BAJKOVITI GRADOVI ALPA 04.04.2018. KT

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelima kategorije 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom ( doručak – švedski sto), razgledanje gradova prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:

Dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, obilazak fabrike kristala Swarovski 25 evra, Kolmar i Rikvir 30 evra, obilazak dvorca Nojšvanštajn 20 evra, vožnja autobusom ili kočijama do dvorca Nojšvanštajn cena oko 5 evra (do kog se može stići i pešice), večera uz muziku u pivnici 35 evra, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

Insbruk – Hotel Dollinger 3*www.dollinger.at

 Frajburg – Hotel Super 8 Freiburg 3*, www.gsh-hotels.com

Minhen – Leonardo Munich Hotel Olympianpark 3*, www.leonardo-hotels.com

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš, WC), SAT TV, telefon. Svaki hotel poseduje recepciju, bar i restoran. Tačna imena hotela biće poznata 10 dana pred putovanje.

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika - krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta).

Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.


• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
-kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 25. januar  2018.      KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Palilula, 27. marta 12.
Program broj 2.                              Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

BAJKOVITI GRADOVI ALPA Austrija/Inzbruk
BAJKOVITI GRADOVI ALPA-

TEXT FOR LIST2
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

Insbruk – Hotel Dollinger 3*, www.dollinger.at

Frajburg – Hotel Super 8 Freiburg 3*, www.gsh-hotels.com

Minhen – Leonardo Munich Hotel Olympianpark 3*, www.leonardo-hotels.com

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš, WC), SAT TV, telefon. Svaki hotel poseduje recepciju, bar i restoran. Tačna imena hotela biće poznata 10 dana pred putovanje. 
LOCATION

Spisak hotela na kružnoj turi bajkoviti gradovi Alpa


TEXT FOR LIST2
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

Insbruk – Hotel Dollinger 3*, www.dollinger.at

Frajburg – Hotel Super 8 Freiburg 3*, www.gsh-hotels.com

Minhen – Leonardo Munich Hotel Olympianpark 3*, www.leonardo-hotels.com

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš, WC), SAT TV, telefon. Svaki hotel poseduje recepciju, bar i restoran. Tačna imena hotela biće poznata 10 dana pred putovanje. 
LOCATION

Spisak hotela na kružnoj turi bajkoviti gradovi Alpa

Austrija – Lihtenšajn – Francuska – Nemačka
BAJKOVITI GRADOVI ALPA
INSBRUK – VATENS – VADUZ – FRAJBURG – KOLMAR – RIKVIR –JEZERO TITZI – DONAUŠINGEN – MINHEN

Polazak: 04. April 2018.
6 dana (5 noćenja) - autobusom 

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Vodimo Vas kroz najlepše delove Evrope... Čarobni Insbruk i svet kristala Swarovski... Lihtenštajn, jedna od najmanjih država Evrope... Frajburg – „dragulj Švarcvalda“... Bajkoviti Kolmar koga često nazivaju „mala Venecije“... Uživaćete na mestu gde Dunav izvire... Minhen – jedan od najlepših evropskih gradova i bajkoviti dvorac Nojšvanštajn...  

