Sakriti Dodaj sobu
 
mart 2019 3
april 2019 6
MJANMAR 1
ETIOPIJA 1
KOLUMBIJA 1
ŠPANIJA 2
ISLAND 1
VELIKA BRITANIJA 1
FRANCUSKA 1

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

-Jednokrevetne sobe, u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit i uz doplatu!
-Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem – isključivo na upit ! Cena kao u dvokrevetnoj.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Minhen-Madrid-Lisabon-Minhen-Beograd, smeštaj u hotelima sa 4* zvezdice u Toledu,Sevilji i Lisabonu u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu,prevoz autobusom na navedenim relacijama, ulaznice za : Katedralu i Hiraldu u Sevilji, Katedralu u Lisabonu, Kraljevsku palatu u Sintri, usluge vodiča Kontiki Travel i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 168,74 evra (od toga evra 68.00YQ  ne podležu refundaciji i evra 4.48LG ,0.98RF ,16.72RS,16.00YR ,0.22RS, 7.51DE , 40.32RA , 3.47PT, 11.04YP  podležu refundaciji),  plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, ulaznica za Katedralu u Toledu ( cena 12,50 evra, ukoliko nedeljom bude otvorena za posete), fakultativni izleti i posete, Flamenko od 35 evra, Fado od 55 evra, turistička taksa u Lisabonu ( plaća se direktno na recepciji hotela i iznosi 1 evro po osobi, po danu ), karte za metro, napojnica za vozača na turi ( 5 evra po osobi), međunarodno putno osiguranje.
Za fakultativne izlete : Fado i Flamenko prijavljivanje putnika i uplata vrše se na destinaciji.

Smeštaj:


Beatriz Toledo Auditorium & Spa 4* www.beatrizhoteles.com/es/hoteles/toledo/beatriz-toledo-auditorium-spa

Okružen velikim vrtom hotel se nalazi u rezidencijalnom delu grada, u blizini reke Taho, na 5 minuta vožnje kolima od starog dela grada. Na 150m od hotela nalazi se stanica gradskog prevoza kojim se za 15 minuta stize do starog grada. Od katedrale je udaljen oko 3 km. Sadržaj: 295 soba , veliki Spa centar sa bazenom (radno vreme od 10 do 22 h, korišćenje sa doplatom), prostran vrt sa bazenom (u upotrebi u letnjem periodu), bar, diskoteka, 2 restorana, kongresne sale, golf tereni u blizini hotela. Standardne sobe  imaju pisaći sto, klima uređaj, wi-fi, SAT TV, sef,
minibar,terasu, telefon, kompletno opremljeno kupatilo sa  fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Sevilja : NH Sevilla Viapol 4* www.nh-hotels.com/nh/en/hotels/spain/seville/nh-viapol.html

Nalazi se u širem centru Sevilje i starog dela grada, u kvartu Nervion, na 800 m od Trga Španije. Do centra grada, starog jezgra grada (udaljenost 1,5km) brzo se stiže gradskim prevozom. Stanica tramvaja nalazi se na 50 m od hotela. U blizini hotela nalaze se brojne radnje i restorani. Veliki šoping centar udaljen je 800 m od hotela. U okviru hotela je restoran, bar, kongresne sale. Standardne sobe su prostrane , elegantno uređene i imaju kompletno uređeno kupatilo sa fenom za kosu,  WI FI, klima uređaj, SAT TV, telefon, radni sto, minibar, sef. Doručak se služi po principu samoposluživanja

Lisabon : VIP Executive Entrecampoence Hotel & Conference 4 * 

https://www.viphotels.com/en/Hotels/VIP-Executive-Entrecampos/About-Hotel.aspx

Bivši Villa Rica hotel sada jedan od hotela iz lanca VIP  nalazi se u širem centru Lisabona, na 3 km  od Trga Markes de Pombal i 5 km od Trga Rosio kao i najznačajnijih kulturno- istorijskih spomenika Lisabona.  Na 5 minuta hoda od hotela nalazi se stanica metro linije Entrecampos kojom se za 15 minuta stiže do centra grada (Trga Markes de Pombal). U blizini hotela nalaze se nekoliko barova i kafea.  Hotel od sadržaja ima restoran, bar, kafe bar, piano bar, kongresne sale, bazen, teretanu. Sve sobe imaju klima uređaj, kablovsku TV, telefon, sef, minibar, kompletno opremljeno kupatilo, Wi Fi. Usluga: Doručak se služi po principu samoposluživanja.

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 15. februar 2019.

Napomena: Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka gradova i lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama ili lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili promenom , predviđenog, vremenskog termina ulaska u neki lokalitet, naveden u  programu putovanja ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.


• Opšti uslovi putovanja : OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN: Toledo-Sevilja-Lisabon

Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura:

- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja,

NAČINI PLAĆANJA: 

-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
-  gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 19.decembar 2018.  KonTiki Travel & Service doo  Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3

Program broj 1                       Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

MADRID
27.4.2019.
8 Dan / 7 noći
865 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

-Jednokrevetne sobe, u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit i uz doplatu!
-Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem – isključivo na upit ! Cena kao u dvokrevetnoj.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Minhen-Marselj--Minhen-Beograd, smeštaj u hotelima sa 4* zvezdice u Marselju i Nici  i u hotelu sa 3 * u Avinjonu u dvokrevetnim sobama na bazi 5 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja Marselja, Nimesa, Le Bo, Eks an Provance, Avinjona, Kana,Nice, prevoz autobusom na navedenim relacijama, ulaznice za : Amfiteatar u Nimesu, ulaznica za most Pont du Gard, ulaznica za Katedralu u Avinjonu, usluge vodiča Kontiki Travel i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:  Avio-takse 196,86 evra (od toga evra 84.00YQ  ne podležu refundaciji i evra 4.48LG, 0.98RF,16.72RS, 16.00YR, 0.22RS, 7,51D,38.50RA,6.60-QX, 4,51IZ, 8,14FR, 9,20FR  podležu refundaciji),  plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, boravišna takse u gradovima Francuske, plaća se na recepciji hotela,po dolasku (cena zavisi od kategorizacije hotela i kreće se od 1,21 do 3 evra po danu, po osobi ),napojnica za vozača na turi ( 5 evra po osobi), međunarodno putno osiguranje.

