ISLAND-POLARNA SVETLOST 27.10.18

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan uplate) 

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Beograd,i Rejkjavik-Frankfurt-Beograd, transferi  autobusom i obilasci prema programu:obilazak Rejkjevika,  odlazak u Plavu lagunu ( ulaznice , peškiri jedno piće), obilazak Tingvelir – nacionalnog parka, Gulfos, Gejzir, Hela,vodopadi Seljalandsfos  i Skogafos, selo Vik i plaža Rejnisfjara, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3 * u Rejkjaviku 4*u Heli  na bazi 3 noćenja sa doručkom u Rejkjeviku i 2 polupansiona (doručak i večera) u Heli, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča, međunarodno putno osiguranje.

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse i administrativni troškovi oko 184,36 € (od toga evra 92.00YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra  4.48LG , 0.98RF, 16.72RS ,0.22RS , 9.56DE , 42.04RA, 15.81IS, 2.55ZU) plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Bance Intesa ad Beograd na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete :( Vožnja motornim saonicama po glečeru Langjokul 110 evra , noćno krstarenje u potrazi za polarnom svetlošću 86 evra) koje nisu predviđene programom, međunarodno putno osiguranje.

Izleti: napomene

-Motorne sanke na glečeru Langjokul predviđene su za dve osobe . Osoblje kampa na glečeru turistima obezbeđuje opremu za vožnju (odelo, kacigu, naočare) i daje kratke instrukcije u vezi vožnje i bezbednosti. Izlet nije namenjen osobama mladjim od 18 godina, a za vozača motornih sanki neophodna je vozačka dozvola.


-Brodovi koji se koriste na izletima za posmatranje polarne svetlosti  imaju kafe bar, suvenirnicu i Wi Fi uslugu. U zimskim mesecima i u zavisnosti od vremenskih uslova moguće su promene u rasporedu i mestu isplovljavanja, kao i mogućnost da se  polarna svetlost ne vide na izletu. To je uslovljeno vremenskim prilikama i organizatori izleta ( lokalne agencije) ne garantuju da će se ostvariti glavna namera izleta.


Zbog velikog broja turista na Islandu i potrebe bukiranja fakultativnih izleta minimum 20 dana pre zakazanog termina neophodno je prijaviti i uplatiti fakultativne izlete pre polaska na put. Ovo se posebno odnosi na izlet: Langjokul glečer. Minimum putnika za realizaciju izleta : Langjokul glečer- vožnja motornim sankama je 15.


Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 15. juna 2018.

SMEŠTAJ:
Rejkjavik : Fosshotel Raudara  3 *www.islandshotel.is/hotels-in-iceland 

Hotel iz lanca Iceland  hotela nalazi se u širem centru grada, na 150 m od Laugavegur šoping centra, 900 m od Halgrimove crkve a u blizini muzeja, prodavnica i restorana. Hotel ima restoran, bar, kongresnu salu. Standardne sobe su opremljene u nordijskom stilu i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, besplatan wi fi, pribor za kafu i čaj, kablovsku TV, telefon. Usluga:Doručak :kontinentalni i  služi se po principu samoposluživanja.


Stracta hotel Hella 4 * http://www.stractahotels.is


Moderan hotel, jedan u nizi namenjen gostima koji dolaze u potrazi za polarnom svetlošću, nalazi se u jugozapadnom delu Islanda, u mestu Hela, i od sadržaja ima restoran, bar, besplatan Wi Fi ,saunu, parno kupatilo na otvorenom. Sobe su uređene u modernom, minimalističkom stilu i imaju :TV, telefon, Wi Fi, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga : Doručak i večera . Jedna od usluga hotela je da gost naruči buđenje u trenutku kada, po prognozama, postoji najveća verovatnoća da se iz dvorišta hotela vidi polarna svetlost.


