AUSTRALIJA I FIDŽI 01. FEBRUAR 2018.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet neodgovara standardnoj veličini i njihova rezervacija se vrši na upit.

U cenu putovanja je uključeno: Prevoz avionom (sa uključenom YQ taksom koja je nerefundabilna u iznosu od 384 evra) na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama  u hotelima sa 3* u Dohi, 3/4*Australiji i 4/5* na Fidžiju, po lokalnoj kategorizaciji, na bazi noćenja s doručkom, sem u Dohu gde je pun pansion i na Fidžiju polu pansion (u zavisnosti od hotela može biti kontinentalni ili švedski sto), ishrana i razgledanja prema programu sa uključenim transferima i ulaznicama na lokalitete pomenute u programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.


U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse u iznosu od oko 342,65 evra (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni– plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja) i koje se sastoje od sledećih refundabilnih taksi u evrima: EUR 10.24YR, EUR 4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 16.66G4, EUR 1.75PZ, EUR 2.18PZ, EUR 9.52QA, EUR  10.16QR, EUR76.58WY, EUR80.54AU, EUR12.33QR, EUR7.44WG, EUR84.95EY, EUR 3.95FA, EUR 3.95EZ, lokalne avio takse u inostranstvu, koje svaki putnik plaća lično u lokalnoj valuti na licu mesta (ukoliko postoje), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, napojnice za lokalne vodiče i vozače koje su u ovom delu sveta obavezne, fakultativni izleti, troškovi obezbedjivanja australijske vize 100 evra i usluge viziranja za australijsku i katarsku vizu 20 evra, međunarodno putno osiguranje.


Hoteli:


Doha: Chairman Hotel 3*- centralno je lociran u poslovnom delu Dohe. Prostrane klimatizovane sobe, moderno dekorisane, imaju besplatni WiFi, deo za sedenje I plazma TV. Svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom I tušem. Hotel ima fitness centar.Švedski sto i à la carte specijaliteti mogu se dobiti u Elite restoranu.


Melburn: Travelodge Docklands hotel 3 /4 * - nalazi se u neposrednoj blizini Etihad stadiona. Sobe su klimatizovane , imaju satelitski TV I privatno kupatilo. Sve sobe imaju pristup internetu I malu kuhinju. Doručak se poslužuje u modernom restoranu namenjenom baš za to. Hotel se nalazi I u blizini brojnih restorana inkafea na Kolins ulici.


Hobart: Travelodge Hobart hotel  3 / 4* - nalazi se u srcu Hobarta I na 15 tak minuta peške do plaže. Sobe imaju LCD televizore, besplatni WiFi, kao I divan pogled na reku Dervent, planinu Velington I ceo grad. U sobi se nalaze satelitska TV, frižideri, I aparat za kafu ili čaj. Većina soba ima I malu kuhinju, kao I deo za sedenje. Hotel ima 24 časovnu recepciju a lociran je u blizini značajnih građevina grada.

Sidnej: Travelodge Sydney hotel  3+* je hotel sa savršenom lokacijom u centru Sidneja. Nalazi se na par minuta od Hajd parka I čuvene Oksford ulice, a u blizini su Kineska četvrt I luka Darling. Hotel ima fitness centar , a svaka soba je klimatizovana, sa prostorom za sedenje, , kao I malom kuhinjom. Postoji I besplatni WiFi. U blizini se nalaze I brojni restorani, kafei I barovi.

Fidži: The Warwick Fiji  hotel  4/5 * lociran je na samoj plaži čuvene Koralne obale. Ovo je veoma lep rezort u kome sve sobe imaju svoj balkon I besplatni WiFi.  Gosti mogu da se bave raznim vodenim sportovima kao kajakom, ronjenjem, vind surfingom, pecanjem I scuba ronjenjem. U celom kompleksu ima 5 restorana I četiri bara. Doručak poslužuju u Bula braseriji.Tu se nalaze tereni za tenis I golf kao I fitness centar.


PRIJAVLJIVANJE I UPLATA AKONTACIJE DO 15.DECEMBAR 2017. ILI DO POPUNE MESTA.

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog strikitnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE :


VIZE: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za Katar i Australiju. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama. Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima  pribavljanja viza  mogu se dobiti u Odeljenju viza  (telefon 011/2098 184).


