KANADA 07. MAJ 2018.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet neodgovara standardnoj veličini i njihova rezervacija se vrši na upit.

U cenu putovanja je uključeno: Prevoz avionom na navedenim relacijama (sa uključenom bespovratnom taksom za gorivo YQ),  smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima sa 3* ili 3+* (ili slični), osim u gradu Viktorija, gde je 2+* po lokalnoj kategorizaciji, na bazi noćenja s doručkom (u zavisnosti od hotela može biti kontinentalni ili švedski sto), ishrana i razgledanja prema programu sa uključenim transferima i ulaznicama na lokalitete pomenute u programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse u iznosu od 117,31 evra a sastoje se od sledećih nerefundabilnih taksa izraženih u Eur: EUR 4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 7.34DE, EUR38.16RA, EUR17.03CA, EUR0.66XG, EUR 2.14RC, EUR 13.15SQ, EUR 16.43SQ (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni – plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, lokalne avio takse u inostranstvu , koje svaki putnik plaća lično u lokalnoj valuti na licu mesta (ukoliko postoje), napojnice za lokalne vodiče i vozače koje su u ovom delu sveta obavezne, fakultativni izleti (navedeni u programu), troškovi viza 140 evra i usluge viziranja 10 evra, međunarodno putno osiguranje.

HOTELI:

Sandman Montreal Longueuil hotel 3*- Montreal ili sličan https://www.sandmanhotels.com/.../montreal-longueuil/hotels/montreal-longueuil-mol

Hotel se nalazi u blizini glavnih gradskih atrakcija (kratke vožnje taksijem) sa postojanjem metroa pored samog hotela. Ima fitness centar i unutrašnji bazen. Ima brzi internet, a sve sobe imaju aparat za kafu i kablovsku TV.

Clarendon hotel 3*– Kvebek Siti ili sličan www.hotelclarendon.com/hotel-clarendon-home-r1-en

Hotel je smešten u istorijskoj zgradi u starom Kvebeku na kratkom odstojanju od drugih istorijskih zgrada i muzeja. Svaka soba ima besplatni WiFi i kablovsku TV. Poznat je po svom Džez baru i Klarendon restoranu.

Four Points by Sheraton Gatineau 3+*- Otava ili sličan - www.fourpointsgatineau.com/

Hotel se nalazi u blizini istorijskog muzeja i poznat je kao eko frendli i nepušački hotel. Sve sobe imaju besplatni WiFi  i plazma TV. Ima 24 časovnu recepciju.

Holiday Inn Toronto Airport East hotel 3* Toronto ili sličan https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/toronto/yyzae/hoteldetail

Hotel se nalazi na deset minuta vožnje od aerodroma u Torontu. Centar grada Toronta udaljen je 25 km od hotela. Postoji besplatni WiFi, internet i unutrašnji bazen. U sobama sa velikim prozorima nalazi se plazma TV, i aparat za kuvanje kafe. Na raspolaganju su biznis i fitness centar.

Sandman hotel Calgary City Center 3* Kalgari ili sličan https://www.sandmanhotels.com/locations/.../calgary/hotels/calgary-city-centre-ccc

Hotel je u centru Kalgarija, sa unutrašnjim bazenom. Sve sobe imaju besplatni WiFi i plazma TV. U hotelu se nalazi kako biznis tako i fitness centar.

Brewster’s Mountain lodge 3*– Banf ili sličan   https://brewstermountainlodge.com

Nalazi se nalazi u blizini centra Banfa.
Ima fitness centar i saunu. Obezbeđen je besplatni WiFi. Svaka soba ima TV sa satelitskim kanalima. Recepcija radi 24 časa.

Pyramid Lake Lodge 3*– Džasper ili sličan   https://www.jasper.travel/where-to-stay/pyramid-lake-resort/

Hotel se nalazi u Džasper nacionaklnom parku. U celom lodžu može se koristiti besplatni WiFi. Sve sobe imaju kablovsku TV, frižider i mašinu za pripremanje kafe ili čaja. Centar Džaspera udaljen je 6 km.