Kon Tiki Travel zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki Travel, 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

Novac:  zvanična valuta je  islandska kruna (ISK)  ( 1 EUR = 122 ISK). Kursna lista na dan objavljivanja programa.
Napomena: na Islandu se u velikoj meri koriste kreditne kartice tako da ima vrlo malo mesta gde se može promeniti novac (evri ili dolari u islandske krune). Postoji menjačnica na aerodromu kao i u okviru nekih hotela i turističkih – info punktova u Rejkjaviku. U unutrašnjosti Islanda menjačnica  nema.  Iz tog razloga preporučujemo upotrebu kreditnih kartica.
Razlika u vremenu:  vreme na Islandu je minus dva sata u odnosu na Srbiju . Struja: 220 volti , Telefon: Sve mreže imaju roming . Klima :  S obzirom na geografsku širinu klima u zimskom period je umerena. Prosečne temperature u južnom delu zemlje se kreću od  -10 C do 0 C , dok je na severu prosečna temperatura između -25 C  -30 C. Zbog blizine Arktika zimski dani, posebno u Decembru, su kratki ali u Oktobru ima u proseku 8 sati dnevnog svetla, kao i u drugim delovima Evrope. Sunce izlazi između 08:50 -09:00 h a zalazi između 17:15 – 17:30 h. Jezik : islandski koji je ostao gotovo nepromenjen od kada su Vikinzi naselili ostrvo u IX i X veku. Koriste se i engleski i danski. Hrana : islandska kuhinja temelji se na ribi i jagnjetini a najpoznatiji specijaliteti su : marinirani losos i smuđ, morski pas i skyr – vrsta jogurta. Odeća : slojevita, udobna, topla, vodootporna (zimska jakna, pamučne pantalone ( ne farmerke jer one zadržavaju vlagu), udobna, nepromočiva obuća, kapa, šal, tople rukavice.) Kupovina: vuneni prekrivači, vikinški nakit od zlata i srebra, predmeti od lave.

OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima ili zastojima na saobraćajnicama, lošim vremenskim uslovima na lokalitetima, promenom radnog vremena  odvijanja izleta, promenom vremenskih uslova i slično).
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
                                                                                                                                                                                  
Beograd, 15.Jula 2018.                                                                            KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarceva 3.

Program broj 2                                                                                                      Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

HOTEL REYKJAVIK 4* I 3* Island/Rejkjavik
HOTEL REYKJAVIK 4* I 3*-

TEXT FOR LIST2
SMEŠTAJ NA POLASKU ISLAND 06.09.2018:

Noćenje 6.09. Rejkjavik : Elday airport hotel 3 * http://eldeyhotel.is/

Ovo je mali, porodični hotel, na 10 minuta vožnje od aerodroma. Od sadžaja hotel ima: bar, restoran za doručak, saunu i parno kupatilo (na otvorenom), Wi Fi u celom hotelu. Sobe: 50 soba su opremljene SAT TV-om,sefom,Wi FI jem,kompletno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu. Doručak: kontinentalni.

Noćenje od 07.09. do 09.09. Rejkjavik:I celandair Rejkyavik Marina 4 * www.icelandairhotels.com/en/hotels/marina

Hotel iz lanca Icelandair hotela nalazi se u staroj luci, na 10 minuta hoda od strogog centa grada, a u blizini muzeja, prodavnica i restorana. Hotel specifićnog dizajna postao je jedan od obelezja grada. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, fitnes centar, mali bioskop. Standardne sobe su opremljene u nordijskom, minimalističkom stilu i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, besplatan wi fi, kablovsku TV, telefon, sef, frižider. Usluga: Doručak se služi po principu samoposluživanja

Kon Tiki Travel zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki Travel, 7 dana pre polaska na put.  

SMEŠTAJ NA POLASKU ISLAND 27.10.2018.

Rejkjavik : Fosshotel Raudara 3 *www.islandshotel.is/hotels-in-iceland

Hotel iz lanca Iceland hotela nalazi se u širem centru grada, na 150 m od Laugavegur šoping centra, 900 m od Halgrimove crkve a u blizini muzeja, prodavnica i restorana. Hotel ima restoran, bar, kongresnu salu. Standardne sobe su opremljene u nordijskom stilu i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, besplatan wi fi, pribor za kafu i čaj, kablovsku TV, telefon. Usluga:Doručak :kontinentalni i služi se po principu samoposluživanja.


