Sakriti Dodaj sobu
 
avgust 2018 4
oktobar 2018 3
jul 2018 1
septembar 2018 1
FINLAND 1
ALZIR 1
INDIJA 1
RUSIJA 3
SWEDEN 1
DANSKA 1

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Napomena: Ne postoji mogućnost rezervacije trokrevetne sobe.

U cenu putovanja je uključeno: Avio prevoz na navedenim relacijama; transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom, panoramsko razgledanje grada Sankt Peterburga, gratis ulazak u Petropavlovsku tvrđavu, obilazak Moskve bez ulazaka u navedene lokalitete, smeštaj u hotelu prema izboru iz tabele na bazi noćenja sa doručkom (u Moskvi 4* / u Sankt Peterburgu 4*); prevoz savremenim, brzim, vozom na relaciji Moskva –Sankt Peterburg (sedišta B klase), usluga vodiča na srpskom jeziku, kao i troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 112 evra (od kojih YQ takse od EUR 58.00 ne podležu refundaciji i evra 0.98RF ,16.72RS , 0.22RS , 8.48LG, 14.10RI , 9.42RI, 8.08UH podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.

Hoteli
Azimut Smolenskaya 4* / Moskva http://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-smolenskaya-moscow/

Hotel je smešten u centru grada u istorijskoj zgradi sa kararteristikama sovjetske arhitekture. Nalazi se u blizini zgrade Ministarstva inostranih poslova i na ulazu u ulicu Arbat. Do Crvenog trga i Baljšoj teatra udaljen je 2 metro stanice. Sobe su raspoređene na 23 sprata i imaju divan pogled na centar Moskve. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef,radni sto, klima uređaj, besplatan Wi Fi, pribor za kafu i čaj. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, lobi bar, fitness centar, poslovni centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Park Inn Radisson Pribaltiyskaya / St. Peterburg / 4* http://www.parkinn.ru/hotelpribaltiyskaya-stpetersburg

Nalazi se na obali Finskog zaliva, na Vasiljevskom ostrvu, na 15 minuta voznje od centra grada, 25 km od Aerodroma Pulkovo. Hotel ima 1193 sobe, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom na zaliv i grad, koje su prostrane, klimatizovane, opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, Wi Fi internetom. U sadrzaju hotela je restoran RBG Bar & Grill, Lounge Bar koji radi 24 sata. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Kontiki Travel & Service.d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

Površina Rusije: 17,1 miliona kv km (po teritoriji najveća zemlja sveta); njene obale zapljuskuje 12 mora, rastojanje između krajnje severne i krajnje južne tačke 4 000 km a između krajnje istočne i krajnje zapadne tačke 10 000 km.


Stanovništvo: 145,3 mil (79,8% Rusa, 3,8% Tatara, 2,0% Ukrainaca, 0,9% Čečena, 0,8% Jermena, 0,6% Belorusa).


Veroispovest: 70 -75% pravoslavnih vernika, katolici, jevreji, ateisti.


Uredjenje: Rusija je Federacija sa 83 ravnopravna subjekta (21 republika, 9 krajeva, 46 oblasti, 2 grada federalnog značaja, 1 autonomna oblast, 4 autonomna okruga).


Zvanični jezik: ruski (narodi Rusije govore na vise od 100 jezika).


Valuta: rublja 1e = 70 Rub 1 USD = 57 Rub po kursu na dan objavljivanja aranžmana. Promene su moguće.


Stanovništvo Moskve: više od 12 mi.l

Stanovnistvo Sankt Peterburga: 4 780 000

Lokalno vreme: Sankt Peterburg i Moskva su u Moskovskoj časovnoj zoni + 2 h u odnosu na vreme u Srbiji (zimsko računanje vremena); + 1h (letnje računanje vremena).


Klima: od umereno-kontinentalne do primorske (u Sankt Peterburgu). Letnje temperature 19 - 35 stepeni a vlažnost vazduha 78 %


Struja: 220 V


Prevoz: Metro je osnovni transport u Moskvi i Sankt Peterburgu. Cena za jednu vožnju je 32 rublje. Korišćenje autobusa i trolejbusa je otežano zbog velikih gužvi u saobraćaju. Taksi nije obeležen, veoma je skup.


Hrana i piće: Kafe restorani su u svim velikim muzejima i dvorcima. Omiljeno rusko pecivo PIROG treba probati u restoranima STOLE u Sankt
Peterburgu a najpoznatija čorba je BORŠĆ. Ako niste probali BLINI (palačinke) sa kavijarom kao da niste bili u Rusiji. Crni ražani hleb borodino i maslac sa Valdajske visoravni nalazi se na svakoj svečanoj trpezi. GRECKA (heljda) i druge kaše su na meniju za doručak svakog Rusa a kuvane suve šljive sa pavlakom i žele od borovnice sa šlagom dezerti su sa kremaljskog menija. VOTKA se pije pre ručka, KVAS posle ručka a bez ŠAMPANJCA se ne može zamisliti nijedan praznik!


Kupovina: Na svim turističkim putevima, od hotelskih suvenirnica do uličnih tezgi veliki je izbor pravih ruskih suvenira. Uz znanu MATRJOSKU veliki je izbor nakita od poludragog kamena sa Urala, HOHLAMA, oslikane drvene posude, ORENBURZKA MARAMA od kozje dlake, ČIPKA iz Vologde, ĆILIBAR iz Kaliningrada, keramički predmeti GZELJ.


OPŠTE NAPOMENE:

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, promene kursa rublje i nedovoljnog broja prijavljenih učesnika promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje, o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet dana pre predviđenog početka putovanja.

• Minimum za realizaciju grupe je 20 putnika.


• Prilikom prijave, obavezno se dostavljaju podaci iz pasoša. Za građane Republike Srbije viza nije potrebna, ali je potrebno dati tačne podatke iz pasoša (ime i prezime navedeno u pasošu, datum rođenja, kao i broj i važnost pasoša).


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Cena aranžmana uključuje i 20 kg prtljaga (1 torba, dodatna torba se naknadno naplaćuje čak iako je u okviru 20 kg).


• Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon +381 11 2098-000.


• Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao isadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (praznicima, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično). Cene fakultativnih izleta važe za odredjeni broj prijavljenih, u koliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati ali po nešto višoj ceni.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


CENE IZLETA:

MOSKVA Za min 15 pax


Kremlj sa ulaskom u oružanu palatu 65 evra

Sergejev Posad 45 evra
Muzej kosmonautike 35 evra
Krstarenje rekom Moskvom 40 evra

PETERBURG


Ermitaž 45 evra

Carsko selo 60 evra
Peterhof , donji i gornji park 50 evra
Obilazak Isakijevske crkve 30 evra

Za broj prijavljenih putnika(za fakultativne izlete) ispod 15, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

Obavezna je prijava i uplata fakultativnih izleta Kremlj, Peterhof, Carsko selo i Ermitaž prilikom uplate aranžmana. Uplata ovih izleta na licu mesta nije moguća

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 21. mart 2018. KonTiki Travel & Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
Program broj 1 Licenca OTP 80/2014 od 21.12.2014.

 

MOSKVA
10.8.2018.
7 Dan / 6 noći
740 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Napomena: Ne postoji mogućnost rezervacije trokrevetne sobe.

U cenu putovanja je uključeno: Avio prevoz na navedenim relacijama; transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom, panoramsko razgledanje grada Sankt Peterburga, gratis ulazak u Petropavlovsku tvrđavu, obilazak Moskve bez ulazaka u navedene lokalitete, smeštaj u hotelu prema izboru iz tabele na bazi  noćenja sa doručkom (u Moskvi 4* / u Sankt Peterburgu 4*); prevoz savremenim, brzim, vozom na relaciji Moskva –Sankt Peterburg (sedišta B klase), usluga vodiča na srpskom jeziku, kao i troškovi organizacije i vođenja  putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno:  Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 112 evra  (od kojih YQ takse od EUR 58.00 ne podležu refundaciji i evra  0.98RF ,16.72RS , 0.22RS ,  8.48LG, 14.10RI , 9.42RI, 8.08UH podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.

Hoteli
Azimut Smolenskaya  4* / Moskva    http://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-smolenskaya-moscow/

Hotel je smešten u centru grada u  istorijskoj zgradi sa kararteristikama sovjetske arhitekture. Nalazi se u blizini zgrade Ministarstva inostranih poslova i na ulazu u ulicu Arbat. Do Crvenog trga  i Baljšoj teatra udaljen je 2 metro stanice. Sobe su raspoređene na 23 sprata i imaju divan pogled na centar Moskve. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef,radni sto, klima uređaj, besplatan Wi Fi, pribor za kafu i čaj. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, lobi bar, fitness centar, poslovni centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Park Inn Radisson Pribaltiyskaya  / St. Peterburg / 4*   http://www.parkinn.ru/hotelpribaltiyskaya-stpetersburg

Nalazi se na obali Finskog zaliva, na Vasiljevskom ostrvu, na 15 minuta voznje od centra grada, 25 km od Aerodroma Pulkovo. Hotel ima 1193 sobe, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom na zaliv i grad, koje su prostrane, klimatizovane, opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, Wi Fi internetom. U sadrzaju hotela je restoran  RBG Bar & Grill, Lounge Bar koji radi 24 sata. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Kontiki Travel & Service.d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

Površina Rusije: 17,1 miliona kv km (po teritoriji najveća zemlja sveta); njene obale zapljuskuje 12 mora, rastojanje između krajnje severne i krajnje južne tačke 4 000 km a između krajnje istočne i krajnje zapadne tačke 10 000 km.


Stanovništvo: 145,3 mil (79,8% Rusa, 3,8% Tatara, 2,0% Ukrainaca, 0,9% Čečena, 0,8% Jermena, 0,6% Belorusa).


Veroispovest: 70 -75% pravoslavnih vernika, katolici, jevreji, ateisti.


Uredjenje: Rusija je Federacija sa 83 ravnopravna subjekta (21 republika, 9 krajeva, 46 oblasti, 2 grada federalnog značaja, 1 autonomna oblast, 4 autonomna okruga).


Zvanični jezik: ruski (narodi Rusije govore na vise od 100 jezika).


Valuta: rublja  1e = 70 Rub  1 USD = 57 Rub po kursu na dan objavljivanja aranžmana. Promene su moguće.


Stanovništvo Moskve: više od 12 mi.l

Stanovnistvo Sankt Peterburga: 4 780 000

Lokalno vreme: Sankt Peterburg i Moskva su u Moskovskoj časovnoj zoni + 2 h u odnosu na vreme u Srbiji (zimsko računanje vremena); + 1h (letnje računanje vremena).


Klima: od  umereno-kontinentalne do primorske (u Sankt Peterburgu). Letnje temperature 19 - 35 stepeni a vlažnost vazduha 78 %


Struja: 220 V


Prevoz: Metro je osnovni transport u Moskvi  i Sankt Peterburgu. Cena za jednu vožnju je 32 rublje. Korišćenje autobusa i trolejbusa je otežano zbog velikih gužvi u saobraćaju. Taksi nije obeležen, veoma je skup.


Hrana i piće: Kafe restorani su u svim velikim muzejima i dvorcima. Omiljeno rusko pecivo PIROG treba probati u restoranima STOLE u Sankt
Peterburgu a najpoznatija čorba je BORŠĆ. Ako niste probali BLINI (palačinke) sa kavijarom kao da niste bili u Rusiji. Crni ražani hleb borodino i maslac sa Valdajske visoravni nalazi se na svakoj svečanoj trpezi. GRECKA (heljda) i druge kaše su na meniju za doručak svakog Rusa a kuvane suve šljive sa pavlakom i žele od borovnice sa šlagom dezerti su sa kremaljskog  menija. VOTKA se pije pre ručka, KVAS posle ručka a bez ŠAMPANJCA se ne može zamisliti nijedan praznik!


Kupovina:  Na svim turističkim putevima, od hotelskih suvenirnica do uličnih tezgi veliki je izbor pravih ruskih suvenira. Uz znanu MATRJOSKU veliki je izbor nakita od poludragog kamena sa Urala, HOHLAMA, oslikane drvene posude, ORENBURZKA MARAMA od kozje dlake, ČIPKA iz Vologde, ĆILIBAR iz Kaliningrada, keramički predmeti GZELJ.