Sun Peaks Lodge 3*- San Piks ili sličan https://sunpeakslodge.com/

tradicionalni skijaški centar koji obezbeđuje besplatni WiFi u svim sobama. Sobe su opremljene plazma TV –om, telefonom, delom za sedenje, frižiderom, aparatom za kafu ili čaj. U blizini se nalazi teren za golf.

Listel Whistler hotel 3*- Vistler ili sličan - https://www.whistler.com/accommodation/listel-hotel-whistler/

Hotel je dobro lociran smeštaj u gradu Viktorija. Poznat je po svojoj lepoj bašti. Sve sobe imaju frižider, aparat za kafu, televizor i besplatni WiFi. Recepcija radi 24 sata. U blizini se nalazi i kineska četvrt.

Blue Horizon Hotel 3*- Vankuver ili sličan - https://bluehorizonhotel.com/

Hotel se nalazi na desetak minuta peške od plaže, ima unutrašnji bazen i saunu. Smešten je na čuvenoj Robson ulici u blizini prodavnica i restorana. U celom zdanju postoji besplatni WiFi.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE :

VIZE: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za Kanadu. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima  pribavljanja viza  mogu se dobiti u Odeljenju viza  (telefon 011/2098 184).

KLIMA:  Proleće je veoma lep period za putovanja po Kanadi. Priroda se probudila iz zimskog sna, sve je već olistalo i rascvetalo i to naročito u Istočnoj Kanadi, dok se u Zapadnoj Kanadi još uvek mogu videti planine i po neki putevi pod snegom i doživeti kraće snežne padavine. U svakom slučaju prijatno, ali i nepredvidivo. Dnevne temperature kako na istoku tako i na zapadu su približno iste oko 16°C dok su noćne oko 2°C. Moguća kraća kiša.


VALUTA: Kanadski Dolar ( CAD)          1 EUR = 1,519 CAD                1USD = 1, 241 CAD


PRIJAVLJIVANJE I UPLATA AKONTACIJE 05.MART 2018. ILI DO POPUNE MESTA.
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• U cenu aranžmana nije uključeno osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.
• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:
• gotovinski – uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018.godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 16. februar 2018.         KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Palilula, 27. marta 12.
Program broj 3.                             Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

SMESTAJ KANADA Kanada/Montreal
SMESTAJ KANADA-

TEXT FOR LIST2
HOTELI:

Sandman Montreal Longueuil hotel 3*- Montreal ili sličan https://www.sandmanhotels.com/.../montreal-longueuil/hotels/montreal-longueuil-mol

Hotel se nalazi u blizini glavnih gradskih atrakcija (kratke vožnje taksijem) sa postojanjem metroa pored samog hotela. Ima fitness centar i unutrašnji bazen. Ima brzi internet, a sve sobe imaju aparat za kafu i kablovsku TV.

Clarendon hotel 3*– Kvebek Siti ili sličan www.hotelclarendon.com/hotel-clarendon-home-r1-en

Hotel je smešten u istorijskoj zgradi u starom Kvebeku na kratkom odstojanju od drugih istorijskih zgrada i muzeja. Svaka soba ima besplatni WiFi i kablovsku TV. Poznat je po svom Džez baru i Klarendon restoranu.

Four Points by Sheraton Gatineau 3+*- Otava ili sličan - www.fourpointsgatineau.com/

Hotel se nalazi u blizini istorijskog muzeja i poznat je kao eko frendli i nepušački hotel. Sve sobe imaju besplatni WiFi i plazma TV. Ima 24 časovnu recepciju.

Holiday Inn Toronto Airport East hotel 3* Toronto ili sličan https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/toronto/yyzae/hoteldetail

Hotel se nalazi na deset minuta vožnje od aerodroma u Torontu. Centar grada Toronta udaljen je 25 km od hotela. Postoji besplatni WiFi, internet i unutrašnji bazen. U sobama sa velikim prozorima nalazi se plazma TV, i aparat za kuvanje kafe. Na raspolaganju su biznis i fitness centar.

