potamakilevo2.jpg

livada3e.jpg

delfinia2a.jpg

mayormon.jpg

ikosdassia.jpg

KRF, Grčka, letovanje 2019, rani buking, veliki izbor hotela i apartmana, Kon Tiki

KRF LETO 2019. - DRAGULJ JONSKOG ARHIPELAGA


Do ostrva na kome su nekada živeli i uživali kraljevi, s predzanakom autentičnog  spomenika stradanja srpske vojske, Kon Tiki i ovog leta podiže direktan čarter let.

Šarm pitoresknih ribarskih mesta, bujna vegetacija i nestvarni pejsaži, raskošna arhitektura i bogato nasleđe prošlosti više su nego sjajna preporuka za odmor na ovom ostrvu ukrasu Jonskog mora

Krf, ostrvo dragulj Jonskog arhipelaga, znano i kao jedinstven spomenik stradanja srpske vojske u Prvom svetskom ratu, omiljena je i višedecenijska destinacija turista iz celog sveta.

Bujna vegetacija, nestvarni pejzaži, prelepe plaže, kristalno čisto more, kao i      raskošna arhitektura i senovite gradske kamenite uličice, uz šarm pitoresknih ribarskih sela, čine ga magično privlačnim. Brojni letnjikovci dokaz su da su u blagodetima sunčanog Krfa nekada uživali i kraljevi. Možete i Vi danas. U ponudi su najbolji hoteli i hotelski kompleksi. Za emocijom ispunjene preporučujemo Kanal ljubavi, a za ostale plažu Sidari sa nekoliko božanstvenih uvala zastrtih beličastim peskom i sitnim šljunkom. Idealna je za odmor porodica s decom, ali i romantične duše jer je i ceo Krf – romantična priča.  Na svakoj od turističkih odrednica ovog ostrva Kon Tiki je odabrao najbolne hotele i apartmana s napovoljnijim cenama.


izletiatina1.jpg

PREUZMITE CENOVNIK U PDF-u SA ODLIČNIM CENAMA ZA POČETAK SEZONE