OPŠTE NAPOMENE:
 

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, promene kursa rublje i nedovoljnog broja prijavljenih učesnika promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje, o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet dana pre predviđenog početka putovanja.

• Minimum za realizaciju grupe je 20 putnika.


• Prilikom prijave, obavezno se dostavljaju podaci iz pasoša. Za građane Republike Srbije viza nije potrebna, ali je potrebno dati tačne podatke iz pasoša (ime i prezime navedeno u pasošu, datum rođenja, kao i broj i važnost pasoša).


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Cena aranžmana uključuje i 20 kg prtljaga (1 torba, dodatna torba se naknadno naplaćuje čak iako je u okviru 20 kg).


• Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon +381 11 2098-000.


• Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao isadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (praznicima, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično). Cene fakultativnih izleta važe za odredjeni broj prijavljenih, u koliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati ali po nešto višoj ceni.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


CENE IZLETA:

MOSKVA Za min 15 pax


Kremlj sa ulaskom u oružanu palatu 65 evra

Sergejev Posad 45 evra
Muzej kosmonautike 35 evra
Krstarenje rekom Moskvom 40 evra

PETERBURG


Ermitaž 45 evra

Carsko selo 60 evra
Peterhof , donji i gornji park 50 evra
Obilazak Isakijevske crkve 30 evra

Za broj prijavljenih putnika(za fakultativne izlete) ispod 15, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

Obavezna je prijava i uplata fakultativnih izleta Kremlj, Peterhof, Carsko selo i Ermitaž prilikom uplate aranžmana. Uplata ovih izleta na licu mesta nije moguća

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 21. mart 2018.            KonTiki Travel & Service doo  Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
Program broj 1                                   Licenca OTP 80/2014 od 21.12.2014.

MOSKVA
20.7.2018.
7 Dan / 6 noći
740 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa ad Beograd na dan uplate)

Napomena: Ne postoji mogućnost rezervacije trokrevetne sobe.

U cenu putovanja je uključeno: Avio prevoz na navedenim relacijama; transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom, panoramsko razgledanje grada Sankt Peterburga, gratis ulazak u Petropavlovsku tvrđavu, obilazak Moskve bez ulazaka u navedene lokalitete, smeštaj u hotelu prema izboru iz tabele na bazi  noćenja sa doručkom (u Moskvi 4* / u Sankt Peterburgu 4*); prevoz savremenim, brzim, vozom na relaciji Moskva –Sankt Peterburg (sedišta B klase), usluga vodiča na srpskom jeziku, kao i troškovi organizacije i vođenja  putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno:  Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 112 evra  (od kojih YQ takse od EUR 58.00 ne podležu refundaciji i evra  0.98RF ,16.72RS , 0.22RS ,  8.48LG, 14.10RI , 9.42RI, 8.08UH podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.


Hoteli


Holiday Inn Suschevskiy 4*
/ Moskva www.holidayinn.com/Moscow-Suschevsky


Hotel se nalazi na 45 minuta vožnje od aerodrome Šeremetjevo, dok je od Crvenog trga udaljen 5km ili 4 metro stanice. Na 300 metara od hotela se nalazi metro stanica Rižskaja, koja direktno vodi do Crvenog trga. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo, mini bar, TV, pribor za pripremu kafe/čaja, sef za lap top, klima uređaj, besplatan Wi Fi. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, fitness centar, bar, prodavnica suvenira, menjačnica, bankomat. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Hotel Best Western Plus 4 */Sankt Peterburg    www.centre-hotel.ru/en

Hotel se nalazi u samom centru grada ,na raskrsnici bulevara Nevski i Lugorski, nedaleko od značajnh kulturno-istorijskih spomenika, što omogućava da se brzo stigne do glavnih znamenitosti grada. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog prevoza ( na 5 min hoda metro stanica Vostanaja) koja vodi do Ermitaža i Isakijevske crkve ( udaljenost oko 3 km ).Hotel je kompletno renoviran 2006. I 2014. godine a u okviru hotela nalaze se restoran, bar, internet kutak, Wi Fi u zajedničkim prostorijama, sef na recepciji, fitnes centar, 24 h recepcija.  Hotel ima 107 soba, koje su opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, aparatom za kafu i čaj, Wi Fi internetom, klima uređajem, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


ili


Park Inn Radisson Pribaltiyskaya  / St. Peterburg / 4* http://www.parkinn.ru/hotelpribaltiyskaya-stpetersburg


Nalazi se na obali Finskog zaliva, na Vasiljevskom ostrvu, na 15 minuta voznje od centra grada, 25 km od Aerodroma Pulkovo. Hotel ima 1193 sobe, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom na zaliv i grad, koje su prostrane, klimatizovane, opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, Wi Fi internetom. U sadrzaju hotela je restoran  RBG Bar & Grill, Lounge Bar koji radi 24 sata. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Kontiki Travel & Service.d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

Površina Rusije: 17,1 miliona kv km (po teritoriji najveća zemlja sveta); njene obale zapljuskuje 12 mora, rastojanje između krajnje severne i krajnje južne tačke 4 000 km a između krajnje istočne i krajnje zapadne tačke 10 000 km.

Stanovništvo: 145,3 mil (79,8% Rusa, 3,8% Tatara, 2,0% Ukrainaca, 0,9% Čečena, 0,8% Jermena, 0,6% Belorusa).
Veroispovest: 70 -75% pravoslavnih vernika, katolici, jevreji, ateisti.
Uredjenje: Rusija je Federacija sa 83 ravnopravna subjekta (21 republika, 9 krajeva, 46 oblasti, 2 grada federalnog značaja, 1 autonomna oblast, 4 autonomna okruga).
Zvanični jezik: ruski (narodi Rusije govore na vise od 100 jezika).
Valuta: rublja  1e = 73 Rub  1 USD = 62 Rub po kursu na dan objavljivanja aranžmana. Promene su moguće.
Stanovništvo Moskve: više od 12 mi.l
Stanovnistvo Sankt Peterburga: 4 780 000
Lokalno vreme: Sankt Peterburg i Moskva su u Moskovskoj časovnoj zoni + 2 h u odnosu na vreme u Srbiji (zimsko računanje vremena); + 1h (letnje računanje vremena).