VALUTA :  Katar – K. Rijal 1 usd= 3,641 QAR      1 eur = 4,295 QAR
Australija – AUS Dolar  1 usd= 1,270 AUD  1 eur= 1,498 AUD  Fidži  –  F. Dolar 1 usd= ,014 FJD  1 eur= 2,376 FJD

KLIMA:  U Dohi prosečna temperatura od 22-25°C. U Sidneju i Melburnu je još uvek leto, sa prosečnom dnevnom temperaturom od 26 do 32°C; mogući kraći pljuskovi. Na Tasmaniji februar je najtopliji mesec sa temperaturama od 17 do 23°C. Na Fidžiju je toplo i vlažno sa temperaturama od 23°C min. do 31°C maks.

VAŽNE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno ali se preporučuje.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.
• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:
• gotovinski – uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 05.Januar 2018.        KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Palilula, 27. marta 12.
Program broj 4.                                          Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

SMESTAJ DOHA TURA Katar/Doha
SMESTAJ DOHA TURA-
 
 

Doha: Chairman Hotel 3*- centralno je lociran u poslovnom delu Dohe. Prostrane klimatizovane sobe, moderno dekorisane, imaju besplatni WiFi, deo za sedenje I plazma TV. Svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom I tušem. Hotel ima fitness centar.Švedski sto i à la carte specijaliteti mogu se dobiti u Elite restoranu. 


 
 
 

Doha: Chairman Hotel 3*- centralno je lociran u poslovnom delu Dohe. Prostrane klimatizovane sobe, moderno dekorisane, imaju besplatni WiFi, deo za sedenje I plazma TV. Svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom I tušem. Hotel ima fitness centar.Švedski sto i à la carte specijaliteti mogu se dobiti u Elite restoranu. 


 
SMESTAJ FIDZI TURA Fidzi/Nadi
SMESTAJ FIDZI TURA-
 
 

Fidži: The Warwick Fiji  hotel  4/5 * lociran je na samoj plaži čuvene Koralne obale. Ovo je veoma lep rezort u kome sve sobe imaju svoj balkon i besplatni WiFi.  Gosti mogu da se bave raznim vodenim sportovima kao kajakom, ronjenjem, vind surfingom, pecanjem i scuba ronjenjem. U celom kompleksu ima 5 restorana i četiri bara. Doručak poslužuju u Bula braseriji.Tu se nalaze tereni za tenis i golf kao i fitness centar. 


 
 
 

Fidži: The Warwick Fiji  hotel  4/5 * lociran je na samoj plaži čuvene Koralne obale. Ovo je veoma lep rezort u kome sve sobe imaju svoj balkon i besplatni WiFi.  Gosti mogu da se bave raznim vodenim sportovima kao kajakom, ronjenjem, vind surfingom, pecanjem i scuba ronjenjem. U celom kompleksu ima 5 restorana i četiri bara. Doručak poslužuju u Bula braseriji.Tu se nalaze tereni za tenis i golf kao i fitness centar. 


 
SMESTAJ AUSTRALIJA TURA Australija/Sidnej
SMESTAJ AUSTRALIJA TURA-
 
 

Spisak hotela na turi 12.02.2019.
 
Hoteli:


Sidnej: Travelodge Wynyard Sydney hotel 3+* ili sličan je hotel sa savršenom lokacijom u centru Sidneja, na par minuta od luke Darling. Tačnije, nalazi se u centralnoj poslovnoj četvrti, na 20-tak minuta peške od čuvenog mosta i sidnejske Opere. Hotel ima fitness centar i 1 sat besplatnog WIFI za 24 sata. Svaka soba je klimatizovana, sa kablovskom TV, pisaćim stolom i aparatom za čaj i kafu.


Hobart: Travelodge Hobart hotel 3 / 4* ili sličan se nalazi se u srcu Hobarta i na 15 tak minuta peške do plaže. Sobe imaju LCD televizore, besplatni WiFi, kao i divan pogled na reku Dervent, planinu Velington i ceo grad. U sobi se nalaze satelitska TV, frižideri, i aparat za kafu ili čaj. Većina soba ima i malu kuhinju, kao i deo za sedenje. Hotel ima 24 časovnu recepciju a lociran je u blizini značajnih građevina grada.


Melburn: Travelodge Southbank hotel 3 /4 * ili sličan se nalazi se na reci Jari u neposrednoj blizini Etihad stadiona. Sobe su klimatizovane , imaju kablovsku TV i privatno kupatilo. Sve sobe imaju pristup internetu i malu kuhinju. Dostupan aparat za kafu/čaj, a sobe imaju i deo za sedenje i pisaći sto.