Smeštaj:


Marselj : Golden Tulip Marseille Euromed 4* www.goldentulip.com/en/hotels/golden-tulip-marseille-centre-euromed

Moderan hotel sa 4 * nalazi se u blizini dokova Marselja, u novom delu grada, na 500 metara od šoping centra i na oko 2 km od starog grada. Na 100 m od hotela nalazi se stanica gradskog prevoza kojim se za 10 minuta stiže do centra grada.Od sadržaja hotel ima: restoran La Table, bar, teretana, bazen, kongresne sale, biznis centar. Standardne sobe  imaju klima uređaj, wi-fi, SAT TV, sef, telefon, kompletno opremljeno kupatilo sa  fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Avinjon : Bristol Hotel Avignon 3* http://www.bristol-avignon.com/en/

Šarmantan hotel nalazi se u starom delu grada, unutar zidina, na 10 minuta hoda od Papske palate. U sklopu hotela je 24h recepcija, 2 kongresne sale, restoran za doručak, bar. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, mini-bar, klima uređaj, SAT TV, WI FI. Doručak se služi se po principu samoposluživanja.

Nica: Novotel Nice Centre 4* https://www.accorhotels.com/gb/hotel-1103-novotel-nice-centre-vieux-nice/index.shtml

Hotel se nalazi na 10 minuta hoda od starog dela Nice, u neposrednoj blizini kongresnog centra Nice . Od sadržaja hotel ima restoran, bar,  krovni bazen ( u upotrebi u letnjem periodu), biznis centar, kongresne sale. Sobe su prostrane, moderno opremljene sa kompletno opremljenim kupatilom, fenom za kosu, SAT TV-om, bežičnim internetom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 15. februar 2019.

Napomena: Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka gradova i lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama ili lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili promenom , predviđenog, vremenskog termina ulaska u neki lokalitet, naveden u  programu putovanja ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.


• Opšti uslovi putovanja : OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN: Provansa i Azurna obala

Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura :

- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja,

NAČINI PLAĆANJA:
-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
-  gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.


Beograd, 20.decembar 2018.   KonTiki Travel & Service doo  Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3

Program broj 1                       Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

MARSELJ
30.4.2019.
6 Dan / 5 noći
879 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

• Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem : 935 ili 985 € Na upit!  Jednokrevetne sobe u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit i uz doplatu!

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Cirih-Malaga-Cirih-Beograd, smeštaj u hotelima sa 4* zvezdice u Malagi, Kordobi i Sevilji, u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu, obilazak Malage, Antekere, Sevilje,Kordobe, Granade,Ronde, ulaznice za Meskitu u Kordobi, Katedralu u Sevilji, usluge vodiča Kontiki Travel  i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 185,55 evra( od toga evra 108.00YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra :  4.48LG, 0.98RF,16.72RS, 16.00YR, 0.22RS, 28.32CH, 6.72JD, 0.61OG, 3.50QV) , plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, izlet Granada sa obiaskom Alhambre (cena 75 €), ulaznica za koridu u Rondi (cena 10 €) napojnica za vozača na turi, međunarodno putno osiguranje.

Napomena: Obavezno je prijavljivanje zainteresovanih putnika i uplata izleta Granada prilikom uplate aranžmana. Uplata izleta na licu mesta nije moguća zbog specifičnog načina rezervacije ulaznica za grupe. Predrezervacije je potrebno uraditi minimum tri meseca ranije kako bi se zahtev za grupu našao na listi čekanja. Cene fakultativnih izleta odnose se na minumum 15 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena se povećava. Agencija će obavestiti putnike, 7 dana pre polaska na put, ukoliko nije ispunjen minimum za realizaciju fakultativnog izleta.


Smeštaj:


Malaga : Hilton Garden Inn Malaga 4* http://hiltongardeninn3.hilton.com

Moderan hotel nalazi se u blizini aerodroma ( 5 km) , na periferiji Malage i na velikom bulevaru koji vodi do centra Malage. Svi značajni kulturno-istorijski spemenici nalaze se na 7 km udaljenosti od hotela. Na 500 metara od hotela nalazi se metro stanica Puerta Blanca koja vodi do centra i katedrale.. Od sadržaja hotel ima veliki kongresni centar, restoran sa mediteranskom kuhinjom, bar, otvoren bazen (u upotrebi od maja do kraja septembra), teretanu . Standardne sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, mali frižider, servis za kafu i čaj, radni sto. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Kordoba: Macia Alfaros 4*  www.maciaalfaros.com/en/contact.html

Hotel je smešten u zgradi sagrađenoj u tipičnom andaluzijskom stilu.Lociran u širem centru grada, u blizini gradske većnice i nedaleko od istorijskog centra Kordobe u svom sadržaju ima restoran, bar, kongresnu salu. Sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo, fen za kosu, telefon, klima uređaj, telefon, TV. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Sevilja: NH Sevilla Viapol 4 * https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-sevilla-viapol?gmb=new

Nalazi se u poslovnom delu Sevilje, u kvartu Nevrion , nedaleko od impresivnog Španskog trga i na 15 min hoda od istorijskog dela grada. Na 50 m od hotela  nalaze se stanice gradskog prevoza kojima se za 15 min stiže do katedrale .U blizini hotela nalaze se brojni restorani i barovi. Hotel ima6 spratova i  96 soba , restoran, bar, kongresne sale, 24 h recepciju, parking. Standardne sobe imaju wi fi, Sat TV, minibar, sef, pisaći sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

OPŠTE NAPOMENE:


• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.

• Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Krajnji rok za prijavu :20.februar 2019. Ili do popune mesta.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima  ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Na letu Swiss Airlines-a  dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.


Opšti uslovi putovanja : OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN: Andaluzijska tura
Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura :
- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja,

NAČINI PLAĆANJA:

-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
    - čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 04.decembar.2018.  KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
Program broj 1                         Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

MALAGA
25.4.2019.
8 Dan / 7 noći
985 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem :  970 € ili 930 € po ceni ranog bukinga
Trokrevetne i jednokrevetne sobe u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit !

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Minhen-Bilbao-Frankfurt-Beograd, smeštaj u hotelima sa  4* i 3* zvezdice u Bilbau, 4 *Pamploni i San Sebastijanu u dvokrevetnim sobama na bazi 6 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu, razgledanje gradova: Bilbao, Vitoria Gasteiz, Pamplona, San Sebastijan, Gernika ; ulaznice i obilazak muzeja Gugenhajm u Bilbau,obilazak vinskog podruma i degustacija vina u oblasti Rioha Alavesa(mesto Laguardia),tapas tura (degustacija 3 pinćosa-tapasa i 3 pića u tri različita bara u San Sebastijanu), obilazak letovališta; Sen Žan de Lus, Bijaric, usluge vodiča Kontiki Travel i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 147,46 evra( od toga evra 68 .00YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra  4.48LG,0.98RF , 16.72RS , 0.22RS,  9.56DE, 42,76RA , 4.74JD : plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti Santander(cena od 65 €),napojnica za vozača na turi (5€ po putniku), međunarodno putno osiguranje.

Napomena: obavezno prijavljivanje i uplata izleta Santander prilikom uplate aranžmana.


Smeštaj:
Bilbao : Hotel Ercilla 4 * ili sličan http://www.hotelercilla.com (Smeštaj od 27.4. do 29.04.)

Položaj : moderan hotel koji se nalazi u blizini Gran Via, u poslovnom i trgovinskom delu grada, na 15 minuta hoda od Gugenhaim muzeja . U neposrednoj blizini hotel je stanica metroa koji  za 10 minuta vodi do starog grada ili Kongresnog centra. U blizini se nalaze brojne radnje, restorani i barovi.  Sadržaj: restoran,bar, kongresna sala. Smeštaj : SAT TV, minibar, sef, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom.Usluga : doručak po principu samoposluživanja.

Pamplona: Hotel Maisonnave 4 * http://www.hotelmaisonnave.es/en/

Ovaj porodični hotel je u potpunosti renoviran 2013. godine a nalazi se u  starom delu Pamplone, na 50 m od Gradske većnice i nedaleko od katedrale. Od sadržaja ima : restoran, kafeterija ,sauna i sala za fitnes.  Smeštaj : SAT TV, minibar, sef, WI FI ,pisaci sto, telefon,kompletno opremljeno kupatilo sa fenom.Usluga : doručak po principu samoposluživanja. Napomena: S obzirom da se hotel nalazi u pešačkoj zoni do hotel se ne može doći autobusom već je potrebno da putnici ponesu svoj  prtljag do hotela( oko 200 m).

San Sebastijan: Palacio de Aiete 4 *    http://www.hotelpalaciodeaiete.com/

Hotel se nalazi u rezidencijalnom delu San Sebastijana, na 20 minuta hoda od plaže La Konća i palate Miramar. U blizini hotela  (na 100 m )je stanica gradskog prevoza Munto odakle se, bilo kojim, osim autobusom 35, stiže do centra grada. Od sadržaja ima: restoran, bar, teretanu, kongresnu salu. Sobe : SAT TV, minibar, internet vezu, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom.Usluga : doručak po principu samoposluživanja.

Bilbao : NH Bilabao Deuso 3 * ili sličan  nhdeusto@nh-hotels.com (Smeštaj od 1.05. do 3.05.)
Položaj : moderan hotel  sa 3 *, kompletno renoviran 2016.godine, nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra -pešačke zone grada. Od železničke stanice udaljen je 1,5 km a od pozorišta Ariaga 2 km. U neposrednoj blizini hotela nalaze se Muzej Gugenhaim  ( 800 m) kao i Muzej primenjenih umetnosti.  U blizini se nalaze brojne radnje, restorani i barovi.  Sadržaj: restoran,bar, kongresna sala. Smeštaj : 71 soba moderno opremljenih, sa SAT TV, minibarom, sefom, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom.Usluga : doručak po principu samoposluživanja.
 

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.

• Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
Krajnji rok za prijavu : 15.februar 2019. Ili do popune mesta.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima  ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.

• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.

• Opšti uslovi putovanja : OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN: Baskijska tura
 

Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura :
- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja,

NAČINI PLAĆANJA:
 

-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 18.12.2018.        KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
Program broj 1                        Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.                 

BILBAO
27.4.2019.
7 Dan / 6 noći
995 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

• Mogućnost smeštaja  treće osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem na upit ! Cena kao u dvokrevetnoj.
• Jednokrevetne sobe u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit i uz doplatu!