Klima: od  umereno-kontinentalne do primorske (u Sankt Peterburgu). Letnje temperature 19 - 35 stepeni a vlažnost vazduha 78 %

Struja: 220 V
Prevoz: Metro je osnovni transport u Moskvi  i Sankt Peterburgu. Cena za jednu vožnju je 32 rublje. Korišćenje autobusa i trolejbusa je otežano zbog velikih gužvi u saobraćaju. Taksi nije obeležen, veoma je skup.
Hrana i piće: Kafe restorani su u svim velikim muzejima i dvorcima. Omiljeno rusko pecivo PIROG treba probati u restoranima STOLE u Sankt Peterburgu a najpoznatija čorba je BORŠĆ. Ako niste probali BLINI (palačinke) sa kavijarom kao da niste bili u Rusiji. Crni ražani hleb borodino i maslac sa Valdajske visoravni nalazi se na svakoj svečanoj trpezi. GRECKA (heljda) i druge kaše su na meniju za doručak svakog Rusa a kuvane suve šljive sa pavlakom i žele od borovnice sa šlagom dezerti su sa kremaljskog  menija. VOTKA se pije pre ručka, KVAS posle ručka a bez ŠAMPANJCA se ne može zamisliti nijedan praznik!
Kupovina:  Na svim turističkim putevima, od hotelskih suvenirnica do uličnih tezgi veliki je izbor pravih ruskih suvenira. Uz znanu MATRJOSKU veliki je izbor nakita od poludragog kamena sa Urala, HOHLAMA, oslikane drvene posude, ORENBURZKA MARAMA od kozje dlake, ČIPKA iz Vologde, ĆILIBAR iz Kaliningrada, keramički predmeti GZELJ.

OPŠTE NAPOMENE:
 

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, promene kursa rublje i nedovoljnog broja prijavljenih učesnika promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje, o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet dana pre predviđenog početka putovanja.
• Minimum za realizaciju grupe je 20 putnika.
• Prilikom prijave, obavezno se dostavljaju podaci iz pasoša. Za građane Republike Srbije viza nije potrebna, ali je potrebno dati tačne podatke iz pasoša (ime i prezime navedeno u pasošu, datum rođenja, kao i broj i važnost pasoša).
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Cena aranžmana uključuje i 20 kg prtljaga (1 torba, dodatna torba se naknadno naplaćuje čak iako je u okviru 20 kg).
• Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon +381 11 2098-000.
• Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao isadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (praznicima, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično). Cene fakultativnih izleta važe za odredjeni broj prijavljenih, u koliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati ali po nešto višoj ceni.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.

CENE IZLETA:
MOSKVA Za min 15 pax
Kremlj sa ulaskom u oružanu palatu 65 evra
Sergejev Posad 45 evra
Muzej kosmonautike 35 evra
Krstarenje rekom Moskvom 40 evra

PETERBURG

Ermitaž 45 evra
Carsko selo 60 evra
Peterhof , donji i gornji park 50 evra
Obilazak Isakijevske crkve 30 evra

Za broj prijavljenih putnika(za fakultativne izlete) ispod 15, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

Obavezna je prijava i uplata fakultativnih izleta Kremlj, Peterhof, Carsko selo i Ermitaž prilikom uplate aranžmana. Uplata ovih izleta na licu mesta nije moguća

NAČINI PLAĆANJA: 

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.


Beograd, 13. jun 2018.                                  KonTiki Travel & Service doo  Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3
Program broj 1                                                        Licenca OTP 80/2014 od 21.12.2014. 

MOSKVA
14.9.2018.
7 Dan / 6 noći
740 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Jednokrevetne sobe u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit ! Trokrevetnih soba nema.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Kopenhagen-Beograd, transferi autobusom prema programu, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom,  obilazak Kopenhagena, dvoraca Frederiksborg i Kronborg,  ulaznice za dvorce : Frederiksborg, Kronborg, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse oko 101,07 evra (od kojih YQ  54.00 evra  ne podleže refundaciji i evra  0.98RF ,16.72RS  0.22RS ,7.47OY,4.48LG , 5.47DE,11.73RA podležu refundaciji), (plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, međunarodno putno osiguranje (koje je obavezno i uplaćuje se u agenciji), fakultativni izleti  Roskilde i Malme i posete koje nisu predviđene programom.


Napomena: obavezna je prijava i uplata fakultativnih isleta Roskilde i Malme u agenciji prilikom uplate aranžmana. Prijava i uplata na licu mesta nije moguća. ( Rezervacije autobusa i ulaznica, na fakultativnim izletima, moraju se potvrditi i platiti pre polaska grupe na put.)
Prilikom rezervacije aranžmana obavezno dostaviti kopiju pasoša .

Hoteli :
Polazak 19.8.18. Kopenhagen : Scandic Hvidovre 3 sup * www.scandichotels.dk/hvidovre

Hotel iz poznatog lanca Scandic hotela nalazi se na periferiji Kopenhagena, u rezidencijalnom kvartu Hvidovre, na 8 km od Gradske većnice i starog dela Kopenhagena. Na 200 m od hotela nalazi se stanica gradskog prevoza (Hvidovre Hospital) kojim se za 25 minuta stiže do centra grada, Glipkoteke Kopenhagena. U blizi se nalazi supermarket i Mc Donald s restoran. Hotel je uređen u svedenom, skandinavskom stilu i od sadržaja ima restoran, bar, zatvoren bazen, saunu, kongresne sale. Sve sobe imaju  besplatan WI FI, sat TV, sef, radni sto, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Ulazak u sobe moguć je nakon 15 h a izlazak iz soba do 12 h.


Polazak 9.9.18.  Kopenhagen : Hotel Astoria 3 *  www.brochner-hotels.com/hotel-astoria/


Nalazi se u centru Kopenhagena,  na 50 m od železničke stanice i na 100 m od Gradske većnice i Tivoli parka. Okružen je brojnim restoranima, barovima , prodavnicama i muzejima. Od sadržaja ima:  restoran za doručak (organska hrana), bar, kongresne sale.  Standardne sobe su manjih dimenzija ( karakteristično za Skandinaviju) od 9 do 15 m 2  . Neke dvokrevetne sobe imaju krevet na sprat. Sobe su opremljene kablovskom TV, WI FI,kompletno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


KonTiki Travel&Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

●Lokalno vreme: U Danskoj je isto kao i u Srbiji.