Vize: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebne vize za Australiju i Novi Zeland. Ipak, za ovo konkretno putovanje nije potrebna viza za Novi Zeland, jer se radi o krstarenju (koristiće se viza Australije), pošto isto počinje i završava se u Australiji. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza (telefon 2098-184).  

Spisak hotela na turi 04.04.2019.


HOTELI:

Doha: Chairman Hotel 3* ili sličan- centralno je lociran u poslovnom delu Dohe. Prostrane klimatizovane sobe, moderno dekorisane, imaju besplatni WiFi, deo za sedenje i plazma TV. Svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom i tušem. Hotel ima fitness centar.Švedski sto i à la carte specijaliteti mogu se dobiti u Elite restoranu.


Sidnej: Travelodge Wynyard Sydney hotel 3+* ili sličan je hotel sa savršenom lokacijom u centru Sidneja, na par minuta od luke Darling. Tačnije, nalazi se u centralnoj poslovnoj četvrti, na 20-tak minuta peške od čuvenog mosta i sidnejske Opere. Hotel ima fitness centar i 1 sat besplatnog WIFI za 24 sata. Svaka soba je klimatizovana, sa kablovskom TV, pisaćim stolom i aparatom za čaj i kafu.


Kanbera: Mercure hotel 4* ili sličan- prostrane sobe i starinski šarm u kombinaciji sa modernism dostignućima čini ovaj hotel veoma privlačnim. Centralno je lociran, samo par minuta od Australijskog ratnog memorijala i centra grada. Sve sobe su klimatizovane, elegantno opremljene i svaka sa privatnim kupatilom. Recepcija radi 24 sata.


Melburn: Travelodge Southbank hotel 3*/4* ili sličan - nalazi se na reci Jara u neposrednoj blizini Etihad stadiona. Sobe su klimatizovane , imaju kablovsku TV i privatno kupatilo. Sve sobe imaju pristup internetu i malu kuhinju. Dostupan aparat za kafu/čaj, a sobe imaju i deo za sedenje i pisaći sto.
 


   
 

Smeštaj naših putnika je na sledećim hotelima


 
 
 

Spisak hotela na turi 12.02.2019.
 
Hoteli:


Sidnej: Travelodge Wynyard Sydney hotel 3+* ili sličan je hotel sa savršenom lokacijom u centru Sidneja, na par minuta od luke Darling. Tačnije, nalazi se u centralnoj poslovnoj četvrti, na 20-tak minuta peške od čuvenog mosta i sidnejske Opere. Hotel ima fitness centar i 1 sat besplatnog WIFI za 24 sata. Svaka soba je klimatizovana, sa kablovskom TV, pisaćim stolom i aparatom za čaj i kafu.


Hobart: Travelodge Hobart hotel 3 / 4* ili sličan se nalazi se u srcu Hobarta i na 15 tak minuta peške do plaže. Sobe imaju LCD televizore, besplatni WiFi, kao i divan pogled na reku Dervent, planinu Velington i ceo grad. U sobi se nalaze satelitska TV, frižideri, i aparat za kafu ili čaj. Većina soba ima i malu kuhinju, kao i deo za sedenje. Hotel ima 24 časovnu recepciju a lociran je u blizini značajnih građevina grada.


Melburn: Travelodge Southbank hotel 3 /4 * ili sličan se nalazi se na reci Jari u neposrednoj blizini Etihad stadiona. Sobe su klimatizovane , imaju kablovsku TV i privatno kupatilo. Sve sobe imaju pristup internetu i malu kuhinju. Dostupan aparat za kafu/čaj, a sobe imaju i deo za sedenje i pisaći sto.


Vize: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebne vize za Australiju i Novi Zeland. Ipak, za ovo konkretno putovanje nije potrebna viza za Novi Zeland, jer se radi o krstarenju (koristiće se viza Australije), pošto isto počinje i završava se u Australiji. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza (telefon 2098-184).  

Spisak hotela na turi 04.04.2019.


HOTELI:

Doha: Chairman Hotel 3* ili sličan- centralno je lociran u poslovnom delu Dohe. Prostrane klimatizovane sobe, moderno dekorisane, imaju besplatni WiFi, deo za sedenje i plazma TV. Svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom i tušem. Hotel ima fitness centar.Švedski sto i à la carte specijaliteti mogu se dobiti u Elite restoranu.


Sidnej: Travelodge Wynyard Sydney hotel 3+* ili sličan je hotel sa savršenom lokacijom u centru Sidneja, na par minuta od luke Darling. Tačnije, nalazi se u centralnoj poslovnoj četvrti, na 20-tak minuta peške od čuvenog mosta i sidnejske Opere. Hotel ima fitness centar i 1 sat besplatnog WIFI za 24 sata. Svaka soba je klimatizovana, sa kablovskom TV, pisaćim stolom i aparatom za čaj i kafu.