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Dablin-Cirih-Beograd, smeštaj u hotelima sa 4* zvezdice u Dablinu, Limeriku i Golveju u dvokrevetnim sobama na bazi 5 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu, ulaznice: za Triniti koledž i Ginis prodavnicu u Dablinu, Kašel stenu,Hore opatiju,Zamak Kralja Džona u Limeriku, ulaznice za litice Mohera,opatiju Klonmaknois; usluge vodiča Kontiki Travel  i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 155 evra (od toga evra 76.00 YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra :  4.48LG,0.98RF ,16.72RS,0.22 RS,9.56 DE,33.34 RA,13.70UP  podležu refundaciji) plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, eventualni fakultativni izleti i posete, viza  za Republiku Irsku (60 evra), usluga viziranja (10 evra), napojnica za vozača na turi, međunarodno putno osiguranje     


VIZA: Informacije o proceduri i potrebnoj dokumentaciji možete naći na sajtu www.kontiki.rs. ili na telefon 20 98 184.

                              Krajnji rok za  predaju dokumentacije za vizu: 16. mart 2019.

Smeštaj:


Dublin : Ashling hotel 4 * http://www.ashlinghotel.ie/  (smeštaj 29.04. na 01.05.2019. )

Moderan hotel sa 4*  nalazi se na obali reke Lifi , na oko 3 km od katedrale sv. Patrika i centra grada i na 5 minuta od Narodnom muzeja i Zoo vrta. U blizini hotela nalazi se stanica tramvaja kojim se za 5 minuta vožnje stiže do centra. Sadržaj: nagrađivani Česterfild restoran i Iveagar bar, kongresne sale. Smeštaj : klasične sobe su moderno opremljene i imaju TV, sef, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga : doručak se služi po principu samoposluživanja.

Dablin : Ballsbridge hotel 4 *  www.ballsbridgehotel.com/      (smeštaj 3.05. na 4.05.2019. poslednje noćenje na turi)

Hotel se nalayi u Distriktu 4 na 2,6 km od centra Dablina, tj na 20 minuta hoda od Triniti koledža i Katedrale. Na oko 100 m od hotel nalazi se stanica gradskog prevoza kojim se stiže do centra . U blizini hotela nalazi se Dart železnička stanica i Aviva stadion. Sadržaj : restoran, kongresne sale, pab. Smeštaj : klasične sobe su moderno opremljene i imaju TV,  kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga : doručak se služi po principu samoposluživanja.

Limerik : Castletroy Park hotel 4 * http://www.castletroypark.ie/

Hotel se nalazi u blizini Univerziteta i Tehnološkog parka u Limeriku i na oko 5 km od centra grada. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog autobusa koja vodi do centra. Sadržaj: Akva centar  sa saunom, bazenom, džakuzijem, parnim kupatilom, 2 restorana, bar, terasa WI FI, kongresne sale. Smeštaj : sobe su moderno opremljene i imaju SAT TV, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pribor za kafu i čaj.Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

Golvej : Clayton  hotel 4 * https://www.claytonhotelgalway.ie/

Hotel se nalazi u rezidencijalnoj zoni Golveja,u blizini Tehnološkog parka , na 5 km od centra grada.  U neposrednoj blizini hotela je stanica gradskog autobusa kojim se za 30 min stiže do Katedrale. Sadržaj: restoran, bar, bazen , saunu, fitnes centar. Smeštaj : sobe su opremljene u klasičnom stilu i imaju SAT TV, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, , pribor za kafu i čaj. Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.


Korisne informacije o Irskoj:
 

Vremenska razlika: - 1 sat

Klima: Prosečne dnevne temperature u aprilu su cca 15 C . Posle kiše ili noću temperatura padne do cca 4 C.  Uvek postoji mogućnost povremenih pljuskova.  Preporučujemo da pre polaska  proverite vremensku prognozu.


Odeća i obuća: Preporučujemo sportsku i praktičnu odeću (najbolje slojevitu), toplu odeću, pogodnu za vetar ili vlažno vreme (vetrovka, kišobran, kape…), odeću dugih rukava, te udobnu sportsku obuću.

Električni napon: 220 V, 50 Hz trofazna – potreban je adapter. Ponekad se može pozajmiti na recepciji. Preporučujemo da ipak kupite pre polaska u specijalizovanim trgovinama.Obično se adapter može kupiti i u duty-free šopu na aerodromima.

Novac: Evro . Gotovo na svim mestima je moguće plaćanje kreditnim karticama.

Hrana: Prosečan obrok košta cca 20–25 evra (u zavisnosti od kvaliteta restorana) .

Banke i trgovine: Banke su otvorene radnim danom od 10:00 h –12:30h  i od 13:30 h–16:00 h, a trgovine od 09:00 h–17:30 h od ponedjeljka do subote. Četvrtkom i petkom neke trgovine ostaju otvorene i kasnije. U vreme praznika radno vreme se menja.

Kupovina: Na mnogim mestima u Irskoj moći ćete pronaći originalne suvenire i ručne radove. Poznati su vuneni džemperi sa ostrva Aran, tkanine od tvida u Donegalu, dimljeni lososi, whisky, pivo , čipka, keltski nakit...U Dublinu je glavna šoping zona Grafton street gde ćete pronaći trgovine koje nude gotovo sve: odeću, proizvode od kristala, vune . Pešačka zona ,,Temple Bar” je puna malih trgovina, pabova, restorana, pozorišta, uličnih svirača itd.

Pab:  Institucija koja je preuzeta iz britanske tradicije. Pab (Pub) - skraćeno od public house, znači mesto sastajanja. Najstariji pub u Irskoj star je cca 800 godina. U Dublinu je poznata četvrt pabova:TEMPLE BAR. Zabranjen je ulaz u pab mlađima od 18.godina.

Pušenje: zabranjeno je pušenje na svim javnim mestima i u pabovima.