Stracta hotel Hella 4 * http://www.stractahotels.is


Moderan hotel, jedan u nizi namenjen gostima koji dolaze u potrazi za polarnom svetlošću, nalazi se u jugozapadnom delu Islanda, u mestu Hela, i od sadržaja ima restoran, bar, besplatan Wi Fi ,saunu, parno kupatilo na otvorenom. Sobe su uređene u modernom, minimalističkom stilu i imaju :TV, telefon, Wi Fi, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga : Doručak i večera . Jedna od usluga hotela je da gost naruči buđenje u trenutku kada, po prognozama, postoji najveća verovatnoća da se iz dvorišta hotela vidi polarna svetlost.


Kon Tiki Travel zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki Travel, 7 dana pre polaska na put.  

LOCATION

Spisak hotela na turi po Islandu


TEXT FOR LIST2
SMEŠTAJ NA POLASKU ISLAND 06.09.2018:

Noćenje 6.09. Rejkjavik : Elday airport hotel 3 * http://eldeyhotel.is/

Ovo je mali, porodični hotel, na 10 minuta vožnje od aerodroma. Od sadžaja hotel ima: bar, restoran za doručak, saunu i parno kupatilo (na otvorenom), Wi Fi u celom hotelu. Sobe: 50 soba su opremljene SAT TV-om,sefom,Wi FI jem,kompletno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu. Doručak: kontinentalni.

Noćenje od 07.09. do 09.09. Rejkjavik:I celandair Rejkyavik Marina 4 * www.icelandairhotels.com/en/hotels/marina

Hotel iz lanca Icelandair hotela nalazi se u staroj luci, na 10 minuta hoda od strogog centa grada, a u blizini muzeja, prodavnica i restorana. Hotel specifićnog dizajna postao je jedan od obelezja grada. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, fitnes centar, mali bioskop. Standardne sobe su opremljene u nordijskom, minimalističkom stilu i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, besplatan wi fi, kablovsku TV, telefon, sef, frižider. Usluga: Doručak se služi po principu samoposluživanja

Kon Tiki Travel zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki Travel, 7 dana pre polaska na put.  

SMEŠTAJ NA POLASKU ISLAND 27.10.2018.

Rejkjavik : Fosshotel Raudara 3 *www.islandshotel.is/hotels-in-iceland

Hotel iz lanca Iceland hotela nalazi se u širem centru grada, na 150 m od Laugavegur šoping centra, 900 m od Halgrimove crkve a u blizini muzeja, prodavnica i restorana. Hotel ima restoran, bar, kongresnu salu. Standardne sobe su opremljene u nordijskom stilu i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, besplatan wi fi, pribor za kafu i čaj, kablovsku TV, telefon. Usluga:Doručak :kontinentalni i služi se po principu samoposluživanja.


Stracta hotel Hella 4 * http://www.stractahotels.is


Moderan hotel, jedan u nizi namenjen gostima koji dolaze u potrazi za polarnom svetlošću, nalazi se u jugozapadnom delu Islanda, u mestu Hela, i od sadržaja ima restoran, bar, besplatan Wi Fi ,saunu, parno kupatilo na otvorenom. Sobe su uređene u modernom, minimalističkom stilu i imaju :TV, telefon, Wi Fi, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga : Doručak i večera . Jedna od usluga hotela je da gost naruči buđenje u trenutku kada, po prognozama, postoji najveća verovatnoća da se iz dvorišta hotela vidi polarna svetlost.


Kon Tiki Travel zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki Travel, 7 dana pre polaska na put.  

