KRAKOV VAN CENTRA NG 2019 P

CENAA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€,
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
*NAPOMENA ZA PREVOZ IZ NOVOG SADA: Polazak je sa parkinga kod Lokomotive

U cenu putovanja je uračunato:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja) u hotelu 3* u Krakovu na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), razgledanje gradova prema programu, usluge vodiča tokom putovanja i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:

Dinarski deo aranžmana 1790 RSD po rezervaciji, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu - 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji), fakulatativni izleti (obavezno prijavljivanje u agenciji zbog ranije rezervacije za grupe), ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, individualni troškovi.


Popusti i doplate:

- popust za decu do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe - 15€
- popust za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi na pomoćnom ležaju - 5€
- popust za putnike na sopstvenom prevozu - 30€ po osobi

Fakultativni izleti (obavezno prijavljivanje u agenciji zbog ranije rezervacije za grupe):

- izlet Rudnik soli Vielička - 30

- Aušvic - 25

Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

Opis hotela:


Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:


HOTEL U CENTRU:

Hotel Wyspianski 3* - www.hotel-wyspianski.pl; Hotel Chopin 3* - www.vi-hotels.com/en/chopin-cracow/


HOTEL VAN CENTRA:

Hotel City SM 3* - www.hotelcity.pl; Hotel Ruczaj 3* - www.ruczajhotel.pl

Svaki hotel ima recepciju, bar, restoran. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, mini bar i klima uređaj. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.

KonTiki Travel & Service d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

· Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.

· Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

· Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

· Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanjae (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

· Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.

· KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

program broj 1 od 25. Oktobra 2018.godine

KRAKOW NOVA GODINA VAN CENTRA-
 
 

HOTEL VAN CENTRA:

Hotel City SM 3* - www.hotelcity.pl; Hotel Ruczaj 3* - www.ruczajhotel.pl


Svaki hotel ima recepciju, bar, restoran. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, mini bar i klima uređaj. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim
sobama sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.


KonTiki Travel & Service d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.
 


   
 

Spisak hotela na turi po Krakovu


 
 
 

HOTEL VAN CENTRA:

Hotel City SM 3* - www.hotelcity.pl; Hotel Ruczaj 3* - www.ruczajhotel.pl


Svaki hotel ima recepciju, bar, restoran. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, mini bar i klima uređaj. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim
sobama sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.


KonTiki Travel & Service d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.
 


   
 

Spisak hotela na turi po Krakovu


 
POLJSKA - KRAKOV

Termin putovnaja: 30.12.2018. – 03.01.2019.
5 dana / 2 noćenja – autobusom  

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-U

Krakov je simbol tradicije i neopisive lepote. Ovaj kraljevski grad, nekadašnja prestonica Poljske a današnje kulturno sedište države opčiniće Vas svojom istorijom i lepotom, velelepnim građevinama i čipkastim fasadama. Poznat je i po jednom od najstarijih univerziteta u Evropi. U Krakovu je studirao i srpski nobelovac Ivo Andrić

Dan 1
BELGRADE
Sastanak putnika na parkingu BAS-ove autobuske stanice u 18:30h. Polazak autobusa u 19:00h. Noćna vožnja teritorijom Srbije, Madjarske, Slovačke i Poljske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
Dan 2
CRACOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku razgledanje kraljevskog grada i nekadašnje prestonice Poljske: Stari grad, tvrdjava Vavel, katedrala, glavni gradski trg Rinek sa paviljonom Sukienice i Marijackom crkvom, kraljevski put, crkva Svetog Petra i Pavla, Jevrejska četvrt Kazimierc... Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne. Individualni DOČEK NOVE 2019. GODINE. Noćenje.
Dan 3
CRACOV
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Krakovu ili fakultativni izlet u Vieličku, jedan od najstarijih rudnika soli u Evropi. Razgledanje rudnika koji ima preko milion poseta godišnje i predstavlja jednu od svetskih atrakcija. Fascinantno zdanje ispod zemlje je iz 12.veka, poznat je kao najstariji i najveći muzej rudarstva na svetu, sa svojim čuvenim skulpturama od soli, podzemnim jezerima i dvoranama, od kojih je najpoznatija kapela Sv. Kinge na dubini 115 metara ispod zemlje. Nakon obilaska, povratak u Krakov. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 4
CRACOV
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme ili fakultativni izlet za Aušvic. U prepodnevnim časovima, odlazak u jedan od najznačajnih simbola svetske istorije, obilazak Aušvica, koji predstavlja najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke. Povratak u Krakov. U večernjim satima polazak za Srbiju. Vožnja teritorijom Poljske, Slovačke, Madjarske i Srbije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
Dan 5
BELGRADE
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.