●Novac.  Danska: Dan.kruna (1 DKK = 0.134 €;1€=7,44 DKK )  (Kursna lista na dan objavljivanja programa). Plaćanje kreditnim karticama rašireno je u svim zemljama  severne Evrope. Visa, Mastercard i Diners češće se prihvataju od American Express-a.

Preporučujemo da na put ponesete danske krune u iznosu koji će vam biti potreban prvog dana boravka, a koje se mogu kupiti u svim većim menjačnicama u Beogradu.

Klima: Imajući u vidu da se radi o severnoj Evropi, klima je blaža nego što se očekuje zahvaljujući toplom pojasu koji pravi Golfska struja. Prosečna jutarnja i večernja temperatura je oko 10 – 15 C, a dnevna i do 25 C. Iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili kod nas u proleće ili jesen.


●U Kopenhagenu vas očekuje  sjajna gastro ponuda, s obzirom da  predstavlja gastro prestonicu Skandinavije. Sa velikim brojem svetski poznatih restorana i kuvara, Danska je predvodnik kako u nordijskoj kuhinji tako i u svetu. Tu se nalazi i jedan od najboljih restorana sveta NoMa. Ali nije sjajna hrana u Danskoj rezervisana samo za vrhunske restorane. Tu je i pregršt restorana sa tradicionalnim specijalitetima. Svakako jedno od najpoznatijih jela je Smorrebrod- verzija sendviča koju jednostavno morate probati.


●Preporučujemo i obilazak Kristijansborg palate u Kopenhagenu i sale sa tapiserijama.


OPŠTE NAPOMENE:


• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta (ukoliko ih ima na turi )potrebno je najmanje 15 učesnika.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj  i vreme panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Molimo putnike da dva dana pre polaska obavezno provere u agenciji tačno vreme poletanja aviona.


• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg. Na letu Air Serbia nije uključen obrok u avionu.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


NAČINI PLAĆANJA:
 

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.


 Beograd, 3.maj.2018.                                KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarčeva br.3                                               
   Program broj  1                                                        Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

 

KOPENHAGEN
19.8.2018.
6 Dan / 5 noći
889 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

NAPOMENA: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, 8 noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 5* (lokalne kategorizacije) u Delhiju, Agri i Džajpuru, ishrana na bazi polupansiona (doručak je švedski sto, večera – određen meni), razgledanja i transferi prema programu, troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 265,32 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi: EUR 212.00YQ, i refundabilnih taksi: EUR 10.00YR, EUR 4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 16.00G4, EUR 0.84PZ, EUR 0.92IN, EUR 3.16WO) -(podložne su promeni, a njihov konačni iznos se plaća sedam dana pre putovanja u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate). Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji. Fakultativni izleti, usluga viziranja (10 evra), troškovi on-line izrade vize za Indiju (trenutno iznosi 50 evra), obavezne napojnice za lokalne vodiče i vozače koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 30 usd za ceo boravak), međunarodno putno osiguranje,  kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.


OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:


VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije potrebna je viza za Indiju koja se dobija posredstvom naše agencije. Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima  pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza  (telefon 011/2098-184).


VALUTA:  Indija: indijska rupija    1 EUR = 76.4487 INR 1 USD = 63.7273 INR 


KLIMA: Suvo i toplo sa temperaturama od 20 do 35◦C. Period visoke turističke sezone.


HOTELI:

Delhi - Radisson Blu Dwarka Hotel (ili sličan)   

https://www.radissonblu.com/en/hotel-newdelhidwarka

Hotel Radisson Blu Dwarka se nalazi u mirnoj oblasti Dwarka, na 20 minuta vožnje od komercijalnog dela grada. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od metro stanice (250 metara – linija br. 13). Sobe su moderno opremljene sa LCD TV sa satelitskim kanalima, bežičnim internetom, mini barom i ketlerom za kafu i čaj. Hotel saadrži otvoreni bazen, fitnes centar,spa centar, nekoliko restorana i barova.

Agra - Clarks Shiraz Hotel (ili sličan)   

http://www.hotelclarksshiraz.com/

Luksuzan hotel sa 5*, poznat po raskošnom smeštaju i toplom gostoprimstvu. Hotel je na nekolko minuta udaljen od čuvenog Tadž Mahala. Sve sobe su centralno klimatizovane, sa satelitskim LCD TV, mini barom. Hotel ima otvoreni bazen, spa, welnes i fitnes centar.

Džajpur - Radisson City Center Hotel  (ili sličan)             

https://www.radisson.com/jaipur-hotel-in-302001/indrjcc

Lociran u samom srcu grada. Hotel ima luksuzne sobe sa balkonima sa pogledom na grad. Sobe su klimatizovane, sadrže sef, kablovski TV, mini bar. Hotel ima poslovni centar, nekoliko restorana, teretanu, spa centar.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU JE DO 08. SEPTEMBRA 2018. ILI DO POPUNE MESTA
Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
•Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno ali se preporučuje.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.
• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:
• gotovinski – uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd,  15. jun 2018.                  KonTiki Travel & Service doo Beograd - Stari grad, Kolarčeva 3.
Program broj  6.                                         Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

DELHI
24.10.2018.
9 Dan / 8 noći
940 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

NAPOMENA: Trokrevetne sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći ležaj ne odgovara standardnoj veličini. Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit.

U cenu putovanja je uključeno: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Stokholm-Helsinki-Beograd avio kompanijama Air Serbia i SAS, transferi autobusom prema programu, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* (lokalna kategorizacija) na bazi 7 noćenja sa doručkom, prevoz brodom (dnevna vožnja) na relaciji Helsinki-Talin , prevoz brodom u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama (B klasa) na bazi 2 noćenja sa doručkom na relaciji Riga-Stokholm i Stokholm-Helsinki (Silja Line Cruises), razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča.

U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse u zemlji i inostranstvu 125,28 evra (od kojih YQ takse od 35,55 evra  podležu refundaciji i evra  0.98RF , 16.72RS , 0.22RS , 6.39DE , 36.27RA , 14,86DQ ,  8.61FI , 1.20XU  ne podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama) po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate  , dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, doplata za dve večere na brodu  oko 80 evra, posluženje u avionu, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.