LOCATION

Spisak hotela na turi po Islandu

ISLAND
POLARNA SVETLOST
REJKJEVIK – PLAVA LAGUNA-TINGVELIR-GULFOS-GEJZIR-HELA-SELJALANDSFOS-SKOGAFOS-VIK

Polazak 27.10.2018.
(6 dana / 5 noćenja) – avionom

FIRST MINUTE PONUDA: ZA UPLATE DO 10. JULA POPUST 100€ PO OSOBI

Cena po osobi 1550 € 1450 €


VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u

Island je ostrvska  zemlja u severnom Atlantiku ,, stvorena vatrom i ledom" čiji su neobični predeli - crna polja lave, zelene doline, vrući gejziri, reke i vodopad - istinski  raj za ljubitelje prirode. Ostrvo koje ,,gori i dimi" , obasjano polarnom svetlošću, gde nebo služi kao pozornica za najlepše igre svetlosti i senki, ostrvo nepreglednog zelenila i krajolika, uzbudljiva je i nesvakidašnja avantura u istraživanju ove, nama, malo poznate zemlje dalekog severa. Od oktobra do aprila, Island je sjajna platforma polarne svetlosti, kada se naelektrisane čestice solarnih magnetnih polja spoje sa atomima atmosfere stvarajući raznobojnu nebesku čaroliju. Polarna svetlost je vidljiva u nenaseljim ili neosvetljenim mestima, seoskim dolinama ili glečerima a retko u gradovima. Ovaj nebeski spektakl je jedna od najećih atrakcija Islanda.
 