Sandman hotel Calgary City Center 3* Kalgari ili sličan https://www.sandmanhotels.com/locations/.../calgary/hotels/calgary-city-centre-ccc

Hotel je u centru Kalgarija, sa unutrašnjim bazenom. Sve sobe imaju besplatni WiFi i plazma TV. U hotelu se nalazi kako biznis tako i fitness centar.

Brewster’s Mountain lodge 3*– Banf ili sličan https://brewstermountainlodge.com

Nalazi se nalazi u blizini centra Banfa.
Ima fitness centar i saunu. Obezbeđen je besplatni WiFi. Svaka soba ima TV sa satelitskim kanalima. Recepcija radi 24 časa.

Pyramid Lake Lodge 3*– Džasper ili sličan https://www.jasper.travel/where-to-stay/pyramid-lake-resort/

Hotel se nalazi u Džasper nacionaklnom parku. U celom lodžu može se koristiti besplatni WiFi. Sve sobe imaju kablovsku TV, frižider i mašinu za pripremanje kafe ili čaja. Centar Džaspera udaljen je 6 km.

Sun Peaks Lodge 3*- San Piks ili sličan https://sunpeakslodge.com/

tradicionalni skijaški centar koji obezbeđuje besplatni WiFi u svim sobama. Sobe su opremljene plazma TV –om, telefonom, delom za sedenje, frižiderom, aparatom za kafu ili čaj. U blizini se nalazi teren za golf.

Listel Whistler hotel 3*- Vistler ili sličan - https://www.whistler.com/accommodation/listel-hotel-whistler/

Hotel je dobro lociran smeštaj u gradu Viktorija. Poznat je po svojoj lepoj bašti. Sve sobe imaju frižider, aparat za kafu, televizor i besplatni WiFi. Recepcija radi 24 sata. U blizini se nalazi i kineska četvrt.

Blue Horizon Hotel 3*- Vankuver ili sličan - https://bluehorizonhotel.com/

Hotel se nalazi na desetak minuta peške od plaže, ima unutrašnji bazen i saunu. Smešten je na čuvenoj Robson ulici u blizini prodavnica i restorana. U celom zdanju postoji besplatni WiFi.

 


LOCATION

Spisak hotela na turi po Kanadi


TEXT FOR LIST2
HOTELI:

Sandman Montreal Longueuil hotel 3*- Montreal ili sličan https://www.sandmanhotels.com/.../montreal-longueuil/hotels/montreal-longueuil-mol

Hotel se nalazi u blizini glavnih gradskih atrakcija (kratke vožnje taksijem) sa postojanjem metroa pored samog hotela. Ima fitness centar i unutrašnji bazen. Ima brzi internet, a sve sobe imaju aparat za kafu i kablovsku TV.

Clarendon hotel 3*– Kvebek Siti ili sličan www.hotelclarendon.com/hotel-clarendon-home-r1-en

Hotel je smešten u istorijskoj zgradi u starom Kvebeku na kratkom odstojanju od drugih istorijskih zgrada i muzeja. Svaka soba ima besplatni WiFi i kablovsku TV. Poznat je po svom Džez baru i Klarendon restoranu.

Four Points by Sheraton Gatineau 3+*- Otava ili sličan - www.fourpointsgatineau.com/

Hotel se nalazi u blizini istorijskog muzeja i poznat je kao eko frendli i nepušački hotel. Sve sobe imaju besplatni WiFi i plazma TV. Ima 24 časovnu recepciju.

Holiday Inn Toronto Airport East hotel 3* Toronto ili sličan https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/toronto/yyzae/hoteldetail

Hotel se nalazi na deset minuta vožnje od aerodroma u Torontu. Centar grada Toronta udaljen je 25 km od hotela. Postoji besplatni WiFi, internet i unutrašnji bazen. U sobama sa velikim prozorima nalazi se plazma TV, i aparat za kuvanje kafe. Na raspolaganju su biznis i fitness centar.