Kanbera: Mercure hotel 4* ili sličan- prostrane sobe i starinski šarm u kombinaciji sa modernism dostignućima čini ovaj hotel veoma privlačnim. Centralno je lociran, samo par minuta od Australijskog ratnog memorijala i centra grada. Sve sobe su klimatizovane, elegantno opremljene i svaka sa privatnim kupatilom. Recepcija radi 24 sata.


Melburn: Travelodge Southbank hotel 3*/4* ili sličan - nalazi se na reci Jara u neposrednoj blizini Etihad stadiona. Sobe su klimatizovane , imaju kablovsku TV i privatno kupatilo. Sve sobe imaju pristup internetu i malu kuhinju. Dostupan aparat za kafu/čaj, a sobe imaju i deo za sedenje i pisaći sto.
 


   
 

Smeštaj naših putnika je na sledećim hotelima


 

AUSTRALIJA SA ODMOROM
NA OSTRVU FIDŽI
18 dana (15 noćenja)– avionom

Polazak: 01. februar 2018./Povratak:18.Februar 2018. 

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u

Australija
je nešto potpuno drugačije, novo i različito od svega što znate! Zemlja-kontinent obuhvata nepregledna prostranstva i toliko različitosti, unikatnosti i primamljivih destinacija, da s razlogom se smatra jednim od najpoznatijih turističkih odredišta. Zemlja sirove lepote, avanture, zadivljujućih krajolika, sunca, unikatnosti, plaža, metropola i kontrasta osvojiće srca i najvećih skeptika.


Arhipelag Fidži nalazi se na raskrsnici plovnih puteva Južnog Pacifika. Sastoji se od preko 300 ostrva od kojih većina predstavlja pravi raj za odmor, sunčanje, kupanje i razne vodene sportove.

 