SMEŠTAJ:

Park Inn by Radisson Central Tallinn 4*   www.parkinn.com/hotel-centraltallinn

Moderan hotel, čija je unutrašnost dekorisana živim bojama i namestajem modernog dizajna, nalazi se na 500 m od istorijskog dela Talina. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i prodavnice. Sadržaj: restoran sa internacionalnom kuhinjom, bar, sauna, WI FI, kongresne sale. Smeštaj : sve sobe imaju SAT TV, radni sto, minibar,  kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu.. Usluga : doručak se služi po principu samoposluživanja.

Avalon Riga 4* https://hotelavalon.eu

Hotel se nalazi u stalom delu grada , u blizini svih značajnih kulturno-istorijskih spomenika.Sadržaj: restoran,bar,  teretana,  kongresne sale. Smeštaj:  soba sa SAT TVom, radnim stolom, WI FI-jem, mini barom, aparatom za kafu ili čaj,kompletno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu. Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

Socos Helsinki  4* www.sokoshotels.fi/en/helsinki/sokos-hotel-helsinki

Moderan, eko, hotel nalazi se u centru grada i u blizini Aleksanterinkatu šoping zone, u  blizini katedrale i železničke stanice. U blizini hotela nalaze se i stanice gradskog prevoza. Sadržaj : restoran, bar,  sauna, besplatan WI FI.  Smeštaj : sve sobe imaju SAT TV, klima uređaj, kompletno opremljeno kupatilo. Usluga : doručak se služi po principu samoposluživanja.

NAPOMEN:  U mnogim hotelima je potrebno ostaviti podatke sa kreditne kartice ili depozit  u kešu, koji se vraća po odjavljivanju iz hotela.

Prilikom rezervacije aranžmana obavezno treba dati sledeće podatke: datum rođenja, broj pasoša i državljanstvo. Ovi podaci potrebni su za brodske liste putnika.

KonTiki Travel&Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:
 

● Lokalno vreme: u  Švedskoj je isto kao i u Srbiji, dok je u Finskoj ,Estoniji i Letoniji  plus 1 sat u odnosu na vreme u Srbiji
 

Novac: Švedska: Švedska: Šved. kruna (1 SEK = 0.1007 € ;1€ = 9,92 SEK, , u Finskoj , Estoniji i Letoniji se koristi evro. Plaćanje kreditnim karticama rašireno je u svim Skandinavskim  i Baltičkim zemljama. Visa, Mastercard i Diners češće se prihvataju od American Express-a. Na brodu se po pravilu plaća u valutama zemalja između kojih brod plovi.  (Kursna lista na dan objavljivanja programa ).

Klima: Imajući u vidu da se radi o severnoj Evropi, klima je blaža nego što se očekuje zahvaljujući toplom pojasu koji pravi Golfska struja. Prosečna jutarnja i večernja temperatura u julu je oko 10C, a dnevna do 18C. Ima više padavina te iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili i kod nas u proleće ili jesen.


OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnih isleta (ukoliko ih ima) potrebno je najmanje 15 učesnika.
 

• Krajnji rok za prijavu : 20.maj 2018. Ili do popune mesta.
 

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
 

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 

• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
 

• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Beograd, 11.07.2018.                 KonTiki Travel&Service doo Beograd - Stari grad, Kolarčeva 3.
Program broj 3                                   Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.

HELSINKI
25.8.2018.
8 Dan / 7 noći
955 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

• Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem : 965 ili 995 € . Raspoloživost isključivo na upit!  Jednokrevetne sobe u svim hotelima, mogu se dobiti isključivo na upit i uz doplatu!

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Malaga- Sevilja-Frankfurt-Beograd, smeštaj u hotelima sa 4* zvezdice u Sevilji i Malagi, u dvokrevetnim sobama na bazi 6 noćenja sa doručkom, autobuski transferi i razgledanja prema programu, obilazak Malage, Sevilje,Kordobe, Granade, Ronde, ulaznice za Meskitu u Kordobi, Katedralu u Sevilji, usluge vodiča Kontiki Travel  i lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 185 evra( od toga evra 100.00YQ  ne podležu refundaciji  i  takse  evra :  4.48LG, 0.98RF,16.72RS, 0.22RS, 9.56DE, 42.50RA, 5.95JD, 0.96OG, 3.63QV) , plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, ulaznice za Generalife u okviru Alhambre u Granadi (cena 35 €), flamenko (cena od 28 do 50 €, cena zavisi od vrste i mesta gde se flamenko održava), izlet Kadis (cena 65 €), napojnica za vozača na turi( prepruka 5 evra po osobi) međunarodno putno osiguranje.

Napomena: obavezno prijavljivanje za ulaznice za Alhambru prilikom uplate aranžmana. Uplata na licu mesta nije moguća zbog specifičnog načina rezervacije ulaznica za grupe. Predrezervacije je potrebno uraditi minimum tri meseca ranije kako bi se zahtev za grupu našao na listi čekanja. Uplata ulaznica vršiće se nakon potvrde od strane agencije.


Fakultativni izlet: Kadis – Obavezna prijava i uplata izleta prilikom uplate aranžmana. Uplata izleta na licu mesta nije moguća. (Minimum za realizaciju izleta po navedenoj ceni: 15 putnika.)


Smeštaj:


Malaga : Hilton Garden Inn Malaga  4 * http://hiltongardeninn3.hilton.com


Moderan hotel nalazi se u blizini aerodroma ( 5 km) , na periferiji Malage i na velikom bulevaru koji vodi do centra Malage. Svi značajni kulturno-istorijski spemenici nalaze se na 7 km udaljenosti od hotela. Na 500 metara od hotela nalazi se metro stanica Puerta Blanca koja vodi do centra i katedrale.. Od sadržaja hotel ima  veliki kongresni centar, restoran sa mediteranskom kuhinjom, bar, otvoren bazen (u upotrebi od maja do kraja septembra),  teretanu . Standardne sobe  imaju  kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, mali frižider, servis za kafu i čaj, radni sto. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Sevilja :  Melia Sevilla 4 * https://www.melia.com/es/hoteles/espana/sevilla/melia-sevilla/index.html


Kompletno renoviran hotel iz lanca Melia nalazi se u centru Sevilje, preko puta Španskog trga i vrtova Maria Luisa, na udaljenosti od oko 2 km od centra grada.  Na 500 m od hotela nalazi se stanica gradskog prevoza koja vodi do starog grada. U okviru nalaze se restoran, bar na bazenu,  bar u lobiju gde se služi snek, bazen na orvorenom sa pogledom na stari grad ( u upotrebi od aprila do oktobra), kongresne sale, fitnes centar, vešeraj. Sve sobe imaju kompletno uređeno kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, klima uređaj, SAT TV, telefon, minibar, sef. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

OPŠTE NAPOMENE:


• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan plaćanja.

• Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Krajnji rok za prijavu : 5.jul 2018. Ili do popune mesta.


• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima  ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.


• Na letu Lufthanse dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel&Service doo.


NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
                                                                                                                                                                                   
Beograd, 20.jun 2018.                                                                            KonTiki Travel&Service doo Beograd-Stari grad, Kolarceva 3.

Program broj 2                                                                                                      Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

MALAGA
5.10.2018.
7 Dan / 6 noći
995 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Napomena: S obzirom na to da u nekim od hotela na turi nema trokrevetnih soba zahtev za ovom vrstom sobe ide na upit i može biti ponuđena varijanta smeštaja u jednokrevetnoj sobi za dva ili tri noćenja!

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Kopenhagen-Stokholm-Beograd,transferi autobusom prema programu, prevoz autobusom na relaciji Oslo–Gol-Hamar-Stokholm, dvočasovno krstarenje Sognafjordom, jednočasovna vožnja turističkom Flam železnicom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, prevoz brodom kompanije DFDS u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama (Klasa B) na bazi 1 noćenja sa večerom(švedski sto i jedno piće) na relaciji Kopenhagen-Oslo i 3  noćenja sa doručkom i večerom (set meni) u oblasti Hamar i Gol, razgledanja prema programu Stokholma, Osla, Kopenhagena, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse oko 96,21 evra (od kojih YQ  58.00 evra  ne podleže refundaciji i evra 0.98RF, 16.72RS ,3.30LG, 16.68YA, 0.53RS podležu refundaciji), (plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate), dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, međunarodno putno osiguranje (koje je obavezno i uplaćuje se u agenciji), fakultativni izleti i posete koje nisu predviđene programom.   
 
Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 5. jula ili do popune mesta.

Prilikom rezervacije aranžmana obavezno treba dati sledeće podatke: datum rođenja, broj pasoša i državljanstvo. Ovi podaci potrebni su za brodske liste putnika.

Hoteli:


Kopenhagen: First Hotel 27 4 * http://www.firsthotels.com/Our-hotels/Hotels-in-Denmark/Copenhagen/First-Hotel-Twentyseven


Hotel se nalazi u centru grada na 3 minuta od Tivoli Gardena i 300 m od šoping zone Stroget.Hotel je smešten u zgradi staroj više vekova i skoro sve vreme je služio kao hotela.Unutrašnjost zgrade je renovirana u modernom, funkcionalnom stilu ali je sačuvana atmosfera prohujalih vremena. Unutrašnje dvorište hotela je popularno mesto za večernja okupljanja stanovnika i gostiju Kopenhagena. Od sadržaja ima: restoran za doručak, Coctel Lounge, recepciju, mali kiosk otvoren 24 h sa sendvičima i pićem, vešeraj, servis za iznajmljivanje bicikla. Sobe imaju : TV, telefon, WI FI,sef, pisaći sto, kupatilo, fen za kosu. Hotel nema trokrevetnih soba. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Oslo: First Millennium 4 * http://www.firsthotels.no/Vare-Hotell/Hotell-i-Norge/Oslo/First-Hotel-Millennium/


Nalazi se u blizini železničke stanice, Parlamenta i strogog centra grada ( oko 300 m), šoping zone i Botaničke baste. Od sadržaja hotel ima : restoran sa italijanskom kuhinjom, restoran za doručak, snek bar. Standardne sobe imaju : minibar, radni sto, bežični internet, SAT TV, pribor za čaj i kafu, kompletno opremljeno kupatilo, fen za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


Gol/Geilo: Hotel Storefjell Resort 4 * http://www.storefjell.no/


Hotel se nalazi u poznatom ski centru na 20 km od mesta Gol i u blizini planine Jotunheimen. Od sadržaja ima: teretanu, Spa centar sa saunom,vodenim toboganom, džakuzijem, turskim kupatilom,bazenom, restoran, sto za stoni tenis i bilijar, teren za skvoš. Sobe imaju TV, minibar, WI FI, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Večera: meni


Hamar: Hotel First Victoria Hamar 4* www.firsthotels.no/hoteller/norge/hamar/first-hotel-victoria/


Hotel se nalazi u centru grada, na 150 m od železničke stanice, sa predivnim pogledom na jezero. Renoviran je 2012 .godine a od sadržaja hotel ima restoran sa japanskom kuhinjom , kafe-bar, lobi bar, poslovni centar, WI FI u celom hotelu. Sve sobe imaju WI FI, centralno grejanje, telefon, TV, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Večera: meni


Stockholm: Hotel Scandic Malmen 4* www.scandichotels.com/Hotels/Sweden/Stockholm/Scandic-Malmen


Nalazi se u poznatoj ulici Sodermal okružen brojnim prodavnicama, restoranima i barovima. Metro stanica se nalazi u neposrednoj blizini hotela i do centra se metroom stiže za 5 minuta. Od sadržaja ima restoran, bar u lobiju, fitnes centar. Sobe imaju sef, klima uređaj, kupatilo sa fenom za kosu, WI FI, pisači sto. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


KonTiki Travel&Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

KORISNE INFORMACIJE:

●Lokalno vreme: U Danskoj, Švedskoj i Norveškoj je isto kao i u Srbiji .


●Novac.  Švedska: Šved. kruna (1 SEK = 0.0959 € ;1€  = 10,41 SEK), Danska: Dan.kruna (1 DKK = 0.134 €;1€=7,43 DKK ), Norveška: Nor. kruna (1 NOK = 0.1038 €;1€=9,6 NOK). (Kursna lista na dan objavljivanja programa). Plaćanje kreditnim karticama rašireno je u svim Skandinavskim zemljama. Visa, Mastercard i Diners češće se prihvataju od American Express-a. Na brodovima se po pravilu plaća u valutama zemalja između kojih brod plovi. Preporučujemo da na put ponesete danske krune za prvi dan boravka. Njih možete kupiti u svim većim menjačnicama u Srbiji.