Gastronomija: Irska tradicija je prilično pod uticajem britanske: obilan doručak, lagani ručak i najvažniji obrok – večera.

Pića: pivo Guinness- pravi nacionalni simbol, Irish coffee , Whisky - Jameson.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.

• Za državljane Republike Srbije potrebna je viza za ovo putovanje. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Krajnji rok za prijavu  : 11.mart 2019.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima  ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Na letu Lufthanse i Swiss Airlines-a dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.


• Opšti uslovi putovanja : OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN: Irska tura

Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura :

- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja,

NAČINI PLAĆANJA:

-  avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
    - čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ

Beograd, 10.decembar.2018.    KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
Program broj 1                         Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.
 

DABLIN
29.4.2019.
6 Dan / 5 noći
1049 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem mogu se dobiti na upit, ali ih ne preporučujemo, jer treći krevet ne odgovara standardu za odraslu osobu.


U cenu putovanja je uključeno: Avio-prevoz na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima (ili sličnim- lokalna kategorizacija) Caravan hotel 4* u Adis Abebi ,Bahirdar –Homeland hotel 3/4, Gondar – Goha hotel 3+* ili Taye hotel 3*, Axum – Sabean hotel 3*  i Lalilbela – Lal hotel 3*. Obroci i razgledanja prema programu, transferi, troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno: Avio takse od 375,62 evra (koje se sastoje od sledećih taksi: vrednosti izražene u EUR: 64YQ, 205.48YR, 4.48LG, 0.98RF, 16.72RS, 0.22RS, 37.38ZY, 16.80AT, 29.54IH (avio-takse u trenutku pravljenja programa; konačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje te se plaćaju sedsam dana pre polaska na put), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji,  fakultativni izleti, napojnice za lokalne vodiče i vozače (ukoliko postoje izleti), troškovi vize 40 evra i usluge viziranja 50 evra, međunarodno putno osiguranje.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 15. FEBRUAR 2018. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.


HOTELI:


Adis Abeba -  Caravan hotel 4* www.caravanaddis.com ili sličan

Nalazi se 4 km od aerodroma i daje beslpatan transfer do/ na aerodrom. Recepcija radi 24 sata. Sobe su opremljene plazma TV, mini barom, sefom i pisaćim stolom. Kupatila imaju bide i fen za kosu. Hotel ima bespaltni WiFi. Doručak može bit organizovan vrlo rano. U restoranu mogu da se probaju specijaliteti internacionalne kuhinje. Imaju nepušačke sobe.

Bahir Dar –Homeland hotel 3 / 4* www.homlandhotelbahirdar.com ili sličan

Nalazi se na jugu jezera Tana. Ima besplatni WiFi u sobama kao i bespaltni parking. Sobe su klimatizovane i imaju plazma TV  sa satelitskim programima. Sobe su snabdevene frižiderom i aparatom za kuvanje kafe. Kupatila su opremljena tuševima . Ima restoran u kome se služe kako jela a la kart tako i bife . recepcija radi 24 sata.

Gondar – Goha hotel 3+* www.gohahotel.com ili sličan

Smešten je na brdu sa izvanrednim pogledom na Gonder. Ima otvoreni bazen i besplatni bežični internet u javnim prostorijama. Svaka soba je opremljena u tradicionalnom stilu sa delom za sedenje. Ima telefon i pisaći sto, a kupatila imaju tuševe. U retoranu spremaju  tradicionalna etiopijska kao i evropska jela, a često ima živi program. Hotel ima prodavnicu suvenira i biznis centar, kao i prostorije za sastanke i bankete.

Gondar – Taye hotel 3* https://www.hotels.com ili sličan

Nalazi se 1 km od Meskel trga. Iz njega se pruža lep pogled na planine. Sobe, od kojih samo neke imaju terasu ili balkon, opremljene su plazma TV-om,i sve sobe imaju kupatilo. U restoranu služe doručak. Postoji frizer i prodavnica suvenira. Na raspolaganju je i hamam.

Aksum – Sabean hotel 3* (www.sabeanhotel.com) ili sličan

Ima besplatni bežični internet, privatni parking. Sobe su opremljene plazma TV- ima ,a neke imaju i deo za sedenje. U kupatilima ima papuča kao i toeletni detalji. U svakom slučaju ima jednu od najboljih lokacija u gradu.

Lalibela – Lal hotel 3* (www.lalhotelsandspa.com) ili sličan

Hotel sa spa centrom i saunom, kao i bazenom i fitnes centrom. Besplatni bežični internet je dostupan u javnim prostorijama. Postoji privatan parking. Neke sobe imaju i deo za sedenje, a takođe i balkon ili patio. Svaka soba ima plazma TV i privatno kupatilo. Otvorena je i prodavnica suvenira. Moguće je igrati bilijar i iznajmiti bicikl.

KORISNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE :


Vize: Srpskim državljanima sa biometrijskim pasošima Republke Srbije  potrebna je viza za Etiopiju i obezbeđuje se posredstvom naše agencije. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza (telefon 011/2098-184).

Važna napomena:
 Potrebna vakcina protiv žute groznice kao i uzimanje pilula protiv malarije.Obratiti se Institutu za higijensku zastitu u Dr. Subotica br 5, tel 011/2684 566


Valuta:  Etiopijski BIR,  1 eur=31,86 ETB    1 usd=27,19  ETB
Klima: Etiopija (naročito deo obuhvaćen istorijskom rutom) u ovom periodu, ima  vrlo prijatnu, suvu klimu, sa prosecnim temperaturama od 15°C - 25°C. Jutarnje i večernje na višim nadmorskim visinama oko 10 °C.

VAŽNE NAPOMENE:
 
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika)

• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno  ali se preporučuje.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.

• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
 

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
• administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018.godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 01. decembar 2018.                           
KonTiki TRAVEL & Service d.o.o, Beograd, Kolarčeva 3.
Program broj 2.
Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

ADDIS ABABA
30.3.2019.
9 Dan / 8 noći
1690 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa ad Beograd na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Beograd,i Rejkjavik-Frankfurt-Beograd, transferi  autobusom i obilasci prema programu:obilazak Rejkjevika,  odlazak u Plavu lagunu ( ulaznica, korišćenje peškira, svlačionice, fena za kosu),izlet autobusom u potrazi za polarnom svetlošću, obilazak Tingvelir – nacionalnog parka, Gulfos, Gejzir, vodopadi Seljalandsfos  i Skogafos, selo Vik, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom u Rejkjeviku i 2 polupansiona (doručak i večera) u Tikviberu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča, međunarodno putno osiguranje.

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse i administrativni troškovi oko 184,77 € (od toga evra 94.00YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra  4.48LG , 0.98RF, 16.72RS ,0.22RS , 9.56DE , 40.45RA, 15.81IS, 2.55ZU) plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Bance Intesa ad Beograd na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete :( Vožnja motornim saonicama po glečeru Langjokul 120 evra) koje nisu predviđene programom, međunarodno putno osiguranje.

Izleti: napomene

-Motorne sanke na glečeru Langjokul predviđene su za dve osobe . Vožač sanki mora imati položen vozački ispit a u vožnju se ide u paru od dve osobe. Osoblje kampa na glečeru turistima obezbeđuje opremu za vožnju(kombinezon, kacigu, rukavice i naočare) i daje kratke instrukcije u vezi vožnje i bezbednosti.


-Brodovi koji se koriste na izletima za posmatranje kitova  imaju kafe bar, suvenirnicu i Wi Fi uslugu. U zimskim mesecima i u zavisnosti od vremenskih uslova moguće su promene u rasporedu i mestu isplovljavanja,mogućnost da se zbog lošeg vremena ne isplovi, kao i mogućnost da se kitovi ili polarna svetlost ne vide na izletu. To je uslovljeno vremenskim prilikama i organizatori izleta ( lokalne agencije) ne garantuju da će se ostvariti glavna namera izleta.


NAPOMENA: U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za izlet do glečera ( minimum 15) moguće je organizovati odlazak na izlet ali ne i pratnju vodiča Kontikija. U ovom slučaju putnici se priključuju grupi turista koji na izlet idu u pratnji instruktora na engleskom jeziku).


Izlet: Posmatranje kitova nije uslovljen brojem prijavljenih putnika. Ovo je izlet u organizaciji lokalnih agencija i svako može ići pojedinačno( vodič Kontiki-ja ne ide sa putnicima na ovaj izlet).


Prijavljivanje i plaćanje ovih izleta, a posebno vožnje saonicama po glečeru, je obavezno u agenciji pre polaska na put (najkasnije 15 dana pre polaska na put).  Prijavljivanje i organizacija vožnje do glečera nije moguća na licu mesta.


Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 15. decembra 2018 .

SMEŠTAJ:

Rejkjavik: Icelandair Natura Reykjavik hotel 4* https://www.icelandairhotels.com/en/hotels/natura


Hotel iz lanca Icelandair hotela jedan je od najvećih hotela u Rejkjaviku. Pripada zelenim hotelima čije aktivnosti su usmerene na očuvanje zivotne sredine i života u skladu sa prirodom.Hotel se nalazi na periferiji Rejkjavika (oko 3 km do centra grada) i u blizini malog aerodroma namenjenog domaćem vazdušnom saobraćaju, Univerziteta i poznate plaže Nautholsvik. U okolini hotela nalaze popularna izletišta Oskjuhlid brdo i plaza Nautholsvik sa brojnim, uređenim stazama za pešačenje. Gostima hotela je na raspolaganju šatl bus koji vozi do poznate Koncertne dvorane , zgrade Harpa, koja se nalazi u blizini luke i centralne pešačke ulice Rejkjavika. Šatl bus vozi svakog dana od 9.10 h , na svakih 30 minuta , do 15.40 h i od 17.10 h d0 18.40 h. Na oko 200 m od hotela nalazi se i stanica gradskog prevoza koja vodi do autobuske stanice . Hotel ima sobe sa pogledom na okolnu prirodu, restorana Satt, bar, kongresne sale, Spa centar sa bazenom (uz doplatu). Standardne sobe (veličine 21m2) su opremljene u minimalističkom nordijskom stilu i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, pisaći sto, besplatan wi fi, kablovsku TV, telefon, frižider, peglu i dasku za peglanje. Usluga: Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Tikviber: Hotel Vos  4 * https://hotelvos.is/

Mali, porodično vođen hotel, nalazi se u okviru farme konja u najstarijem selu na Islandu. Najbliže, veće naseljeno mesto Hela od hotela je udaljeno 16 km. Hotel je smešten u prizemnoj, u stilu minimalizma uređenoj, zgradi karakterističnoj za unutrašnjost Islanda. Hotel ima svega 18 soba. Od sadržaja hotel ima: recepciju, restoran, bar, terasu, suvenirnicu i hidromasažu kadu na otvorenom. Sobe su veličine  17 m2 i svaka soba ima svoj ulaz iz dvorišta i stazu koja vodi do hidromasažne kade. Sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo, fen za kosu, TV, WI FI. Usluga : Doručak i večera.

Kon Tiki Travel zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki Travel, 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

Novac:  zvanična valuta je  islandska kruna (ISK)  ( 1 EUR = 138 ISK) kursna lista na dan objavljivanja programa.