Sandman hotel Calgary City Center 3* Kalgari ili sličan https://www.sandmanhotels.com/locations/.../calgary/hotels/calgary-city-centre-ccc

Hotel je u centru Kalgarija, sa unutrašnjim bazenom. Sve sobe imaju besplatni WiFi i plazma TV. U hotelu se nalazi kako biznis tako i fitness centar.

Brewster’s Mountain lodge 3*– Banf ili sličan https://brewstermountainlodge.com

Nalazi se nalazi u blizini centra Banfa.
Ima fitness centar i saunu. Obezbeđen je besplatni WiFi. Svaka soba ima TV sa satelitskim kanalima. Recepcija radi 24 časa.

Pyramid Lake Lodge 3*– Džasper ili sličan https://www.jasper.travel/where-to-stay/pyramid-lake-resort/

Hotel se nalazi u Džasper nacionaklnom parku. U celom lodžu može se koristiti besplatni WiFi. Sve sobe imaju kablovsku TV, frižider i mašinu za pripremanje kafe ili čaja. Centar Džaspera udaljen je 6 km.

Sun Peaks Lodge 3*- San Piks ili sličan https://sunpeakslodge.com/

tradicionalni skijaški centar koji obezbeđuje besplatni WiFi u svim sobama. Sobe su opremljene plazma TV –om, telefonom, delom za sedenje, frižiderom, aparatom za kafu ili čaj. U blizini se nalazi teren za golf.

Listel Whistler hotel 3*- Vistler ili sličan - https://www.whistler.com/accommodation/listel-hotel-whistler/

Hotel je dobro lociran smeštaj u gradu Viktorija. Poznat je po svojoj lepoj bašti. Sve sobe imaju frižider, aparat za kafu, televizor i besplatni WiFi. Recepcija radi 24 sata. U blizini se nalazi i kineska četvrt.

Blue Horizon Hotel 3*- Vankuver ili sličan - https://bluehorizonhotel.com/

Hotel se nalazi na desetak minuta peške od plaže, ima unutrašnji bazen i saunu. Smešten je na čuvenoj Robson ulici u blizini prodavnica i restorana. U celom zdanju postoji besplatni WiFi.

 


LOCATION

Spisak hotela na turi po Kanadi

VELIKA KANADSKA TURA
Montreal, Kvebek, Otava, Toronto, Kalgari, Banf, Džasper, San Piks,Vistler,Viktorija,Vankuver

17 dana (15 noćenja)- avionom


Polazak: 07.maj 2018/ Povratak: 23.maj 2018.


VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u

Kanada  je država u Severnoj Americi koja se nalazi severno od Sjedinjenih Američkih Država .Druga je po velčini u svetu, odmah posle Rusije. Na zapadu Kanade nalazi se Tihi okean, na severu Severni ledeni okean, a na istoku Atlantski okean. Glavni grad je  Otava, a najveći grad Toronto. Danas je Kanada federacija koja se sastoji od deset provincija i tri teritorije. Prema državnom uređenju parlamentarna je demokratija i ustavna monarhija sa kraljicom Elizabetom II kao vrhovnim suverenom. Nezavisnost od Velike Britanije  stekla je 1.jula 1867. Dvojezična je država, gde su engleski i francuski  zvanični jezici. Takođe, ekonomski jedna je od najrazvijenijih država.
 