Klima: Imajući u vidu da se radi o severnoj Evropi, klima je blaža nego što se očekuje zahvaljujući toplom pojasu koji pravi Golfska struja. Prosečna jutarnja i večernja temperatura je oko 10 – 15 C, a dnevna i do 25 C. Iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili kod nas u proleće ili jesen.

OPŠTE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta (ukoliko ih ima na turi )potrebno je najmanje 15 učesnika.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


• Sadržaj  i vreme panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).


• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).


• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.


• Molimo putnike da dva dana pre polaska obavezno provere u agenciji tačno vreme poletanja aviona.


• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.


• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Kontiki Travel & Service doo.


NAČINI PLAĆANJA: 
 

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. broj polise 300060268 od 25.01.2018. akcionarskog drustva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

                                                                                                                                                                                   
Beograd, 15. Jun 2018.                                                                            KonTiki Travel&Service doo Beograd-Palilula, 27. marta 12.

Program broj 2                                                                                                      Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

STOKHOLM
9.8.2018.
9 Dan / 8 noći
1550 Po sobi Po osobi
Detaljnije

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

NAPOMENA: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

U cenu putovanja je uključeno: Prevoz avionom, autobusom i vozom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama  u hotelima sa 3* i 4*, po lokalnoj kategorizaciji (ili sličnim), ishrana na bazi polupnasiona, razgledanja prema programu sa uključenim transferima i ulaznicama na lokalitetima pomenutim u programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse u iznosu od oko 203.74 EUR (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni – plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), i koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi u evrima: EUR 162.00YR i refundabilnih taksi: EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 10.00TR, EUR 4.48LG, EUR 9.34XE), lokalne avio takse u inostranstvu koje svaki putnik plaća lično u lokalnoj valuti na licu mesta (ukoliko postoje), napojnice za lokalne vodiče i vozače koje su u ovom delu sveta obavezne, fakultativni izleti (ako postoje), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji,  troškovi vize za Alžir 35 evra, usluga viziranja 10 evra, međunarodno putno osiguranje.

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:


VIZE: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna viza za Alžir i dobija se posredstvom naše agencije. Zbog komplikovane i duže procedure oko dobijanja vize, potrebno je prijaviti se i doneti dokumentaciju za vizu do 01.09.2018.  Za sve informacije u vezi dobijanja viza obratiti se odeljenju viza – telefon: 011/2098 184. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.


VALUTA:  Alžirski Dinar (DZD)    1 usd = 114,115 DZD      1 eur = 140,862 DZD


KLIMA:  U ovom periodu Alžir ima veoma prijatnu klimu za putovanje. Na severu zemlje temperature idu od 12°C do 20°C, dok je južnije od Biskre toplije, od 20°C do 25°C. Mogući kraći pljuskovi.


HOTELI:


Alžir - New day hotel 4* (https://www.hotelsclick.com › Algeria › Algiers) – u kome sve sobe imaju plazma TV sa satelitskim kanalima, neke imaju i balkon a svaka kupatilo. Hotel omogućava besplatni WiFi. Doručak je na bazi švedskog stola. Ima 24časovnu recepciju.

Konstantin - Hotel Ibis 3* (www.ibis.com/Constantine‎) ovaj konforni hotel nalazi se u centru grada u blizini nekih važnih lokacija koje se obilaze. Ima besplatni WiFi..

Biskra - Hotel Ziban 3* (www.hotel-ziban.com) – nalazi se u neposrednoj blizini centra grada. Sobe su moderno opremljene. Hotel ima bazen, teniski teren, hamam kao i restoran i bar.


Garadaja – Traditional house Akham 4* (https://akham.biz/) nalazi se među palmama i zbog svoje lokacije uvek je bio mesto poznatih pisaca, pesnika i duhovnjaka. To je jedno rajsko mesto, jednostavno a istovremeno nudi sav konfor. Hotel ima restoran i bar, dva otvorena bazena, poslovni centar, besplatni WiFi, recepciju otvorenu 24 časa, klimatizaciju, doručak na bazi švedskog stola.


Tagit -  Hotel Taghit Souara 4* (https://www.hotels.com › Algeria Hotels › Taghit Hotels) nudi sve pogodnosti jednog konfornog ugostiteljskog objekta. Sve sobe su klimatizovane, ima besplatni WiFi, plazma TV, biznis centar, salu za sastanke i bankete, sobni servis, otvoreni bazen, restoran, kafeteriju,24 časovnu recepciju, sefove, pušenje samo na dozvoljenim mestima.


Tlemsen – hotel Zianides 4* (www.hotelscombined.com/Save-on-Hotel) nalazi se u centru turističkih zbivanja, prodavnica i restorančića. Idealan je za one koji žele da istaržuju mesto i okolinu. Sobe su vrlo udobne, imaju besplatni WiFi. Hotel ima sefove, 24 časovnu recepcuju, restoran i bar.


Oran - Hotel II Horloges 4* (https://www.hotelscombined.com › Algeria) prilagođen kako za prave turiste tako i za poslovne ljude. Ima vrlo konforne sobe, saunu, đakuzi, fitness centar, salu za doručak i kafeteriju, poslovni centar.

                   
KRAJNJI ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU JE DO 01. SEPTEMBRA 2018. ILI DO POPUNE MESTA.
Molimo putnike da poštuju označeni rok zbog uplate depozita za  rezervacije na lokalnim avio linijama, koje se moraju izvršiti  u određeno vreme, kao i duže procedure za dobijanje vize. U protivnom ne garantujemo ni  mesta ni cenu.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

VAŽNE NAPOMENE:
 

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Napuštanjesobajedo12:00časovanadanizlaskaizhotela.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
• Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno ali se preporučuje.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.
• KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:
• gotovinski – uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
• čekovima građana do 6 mesečnih rata.
• platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
• kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
• kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
• preko računa.
• kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.


Beograd19. februar 2018.             KonTiki Travel & Service d.o.o, Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3
Program broj  1.                                                    Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. 

ALZIR
19.10.2018.
16 Dan / 15 noći
1990 Po sobi Po osobi
Detaljnije