PREPORUKA: Na Islandu se za plaćanja koriste kreditne kartice, retko je plaćanje u kešu. Menjačnica na Islandu ima vrlo malo( jedna na aerodromu Kefalik i nekoliko u okviru turističkih biroa u gradu koje imaju skraćeno radno vreme. Iz tog razloga preporučujemo da za plaćanje koristite kreditne kartice ili da pre polaska na put pokušate da u našim menjačnicama da kupite islandske krune (iznos koji vam može biti potreban za prve dana boravka na Islandu.)
Razlika u vremenu:  vreme na Islandu je minus jedan sat u odnosu na Srbiju (u trenutku objavljivanja programa) . Struja: 220 volti , Telefon: Sve mreže imaju roming . Klima :  S obzirom na geografsku širinu klima u zimskom period je umerena. Prosečne temperature u južnom delu zemlje se kreću od  -10 C do 0 C , dok je na severu prosečna temperatura između -25 C  -30 C. Zbog blizine Arktika zimski dani, posebno u Decembru, su kratki ali u Martu ima u proseku 12 sati dnevnog svetla, kao i u drugim delovima Evrope. Sunce izlazi između 07:00 -08:00 h a zalazi između 18:00 – 19:00 h. Jezik : islandski koji je ostao gotovo nepromenjen od kada su Vikinzi naselili ostrvo u IX i X veku. Koriste se i engleski i danski. Hrana : islandska kuhinja temelji se na ribi i jagnjetini a najpoznatiji specijaliteti su : marinirani losos i smuđ, morski pas i skyr – vrsta jogurta. Odeća : slojevita, udobna, topla, vodootporna (zimska jakna, pamučne pantalone ( ne farmerke jer one zadržavaju vlagu), udobna, nepromočiva obuća, kapa, šal, tople rukavice.) Kupovina: vuneni prekrivači, vikinški nakit od zlata i srebra, predmeti od lave.

OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima ili zastojima na saobraćajnicama, lošim vremenskim uslovima na lokalitetima, promenom radnog vremena  odvijanja izleta, promenom vremenskih uslova i slično).
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
•Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo,kao i dole navedene uslove koji važe za kružne ture.

Opšti uslovi putovanja : OTKAZ UGOVARA OD STRANE PUTNIKA ZA ARANZMAN: ISLAND

Za putovanja iz ponude “ Evropska putovanja“- kružna tura Island:
 

- Ukoliko putnik blagovremeno otkaže putovanje do 60 dana pre opočetka putovanja, Organizator ima pravo da zadrži učinjene administrativne troškova,
- 15% ako se putovanje otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se putovanje otkaže od 45 do 35 dana pre početka putovanja,
- 60% ako se putovanje otkaže od 34 do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže od 29 do 20 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže od 19 do 15 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se putovanje otkaže od 14 do 0 dana pre početka putovanja,

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: 

- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski,
- kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
- preko računa,
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
- administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KON TIKI TRAVEL & SERVICE DOO). Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

KonTiki Travel & Service doo Beograd ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 26.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd,01. januar 2019.                  KonTiki Travel & Service doo  Beograd-Stari grad, Kolarceva 3.
       Program broj 2                      Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

REJKJAVIK
19.3.2019.
6 Dan / 5 noći
1690 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Napomena: Trokrevetne sobe (dvokrevetne sa pomoćnim ležajem)  mogu se dobiti na upit, ali ih ne preporučujemo, jer treći krevet ne odgovara standardu za odraslu osobu.

U cenu putovanja je uključeno: Avio-prevoz na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima 3/4 *(ili sličnim- iste,lokalne kategorizacije), obroci, razgledanja i ulaznice prema programu, transferi, troškovi organizacije i vođenja putovanja (licencirani vodič na srpskom jeziku iz Beograda, kao i usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku na destinaciji).

U cenu putovanja nije uključeno: Avio takse od 544,93 evra (koje se sastoje od sledećih taksi: vrednosti izražene u EUR: (EUR  400.00-YQ (ne refundabilna taksa), EUR 4.48-LG, EUR 0.98-RF, EUR 16.72RS,EUR 16.00-YR, EUR 0.22-RS, EUR 18.00-DE,EUR 42.50-RA, EUR 13.03-JS, EUR 33.00-CO( avio-takse u trenutku pravljenja programa, konačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje te se plaćaju sedam dana pre polaska na put), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji,  fakultativni izleti, napojnice za lokalne vodiče i vozače (ukoliko postoje izleti), međunarodno putno osiguranje, viza (110 eur) i usluga viziranja (40 eur). 

Hoteli:

Bogota – Hotel BH BICENTENARIO 3/4*
 - (www.bhbicentenario.com

Nalazi se u kolonijalnom centru “La Kandelaria”, u neposrednoj blizini muzeja zlata i Bolivar trga. Sve sobe imaju kablovsku TV, sef, telefon, mini bar, fen za kosu i aparat za kafu. Ceo hotel je ne-pušački, ima restoran, bar i WiFi.

Medeljin – Hotel FLORENCIA PAZA 3/4* -(www.florenciaplaza.com)

Nalazi se u ekskluzivnoj četvrti El Poblado. Tu su smešteni brojne radnje, restorani, bioskopi i pozorišta. Sve sobe, imaju A/C, kablovsku TV, sef, telefon, mini bar. Hotel ima restoran, spa centar i WiFi.

Kartagena - Hotel 3 BANDERAS 3/4 *-(www.hotel3banderas.com)

Smešten direktno u starom gradu, okružen restoranima i malim radnjama. Sve sobe imaju A/C, ventilator, sef, TV, mini bar i WiFi.

