KRF LETO 2019. - DRAGULJ JONSKOG ARHIPELAGA


Do ostrva na kome su nekada živeli i uživali kraljevi, s predzanakom autentičnog  spomenika stradanja srpske vojske, Kon Tiki i ovog leta podiže direktan čarter let.

Šarm pitoresknih ribarskih mesta, bujna vegetacija i nestvarni pejsaži, raskošna arhitektura i bogato nasleđe prošlosti više su nego sjajna preporuka za odmor na ovom ostrvu ukrasu Jonskog mora

Krf, ostrvo dragulj Jonskog arhipelaga, znano i kao jedinstven spomenik stradanja srpske vojske u Prvom svetskom ratu, omiljena je i višedecenijska destinacija turista iz celog sveta.

Bujna vegetacija, nestvarni pejzaži, prelepe plaže, kristalno čisto more, kao i      raskošna arhitektura i senovite gradske kamenite uličice, uz šarm pitoresknih ribarskih sela, čine ga magično privlačnim. Brojni letnjikovci dokaz su da su u blagodetima sunčanog Krfa nekada uživali i kraljevi. Možete i Vi danas. U ponudi su najbolji hoteli i hotelski kompleksi. Za emocijom ispunjene preporučujemo Kanal ljubavi, a za ostale plažu Sidari sa nekoliko božanstvenih uvala zastrtih beličastim peskom i sitnim šljunkom. Idealna je za odmor porodica s decom, ali i romantične duše jer je i ceo Krf – romantična priča.  Na svakoj od turističkih odrednica ovog ostrva Kon Tiki je odabrao najbolne hotele i apartmana s napovoljnijim cenama.


izletiatina1.jpg

PREUZMITE CENOVNIK U PDF-u SA ODLIČNIM CENAMA ZA POČETAK SEZONE

>  KRF LETO 2019. (AVIONOM, AUTOPUSOM ILI SOPSTVENIM PREVOZOM)

KRF - DIREKTAN ČARTER LET

KRF - DIREKTAN ČARTER LET

POLASCI OD 14.06.-12.09.2018. 11 DANA, OD 199€

Detaljnije

KRF - SOPSTVENI PREVOZ

KRF - SOPSTVENI PREVOZ

POLASCI OD 01.05.-01.10.2019. OD 16 EVRA PO OSOBI

Detaljnije

KRF - AUTOBUSKI PREVOZ

KRF - AUTOBUSKI PREVOZ

POLAZAK OD 25.05. i 04.06.2019. 11 DANA, 99€

Detaljnije