se krije ispod ogromnog vodopada koji je napravljen u obliku glave. Unutar njega oduševljenje izaziva največa kristalna kupola na svetu koja je sačinjena od 595 najfinijih komada kristalnih ogledala. Svetlost koja se reflektuje unutar kupole predstavlja veliki doživljaj za sve posetioce. U sklopu Svarovski sveta nalazi se i najveća prodavnica kristala na svetu. Povratak u Insbruk. Slobodno vreme. Noćenje
Dan 4
BEOGRAD
(09.04.2018.) INSBRUK – HALŠTAT – BEOGRAD Doručak. Nastavak putovanja ka jednom od najlepših mesta Austrije, Halstat, na obali istoimenog jezera. Razgledanje romantičnog gradića preko glavnog trga do ribarskih kuća. Slobodno vreme za uživanje i šetnju jezerom. Polazak za Beograd. Vožnja terirorijom Austrije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.