KORISNE INFORMACIJE:

Vize: Srpskim državljanima sa biometrijskim pasošima Republke Srbije  nije potrebna je viza za Kolumbiju. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Valuta:  Kolumbijski PEZO,  1 eur= 3500, 34 COP    1 usd= 3046,36 COP
Klima:  Kolumbija u ovom periodu, ima  prijatnu, ali raznovrsnu klimu u zavisnosti od nadmorske visine. U Bogoti, dnevne temperature su oko 18°-20°, dok su u Medeljinu i Kartageni od 25° -30°. Jutarnje i večernje na višim nadmorskim visinama od 5°- 10 °C. Mogući povremeni pljuskovi.

Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije je  01.mart 2019. ili do popune mesta.
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.

VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).
• Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje, najkasnije 5 dana pred put (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Ukoliko grupa ima manje od 15 putnika, cena je podložna promeni (putovanje se može realizovati uz saglasnost prijavljenih putnika).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Osiguranje od otkaza putovanja takodje nije uračunato u cenu, a preporučuje se.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu kontiki Banke Intesa. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata 
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO


U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 13. novembar 2018.                          Tiki Travel & Service d.o.o, Beograd, Kolarčeva 3/V sprat

Program broj 1.                                                               Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

BOGOTA
1.4.2019.
11 Dan / 10 noći
1850 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu  Banca Intesa na dan uplate) 

Cena sa popustom od 100 € važi do 15.januara 2019. i ne odnosi se na doplatu za jednokrevetnu sobu

NAPOMENA: rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 3/4*: 4* u Jangonu i Mandaleju  i 3+*(lokalna kategorizacija) u Baganu, obroci prema programu (doručak u hotelima, večera u lokalnim restoranima na bazi švedskog stola/set menija), transferi, razgledanja i ulaznice prema programu, kao i troškovi organizacije i vođenja putovanja (licencirani vodič na srpskom jeziku ide sa grupom iz Beograda, a na raspolaganju je i lokalni vodič na engleskom jeziku na destinaciji).

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse 309 evra (a sastoje se od nerefundabilnih taksi: EUR 253.00YQ, EUR 9.00YR, EUR 3.30LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR  0.22RS, EUR 0.90PZ, EUR 33.12MM, EUR 5.86C7, EUR 0.90E7)  (u trenutku pravljenja programa, plaćaju se nedelju dana pre putovanja u konačnom iznosu, jer su podložne promeni), lokalne aerodromske takse (ukoliko postoje, plaćaju se u lokalnoj valuti na licu mesta), fakultativni izleti, troškovi pribavljanja vize (viza je oko 40 evra i 10 evra usluga viziranja), kao ni dinarski deo aranzmana u iznosu od 1790 rsd po rezervaciji i međunarodno putno osiguranje. Bakšiš za lokalne vodiče i vozače u ovom delu sveta je obavezan (oko 35 američkih dolara po osobi za ceo boravak).

Hoteli:
 
Jangon: Jasmine Palace 4*, http://www.jasminepalacehotel.com/  ili sličan

Centralno lociran hotel,  4 km od pagode Švedagon i 11 km od međunarodnog aerodroma. Sobe imaju lcd TV, wifi, minibar, aparat za kafu i čaj. Gostima je na raspolaganju delimično otvoren bazen, spa i fitnes centar, bar kraj bazena, kineski restoran, kafe i restoran sa pogledom, a u okolini su šoping centar i više restorana. 

Mandalej:  Hotel Madalay 4*, http://hotelmandalaymm.com/ ili sličan

Hotel se nalazi u centru grada, na oko 45 min. vožnje od aerodroma. Raspolaže sa bazenom, salom za sastanke, biznis i internet centrom,  salom za vežbanje, kozmetičkim salonom sa  tradicionalnom masažom, satelitskom tv...

Bagan: Arthawka Hotel 3+*,  http://www.arthawkahotel.com/ ili sličan

Hotel se nalazi u novom delu Bagana. U okviru hotela se nalaze otvoreni bazen, restoran, bar. Sve sobe imaju lcd tv, wifi, ketler, fen i sef.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

VIZA : Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za  Mjanmar. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.
Za sve informacije obratite se viznom odeljenju na tel. 2098-184.

KLIMA: Ovo je period visoke turističke sezone. Toplo vreme, mada su mogući kratkotajni pljuskovi.

VALUTA: Mijanmar - mijanmarski kiat 1USD =1.356,00 MMK
* Preporučujemo da se ponesu samo američki dolari (noviji, sitniji i neoštećeni apoeni), jer u Mijanmaru ne primaju evre, kao ni kreditne kartice.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE DO 29. JANUARA 2019. ILI DO POPUNE MESTA*
*Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog strikitnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.

VAŽNE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, vremenskim nepogodama, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred put (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, obično do 7dana pre započinjanja putovanja.
• Preporučujemo putnicima da na daleke destinacije u svom ručnom prtljagu ponesu neophodne stvari i lekove koje su im potrebne za prva dva dana boravka na destinaciji. Dozvoljeni ručni prtljag na ovim letovima mora biti maksimalnih dimenzija 55cm x 35 cm x 25 cm (uključujući ručku, točkiće i džepove). Pored ovoga, može se poneti i ženska torba, torba za kameru ili računar. Napominjemo da u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost.
• Osiguranje od otkaza takođe nije uračunato u cenu aranžmana, ali se preporučuje.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel&Service d.o.o.
• KonTiki Travel&Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:
• gotovinski
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 01.januar  2019.                            Tiki Travel & Service d.o.o, Beograd, Kolarčeva 3/V sprat
Program broj 2.                                                                 Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

JANGON
17.3.2019.
11 Dan / 10 noći
1980 Po sobi Po osobi
Detaljnije