Dan 1
BEOGRAD
(04.04.2018.) BEOGRAD – INSBRUK Sastanak putnika na parkingu Sava centra (savska strana) u 06:00 časova. Polazak autobusa u 06:30 časova. Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije. Dolazak u Insbruk. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 2
INZBRUK
(05.04.2018.) INSBRUK – VATENS (SWAROVSKI) – LIHTENŠTAJN / VADUZ – FRAJBURG Doručak. Razgledanje romantičnog istorijskog jezgra glavnog grada Tirola koji je smešten u samom srcu Alpa. Šetnja glavnom pešačkom ulicom pored katdrale Sv. Jakova, Hofburga, panorama čuvenog Zlatnog krova najveće atrakcije Insbruka tj čuvenog balkona na staroj gradskoj kući iz doba cara Maksimilijana koga krase gotički ukrasi i više od dve hiljade pozlaćenih pločica. Slobodno vreme ili fakultativni polazak prema Vatensu u kome je smešten čarobni svet Svarovski kristala koji se krije ispod ogromnog vodopada koji je napravljen u obliku glave. Unutar njega oduševljenje izaziva največa kristalna kupola na svetu koja je sačinjena od 595 najfinijih komada kristalnih ogledala. Svetlost koja se reflektuje unutar kupole predstavlja veliki doživljaj za sve posetioce. U sklopu Svarovski sveta nalazi se i najveća prodavnica kristala na svetu. Polazak ka Lihtenštajnu, jednoj od najmanjih ali finansijski najstabilnijih država Evrope, koja leži u Alpima u dolini Rajne, između Austrije i Švajcarske. Dolazak u grad Vaduz. Šetnja neobičnim glavnim gradom pored Katedrale i muzeja. Slobodno vreme. Polazak ka Frajburgu. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 3
FREIBERG
(06.04.2018.) FRAJBURG – KOLMAR – RIKVIR – FRAJBURG Doručak. Obilazak Frajburga koji danas važi za jedan od najlepših srednjevekovnih gradova u Evropi, sa neobičnim uskim vodenim kanalima, glavni trg sa gotskom katedralom i zvonikom visine 116 metara, trgovačka zgrada iz XVI veka, gradska kuća, trg Augustinaca sa manastirom gde se nalaze stepenice nalik na Španskim stepenicama u Rimu. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Kolmar. Polazak ka Kolmaru, gradiću koji je smešten na reci Lauh, koja je kanalom povezana sa rekom Rajnom. Kolmar ponosno nosi ime “mala Venecija” zbog brojnih kanala, mostova i trgova. Obilazak srednjevekovnog trga koji datira iz IX veka na kome su smeštene brojne drvene građevine. U starim drvenim građevinama smeštene su prodavnice, crkve, restorani, kafei...Slobodno vreme za uživanje i šetnju bajkovitim gradićem. Nastavak putovanja ka selu Rikvir koje važi za jedno od najlepših sela Francuske. Smešteno između uređenih vinograda, sa samo 3000stanovnika, u kom je snimano više istorijskih filmova. Slobodno vreme. Povratak u Frajburg. Noćenje.
Dan 4
MINHEN
(07.04.2018.) FRAJBURG – JEZERO TITZI – DONAUŠINGEN – MINHEN Doručak. Polazak ka jezeru Titzi, koje predstavlja najveću atrakciju Švarcvalda. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Donaušingen, mestu gde izvire Dunav, kraj dvorca Firstenberg, na ušću dve planinske rečice Breg i Brigah, i odakle nastavlja svoj put za Evropu i dalje do Crnog mora. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Minhen. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Dan 5
MINHEN
(08.04.2018.) MINHEN – DVORAC NOJŠVANŠTAJN – MINHEN Doručak. Panoramsko razgledanje jednog od najlepših gradova Nemačke, kulturnog i boemskog centra sa brojnim spomenicima. Šetnja kroz centar grada: Bogorodičina crkva sa karakterističnim tornjevima visokim 99 metara, Marienplac kojim dominira gradska kuća (Rathaus) podignuta krajem XIX veka, stara pinakoteka sa bogatom kolekcijom slika starih majstora, nova pinakoteka sa vrednom kolekcijom dela evropskih slikara XIX i XX veka… Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do čuvenog “dvorca iz bajki” Nojšvanštajna, znanog i kao “ostvareni san u kamenu jednog ekscentričnog vladara”. Smešten je visoko iznad jezera po kome je bavarski kralj Ludvig II plovio uz zvuke Vagnerove muzike. Ovaj prelepi dvorac, koji je ostao potpuno autentičan, poslužio je kao inspiracija Voltu Dizniju u crtanim filmovima. Pogled s poslednjeg sprata na raskošnu alpsku prirodu posetioci pamte zauvek. Povratak u Minhen. Slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak na večeru sa muzikom u nekoj od minhenskih pivnica. Noćenje.
Dan 6
BEOGRAD
(09.04.2018.) MINHEN – BEOGRAD Doručak. Nastavak putovanja za Beograd. Vožnja teritorijom Nemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.