Dan 1
BEOGRAD
(07.05.2018.) B EOGRAD– MINHEN– MONTREAL Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki u 11:30 časova. Poletanje za Minhen u 13:20 (let LH 1723). Dolazak u 14:50 časova. Nastavak putovanja za Montreal u 16:15 časova (let LH 474). Dolazak u 18:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 2
MONTREAL
(08.05.2018.) MONTREAL– KVEBEK Doručak. Pre podne poludnevno razgledanje jednog od najzanimljivijih gradova Kanade, u kome se oseća vrlo romantična i prijatna atmosfera. Imao je važnu ulogu u istoriji zemlje. Drugi je po veličini u Kanadi. Razgledanje obuhvata stari Montreal i luku, baziliku Notre Dame (uključene ulaznice), poslovni centar, Biodom deo olimpijskog parka sa replikama 4 ekosistema u Amerikama, Biosfer zaimljiva konstrukcija koja danas sadrži muzej posvećen okolini, brdo Rojal, Olimpijski Toranj i dr. Kraće slobodno vreme. Posle podne polazak za Kvebek. Dolazak. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 3
QUEBEC
(09.05.2018.) KVEBEK Doručak. Pre podne razgledanje Kvebeka (oko dva i po sata) koji se nalazi u istoimenoj kanadskoj provinciji, koju nazivaju "Lepom provincijom". Ime grada potiče od indijanske reci koja znači "mesto gde se reka sužava". Predstavlja kolevku francuske kulture u Severnoj Americi. Jedno je od najstarijih naselja u Kanadi. U obilazak se ide peške i obuhvata Gornji i Donji grad, citadelu, Abrahamovu ravnicu, Kraljevski trg i katedralu Notre Dame. Kraće slobodno vreme u starom Kvebeku. Odlazak i kratko zaustavljanje kod Montmorensi vodopada. Posle podne odlazak na ostrvo Orleans. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 4
OTAVA
(10.05.2018.) KVEBEK– OTAVA Doručak. Polazak za Otavu. Po dolasku razgledanje glavnog grada Kanade koji se nalazi na južnoj obali reke Otava. U njemu vlada neopisiva gužva koju prave i brojni turisti. Poznat je i po svojim muzejima i drugim kulturnim atrakcijama. Razgledanje obuhvata brdo Parlamenta, istorijski Rido kanal i Rido vodopade, Muzej rata, umetnička galerija dr. Odlazak do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 5
TORONTO
(11.05.2018.) OTAVA– TORONTO Doručak. Polazak za Toronto. Usputno zadržavanje kod Nacionalnog parka Hiljadu ostrva. Jednočasovno krstarenje oko ostrva. Nastavak putovanja za Toronto. Usput pauza u Kingstonu i šetnja kroz istorijski centar grada. Nastavak vožnje. Dolazak u Toronto. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 6
NIAGARA FALLS
(12.05.2018.) TORONTO– NIJAGARINI VODOPADI– TORONTO Doručak. Orijentaciono razgledanje grada. Toronto je najveći grad Kanade i glavni grad države Ontario. Jedan je od modernijih gradova u Kanadi, jer su neke arhitektonske projekte uradili talentovani arhitekti iz celog sveta. To je grad sa jakim uticajem engleske umetnosti i kulture. Takođe je i poslovni i finansijski centar zemlje. Razgledanje uključuje staru i novu Gradsku većnicu, zgradu Sinfonijskog orkestra, Toronto Univerzitet, luku, finansijsku četvrt, Toronto Iton centar, pijacu svetog Lorensa, zgradu Parlamenta države Ontario, CN toranj. Polazak autobusom za Nijagarine vodopade (oko 130 km.) Obilazak vodopada i kraće krstarenje (fakultativno). Kraće slobodno vreme. Povratak u Toronto. Noćenje.
Dan 7
TORONTO
(13.05.2018.) TORONTO- KALGARI Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Kalgari u 10:30 časova (let AC 139). Dolazak u 12:41 časova. Transfer do hotela. Smeštaj (po međunarodnim uzansama ulazak u sobe je između 12:00 i 14:00 časova). Posle podne razgledanje Kalgarija . To je kosmopolitski grad u provinciji Alberta, poznat po brojnim višespratnicama. Svoj rapidni razvoj i status omogoćili su mu da postane centar kanadske naftne industrije. I dalje je duboko povezan sa zapadnom kulturom. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 8