Dan 1
BELGRADE
(27.oktobar 2018.) BEOGRAD – FRANKFURT- REJKJAVIK (Plava laguna) Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla" ispred šaltera Kon Tiki Travela u 05.00 sati. Poletanje za Frankfurt u 06:45 (let LH1411). Dolazak u Frankfurt u 08:45 sati. Nastavak putovanja sa istog aerodroma za Rejkjavik . Let LH0856 u 11:40 sati. Dolazak u Rejkjavik u 13:20 sati. Po dolasku u Rejkjavik vožnja do Plave lagune, čuvenog spa centra sa otvorenim termalnim bazenima. Kupanje u toplim izvorima, jedinstvenom bazenu sa geotermalnom vodom neobične plave boje ( uključena ulaznica i korišćenje peškira). Savetujemo da u ručni prtljag spakujete kupaći kostim! Slobodno vreme za kupanje, relaksaciju i uživanje u ovom zaista jedinstvenom mestu. Nakon dvočasovnog boravka u Plavoj Laguni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 2
REJKJAVIK
(28.oktobar 2018.) REJKJAVIK-TINGVELIR NACIONALNI PARK–GULFOS-GEJZIR-HELA Doručak. Polazak autobusom do „Zlatnog kruga“, nacionalnog parka Tingvelir, vodopada i gejzira „Gulfos i Gejzir„. Odlazak do Tingvelir nacionalnog parka, koji je zbog svojih geoloških svojstava pod zaštitom UNESCO. Park predstavlja rezervat očuvane, specifične, prirode sačinjene od vulkanskog reljefa, kratera i prirodnih gejzira. Tingvelir nacionalni park nalazi se na spoju severnoameričke i evroazijske tektonske ploče a rezultat pomeranja ovih ploča vidljiv je u krajoliku . Osim toga, ovo je mesto od velikog istorijskog značaja za Island, mesto gde je X veku formiran Alpingi, prvi parlament Islanda. U geotermalnoj oblasti Gejzira ima više izvora tople vode, među kojima se ističe gejzir Stokur, koji eruptira na svakih 6 do 10 minuta. Vodopad Gulfos (Zlatni vodopad), na reci Hvita, koji se sa dve kaskade preliva u 30 metara dubok klanac, jedan je od najlepših na svetu. Slobodno vreme za šetnju među stenama okamenjene lave i foto pauzu. U nastavku obilaska parka mogućnost fakultativnog odlaska do glečera Langjokul i vožnja motornim sankama. Glečer Longjokul je drugi najveći glečer na Islandu , a nalazi se u središnjem, zapadnom delu ostrva. Dugačak je 50 km, širok oko 15 do 20 km. Najviši vrh glečera nalazi se na 1450 m iznad nivoa mora. Severoistočni krak glečera može se videti i iz područja Gulfos vodopada. Vožnja specijalnim kamionima do glečera tj, sabirnog kampa. Specijalne motorne sanke predviđene su za dve osobe a nakon saveta instruktora kreće se u jednočasovnu vožnju po ,nepristupačnoj, površini glečera. (Cena izleta 110 €. Neophodna prijava i uplata izleta prilikom prijavljivanja za aranžman). Nastavak putovanja prema južnoj obali ostrva, do mesta Hela koji se nalazi na obali reke Ytri Ranga, poznatoj po lososima. Grad ima svega 780 stanovnika ali blizina vulkana Hekla i Rejkjavika (94 km) čini da postaje sve značajnija destinacija na turističkoj mapi Islanda. Smeštaj u hotelu. Večera. Mesto Hela i okolna priroda, neosvetljena veštačkim svetlom, pružaju idealne uslove za mogućnost da se vidi Aurora Borealis, pripodni fenomen koji očarava spektrom boja. Iščekivanje Aurore Borealis u dvorištu hotela. ( S obzirom na to da se radi o prirodnom fenomenu pojavljivanje Aurore Borealis zavisi od vremenskih uslova). Noćenje.
Dan 3
HELLA
(29.oktobar.2018.) HELA-IZLET “JUŽNA OBALA“ (VODOPADI SELJALANDSFOS I SKOGAFOS-SELO VIK)- HELA Nakon doručka odlazak na celodnevni izlet „Južna obala“. Obilazak dela ostrva poznatog po veličanstvenim vodopadima, glečerima i crnim peščanim vulkanskim plažama. Obilazak vodopada Seljalandsfos i slobodno vreme za fotografisanje. Na putu prema selu Vik prvo zaustavljanje je na ušću reke Skogar na kojoj se nalaze najpoznatiji islandski vodopad Skogafos. Obilazak vodopada visokog 62m okruženog stenama. Put vodi dalje do sela Vik ,živopisnog gradića na najjužnijoj tački Islanda.Na putu do ovog mesta smenjuju se različiti pejzaži, od vulkanskih plaža do glečera i neverovatnih kamenih formacija. Selo Vik je poznat po rezervatu različitih vrsta ptica, koje nastanjuju mnogobrojne stene. Pauza u selu Vik za kafu ili šetnju duž plaže. Na povratku iz mesta Hela obilazak jedne od najspektakularnijih plaža Islanda, Rejnisfjara plaže, poznate po crnom pesku i Rejnisdrangar formaciji bazaltnih stena.Slobodno vreme za fotografisanje i šetnju. Povratak u hotel.Večera. Noćenje.
Dan 4
REJKJAVIK
(30.oktobar 2018.) HELA -REJKJAVIK Doručak. Vožnja do Rejkjavika ( oko 2 sata). Po dolasku u Rejkjavik panoramski obilazak najsevernije prestonice sveta čije ime znači „dimni zaliv’’. To su ime, navodno, Vikinzi dali prirodnoj luci kad su se oko 870. godine prvi put iskrcali na ostrvo. Panorama nekih od najznačajnijih znamenitosti grada kojim dominira, poput snega bela, Halgrimova crkva, monumentalna građevina na brežuljku i remek delo istaknutog islandskog arhitekte Gudjona Samuelsona. Od projekta (1937.) do konačnog završetka radova (1986.) protekla su desetleća, a grandiozne koncertne orgulje ugrađene su tek 1992. godine. Crkveni toranj (74 m visok) nije samo najviša građevina u Rejkjaviku već pruža i najljepši pogled na grad. Druga građevina koja privlači pažnju je Perlan, rezervoar tople vode sa velikom staklenom kupolom, pušten u pogon 1992. godine, koji snadbeva grad toplom vodom.Prolazak pored jezera Tjornin i šetnja do gradske većnice, zgrade parlamenta, gradske luke, muzeja na otvorenom (Arbaer), kongresnog centra Harpa, modernog zdanja inspirisanog polarnom svetlošu, Laugavegur šoping ulice… Po završetku obilaska odlazak u hotel. Smeštaj. Noćenje.
Dan 5
REJKJAVIK
(31.oktobar 2018.) REJKJAVIK Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Uveče fakultativno : Krstarenje-lov na polarnu svetlost. Dvočasovna ili trčasovna vožnja brodom i još jedna mogućnost da se vidi polarna svetlost sa okeana.( Cena izleta :86 €). Noćenje.
Dan 6
BELGRADE
(1.novembar 2018.) REJKJAVIK –FRANKFURT- BEOGRAD Doručak. Odjavljivanje iz hotela do 11.00 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Transfer do aerodroma za let za Frankfurt (LH0857) u 14.45 sati. Po dolasku u Frankfurt (19:25 sati) nastavak putovanja za Beograd. Let LH1410 u 22.10 sati. Dolazak u Beograd u 23.50 sati.