Dan 1
BELGRADE
(01.02.2018.) BEOGRAD–DOHA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki u 09:30 časova. Poletanje za Dohu u 11:25 časova (let QR 232). Obrok u avionu. Sletanje u 18:30 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 2
MELBURN
(02.02.2018.) DOHA (Katar) – MELBURN Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja. Moguće organizovati fakultativno razgledanje grada. Ručak i večera. Uveče transfer na aerodrom. Poletanje za Melburn u 20:20 časova (let QR 904). Obrok u avionu.
Dan 3
MELBURN
(03.02.2018.) MELBURN Sletanje u 17:45 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 4
MELBURN
(04.02.2018.) MELBURN Doručak. Pre podne poludnevno razgledanje Melburna, glavnog grada države Viktorija. Nalazi se na reci Jara u zalivu Filip. U toku razgledanja upoznaćete se sa njegovom prošlošću i sadašnjošću. Vožnja kroz centralni, poslovni deo koji se odlikuje sjajnom arhitekturom. Prolazi se pored Viktorijanskog umetničkog centra, zatim velelepnog spomenika zahvalnosti u obliku piramide, koji dominira čuvenom ulicom St.Kilda. Vožnja se nastavlja i kroz mondensku četvrt Turak. Kratka šetnja kroz poznatu Ficroj baštu u kojoj se nalazi kuća kapetana Kuka. Posle podne slobodno za individualna razgledanja grada koji je oduvek bio poznat kao grad mode, pozorišta, umetnosti, dobrih restorana, kao i sjajnih prodavnica . Slobodno posle podne. Noćenje.
Dan 5
HOBART
(05.02.2018.) MELBURN–HOBART Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Hobart 08:15 časova (let QF 1582). Dolazak u 09:30 časova. Po dolasku poludnevno razgledanje grada koji se smatra vrlo značajnim za istoriju zemlje. Odlazak do istorijske Kaskad pivnice, Salamanka trga. Prolazi se i pored najstarijeg pozorišta u Australiji, Kraljevskog pozorišta i dr. Obilazak botaničke bašte. Prelazak tasmanskog mosta do Rosni tačke odakle se pruza lep pogled na Hobart sa istočne obale. Hobart je prestonica najmanje i najudaljenije države Australije. Tasmanija je poznata po svojim prirodnim lepotama, interesantnom istorijom, kao i po endemskoj vrsti životinje "tasmanijskom đavolu". Slobodno posle podne. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 6
HOBART
(06.02.2018.) HOBART Doručak. Celodnevni izlet do Port Artura, koji se nalazi 110 km jugoistočno od Hobarta na poluostrvu Tasman. Kao značajno istorijsko mesto bogato je kulturno istorijskim spomenicima koji se obilaze. Ovaj grad rođen je takođe kao kažnjenička kolonija 1830 godine. U toku dana vožnja brodom po luci. Kasnije vožnja duž Tasmanijske obale do mesta Ričmond, koje je bogatije ostacima kolonijalne prošlosti od bilo kog drugog grada u zemlji. Tu se nalazi najstarija rimo-katolička crkva, kao i neke veoma lepe zgrade u georgijanskom stilu. Vožnja kroz tasmanijski nacionalni park uključuje i neke od prirodnih lepota kao tasmanijski luk, "kitovu nozdrvu" (blowhole) i "đavolovu kuhinju" (devil's kitchen). Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 7
SYDNEY
(07.02.2018.) HOBART- SIDNEJ- NADI Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Sidnej u 06:35 časova. Sletanje u 08:25 časova. Čekanje na vezu. Poletanje za Nadi u 13:45 časova (let FJ 910). Dolazak u 18:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Boravak na ostrvu Fidži na bazi polupansiona (doručak i večera). Hotel WARWICK FIJI , nalazi se na glavnom ostrvu Viti Levu, na njegovoj južnoj koralnoj obali, na pola puta između gradova Nadi i Suva. Smešten je na plaži sa blještavo belim peskom, što ga čini idealnim mestom za odmor. Noćenje.
Dan 12
NADI
(08-12.02.2018.) BORAVAK NA OSTRVU FIDŽI Doručak. Slobodno vreme za odmor i kupanje. Noćenja. Arhipelag Fidži nalazi se na raskrsnici plovnih puteva Južnog Pacifika. Sastoji se od preko 300 ostrva od kojih većina predstavlja pravi raj za odmor, sunčanje, kupanje i razne vodene sportove. U vreme otkrivanja Južno Pacifičkih ostrva od 16-19 v. mornari su ih nazivali "ljudožderskim", zbog njihovih veoma neustrašivih ratnika i opasnih koralnih sprudova. Danas u vreme džambo džetova, ostrva su postala središte lepog, tropskog, neodoljivog Južnog Pacifika, o kome sanjaju mnogi putnici širom sveta.
Dan 13
SYDNEY
(13.02.2018.) NADI– SIDNEJ Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje u 09:00 časova (let FJ 911). Dolazak u Sidnej 12:30 časova. Transfer do hotela. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Noćenje.
Dan 14
SYDNEY
(14.02.2018.) SIDNEJ Doručak. Pre podne razgledanje grada koji je od nekadašnje kažnjeničke kolonije izrastao u pravu svetsku metropolu i najveći grad Australije. Razgledanje uključuje obilazak istorijske četvrti Roks, Kraljevsku Botaničku baštu gde se nalazi stolica G-đe Mek Kvajrs, punkt sa koga se pruža izuzetan pogled na čuvenu Sidnejsku Operu, trgovački deo grada, Kineska četvrt, Darling luka, Kings kros, otmene rezidencijalne četvrti Dabl bej i Rouz bej, Bondai plaža, mesto sa spektakularnim pogledom na Tihi okean, vožnju kroz četvrt Padington. Posle podne polazak na vožnju brodom po sidnejskoj luci, jednoj od najbolje zaštićenih na svetu, u koju je u 18. veku uplovio admiral Pacifika Džejms Kuk, i tako definitivno potvrdio postojanje "nepoznate južne zemlje". Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 15
SYDNEY
(15.02.2018.) SIDNEJ Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili kupovinu. Noćenje.
Dan 16
SYDNEY
(16.02.2018.) SIDNEJ Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili kupovinu. Sidnej je grad muzeja i galerija, vrlo poznatog zoološkog vrta, lepih skverova, botaničke bašte, trgovačkih ulica, kineske četvrti, te je vrlo teško odlučiti se šta obići. Noćenje.
Dan 17
DOHA
(17.02.2018) SIDNEJ– DOHA Doručak. Slobodan dan. Prema međunarodnim uzansama sobe se napuštaju oko 12:00 časova. Transfer do aerodroma. Poletanje za Dohu u 22:10 časova (letQR 909). Obrok u avionu.
Dan 18
BELGRADE
(18.02.2018.) DOHA–BEOGRAD Dolazak u Dohu u 05:05 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 06:40 časova (let QR 231). Dolazak u 10:25 časova.