BANF
(14.05.2018.) KALGARI– BANF Doručak. Obilazak istorijskog parka nasleđa (fakultativno), jedna od najvećih atrakcija u gradu i najveći kanadski živi istorijski muzej. Kraće slobodno vreme. Polazak za Banf (130 km). Po dolasku smeštaj u hotelu. Posle podne razgledanje ovog dela mesta I nacionalnog parka Banf. Fakultativno odlazak gondolom do Sumporne planine (Sulphur Mountain). Noćenje.
Dan 9
BANF
(15.05.2018.) BANF Doručak. Pre podne tura po Banfu i okolini u koju su uključene sve prirodne lepote Banfa kao Joho nacionalni park, prirodni most, Takakau vodopadi i Smaragdno jezero, Spiralni tunel itd. Povratak u Banf. Noćenje.
Dan 10
BANF
(16.05.2018.) BANF– DŽASPER Doručak. Polazak autobusom za Džasper (oko 310 km). Put vodi kroz najlepše predele Roki planina. Na putu je moguće videti I divlje životinje kao ovca sa velikim rogovima, planinska koza, los, medved i dr. Pauza kod Bou i Pejto jezera, ledeno polje Kolumbije. Fakultativno tura po glečeru. Kraće zaustavljanje kod Sunvapta i Atabaska vodopada. Nastavak putovanja. Dolazak u Džasper. To je alpski grad u Alberta provinciji u sred kanadskih Roki planina. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 11
WHISTLLER
(17.05.2018.) DŽASPER– SAN PIKS Doručak. Odlazak do kanjona Malinj. Kraća šetnja šetnja duž kanjona. Nastavak putovanja. Kraće zaustavljanje u parku planine Robson. Dolazak u lodž u poznaom skijaškom centru San Piks. Smeštaj. Noćenje.
Dan 12
WHISTLLER
(18.05.2018.) SAN PIKS– VISTLER Doručak. Polazak autobusom za Vistler. Usput prolazak pored Kamlupsa . kasnije obilazak (fakultativno) istorijskog kompleksa vezanog za Zlatnu groznicu iz 1860 g. Kraće slobodno vreme. Posle podne dolazak u Vistler. Smeštaj u hotelu. Panoramsko razgledanje ovog veoma poznatog skijaškog centra u kome su se 2010 g. održale Vankuver olimpijske igre. Vistler je planinsko selo sa mnogo planinskih kućica I pešačkih ulica. Noćenje.
Dan 13
VICTORIA
(19.05.2018.) VISTLER– VIKTORIJA Doručak. Polazak autobusom za Viktoriju (oko 245 km). Prelazak ferijem na Vankuver ostrvo. Nastavak putovanja za Viktoriju. Dolazak. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 14
VICTORIA
(20.05.2018.) VIKTORIJA Doručak. Panoramsko razgledanje grada. Viktorija je glavni grad provincije Britaska Kolumbija. Iz britanske kolonijalne prošlosti ima ostataka viktorijanske arhitekture. Između ostalog videće se unutrašnja luka, Parlament, Muzej Britanske Kolumbije, Bikon brdo park sa nultom tačkom,kineska četvrt, centar grada i dr. Obilazak Bučart botaničke bašte. Slobodno posle podne. Noćenje.
Dan 15
VANKUVER
(21.05.2018.) VIKTORIJA– VANKUVER Doručak. Polazak ferijem za Vankuver. Razgledanje Vankuvera . Nalazi se u provinciji Britanska Kolumbija. Treći je po broju stanovnika u Kanadi. Jedan je od najraznovrsniji etničkih i jezičkih gradova u Kanadi. Vankuver je čuvena luka u zemlji. Prvobitno naselje Gastaun izraslo je u treću najveću po tonaži luku u Amerikama, 27. u svetu i najveću u Kanadi. Vankuver je postao jedan veoma lep grad. Obilazak Gastauna, Jeltauna, kineske četvrti, Robson ulice, trga Kanada, Granvil ostrva Stenli parka i dr. Posle razgledanja odlazak u hotel. Smeštaj. Noćenje.
Dan 16
MINHEN
(22.05.2018.) VANKUVER– MINHEN Doručak. Slobodno vreme. Transfer na aerodrom. Poletnje za Minhen u 18:35 časova (let LH 477). Obrok u avionu.
Dan 17
BEOGRAD
(23.05.2018.) MINHEN– BEOGRAD Dolazak u Minhen u 13:50 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 14:55 časova (let LH 1728). Dolazak u 16:25 časova.